ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

22/6/13

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ by IMAGINOS

DOWNLOAD THE SONG

Πάω μέσα με το αντιρατσιστικό; Μα γιατί; Αφού η τέχνη και η σάτιρα δεν έχουν όρια.  Ρωτήστε και τον Κραουνάκη. 

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ανθελληνικο σκοπιανο μπλογκ μαλλον ακροαριστερων στα ελληνικα.

http://belomorskamacedonia.blogspot.gr/


περιεργο φιλοαλβανικο|(κοσοβαρικο;) μπλογκ με ολιγη απο φιλελληνισμο και μπολικο μενος κατα σερβων και ορθοδοξιας

http://ellines-albanoi.blogspot.gr/2011/06/blog-post_7914.html

http://ellines-albanoi.blogspot.gr/2010/12/blog-post_2936.html

Ανώνυμος είπε...

45% πλαστά έγγραφα για ελληνοποιήσεις


Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με το θέμα Ελληνοποιήσεων ατόμων κυρίως από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, τα οποία εμφανίζονται δήθεν ως Ελληνικής καταγωγής αλλά στην ουσία δεν έχουν την παραμικρή σχέση εθνικών δεσμών με την χώρα μας.
Το φαινόμενο των ακριτών και συλλήβδην ελληνοποιήσεων έγινε ιδιαίτερα έντονο επί Κυβερνήσεων Κ. Σημίτη, οπότε η χώρα μας και ιδιαίτερα η περιοχή της Θράκης δέχθηκε έναν καταιγισμό αιτήσεων από περίεργες μορφές που ισχυριζόταν ότι ήταν «Ρωσοπόντιοι».
Στην πραγματικότητα ήταν... «Ρωσορώσοι» αφού δεν γνώριζαν ούτε την Ελληνική γλώσσα, αλλά ούτε και μιλούσαν επ’ ελάχιστον την Ποντιακή διάλεκτο.
Στραβοί-κουτσοί συνέρρευσαν στον... «Άγιο Παντελεήμονα», δηλ. την Ελλάδα όπου, προσκομίζοντας μάλιστα και Πανεπιστημιακά πτυχία - «Μαϊμού» προσελήφθησαν αρκετοί και στο Ελληνικό Δημόσιο.
Η πλούσια Ελλάδα έχει χρήματα να πληρώνει.

Αυτές οι πρακτικές όμως έχουν πλέον τελειώσει.
Η Ελληνική Πολιτεία επι τέλους πράττει αυτά που δεν έγιναν τόσα χρόνια και εφαρμόζει τα αυτονόητα. Δηλ. τον έλεγχο των ατόμων που επιδιώκουν να ελληνοποιηθούν.
Κατά την πρόσφατη ορκωμοσία 87 παλιννοστούντων στην Κομοτηνή, που απέκτησαν την Ελληνική ταυτότητα και ορκίσθηκαν πίστη στην Πατρίδα και υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους, ο Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος υπήρξεν αρκούντως αποκαλυπτικός.
Αφού ευχήθηκε καλή πορεία στους νέους συμπατριώτες μας, εν τη ευρεία και στενή έννοια, επιβεβαίωσε αυτά που κατά καιρούς έχουμε γράψει.
Οτι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, σχεδόν το 45% των εγγράφων που προσκομίζονται στο Ελληνικό Κράτος για νομιμοποίηση αλλοδαπών ως ελληνικής καταγωγής, είναι πλαστογραφημένα.
Ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε ότι ο έλεγχος της αρμοδίας Επιτροπής είναι πλέον αυστηρός και προσεκτικός.
Ετσι σε 384 ελέγχους εγγράφων και δικαιολογητικών, εντοπίσθηκαν 145 περιπτώσεις πλαστογραφημένων και νοθευμένων εγγράφων.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό που επιβεβαιώνει τις υπόνοιες για ελληνοποιήσεις - Μαϊμού που έγιναν στο παρελθόν χωρίς προσεκτικό έλεγχο.
Σήμερα τα προσκομιζόμενα έγγραφα διασταυρώνονται με την INTERPOL. Γίνεται έλεγχος τόπου γεννήσεως, τόπου κατοικίας, διαπιστώνεται η ταυτοπροσωπία προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία της Ελληνοποιήσεως του αιτούντος.
Και εαν από την INTERPOL τα στοιχεία που θα προσκομισθούν αποδειχθούν πλαστά, τότε οι αιτούντες παραπέμπονται στον Εισαγγελέα για απάτη έναντι του Δημοσίου.
Κατά την άποψή μας, ούτε καν θα έπρεπε να απασχολούνται τα Δικαστήρια αλλά να διατάσσεται η άμεση σύλληψη και απέλασή τους.
Όλοι οι Ελληνικής καταγωγής ομογενείς μας, είναι δεκτοί στην Πατρίδα. Όχι όμως οι Τσετσένοι, ή οι Αμπχάζιοι που μάθανε ότι «πηδιόμαστε» και μας κουβαλήθηκαν για να μας πηδήξουν.
Φτάνει πια η «μπουνταλοσύνη» που οδηγεί στην διάβρωση του Ελληνισμού.

Πηγή: Ελεύθερη Θράκη

http://www.alexandroupoli.gr/news.php?extend.217

Ανώνυμος είπε...

Imaginos, το τραγούδι "πάμε στον Άδωνη για καφέ" δεν εμπίπτει στο νόμο περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων; Αν είναι έτσι γιατί δεν αντέδρασαν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ο συνθέτης και η εταιρεία;
Ότι πρόσκειται στην αριστερά η τραγουδίστρια εντάξει, οι άλλοι;

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!!!

Το καλύτερο τσιφτετέλι που έχω δει !!!