ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

10/7/13

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ!

Χθες, 9 Ιουλίου 2013 και ώρα 08:30, συγκεντρωθήκαμε έξω από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) στην οποία επρόκειτο να διενεργηθεί η δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου για την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό, όπου και διαμαρτυρηθήκαμε για την επαίσχυντη απόφαση της ανέγερσης τεμένους, την κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης και την καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων που απορρέουν από το ίδιο το Σύνταγμα.

Οι Έλληνες Πολίτες κρατώντας Ελληνικές Σημαίες βροντοφώναξαν το «ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ».

Οι καθ' όλα ευγενέστατοι υπάλληλοι της υπηρεσίας κλήθηκαν να συνταχθούν μαζί μας και να αρνηθούν να συναινέσουν στο έγκλημα κατά της Ελλάδος και να καταπατήσουν και οι ίδιοι τον όρκο τους στο Ελληνικό Σύνταγμα. Αρκετοί ήταν αυτοί που συμμερίστηκαν και συντάχθηκαν... νοερώς... μα κανείς τους δεν είχε το σθένος να κάνει αυτό που ορίζει ο όρκος του στο Ελληνικό Σύνταγμα!

Από τις ΔΕΚΑ ενδιαφερόμενες κατασκευαστικές εταιρείες, που τόλμησαν και πλησίασαν τον χώρο της ΕΥΔΕΚ διά των εκπροσώπων τους, ουδέ μία κατάφερε να εισέλθει στην υπηρεσία και να καταθέσει φάκελο προσφοράς!

Ακόμη και όταν κάποιοι εξ αυτών κάλεσαν την ΥΑΤ που ευρίσκετο εκεί για την προστασία τους (ή την με συνοδεία είσοδό τους στην υπηρεσία), πάλι δεν μπόρεσαν να εισέλθουν.
Αποτέλεσμα; Η δημοπρασία εκρίθη ΑΓΟΝΗ και ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ καθ' ότι ΟΥΔΕΜΙΑ προσφορά κατετέθη!

Εν τω μεταξύ είχε πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία η ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ από τον Σύλλογο Αθηνά του Βοτανικού για την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της δημοπρασίας, γεγονός που την καθιστά υποχρεωτικά να τελεί εν αναμονή της εκδίκασης της αποφάσεως για την ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ του νόμου 3512/2006 περί ανεγέρσεως τεμένους στον Βοτανικό.

Ευχαριστούμε όλους και κυρίως τους Κυπρίους και Ποντίους αδελφούς καθώς και την Χρυσή Αυγή που αγωνίσθησαν μαζί μας σήμερα και παραμένουμε σε επαφή για τις επόμενες κινήσεις μας.

ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΧΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!

ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ
ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα ξεκίνησε και η λειτουργία της καινούριας κρατικής τηλεόρασης με την ονομασία ΕΔΤ (Ελληνική δημόσια τηλεόραση), που με την Χ.Α στην κυβέρνηση θα μπορούσε άνετα να μετονομασθεί σε εθνική δημόσια τηλεόραση χωρίς να αλλάξουν τα αρχικά γράμματα.

Ανώνυμος είπε...

Οι μάγκες χρυσαυγίτες γιατί δεν πάνε στο οικόπεδο που θα φτιαχτεί το τζαμί και να πετάξουν 2-γουρουνάκια?
ΚΟΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητρακης δινει το τηλεφωνο του για να επικοινωνησουμε για να γινουμε μελη στο παραεκκλησιαστικό συλλογο του
Μόνο αυτος υπάρχει δεν τσιμπησε κανεις μέχρι ωρα!!!
ΥΓ Δικό του είναι το τηλέφωνο το τσέκαρα