ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

31/5/13

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ;

Το μπιμπερό του που το ξέχασε; Όπου το δω το καημένο και όπου βρεθεί, μιλάει συνεχώς για τις σφαγές της Χρυσής Αυγής κατά λαθρομεταναστών!!! Θα μας πει ποτέ έναν και μόνο σφαγέα χρυσαυγίτη που έσφαξε αλλοδαπό; Έναν, όχι περισσότερους. Οι λαθραίοι έχουν κατασφάξει και κατατσακίσει εκατοντάδες γεροντάκια και κοπελίτσες και ο μπούλης βλέπει μόνο χρυσαυγίτες σφάχτες χωρίς να ονοματίζει όμως ούτε έναν!!!! Μήπως βλέπει και πολλά καουμπόικα;  Μήπως το ραντίζουν με LSD; Μήπως το ταΐζει η μαμά του ληγμένη μπεμπελάκ;  Και τι επαγγέλλεται το κατακαημένο; Γαμπρός της Μπακογιάννη!!!! Μέσα στη διαπλοκή της οικογένειας των Βαμπίρ, από κούνια.... Μα που τους πετυχαίνει πια όλους αυτούς όπως και την Ρεπούση αυτός ο μπαρμπα Φώτης; Στα γαριδάκια; Μάλλον στα δρακουλίνια θα τον πέτυχε...

2 σχόλια :

Unknown είπε...

φερνουν ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΣΤΩΝ 2Ης ΓΕΝΙΑΣ!!! το ακουσα προ ολιγου στο ραδιο να το λεει ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!! γιαυτο θα τουιταρει ο ΑΔΩΝΑΡΑΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΣ??..
ειναι επιβλεμημενη η νομιποιηση λλει ο υπουργος

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ 40ΑΡΗ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ"

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΟΤΗ; Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΟΣ;;;

Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ;;;;