ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

28/5/13

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΝΑΚΗ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ...

ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! 

1) Είστε πολύ βαθιά νυχτωμένος κύριε μου αν νομίζετε πως οι λαθρομετανάστες έρχονται από μόνοι τους στην Ελλάδα επειδή πεινάνε. Κάποιοι ελάχιστοι έρχονταν και έρχονται. Η μεγάλη όμως μάζα αλλοδαπών ειδικά από το 2000 και μετά που καταφτάνουν στην χώρα μας, έρχονται βάσει οργανωμένου σχεδίου του παγκόσμιου ισλαμικού τόξου  με χρηματοδότηση της Σαουδικής Αραβίας πρωτίστως και φυσικά τη καίρια συμμετοχή  της Τουρκίας. Σκοπός είναι ο εξισλαμισμός της Ευρώπης. Το ότι καταφθάνουν το 98% των αλλοδαπών στην Ελλάδα δεν συμβαίνει μόνο λόγω γεωγραφικής θέσης αλλά λόγω του ότι η Ελλάδα είναι το μοναδικό ξέφραγο αμπέλι της Ευρώπης. Στην Ιταλία και την Ισπανία τους πυροβολούσαν και τους βούλιαζαν ανέκαθεν αν δεν το γνωρίζετε…. Μάλιστα πάρα πολλοί εξ αυτών  είναι εγκληματίες οι οποίοι στις χώρες τους  θα τιμωρούνταν για τα εγκλήματά τους  με κομμένα χέρια και με θάνατο. Έρχονται λοιπόν στην Ελλάδα για να τη γλιτώσουν και έχω μαρτυρίες από Αιγύπτιους ψαράδες επ’ αυτού.

2)Όταν δεν υπάρχει μεταναστευτική πολιτική σε ένα κράτος και μάλιστα αυτό το κράτος επιτρέπει να ανεξέλεγκτη διακίνηση και παραμονή αλλοδαπών παρανόμων μέσα σε αυτό, λογικό επόμενο κάποιοι να τους εκμεταλλεύονται εργασιακά. Η εργασιακή όμως εκμετάλλευση δεν είναι «αποκλειστικό προνόμιο» των αλλοδαπών αλλά και οι Έλληνες εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται το ίδιο γιατί αυτό το κράτος και πάλι δίνει στους εργοδότες αυτό το δικαίωμα αφού δεν εφαρμόζονται ποτέ οι νόμοι στο κράτος αυτό.

3)Η διαιώνιση της  σκλαβιάς είναι η μετανάστευση είπε ο Μάρξ. Εσείς που υποστηρίζετε λοιπόν τη συνέχιση της μετανάστευσης και ειδικά της λαθρομετανάστευσης, δεν μπορείτε ούτε νομιμοποιείστε να μιλάτε για εκμετάλλευση ανθρώπων, για εφεδρικούς στρατούς εργατικών χεριών κλπ.  Εσείς και οι όμοιοι σας, οδηγήσατε αυτή την χώρα στο σημείο αυτό και στην εκμετάλλευση των ανθρώπων. Όταν υπάρχει αθρόα προσφορά εργατικών χεριών πάντα υπάρχει ταυτοχρόνως και εργασιακή εκμετάλλευση. Η κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαίως όταν έχουμε προσφορά εργατικών χεριών παρανόμων οι οποίοι και προτιμούνται εις βάρος των νομίμων για ευνόητους λόγους που θα έπρεπε να γνωρίζετε καλύτερα ως οικονομολόγος.  

4) Ο ισχυρισμός ότι οι μετανάστες αφαιρούν πόρους από την χώρα μέσω των μεταναστευτικών εμβασμάτων και όχι μόνο, όχι απλά είναι βάσιμος αλλά αποτελεί και μία απίστευτη τραγωδία για την οικονομία της χώρας.  Όταν οι αλλοδαποί εργάζονται ανασφάλιστοι, όταν εργάζονται παρανόμως χωρίς να πληρώνουν φράγκο στο Κράτος σε ασφαλιστικές εισφορές και στην Εφορία, όταν στέλνουν στις χώρες τους 20 δις κάθε χρόνο μαύρα και αφορολόγητα, όταν το Κράτος τους παρέχει τα πάντα εντελώς δωρεάν από την παιδεία μέχρι την υγεία και κοινωνικές  προσφορές μέχρι και συντάξεις , ενώ ήδη το ασφαλιστικό σύστημα κατέρρεε και πολύ πριν εμφανιστούν οι αλλοδαποί στην χώρα, τότε μιλάμε για μία μη αναστρέψιμη καταστροφή εάν συνεχιστεί η παρουσία τους στην Ελλάδα. Τη στιγμή που οι υποδομές της χώρας όχι μόνο αυξήθηκαν από το 90 αλλά αντιθέτως μειώθηκαν  και από τη στιγμή που η προσφορά εργασίας μειώθηκε στο ελάχιστο και όχι μόνο λόγω της οικονομικής κρίσης και κυρίως όταν οι κοινωνικές, συνταξιοδοτικές παροχές, τα επιδόματα  και η προσφορά πρόνοιας και ιατροφαρμακευτικής προστασίας εξανεμίστηκαν, πείτε μου εσείς ως οικονομολόγος, πως θα κληθεί ξαφνικά το κράτος αυτό να πληρώσει εκατομμύρια συντάξεων αλλοδαπών χωρίς να καταρρεύσει;  Σε ποιο άλλο κράτος του κόσμου και εν καιρώ ειρήνης, μέσα σε 20 χρόνια, απέκτησε τόσους αλλοδαπούς όσους αντιστοιχούν στο 30 μη σας πω 40% του ποσοστού του ημεδαπού πληθυσμού; Πείτε μου μία χώρα άλλη πλην της Ελλάδος.

