ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/5/13

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ"..

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ χαρακτηρίζουν οι δημοσιογραφίσκοι και οι πολιτικάντηδες το ότι ο Γερμενής της ΧΑ ΤΟΛΜΗΣΕ, ΝΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΕΙ τον Καμίνη!!!!!!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΗ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕΙ ΕΝΑ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΕΔΕΙΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εξυπακούεται ότι ο Καμίνης και το 12χρονο κοριτσάκι είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο... ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Λες και συνεννοημένοι είναι όλοι του «συνταγματικού τόξου» δεξιοί-αριστεροί έτσι ώστε να μη μπορεί να δοθεί η όποια βοήθεια της Χ.Α στους αναξιοπαθούντες Έλληνες που στο κάτω-κάτω εξαιτίας τους υποφέρουν.

Για το «ρητό» του Πάγκαλου Ιμάτζινε, το "σας διορίσαμε τα φάγαμε όλοι μαζί" στην ουσία ήταν σαν να έλεγε και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ (εγώ έτσι το εκλαμβάνω γιατί ψήφιζα συνειδητά και όχι από συμφέρον) ότι "είστε μ@λάκες που τόσα χρόνια ψηφίζατε εμάς συνεχώς".
Και τώρα κόπτονται και οι μεν και οι δε ότι ανήκουν στο «συνταγματικό τόξο», (τάχατες δημοκράτες) άφησε που το πάνε και για ένωση.
Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πριν τις εκλογές εγκατέλειψα τη Ν.Δ (ψήφισα την Χ.Α και τις δυο φορές), γιατί ο Καραμανλής που ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός ήταν σαν να συμφωνούσε μαζί του με την αξιοπερίεργη μούγκα του.
Ένας άλλος λόγος ήταν πάλι η σιωπή του "κουρασμένου" που ουσιαστικά έτσι έκανε πλάτες στο ΠΑΣΟΚ και στις καταστροφικές επιλογές του.

Καιάδες που τους χρειάζονται...

Ανώνυμος είπε...

http://elnewsgr.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4509.html#more

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι ο Δημητράκιος Σωτηρόπουλος και ο Πειραιώς Σεραφείμ να καταδικάσουν την βάναυση επίθεση του Σατανιστή Βελζεβούλη Καιάδα στον νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένο λαθροΚαμίνη ;