ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

9/6/13

ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ 21,3% !!! ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΓΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟ ΤΟΞΟ!

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

(ΑΛΚΟ – ολικοί τείνουν να γίνουν οι δημοσκόποι)
Ήταν “κρυφό” μυστικό όλων των αναλυτών και των δημοσκόπων. Οι δημοσιογράφοι το συζητούν μεγαλόφωνα πια και το κονκλάβιο του καθεστώτος αναζητά καθημερινά και νέους τρόπους για να σταματήσει το φαινόμενο που λέγεται “Χρυσή Αυγή”, που ως άλλος Ηρακλής έρχεται να καθαρίσει τους κόπρους του Αυγεία, που συμβολικά σήμερα παίρνει τη μορφή του πολιτικο -οικονομικού καθεστώτος.
  • Tα αποτελέσματα της μυστικής δημοσκόπησης επιγραμματικά δείχνουν:
  • Τη διάλυση ΠΑΣΟΚ, Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ΔΗΜΑΡ
  • Το δίπολο της εξουσίας αλλάζει και πρωταγωνιστές έχει ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
  • Η ΝΔ στο Δήμο της Αθήνας ρίχνει ίσως το πιο “ακροδεξιό” χαρτί της για να συγκρατήσει την ιλιγγιώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής
Χωρίς να πολυλογούμε λοιπόν προχωρούμε αναλυτικά στα αποτελέσματα της μυστικής πανελλαδικής δημοσκόπησης που διενεργήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ  


Η εικόνα μιλά από μόνη της και τα σχόλια περιττεύουν.
Το δίπολο της εξουσίας έχει αλλάξει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διεκδικεί επί ίσης όροις την εξουσία όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εκλογές.
Τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) καθώς και τα “αντισυστημικά” (ΚΚΕ – Αν.Ελ.) έχοντας μηδενικό έρεισμα στην κοινωνία είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα ψάξουν τις συνεργασίες για να καταφέρουν να διαιωνίσουν έστω και ελάχιστα την παρουσία τους στον πολιτικό στίβο πριν το κύκνειο άσμα τους.
Τα “Λοιπά κόμματα” εμφανίζουν ένα ιδιαίτερο υψηλό ποσοστό αλλά λόγου του κατακερματισμού των ψήφων μεταξύ τους κανένα από αυτά δεν συμπληρώνει το 1,5% που είναι το όριο της συγκεκριμένης δημοσκόπησης (μήπως γιατί είναι και το όριο της κρατικής επιχορήγησης;).
Οι αναποφάσιστοι λόγω της πολιτικής συγκυρίας που τείνει να αποκτήσει χαρακτηριστικά προεκλογικής περιόδου λιγοστεύουν αρκετά σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις που γνωρίζαμε.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ  


Είναι η κάρτα που μάλλον είναι και η μοναδική που δημοσιεύεται με ψήγματα αλήθειας και στις φανερές έρευνες.
Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει το μεγαλύτερο ποσοστό συσπείρωσης δεικνύοντας την πίστη και την προσήλωση των ψηφοφόρων στην πολιτική της δράση και λόγο, καταβαραθρώνοντας την ρητορεία των συστημικών κατηγόρων της για απουσία προτάσεων.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ  


Η συγκεκριμένη μέτρηση έχει να κάνει περισσότερο με την αποδοχή του κόσμου στους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων.

Αν σκεφτεί κανείς την καθημερινή ρυπαρή προπαγάνδα εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος και του Αρχηγού του, καθώς και την απουσία του ή καλύτερα να πούμε φίμωσή του από τα ΜΜΕ, είναι άθλος, ή για να πούμε προτιμότερα δείγμα μεγάλου ηγέτη, η θέση που καταλαμβάνει πάνω από τους επικεφαλείς άλλων παρατάξεων που έχουν καθημερινά θέση σε όλα τα ΜΜΕ με διθυραμβικές αναφορές.