5)Μιλάτε για αίτημα ίσης αμοιβής. Μα κύριε μου στις φράουλες σήμερα πληρώνουν στους παρανόμους μετανάστες 25 ευρώ μεροκάματο μέχρι και 30 καθαρά. Ξέρετε πόσος είναι ο βασικός μισθός σήμερα στην Ελλάδα καθαρά; Περίπου 460 ευρώ. Δηλαδή οι αλλοδαποί παίρνουν μισθό σχεδόν διπλάσιο από αυτόν που λαμβάνουν οι Έλληνες οι οποίοι πολλοί εξ αυτών δουλεύουν σε καφετέριες με μεροκάματο 15 ευρώ!!!! Ολόκληροι εργασιακοί κλάδοι εξάλλου όπως η Οικοδομή που σχετίζεται με 200 διαφορετικά επαγγέλματα, η ναυτιλία κλπ έπεσαν στα χέρια αλλοδαπών ρημάζοντας στην ανεργία τους Έλληνες. Γιατί όλα αυτά; Και τι προσέφεραν οι αλλοδαποί στην Εθνική Οικονομία τόσα χρόνια παίρνοντας στα χέρια τους την Οικοδομή και τα 200 συσχετιζόμενα με αυτή επαγγέλματα; Εξάγονται οι πολυκατοικίες, τα γιοφύρια, οι δρόμοι και οι κατασκευές  μήπως για να εισρέει στην χώρα χρήμα;  

Πάρτε το χαμπάρι. Εάν δεν αποφασίσει το κράτος επιτέλους το κράτος αυτό να δει πόσους και εάν χρειάζεται αλλοδαπούς και όλοι οι άλλοι να απελαθούν άμεσα και να πάψει η συνεχής ροή μεταναστευτικών κυμάτων στην χώρα, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να ορθοποδήσει  οικονομικά αυτή η χώρα όσο και να προσπαθήσουν οι Έλληνες όσες θυσίες και να κάνουν. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και είτε την χαρακτηρίσετε φασιστική, είτε ρατσιστική είτε ναζιστική, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Η αλήθεια είναι μία και μοναδική και αυτή ακριβώς που ανέπτυξα και το ξέρετε πολύ καλά αλλά για καθαρά ιδεολογικούς λόγους δεν την παραδέχεστε. Θα πρέπει όμως να αποφασίσετε. Ιδεολογία ή ρεαλισμός; Προσωπικά διαλέγω το δεύτερο. Εσείς;

O ΚΑΖΑΚΗΣ απάντησε στα ανωτέρω με το γνωστό Βορειοκορεάτικο μοτίβο που ταιριάζει και στην ιδεολογία του. Διαβάστε:
  
"Είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς υπάρχουν τέτοιοι τύποι που θέλουν σώνει και καλά να σχολιάσουν και λένε ηλιθιότητες. Έλεος! Σταματώ να αναρτώ την κάθε ασυναρτησία που λέει ο καθένας. Η βλακεία είναι πραγματικά ανυπέρβλητη! Ομολογώ ότι με κατέβαλε η απίστευτη συσσωρευμένη ηλιθιότητα του κόμματος της καφετέριας που μορφώνεται από τα κουτσομπολιά που ακούει ή διαβάζει!"

ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ:


Κύριε Καζάκη αυτά που λέτε περί βλακείας ηλιθιότητας κλπ όπως και το ότι σταματάτε τις αναρτήσεις νέων σχολιασμών δεν είναι απάντηση. Και εγώ μπορώ να απαντήσω μονολεκτικά σε όλα όσα γράφετε πως λέτε βλακείες και ηλιθιότητες. Έτσι απαντάει όμως κάποιος όταν δεν έχει τι να απαντήσει. Ένας από τους πρώτους λόγους που πτώχευσε αυτό το κράτος είναι και η λαθρομετανάστευση και θα πρέπει κάποτε να το παραδεχτείτε. Δεν είναι τυχαίο το ότι οικονομικά προβλήματα έχουν τα κράτη του νότου τα οποία και δέχονται αποκλειστικά τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Οι Βόρειοι έχουν μετανάστες εδώ και χρόνια αλλά αυτοί οι μετανάστες πήγαν στις χώρες αυτές αφού πρώτα το ζήτησαν οι χώρες αυτές. Σε εμάς και τις χώρες του Νότου η λαθρομετανάστευση μας επιβλήθηκε. Η Ελλάδα υπολογίζω πως έχει κάθε χρόνο ζημιά από τη λαθρομετανάστευση τουλάχιστον 35 με 40 δις, κεφάλαια τα οποία εάν έμεναν στην χώρα και σε ελληνικά χέρια ποτέ δεν θα φτάναμε στην χρεοκοπία ακόμα και αν ήμασταν ο πιο διεφθαρμένος λαός του γαλαξία. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομολόγος για να καταλάβει κάτι τέτοιο. Εξάλλου οικονομολόγοι μας κυβέρνησαν από το 81 και μας οδήγησαν στον όλεθρο και την καταστροφή. Εσείς είστε ένας πολύ καλός οικονομολόγος κύριε Καζάκη αλλά μόνο για οικονομικά μοντέλα τύπου Βόρειας Κορέας.


