ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

2/6/13

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ...

 Άλλοι ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια..
 Άλλοι έχουν αντιρατσιστικές ψυχώσεις...
Και άλλοι είναι υπερήφανοι για τον κώλο τους....

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Tιμη στην ρατσιστικη βια των ναυμαχησαντων στην σαλαμινα εναντιον της των περσων φυλης

Φαρος ιστοριας φωτεινος,που την ελευθεριαν λαων και πολιτισμων οδηγει

Δεν χωρει ρατσισμος οποταν υπαρχει ρατσιστικη εισβολη και εποικισμος.

Ανώνυμος είπε...

Στο παρακάτω βίντεο μιλάει ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την ανάγκη δημιουργίας βιοτεχνικού πάρκου κάπου στη Βοιωτία(και πολύ σωστά κάνει).Ποιοί όμως θα εργάζονται;Την απάντηση μπορείτε να την δείτε στο λεπτό 4:06

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-YNY-_qWddo

Και φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά κανόνας.
Υπάρχουν ολόκληρες βιοτεχνίες, βιομηχανίες,ξενοδοχεία, όλων των ειδών μαγαζιά και καταστήματα, κατασκευαστικός κλάδος, μεταποίηση, αγροτικός τομέας κλπ… όπου ο έλληνας εργαζόμενος είναι είδος προς εξαφάνιση,όπου το εγχώριο εργατικό δυναμικό έχει αντικατασταθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τους λαθροεισβολείς με αποτέλεσμα πολλοί Έλληνες να μεταναστεύουν.

Ας διαβάσουμε και την παρακάτω είδηση:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Έλληνες μεταναστεύουν στην Ολλανδία

Σε αυτό το τραγικό σημείο οδήγησε η οικονομική εξαθλίωση που λαμβάνει χώρα στη πατρίδα μας, καθώς η λιτότητα και η έκρηξη της ανεργίας αναγκάζουν όλο και περισσότερους Ελληνες να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στην Ολλανδία.

Το 2012 αυξήθηκε θεαματικά το ρεύμα των μεταναστών από τις χώρες του Νότου. Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία πρωταγωνιστούν στο ρεύμα μετανάστευσης προς την Ολλανδία και ο αριθμός των μεταναστών αυξάνεται σταθερά από το 2008.

Η εισροή Ελλήνων κυμαινόταν σταθερά στα 800 άτομα αλλά περυσι για πρώτη φορά έφτασε στους 2.600 μετανάστες ανεβάζοντας τους συμπατριώτες μας που εργάζονται εκεί σε 9.100.

Ο Παύλος Κερασαββόπουλος αναφέρει στα Νέα ότι οι άνεργοι και οι ανειδίκευτοι απασχολούνται σε ό,τι βρουν, κυρίως σε θερμοκήπια. «Εχουμε όμως και γιατρούς, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, τεχνικούς ή προγραμματιστές, οι οποίοι έρχονται πλέον για να εγκατασταθούν στην Ολλανδία» αναφέρει.

Η έλευση όλο και περισσότερων Ελλήνων οδήγησε την ψυχολόγο Λαμπρινή Κιοσσέ, η οποία ζει στη Χάγη τα τελευταία 18 χρόνια, να ιδρύσει δίκτυο ψυχολογικής υποστήριξης αφού οι μετανάστες γνωρίζουν δυσκολίες στην ανεύρεση εργασίας και στον τρόπο ζωής.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
-------------------
Κατά τα άλλα οι Έλληνες δεν κάνουν πλέον αυτές τις δουλειές.
Πότε επιτέλους θα βρεθεί μια ελληνική κυβέρνηση να προστατεύσει το εγχώριο εργατικό δυναμικό;
Όπου και να πας σε όλους τους κλάδους και τομείς εργασίας συναντάς να απασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά πλέον μόνο αλλοδαποί.

Unknown είπε...

Φρίκη στο Παγκράτι! Έσφαξαν 77χρονο στη μέση του δρόμου


ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΛΕΟΝ...κ εσυ σταματα τα ηλιθια αστειακια με κλανιες κ αλλα τετοια κ ΣΗΜΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ.........ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Unknown είπε...

ΤΑ παιδια με ΤΑ ΜΑΥΡΑ..ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ τους..οι Φεροντες τις ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΔΕΣΜΙΔΕΣ.....ΤΑ ΦΑΤΣΙΑ.....ΘΑ επιβαλλουν τη Δικαιοσυνη.....

Ανώνυμος είπε...

2 Ιουνίου 2013 - 8:03 μ.μ.
Με την τρίτη φωτό (κλανιά) ο Ιμάτζινος προσπαθεί να καταδείξει την αδιαφορία του νεοέλληνα γι αυτά που γίνονται.