Μεγάλο ρόλο στη σειρά των προτιμήσεων παίζει αφενός στην περίπτωση του Σαμαρά το γεγονός ότι πρωθυπουργεύει με αποτέλεσμα να έχει μια πειθώ, και αφετέρου του Τσίπρα που προβάλλεται ως το αντίπαλο δέος.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ  


Η συγκεκριμένη μέτρηση αποτυπώνει πιο καθαρά, με βάση παραμετρικές αναλύσεις, όπως τις συσπειρώσεις των κομμάτων, την παράσταση νίκης, την αποδοχή των πολιτικών αρχηγών και τις μετακινήσεις ψηφοφόρων/αναποφάσιστων, ποιά κόμματα είναι αυτά που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να αυξήσουν τα εκλογικά τους ποσοστά στο επόμενο διάστημα.

Είναι ευκρινές λοιπόν ότι η Χρυσή Αυγή εμφανίζει τη μεγαλύτερη δυναμική και αποτυπώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει το αντιστάθμισμα του καθεστώτος στην περαιτέρω δημοσκοπική έκρηξη του Εθνικιστικού Κινήματος, γιατί μαζί με τη ΧΑ είναι τα μοναδικά κόμματα που δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα, έως καθόλου, από τις μεταβολές του μάκρο-περιβάλλοντος (κοινωνία, οικονομία) λόγω κυρίως της πολιτικής τους δράσης.

Παράσταση Νίκης  


Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης κάρτας αλλά εδώ είναι το “ζουμί” όλης της μέτρησης, καθώς η μέτρηση αυτή αποτυπώνει την αντίληψη που έχει ο κόσμος για τα κόμματα που θα διεκδικήσουν την εξουσία και την εκλογική συνείδηση που αποκτά λόγω της πόλωσης και του…”ρεύματος”.
Κοινώς “το καφενείο τι λέει…; Ποιός κερδίζει; Ποιόν θα ψηφίσει ο κόσμος;”
Η δεύτερη θέση της Χρυσής Αυγής με μικρή απόκλιση από την πρώτη, φανερώνει όχι μόνο την αποδοχή του λαού στις θέσεις της, αλλά και την αναγνώριση των Ελλήνων, ολόκληρου του πολιτικού φάσματος, ότι αυτή τη στιγμή είναι εν δυνάμει Κυβέρνηση.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 


Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται στοιχεία της έρευνας είναι η καταγραφή της πρόθεσης ψήφου των Αθηναίων για τις δημοτικές εκλογές.
Οι πληροφορίες που είχαμε μέχρι τώρα είναι πως τα μοναδικά πρόσωπα που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μια υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής, πόσο μάλλον του Ηλία Κασιδιάρη, είναι οι Δένδιας – Γεωργιάδης και Βορίδης.
Ωστόσο η συγκεκριμένη μέτρηση, πιθανότατα λόγω της αδυναμίας των άλλων δύο να αντιπαρατεθούν δημοσκοπικά με τον εκπρόσωπο τύπου του Εθνικιστικού Κινήματος, μετρά μόνο το δίπολο Βορίδη – Κασιδιάρη.
Μέχρι την ώρα που ήρθε στα χέρια μας η έρευνα είχε μετρηθεί στο 60% του δείγματος η διαφορά μεταξύ των δύο και ήταν στα όρια του στατιστικού σφάλματος με ισχνό προβάδισμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.
Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, είναι και (αν)-επίσημα δεύτερο κόμμα και είναι ηλίου φαεινότερο η διαρκής προσπάθεια των κέντρων εξουσίας να φιμώσουν και να εξοντώσουν με κάθε τρόπο το Εθνικιστικό Κίνημα (ψέματα για “ρατσιστικές επιθέσεις”, τρομονόμοι, βόμβες στα γραφεία κ.α.)
Ότι και να κάνουν όμως το ποταμί ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ….

