ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/5/13

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

"Δεν έχω ξενοφοβία για τους ξένους ΑΛΛΑ θα ήθελα να πω μερικά πράγματα τώρα" (που της δόθηκε η ευκαιρία). ΑΛΛΑ η ουσία είναι ότι το Δουβλίνο 2 μόνο η Χ.Α έχει πραγματικά διάθεση να αλλάξει...
Ξενόφοβη είναι στην πραγματικότητα αλλά ντρέπεται και ΦΟΒΑΤΑΙ να το πει εξαιτίας της πλύσης εγκεφάλου που έχει υποστεί από τους δοσίλογους πολιτικούς του «συνταγματικού τόξου» και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.

asepites είπε...

Να λοιπόν που ξυπνάνε οι κεντρώοι αλλά και οι αριστεροί υποψήφιοι του καμίνη.Επίσης οι κεντρώοι και οι αριστεροί ψηφοφόροι έχουν μια επιλογή:τη χρυσή αυγή.

Το δουβλίνο2 δεν είναι η λύση.Η συνθήκη αυτή λέει ότι όποιος λαθρο μπαίνει από την ελλάδα στην ευρώπη, αν πάει μέσω ελλάδος σε άλλη ευρωπαική χώρα θα ξαναεπιστρέφει στην ελλάδα.Σα να σου λεν οι ευρωπαίοι ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΙΑΞΕ ΑΠΟΡΘΗΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
Καλώς ή κακώς έτσι είναι.
Και η βουλγαρία και η ισπανία είναι χώρες εισόδου στην ευρωπαική ένωση, αλλά εκεί φυλαν τα σύνορα τους και δεν μαλακίζονται.Ασε που και ευρωπαίος να πάει στην ισπανία, αμα δεν του ελεγξουν ποινικα μητρώα, αν εχει βρει δουλεια, αν βρήκε σπίτι να νοικιάσει και 1002 άλλα παίρνει τον μπούλο