17 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

H απίστευτη κυρία Υβέτ Τζάρβις
http://taxalia.blogspot.com/2013/05/h_27.html

tomb raider είπε...

ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ.ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩισλαμ ΤΟΥΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΓΑ,ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟ ΛΟΓΙΚο ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝαΡΤΗΣΕΙ

ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑτΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕι ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚοΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ εΙΔΑ

ΚΑι ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ

ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΣ ΒΛΑκΕΙΕΣ ΚΑι ΔΕΝ ΑπΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Να ΑΝΑΡΤΑ τΗΝ ΒΛΑκΕιΑ ΤοΥ ΚΑΘΕΝΟΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΑ ΜΟΝΟ ΟΣοΥσ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΕΠΕΙΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Τζάμπα τα γράφεις, μάλλον δεν είναι το ιστολόγιό του, αλλά κάποιο τρόλλ.

Ανώνυμος είπε...

επειτα λένε οτι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ

svou2121 είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΘΕΣ.ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΣΧΟΛΙΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ Η ORIGINAL21 ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙ...ΝΙΚΟΣ21

Ανώνυμος είπε...

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16958:2013-05-26-18-43-23&catid=10:2012-02-23-22-33-22&Itemid=81

ΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ Α.Τ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

(αλλοδαποι απατεωνες ζητουν ασυλο χωρις να κρατουνται σε προσφυγικους καταυλισμους και μολις συλληφθουν για εγκληματα...το απαρνουνται για να απελαθουν χωρις δικη και να ...ξαναερθουν με αλλο ονομα !)

Ανώνυμος είπε...

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16958:2013-05-26-18-43-23&catid=10:2012-02-23-22-33-22&Itemid=81

ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ Α.Τ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

(αλλοδαποι απατεωνες ζητουν ασυλο χωρις να κρατουνται σε προσφυγικους καταυλισμους και μολις συλληφθουν για εγκληματα... το απαρνουνται για να απελαθουν χωρις δικη και να ...ξαναερθουν με αλλο ονομα !)

Ανώνυμος είπε...

καζακης η καζανακης ;

(καλη τους ορεξη)

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω κάτι, αν γίνεται κάνε πιο μεγάλες τις γραμμές στα κείμενα. Είναι κουραστικό στο διάβασμα να έχει 3-5 λέξεις σε κάθε σειρά και ένα κανονικού μεγεθους κείμενο να γίνεται σεντόνι.
Φιλικά

-=IMAGINOS=- είπε...

Πως θα γίνει αυτό όμως; Χρειάζεται επέμβαση στον κώδικα και αυτό ενέχει κινδύνους ολικής καταστροφής.

Ανώνυμος είπε...

Για όλους όσους ισχυρίζονται ότι οι «μετανάστες» προσφέρουν στην εθνική οικονομία έχω να τους κάνω την εξής απλή ερώτηση: Γι αυτό η «φίλη» Τουρκία τους προωθεί όλους προς την χώρα μας; Επειδή θέλει την «ανάπτυξη» της;

Ανώνυμος είπε...

Τρέξτο στο dreamweaver της adobe και από εκεί μπορείς στην συνέχεια να το εγκαταστήσεις χωρίς την ύπαρξη προβλήματος. Κάτσε να σου βρώ την μετατροπή της γραμματοσειράς σε ποια σειρά του κώδικα είναι, το αρχείο πάντως είναι σε XML μορφή.

PIT PITIDHS είπε...

ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙΣ.ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΚΑΖΑΝΑΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΒΑΛΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει είναι εύκολο δεν χρειάζεται ούτε να το τρέξεις στο dreamweaver, πηγαίνεις ρυθμίσεις => Πρότυπο => Προσαρμογή => Προσαρμογή εύρους και ρυθμίζεις από εκεί το ιστολόγιό σου. Όπως και την γραμματοσειρά, μέγεθος κλπ.

-=IMAGINOS=- είπε...

28 Μαΐου 2013 - 2:13 μ.μ. Δεν γίνεται. Μου λέει πως δεν μπορεί να γίνει προσαρμογή εύρους για αυτό το πρότυπο. Άσε δεν το πειράζω γιατί την έπαθα μία φορά και δεν θέλω πάλι.