Έπονται επικές προβοκάτσιες, μένος και μανία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους επόμενους μήνες.
Ο παροξυσμός της καθεστωτικής παράνοιας όλο και θα ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ πλέον.
 
stoxos.gr

18 σχόλια :

Unknown είπε...

ΑΦΟΥ ειναι "κρυφη" πως αποκαλυφθηκε....δε τα πολυπιστευω αυτα παντως. εκτος αν την βγαλει η ΑΛΚΟ οπυ τοτε θα τρεμει συνθεμελα το Συστημα.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου. Τα πάντα διαρρέειν. Και οι καταθέσεις στα δικαστήρια είναι μυστικές αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα τις παίζουν όλα τα ΜΜΕ. Φυσικά αυτή τη δημοσκόπηση δεν θα την παίξουν τα ΜΜΕ γιατί δεν τους συμφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Προσεξε με τετοια δημοσιευματα γιατι αν δεν επιβεβαιωθουν τοτε κλονιζετα η αξιοπιστια γενικοτερα. Δεν υπαρχει τετοιος λογος.
Βατραχος

-=IMAGINOS=- είπε...

9 Ιουνίου 2013 - 3:25 μ.μ. Έχεις δει καμία από τις "επίσημες" δημοσκοπήσεις να επιβεβαιώνονται; Κάτω από 3$ έδιναν στην ΧΑ και πήρε 7%. Κλονίστηκε κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Ιμάτζινο. Οδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον, τα πάντα ρεί ρε. Ειδικά μόλις ανοίξει το στοματάκι του ο Περίανδρος, η ΧΑ θα εκτιναχθεί στην 1η θέση !!! AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!

-=IMAGINOS=- είπε...

Ποιος Περίανδρος; Αυτός που βρίσκεται στην Αλάσκα; Και προεκλογικά ο Χατζινοκολάου τον είχε βγάλει τάχα πως θα άνοιγε το στοματάκι του. Δεν το ανοίγει γιατί κάνει πολύ κρύο στην Αλάσκα.

asepites είπε...

Θεωρώ ότι δικαιώνομαι έστω και αν φανεί κάπως υπερβολικός ο λόγος.
Πριν κανά δίμηνο περίπου; είχα γράψει εδώ μέσα για έναν καλό γνωστό μου αναρχοφασίστα του κερατά.Μιλάμε ποιός μπακούνιν μπροστά του και ποιά λουξεμπουρκ.Απλά είναι π.α.ο.κ. και αυτός και κοιτάμε αυτά που μας ενώνουν όπως και η μουσική.

Ε θυμάστε που είχα γράψει ότι μου είχε πει σχεδόν με απόγνωση "ε δε πάει άλλο ρε φιλαράκι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!" και εγώ είχα μείνει σα χαζός να τον κοιτάω...

Το λέει πλέον πολύς κόσμος και έχουμε οπαδούς, ψηφοφόρους, φίλους, συμπαθούντες πείτε τους στις πιό απίθανες κοινωνικές ομάδες.Δεν έχουμε κάνει δηλαδή εισχώρηση αλλά είμαστε μέσα τους και αυτό τους πονάει.

asepites είπε...

Διάβασα την εφημερίδα real με τη συνέντευξη του περίανδρου, έχω διαβάσει και το βιβλίο του ΧΑΡΗΣ-ΚΟΥΣΟΥΜΒΡΗΣ-ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ-ΤΟ-ΜΥΘΟ-ΤΗΣ-ΧΡΥΣΗΣ-ΑΥΓΗΣ , έχω κάνει αναζητήσεις στο google επί του θέματος και ίσως ναι , κάτι θα υπάρχει που δεν το ξέρουμε εμείς οι μη μυημένοι.
Από την άλλη όμως ουδείς αλανθαστος και η Χ.Α. δεν αποτελείται απο θεούς αλλά από ανθρώπους.
Στην έρευνα μου και στο διαδίκτυο και από έναν γνωστό μου παοκτση χρυσαυγίτη διαστάυρωσα ότι απο το 1995 τουλάχιστον η φόρμα εγγραφής μελών είχε τον ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟ και μιλούσε για κίνημα ελλήνων εθνικιστών.Τώρα αν υπήρχαν και λίγοι νεοναζί, εθνικοσοσιαλιστές και ξερω γω , ε ίσως και να υπήρχαν.Και;

