ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/5/13

ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΟΤΑΝ....;;;

Κύριε Ρουπακιώτη, πως θα σου φανεί όταν η Χρυσή Αυγή αναλάβει την εξουσία με την ψήφο του Ελληνικού Λαού (και μάλιστα πολύ σύντομα και να το θυμάσαι) και βγάλει αντίστοιχους νόμους που θα κυνηγάνε αυτούς που μέχρι τότε κυνηγούσαν την Χρυσή Αυγή και τους Έλληνες και προστάτευαν τους εισβολείς λαθρεποίκους και στυγνούς φονιάδες αθώων πολιτών;; Δεν πιστεύω να δυσανασχετήσεις εσύ και τα φιλαράκια σου στο "Συνταγματικό Τόξο" ούτε να ζητάτε τα ρέστα... Δεν θα πρέπει να δυσανασχετήσετε καθόλου μα καθόλου, ούτε να ζητήσετε τα ρέστα γιατί σε αυτό τον κόσμο, πληρώνονται όλα..

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Την Χ.Α κατηγορούν για φασισμό, αλλά μόνο αυτή έχει την διάθεση πραγματικά να διορθώσει την σάπια δημοκρατία που έχουμε τώρα. Μόνο από τους «φασίστες» της Χ.Α ακούγονται προτάσεις για κατάργηση των προνομίων των βουλευτών όπως της βουλευτικής ασυλίας, της κατακόρυφης μείωσης των «βουλευτικών αποζημιώσεων» (αφού επέβαλαν μισθούς Βουλγαρίας στους πολίτες θα πρέπει να μειωθούν και οι δικοί τους μισθοί στα επίπεδα αυτής της χώρας) και της μείωσης τους στους 180 βουλευτές.

Ανώνυμος είπε...

Όλα μα όλα εδώ πληρώνονται...και θα πληρώσουν όλοι αυτοί για το χάλι στο οποίο έχουν φέρει την Ελλάδα...