ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/5/13

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΤΣΑΚΛΕΣ ΘΕΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ!

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου να είσαι αξιωματικός της αστυνομίας και να έχεις την πατσόγρια να σου κουνά έτσι το δάχτυλο.Πόση υπομονή πρέπει να έχεις για να μην την σωριάσεις κάτω?Μιλούν οι ανταρσο-αναρχοσυριζαιοι για συλλήψεις επειδή βρίζουν την αριστερά.Δηλαδή ο μπάτσοι που τρώνε συνέχεια βρισίδια και μολότοφ απο τους αριστερούς τι έπρεπε να κάνουν?Να τους κατεδαφίζουν τα σπίτια με μπαζούκας?ΖΩΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Οι αναρχοσυριζαίοι είναι τα κακομαθημένα παιδιά του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τις καρακαλτάκες, έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Το θετικό βέβαια είναι οτι φαίνεται να έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους, κάτι περισσότερο θα ξέρουν φαίνεται, χε χε χε.
Αλλά μήπως είμαστε μαλάκες κι εμείς που ακόμα κουνάνε το δάχτυλο ;

Ανώνυμος είπε...

Η θείτσα αντί να πάει σπίτι της να φτιάξει κανένα χαμομήλι κουνούσε και το δάκτυλο της...
Αλλά όπως λέει και ο φίλος από πάνω...
Μήπως είμαστε μαλάκες κι εμείς που ακόμα κουνάνε το δάκτυλο...και δεν τους έχουμε πάρει στο κατόπι ακόμα θα συμπλήρωνα εγώ...

asepites είπε...

Οι θείτσες πάθαν την πλάκα τους γιατί από τους 14.000 που ψήφισαν στη Νάουσσα κάπου 2.400 είχαν ψηφίσει συριζα ενώ μόνο 800 την Χ.Α. καταλαβαίνετε λοιπόν τον τρόμο τους όταν είδαν τους Ναουσαίους εθνικιστές,τον όγκο τους και τον παλμό τους.
Τα νούμερα πλέον έχουν αντιστραφεί... και οι θείτσες στριγγλίζουν ακόμη -:o)

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ζητάνε οι φασιστομπολσεβίκοι (αμερικανοκομμουνιστές πλέον) να συλληφθούν οι εθνικιστές επειδή βρίζανε αυτούς που εκτός από ανθέλληνες-μισέλληνες που είναι, υποστηρίζουν την αναρχία και την τρομοκρατία και την κάθε ανωμαλία.

Μάνος είπε...

Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς εκεί αλλά αυτά τα πράγματα είναι γελοία.. Σε άλλη χώρα θα τις απομάκρυναν, η αστυνομία δηλαδή μόνο και μόνο έτσι όπως μιλάνε και αν δεν έφευγαν απλά θα συλλάμβαναν αυτές..