Ότι έχει να πει ο περίανδρος να το πει χωρίς φόβο και πάθος.Όσο δε λέει τίποτε δείχνει ότι τον χρησιμοποιούνε οι εχθροί της Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα και παλι. Δεν γνωριζω ποσα ατομα απ οσους γραφουν εδω εχουν επαφη με τη Χ.Α απο παλια. Το ιδιο και για σενα Ιματζινε.
Αυτο βεβαια δεν θα ειχε απολυτως καμμια σημασια αν δεν μπαιναμε σε χωραφια του παρελθοντος.. Για οσους γνωριζουμε προσωπα και καταστασεις απο τα πρωτα βηματα του αυνδεσμου εκτιμω πως κανεις δεν θα διαφωνησει στο οτι ο Περιανδρος αν μη τι αλλο χρηζει σεβασμου και για την πορεια του και για τη σταση του ολα αυτα τα χρονια. Αυτη η περιοδος ειναι η χειροτερη για τετοιες συζητησεις αλλα σιγουρα καποια στιγμη πρεπει να πεσουν οι μασκες και να μιλησουμε με ονοματα και διευθυνσεις που λεει ο λογος. Αλλωστε και η σταση Μιχαλιακου στο θεμα του Περιανδρου δειχνει πως δεν ψαχνει για ξεκαθαρισμα τουλαχιστον επι του παροντος. Οταν ερθει η ωρα και ειναι καταλληλες οι συνθηκες να βγουν οι αληθειες θα εκπλαγουν πολλοι για πολλους.
Οσο για το αρθρο της ρεαλ το ειπα και με τουιτ στον κ. Νικο Χατζ πως καλη η προσπαθεια αλλα οι μισες αληθειες χωρις να ειναι απαραιτητα ψεμματα δεν παυουν να μην ειναι ολοκληρη αληιεια και το γνωριζει πολυ καλα ο Παγανης που αρθρογραφει. Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι πως στον Περιανδρο του σταθηκαν ατομα τα οποια ειναι λιγουερα απο τα δαζτυλα των.δυο χεριων με εκκωφαντικα απουσα την ηγεσια του συνδεσμου.
Ιματζινε πισυευω με ολο το θαρρος και με καθαρα φιλικη προθεση χωρις προσωπικη μομφη πως αυτος ο ανθρωπος αξιζει σεβασμο οταν αναφερομαστε στο ονομα του χωρις ειρωνιες και σχολια υποτιμητικα.
Καλη συνεχεια σε ολους και ζητω το Εθνος μας.
Βατραχος

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω προσωπικά τα του Περίανδρου αλλά γνωρίζω ότι χαίρει εκτιμήσεως στον εθνικιστικό χώρο...Απλά προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Περίανδρος έχει ξεπεραστεί από τις εξελίξεις και τα γεγονότα...
Οποιαδήποτε αναφορά πλέον στον Περίανδρο και σε γεγονότα που έγιναν προ 15ετίας δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν και πολύ κόσμο...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου διαφωνω καθετα μαζι σου. Δεν εχει καμμια σχεση το ποσος καιρος εχει περασει και ο εθνικισμος ειναι ενοια σταθερη που δεν εξελισεται. Δεχομαι απολυτα το οτι δεν σε ενδιαφερει προσωπικα και φυσικα ειναι δικαιωμα σου. Ειναι ομως κομματι της ιστοριας και πολυ σημαντικο. Η ιστορια μας διδασκει φιλε μου. Ποτε δεν τη ξεχναμε.
Νασαι καλα.
Βατραχος

Ανώνυμος είπε...

