ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

31/5/13

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

Ανάλογος εθνικός μύθος με αυτόν των Ελλήνων στη Σμύρνη που  συνωστίζονταν στο λιμάνι για να πάνε διακοπές στη Μύκονο και ανάλογος με τον εθνικό μύθο του χορού του Ζαλόγγου είναι και ο εθνικός μύθος των Εβραίων οι οποίοι επίσης συνωστίζονταν στο Άουσβιτς για να υποβληθούν σε  θεραπεία από τους Γερμανούς προς καταπολέμηση των ψειρών που είχαν στο κεφάλι τους..  Δεν το πιστεύετε; Ρωτήστε και την επιστήμονα ιστορικό Μαρία Ρεπούση.

4 σχόλια :

Unknown είπε...

μας δουλευουν ψιλο γαζι μιλαμε!!!!
αιμα τιμη

Ανώνυμος είπε...

Πέφτει το δούλεμα του αιώνα με τα ολοκαυτώματα...
Όπως είχε πει και ο Γκάρι Λίνεκερ για το ποδόσφαιρο και τους Γερμανούς παραφρασμένο...
Τα ολοκαυτώματα είναι γεγονότα που έχουν συμβεί σε πολλούς λαούς αλλά μόνο το ολοκαύτωμα των εβραίων είναι αυτό που έχει αξία...

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΩΛΟΚΑΥΤΩΜΑ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!! όλα τα λεφτά!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ξύπνησε και ο Ιμάτζινος! Έπρεπε να στοχοποιήσουν τη ΧΑ οι Εβραίοι για να ξυπνήσετε; Τόσο καιρό φώναζα, "ασχολήσου με τους πραγματικούς ΕΧΘΡΟΥΣ της Ελλάδας"...

Καλά σας έκαναν και σας στοχοποίησαν, μήπως και ξυπνήσετε επιτέλους....