ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/5/13

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ...

Μη τυχόν και ξαναζητήσετε να αγοράσετε φιστίκια αράπικα. Πάτε μέσα σούμπιτοι.Θα τα ζητάτε στο εξής ως έγχρωμα φιστίκια.

Μη τυχόν και σας πιάσουν να ακούτε ή να  τραγουδάτε το  "Αραπίνες λάγνες, ερωτιάρες"! Την κάτσατε. Το Αραπίνες είναι ρατσιστικό. Ο τίτλος πρέπει να αλλάξει σε 'Έγχρωμες λάγνες ερωτιάρες". 

Τι; Έγραψες τραγούδι με τίτλο "Ο Τούρκος" όπως ο Μαχαιρίτσας και ο Τούρκος είναι γάτος; Τόλμησες να προσομοιάσεις τους Τούρκους με ζώα; Ξέρεις τι πρόκειται να πάθει ο Μαχαιρίτσας; Μη μάθεις καλύτερα...

Τι; Ακούς το "Αχ Ελλάδα σ'αγαπώ" του Νίκου Παπάζογλου; Δεν θα βρουν τα κόκαλά σου ούτε στη Σιβηρία! Η μισή δισκογραφία θα χαρακτηριστεί και θα τιμωρηθεί ως ρατσιστική μετά τον αντιρατσιστικό νόμο. 

Έχεις μαύρο σκύλο, τον έχεις ονομάσει Αράπη και τον φωνάζεις έτσι; Ισόβια με τη μία!

Μη τυχόν και σας πιάσουν με το βιβλίο του Παλαμά  "Ο δωδεκάλογος του Γύφτου". Την πατήσατε για τα καλά.. Ο τίτλος θα πρέπει να αλλάξει άμεσα σε "Ο δωδεκάλογος του Ρομά". 

Είσαι από την Γαστούνη και τηρείς ευλαβικά το έθιμο του καψίματος του Αράπη που κρατά από τουρκοκρατίας; Όλοι οι Γαστουνιώτες με διαταγή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, θα μεταφερθούν στη Σιβηρία για τροφή στις τίγρεις!

Θα δεις στον ύπνο σου όνειρο με γύφτισσες να σου χορεύουν τσιφτετέλι; Μη τυχόν και συμβουλευτείς τον Ονειροκρίτη, ούτε να πας σε χαρτορίχτρα καφετζού να σου ερμηνεύσει το όνειρο. Ο μεν Ονειροκρίτης πλέον θεωρείται ρατσιστικό βιβλίο αντίστοιχο με το "Ο Αγών μου" του Χίτλερ ενώ οι χαρτορίχτρες καφετζούδες θα εργάζονται ως ρουφιάνοι της ΕΥΡΠ (Εθνική Υπηρεσία Ρατσιστικών Πληροφοριών)!

Κλπ κλπ κλπ. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.