ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

31/5/13

ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΤΩΝΑ ΑΡΣΕΝΗ...

Μέσα στην κατάσταση σήψης, παρακμής και διάλυσης στην οποία βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ έρχεται ένα ακόμα περιστατικό να επιβεβαιώσει την οικτρά κατάσταση του ετοιμοθάνατου αυτού (από)κόμματος. Ο  ευρωβο(υ)λευτής του «Κινήματος» Κρίτων Αρσένης απεχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως να παραιτηθεί από τη θέση του ευρωβο(υ)λευτή. 16 χιλιάρικα το μήνα είναι αυτά...Αν αναρωτιέται ο οποιοσδήποτε για το ποιος είναι αυτός ο τύπος θα έχει απόλυτο δίκιο.

Πρόκειται για έναν ακόμη φυντάνι της εποχής του Γιωργάκη, τον οποίο «φύτεψε» στο ευρωκοινοβούλιο ο Τζέφρυ, προκειμένου να μας πληροφορεί για υψίστης σημασίας θέματα, όπως π.χ όταν με ερώτησή του προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητούσε να μπει φρένο στην έναρξη ερευνών και γεωτρήσεων για πετρέλαιο στο Ιόνιο για να μην ταράζονται τα… δελφίνια!!!! 

 Ο ευνοούμενος του Τζέφρυ (του οποίου το παρουσιαστικό παραπέμπει σε… χεβιμεταλλάδικο ξωτικό από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών») προβλέποντας το οριστικό τέλος του ΠΑΣΟΚ και φροντίζοντας εκ των προτέρων «να σώσει το τομάρι του» αποχώρησε από το κόμμα και μάλλον θα τον δούμε στο ΣΥΡΙΖΑ όπου και έχουν μετακομίσει όλοι οι πρώην φαταούλες που τα έτρωγαν τόσα χρόνια με τον Πάγκαλο. Δεν παραιτήθηκε όμως από Ευρωβο(υ)λευτής, γιατί, τα λεφτά είναι πολλά... πάρα πολλά....

Τα εναπομείναντα συντρίμμια από το πασοκικό ναυάγιο τώρα τον χαρακτηρίζουν με λέξεις όπως  «Θρασύς», «τζάμπα μάγκας», «διορισμένος» και άλλα παρεμφερή. Πράγματι, ο Αρσένης φρόντισε για το ατομικό του συμφέρον, όμως πάει πολύ, πάρα πολύ, να διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ για τέτοιου είδους φαινόμενα. Το κόμμα αυτό το οποίο κατέστρεψε τη Χώρα, καλλιέργησε την απεχθή ιδιότητα του ατομοκεντρισμού και συνδέεται με ποικίλα οικονομικά σκάνδαλα, έχει το θράσος και την αναίδεια να λοιδορεί ένα πρώην μέλος του, γιατί αυτό, απλώς, ακολούθησε τις πασοκικές διδαχές. Το ΠΑΣΟΚ του «Τσοβόλα δώστα όλα», του «λεφτά υπάρχουν» του «μαζί τα φάγαμε», το ΠΑΣΟΚ του μνημονίου, του ΔΝΤ και της Τρόικας, το ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ που δίνει «διαλέξεις» στο εξωτερικό αλλά δεν παραιτείται από την ιδιότητά του ως Βο(υ)λευτής Αχαϊας, των «κηπουρών», των συνδικαλιστών-εργατοπατέρων, των κρατικοδίαιτων κομματόσκυλων «δεν δικαιούται δια να ομιλεί» όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Κουτσόγιωργας.

Το κόμμα το οποίο σπούδασε τη διαφθορά, τη μίζα και τη ρεμούλα, το κόμμα το οποίο ξεπούλησε τη Χώρα και καταλήστευε τα κρατικά ταμεία χρωστώντας παντού, δεν έχει το παραμικρό πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να κρίνει κανέναν, ακόμα και αν αυτός φέρθηκε ανέντιμα. «Μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια» λέει το λαϊκό ρητό και ας το τηρήσουν στο ΠΑΣΟΚ, όσο καιρό δηλαδή ακόμα θα υπάρχει αυτό το όνειδος της πολιτικής ζωής του τόπου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο :

tomb raider είπε...

H KΛΑΝΙΑ ΤΩΝ MANOWAR EINAI TO ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.