POIA ALASKA RE TOUVLO??? TOLMAS KAI PIANEIS STO STOMA SOY TON PERIANDRO, PROIN KOMMATOSKYLO TOY MPOYMPOYKOY KAI TOY AIBALIVTH???

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, επειδή εγώ είμαι από το 1994 στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και επειδή βλέπω ότι η συζήτηση πήγε στον Περίανδρο, έχω να πω τα εξής :

Τον Περίανδρο τον γνώριζα.

Είναι όντως άξιος σεβασμού και πιστός ιδεολόγος.

Έκανε πολλά για τον Εθνικισμό και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όμως έχει δίκιο ο φίλος 8:42 που λέει ότι οι εξελίξεις έχουν ξεπεράσει πλέον τον Περίανδρο και σήμερα ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τις εσωτερικές διενέξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όταν ήταν ένα περιθωριακό κόμμα του 0,5%.

Το βασικό λάθος του Περίανδρου είναι ότι άφησε την προσωπική του πικρία - δικαιολογημένη ή όχι, δεν θα το εξετάσουμε εδώ - να εξελιχθεί σε πολιτική άποψη.

Γνωρίζω και τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Κοιτάξτε, ο Μιχαλολιάκος δεν είναι άγγελος, αλλά δεν είναι και δαίμονας όπως τον παρουσιάζουν κάποιοι.

Ένας άνθρωπος είναι και ο Μιχαλολιάκος, με τις δικές του ατέλειες και ελαττώματα.

Το ίδιο όμως ισχύει και για τον Περίανδρο.

Επομένως δεν είναι και ο Περίανδρος υπεράνω κριτικής, όπως λένε κάποιοι που μας απαγορεύουν να τον "πιάνουμε στο στόμα μας".

Εγώ προσωπικά - και πολλοί Συναγωνιστές - γεμίσαμε δεκάδες τοίχους με το σύνθημα "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ".

Το βασικό σύνθημα σε όλες τις εκδηλώσεις της ΧΑ - για όσους θυμούνται - ήταν ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ.

Επομένως είναι ΨΕΜΜΑ και ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ του Περίανδρου όταν λέει ότι κανείς σχεδόν δεν του συμπαραστάθηκε κλπ κλπ.

Άλλωστε, όταν διέρρηξε τις σχέσεις με την ΧΑ ο Περίανδρος, πολύ λίγοι τον ακολούθησαν.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Συναγωνιστών έμειναν πιστοί στον Μιχαλολιάκο.

Αυτό μάλλον κάτι λέει.

Σε κάθε περίπτωση, εγώ ξαναλέω ότι τιμώ τον Περίανδρο και την προσφορά του.

Επίσης, είδα προσωπικά κάποια στελέχη της "ομάδας Περίανδρου" να συζητούν φιλικά και να είναι μαζί με τα στελέχη της ΧΑ στην Πηγάδα του Μελιγαλά πέρσι τον Σεπτέμβριο.

Γνωρίζω άτομα πιστά στον Περίανδρο που βρίζουν τον Μιχαλολιάκο, αλλά δεν παύουν να χαίρονται για την άνοδο και τις επιτυχίες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Το αίμα νερό δεν γίνεται.

ΥΓ - Όσο για τα περί εθνικοσοσιαλισμού, ναι είναι αλήθεια ότι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν ΚΑΙ εθνικοσοσιαλιστές.

Και λοιπόν, τι έγινε ;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 1992 - που ξεκίνησε την πολιτική της δράση - αυτοπροσδιορίζεται ως ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Σε κάθε Κίνημα υπάρχουν και διάφορες τάσεις.

Μια από τις τάσεις μέσα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι και η εθνικοσοσιαλιστική.

Ο επίσημος όμως χαρακτήρας του Κινήματος ήταν ,είναι και θα είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός.

Ανώνυμος είπε...

