ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/6/13

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Μετά από 10 μέρες, η αστυνομία δεήθηκε και έβγαλε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φάτσα του αλβανού δράκου του Γαλατσίου... 

Πρόκειται για τον 32χρονο Σινάνι Σκελκίμ του Μπουγιάρε (τουρκαλβανός δηλαδή) που γεννήθηκε το 1982 στην  Κωλοαλβανία.Ο 32χρονος αλβανός "οικονομικός μετανάστης" "ενσωματωμένος στην ελληνική κοινωνία", οικογενειάρχης  και πατέρας 4 παιδιών, με την απειλή μαχαιριού βίαζε τις γυναίκες-θύματά του και στη συνέχεια τους άρπαζε κινητά και χρήματα στην περιοχή του Γαλατσίου... 

 Η ΕΛΑΣ ανακοινώνει πως παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695540 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας με το δράστη.

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Με μια εγκληματική για την δημόσια υγεία απόφαση, η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκουπούλη, κατάργησε υγειονομική διάταξη, η οποία αφορούσε τον περιορισμό της διάδοσης μεταδοτικών νοσημάτων από λαθρομετανάστες. Η υγειονομική διάταξη, η οποία είχε τεθεί σε ισχύ τον Απρίλιο του 2012, έκρινε ως υποχρεωτικό τον έλεγχο και τη νοσηλεία λαθρομεταναστών για τα παρακάτω νοσήματα: πανδημική γρίπη, SARS, ιογενείς αιμορραγικοί πυρετοί χολέρα, διφθερίτιδα, ενεργός φυματίωση, πανώλη, ευλογιά, κίτρινος πυρετός, ενεργός φυματίωση, ελονοσία πολιομυελίτιδα από φυσικού τύπου ιού, ενεργός σύφιλη, ενεργός λέπρα, αφροδίσιο λεμφοκοκκίωμα, ιογενείς αιμορραγικοί πυρετοί.

Μάλιστα οι αρχές του υπουργείου Υγείας, έκαναν τότε λόγο για υγειονομική βόμβα εξαιτίας της παρουσίας των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, δίχως κανένα υγειονομικό έλεγχο, τονίζοντας παράλληλα την έξαρση ασθενειών οι οποίες είχαν εξαφανισθεί ή ήταν άγνωστες, στον ελληνικό πληθυσμό.

Παρά ταύτα, η υφυπουργός Υγείας τάχτηκε κατά της διάταξης, υποστηρίζοντας πως πρέπει να καταργηθεί ως αντισυνταγματική. Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την απόφασή της, έκανε λόγο για υπέρβαση της νομοθετικής εξουσιοδότησής της και διότι «καταπατούσε» θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, συνταγματικά κατοχυρωμένα! Δηλαδή στην «δημοκρατική» Ελλάδα, για την υφυπουργό Υγείας, ανθρώπινα δικαιώματα έχουν οι λαθροεισβολείς, αλλά δεν έχουν οι Έλληνες, των οποίων η υγεία τίθεται σε μείζονα κίνδυνο από τις ορδές των λαθρομεταναστών!

Η διάταξη η οποία καταργήθηκε, προέβλεπε την απαγόρευση εισόδου στη χώρα όσων λαθρομεταναστών πάσχουν από τα ανωτέρω νοσήματα, ενώ για εκείνους που βρίσκονταν ήδη στη χώρα, προέβλεπε το περιορισμό τους (καραντίνα), προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία.

Ο Συνήγορος του Πολίτη, είχε επίσης ταχθεί κατά της διάταξης αυτής, υποστηρίζοντας πως «όχι μόνο παραβιάζει δικαιώματα άρρηκτα συνδεδεμένα με τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, αλλά και είναι αλυσιτελές μέσο για την πρόληψη και προστασία της δημόσιας υγείας», καθιστώντας την ελληνική κοινωνία έρμαιο οποιασδήποτε υγειονομικής απειλής.

http://politikologia1.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1062.html

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟ ΜΠΟΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΟΣ

Σίμος είπε...

Δείτε τώρα την εκπομπή του Κασιδιάρη ζωντανά http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-ligo-h-politikh-ekpomph-ths-chrushs-aughs-zwntana-apo-to-xagr.net#.UcNSS5yGftw

Ανώνυμος είπε...

''οικογενειάρχης και πατέρας 4 παιδιών''

θα επαιρνε και οικεγενειακα επιδοματα.
γυρω στους 100000 αλλοδαπους παιρνουν
οικεγενειακα επιδοματα.

Ανώνυμος είπε...

μου αρέσει το ¨ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΙΑ"!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ γέλασα πολύ!! Νομίζα ότι για όλους τους αλβανούς έτσι πρέπει να λέμε!!! Κωλοαλβανοί από την κωλοαλβανία!!! imagine έγραψες!!!