ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/5/13

ΜΕ ΩΜΕΓΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ...


2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μέσα σε τρεις αράδες ένα σοβαρό ορθογραφικό λάθος και μετά έχουν και το θράσος να μιλάνε για ανορθόγραφους χρυσαυγίτες.

asepites είπε...

Εμένα μου αρέσει που αυτή η μανία των αριστεροφασιστών κυρίως με τους δήθεν ανορθόγραφους Ελληνες Χρυσαυγίτες θα τους γυρίσει μπουμερανγκ και εξηγούμαι:
--Έψαξα και διασταύρωσα στο διαδίκτυο ότι περίπου 1.000.000 Έλληνες δεν τελείωσαν το δημοτικό.
--Επίσης 3.800.000 Ελληνες δεν τελείωσαν το γυμνάσιο.
Συνολικά είναι η μισή Ελλάδα.Μιλάμε για ενήλικες έτσι.
--Ακόμα περίπου το 10% των δημοσίων υπαλλήλων έφτασε μέχρι γυμνάσιο και το 30% μέχρι το λύκειο(καμία 350.000 πάνω-κάτω).

ΈΤΟΙΜΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ μας δίνουν τα βλακόμουτρα της αριστεράς και όχι μόνο.

Γιατί δεν μπορεί κάποιος που είναι ανορθόγραφος και έχει τελειώσει ένα γυμνάσιο ή άντε ένα λύκειο με το στανιό , να είναι υπάνθρωπος και σκουπίδι ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. συμφωνα με τους αριστεροφασίστες(εγώ δεν συμφωνώ με τη βρωμολογική τους).
Ο κόσμος ΚΑΙ αυτά βλέπει και ολοένα πιο μαζικά έρχεται στην Χ.Α.

Υ.Γ.γνωστό μου που είναι βύσμα του δημοσίου τον προβλημάτισα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όταν του είπα ότι όταν κυβερνήσει ο συριζα θα είναι από τους πρώτους που θα απολυθούν αφού και γυμνάσιο τελείωσε και χοντροανορθόγραφος είναι δυστυχώς(αλλά αυτό διορθώνεται αφού ουδείς άσφαλτος-:o).Συριζα είχε ψηφίσει εννοείται, αλλά τώρα το σκέφτεται πολύ πολύ σοβαρά.

Y.Γ. Την πάτησαν ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα και είναι αργά να το αλλάξουν πλέον...