ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

30/5/13

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΑΝΘΗΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ; ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΙΟΥΠΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΑΛΙ;Τι έγινε κυρία Εισαγγελέα; Τι χαμπάρια; Όλα ωραία; Ακόμα να βγάλετε ένταλμα σύλληψης του μαύρου λαθρέποικου που απείλησε Έλληνες πως θα τους σφάζει μέσω ταγμάτων εφόδου που ήδη έχει συστήσει; Τι περιμένετε; Να σας τηλεφωνήσει πρώτα ο Δελατόλας; Και εσείς κύριε Δένδια  σε ποιο από όλα τα κιούπια σας, έχετε κρυφτεί πάλι;

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο μαύρος αυτός απειλεί ότι θα σφάξει Έλληνες και δεν κουνιέται φύλλο...άμα έβγαινε ένας Έλληνας εκπροσωπώντας μία οργάνωση και έλεγε ότι θα λάβει μέτρα προστασίας από τους μαύρους που απειλούν την πατρίδα του με αιματοχυσία θα γινόταν χαμός από εισαγγελείς, υπουργούς και ΜΜΕ...
Το ανθελληνικό αυτό κράτος έχει ως μοναδικό στόχο τον αφανισμό των Ελλήνων από αυτά τα εδάφη και το δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο...

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ) ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ"(ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ), ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ!

asepites είπε...

Ήδη χεστήκανε πάνω τους.Το βίντεο κατέβηκε λες και δεν έχουμε κόπιες ή δεν ξέρουμε από youtube downloaders και τα σχετικά.

Ο φυλετικός πόλεμος ξεκίνησε και η αντίσταση πρέπει να είναι πανευρωπαική.Ο καθένας για το έθνος του βεβαίως και "το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο".Το λευκό πρόσωπο, και όχι το πρόσωπο των αλλοδαπών δολοφόνων, των υπανθρώπων και των ισλαμοφασιστών.

Έχουμε πείρα από ορδές ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ αλλοδαπών δολοφόνων.Βλέπε Θερμοπυλες, σαλαμίνα,1821,1940.Κοπιάστε -:o)

Ανώνυμος είπε...

@asapites, Το '40 τι το 'θελες? ο δικος σας (με την ακρατεια) τον Στραιχερ τον ειχε κανει θεο με τα κειμενα του, ναι στα νειατα του! πριν την Ακρατεια!!.