Καλο το δελτιο τυπου φιλε μου για οσους δεν γνωριζουν.
Οσοι ξερουν δεν χρειαζονται μακροσκελεις αναφορες.
Δεν ειναι ωρα για διχασμους αλλα ουτε και για λασπη.
Δεν ταιριαζει η παραπληροφορηση στο χωρο μας.
Τελος ο Περιανδρος δεν ζητησε ουτε πηρε κανενα μαζι του. Οποτε να λειπουν τα παραμυθια.
Μακαρι να ειχαν ολοι το επιπεδο και την παληκαρια του Αντωνη.
Τελος.
Ναμαστε ολοι καλα και να πρυτανευει η λογικη και η δικαιοσυνη.
Βατραχος

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ, ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙ!

Έλληνας εργάτης είπε...

"Blogger Ο/Η -=IMAGINOS=- είπε...

Ποιος Περίανδρος; Αυτός που βρίσκεται στην Αλάσκα; Και προεκλογικά ο Χατζινοκολάου τον είχε βγάλει τάχα πως θα άνοιγε το στοματάκι του. Δεν το ανοίγει γιατί κάνει πολύ κρύο στην Αλάσκα. "

μπορείς να αποδείξεις αυτό που έγραψες ;

Έλληνας εργάτης είπε...

"Μια από τις τάσεις μέσα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι και η εθνικοσοσιαλιστική.

Ο επίσημος όμως χαρακτήρας του Κινήματος ήταν ,είναι και θα είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός. "

δηλαδή και Εθνικιστες και Εθνικοσοσιαλιστές , και σαμπουάν και μαλακτικό.
Ιδεολογικό σούπερ μάρκετ.
Και μετά κοροιδεύουμε τον συριζα με τις συνιστώσες...

και αλήθεια αφού υπάρχει Εθνικοσιαλιστική τάση γιατί ο γνωστότερος Εθνικοσοσιαλιστής σας κράζει ;

Prometheus είπε...

EKTAKTO, AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!! (Δεν ανήκω ουδόλως στον κάτωθι φορέα, το αναδημοσιεύω αυτούσιο όπως και το βρήκα λόγω της σημασίας ενός τέτοιων διαστάσεων γεγονότος εάν και εφόσον αποδειχθεί κάτι τέτοιο αληθές, όπου και δυστυχώς οι αποδείξεις απ’τον ίδιο φορέα είναι αμέτρητες, ανυπολόγιστης σημασίας και αναντίρρητες δυστυχώς, τα υπόλοιπα και υπολειπόμενα έγκεινται στη προσωπική κρίση/ και κατ’επέκτασιν προσωπική ευθύνη του καθενός απ’τους μέχρις εσχάτης λεπτομέρειας πληροφορούμενους Έλληνες) ΕΛΑΤΕ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Κ-Α-Ι ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΠΡΙΝ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΒΥΣΣΟ ΜΕ ΖΥΜΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ, ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ/ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΡΡΕΕΙ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ, ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΟΠΟΙΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΩΝ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ!!! ΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ Η ΞΑΝΑΖΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΡΙΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΩΝ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΑΠΑΡΧΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΥΣ ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ/ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!!! (ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΥΣΙΩΣ):

ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_17.html

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013
ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,

(…) ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (…) ΩΣΤΕ (…) ΩΣΤΕ (…) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (…) ΘΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΟΠΛΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ — ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ — ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ 450.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ” UCK ” KAI TOY ” UCC ” ( ” ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ” ) ΚΑΙ ΑΠΟ 650.000 ΑΣΙΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΧΑΤΖΑΡΟΦΟΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ — ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ — ΚΛΠ (…) —–
(…) ΣΥΡΙΖΑ (…) ΣΤΟ 32 % (…) —– —–ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΩΡΑ (…) ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΕΤΕ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ (…) ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ !!! —— —– ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ” Χ 1 ” ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΞΗ ΑΣΤΕΡΩΝ (…) . ——- ΑΝΤ ‘ ΑΥΤΟΥ , Α / Α : ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ (…) – —-


prometheaneuropa.wordpress.com