ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

1/5/13

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ, ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

Για να το τελειώνουμε, δεν θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα με τη Ζαρούλια. Δεσμεύομαι όμως πως η κριτική εκ μέρους μου σε όλο το πολιτικό σύστημα και σε όλα τα κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Όταν αναλάβει την εξουσία ο Ταγματάρχης Μιχαλολιάκος ας με στείλει στη Μακρόνησο. Μέχρι τότε ως ελεύθερος πολίτης και όχι στρατιωτάκι στρατιωτικής οργάνωσης, θα λέω ελεύθερα τη γνώμη μου και θα ασκώ την κριτική μου ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ και σε όποιον αρέσει, είτε είναι Μανιάτης, είτε Τσετσένος, είτε εξωγήινος από το Σείριο και βέβαια δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν να μην απαντώ αναλόγως στις προσβολές και την αχαριστία που τυχόν θα δείξει στο πρόσωπό μου.

7 σχόλια :

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΙΜΑΤΖΙΝΕ

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

asepites είπε...

Κάνε όπως νομίζεις.Σίγουρα ούτε η Χ.Α. είναι αναντικατάστατη ή αλάνθαστη όπως ούτε και εσύ ή και όποιο άλλο blog ή site αναντικατάστατο ή ακόμη και εγώ ή όποιος αλλος Χ.Α. ψηφοφόρος.Μέχρι στιγμής όμως τα άλλα κόμματα τρέμουν να μη χάσουν τους ψηφοφόρους τους και όχι η Χ.Α.

1.Όλα ξεκίνησαν λόγω του σβησίματος ενός βίντεο σου στο -10-15 φορές διαγραμμένο-facebook της Ζαρούλια & Κασιδιάρη.Στο αντίστοιχο άρθρο του ygro-pyr είχα γράψει ότι ΑΝ είχες βάλει την ΣΦΑΓΙΔΑ IMAGINOS PRODUCTIONS δεν θα είχες δημιουργήσει παρερμηνήνεια για το ΠΟΙΟΣ ήταν ο δημιουργός του βίντεο;Ο imaginos ή η Χ.Α.;
Έπισης μιλάμε για δυο fb που είχαν 2(δύο) όλες και όλες αναρτήσεις το καθένα τους!!! Ούτε καν αναδημοσιεύσεις των Χ.Α. sites δεν ανεβάζουν.Μα καθόλου δεν παραξενεύτηκες;
2(δύο)! αναδημοσιεύσεις είχαν Μάρτιο και Απρίλιο, δεν είχαν 60 για να αναρωτηθείς γιατί δεν χωρούσε το δικό σου. Το αν ήταν ΠΡΟΦΑΣΗ, ΑΙΤΙΑ, ΑΦΟΡΜΗ ο θυμός σου ή κάτι άλλο; Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.Όπως εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι καχύποπτος και να μην είσαι ακούνητο στρατιωτάκι της Χ.Α. έτσι έχουν και οι επισκέπτες σου και προς την Χ.Α. και προς εσένα.

2.Πιο σωστά ξεκίνησαν όλα από την καταδίκη της Χ.Α. προς την Τ.Ο. Χ.Α. Λαμίας που πήγε και έκανε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ σε συγκέντρωση άλλου κόμματος.20 χρόνια η Χ.Α. δεν έκανε ΠΟΤΕ παράνομη αντισυγκέντρωση σε άλλο
κόμμα.Πότε ήταν λάθος ΤΟΤΕ ή ΤΩΡΑ;
Και εννοείται ΔΕΝ κρέμασε τους συναγωνιστές του ο Μιχαλολιάκος αφού ούτε πειθαρχικό περάσανε ούτε διαγράφτηκαν.Έτσι δυνάμωσε η Χ.Α. στα μάτια πολλών νέων ψηφοφόρων της με το ότι δεν είναι ξέφραγο αμπέλι με 100 απόψεις για το ίδιο θέμα.Παρέμεινε ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΗ κ-α-ι στο θέμα αυτό.

3.Ακολουθεί η συνομιλία Ζαρούλια - imaginos. Διάβασα την αντίδραση της για το άρθρο σου που ήταν ΚΑΤΑ της στράτευσης γυναικών. Όμως τα πιο πολλά σχόλια του εν λόγω άρθρου ήταν ΥΠΕΡ της στράτευσης αν θυμόμαστε.Σεβαστή η άποψη σου αλλά πιό σεβαστή η άποψη των πολλών για κάτι που ήταν μάλιστα και στο πρόγραμμα της Χ.Α.Να θυμίσω ότι στο εν λόγω άρθρο είχες βγάλει τότε μια "σίγουρα καθόλου φιλική" στάση για τον ελληνικό στρατό και τους Έλληνες στρατιώτες.Δικαίωμα σου και σεβαστή η γνώμη σου βεβαίως το ξαναλέω.
Όποιος θέλει περισσότερα ας ψάξει στο εκεί άρθρο ή και σε παλιότερο με τίτλο "ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ." 1ος εγώ έγραφα και θα συνεχίσω να γράφω ότι υπάρχουν ΚΑΙ στρατιωτικοί που ΚΑΙ άχρηστοι ΚΑΙ τεμπέληδες είναι.
Σε κάθε κλάδο εργαζομένων ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχουν.
Αλλά εσύ έβγαζες και βγάζεις μια σχεδόν ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ κάτι που είναι 100% άδικο και λάθος.

4.Στο επόμενο σου άρθρο όπου ανακοίνωνες ότι θα σβήσεις όλα σου τα βίντεο και άρθρα και τέλος η τζάμπα διαφήμιση
κτλ...
Τώρα που μιλάμε μπορείς να βγάζεις ή να βγάλεις λεφτά από τα βιντεο σου σωστά; Μιλάω για τα % επί των διαφημίσεων που παίρνουν οι δημιουργοί βίντεο στο youtube πάνω από έναν αριθμό views και πάνω.Η google και το youtube πληρώνει.Όσο πιο πολλά views τόσο πιό πολλά έσοδα.
Έγραφες άλλωστε "...τα βίντεος μου για τον Κασιδιάρη έχουν από 200.000 μέχρι και 750.000 views νούμερα που ούτε στο όνειρα του δεν έχει δει από αλλού ούτε από το επίσημο κανάλι της ΧΑ στο ΥΤ..."
Είμαι ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ καχύποπτος να το ξεκαθαρίσουμε.Και η καχυποψία είναι δικαίωμα όλων μιας και η όλη φασαρία για ένα ΒΙΝΤΕΟ έγινε σωστά; Εγώ δηλαδή που γράφω πολλά σχόλια σε διαφορα site υπερ της Χ.Α. γιατί δεν αισθάνομαι ότι της κάνω τζάμπα διαφήμιση;

5.Ξεκίνησες την κριτική αυτή στις 15 Απριλίου , 2 βδομάδες δηλαδή μετά την επαναλειτουργία του ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ της αντεπίθεσης.Εγώ γιατί να μην πω ότι κάτι μου βρωμάει που δεν ανέβασες κάποιο άρθρο για τις 24 ώρες μουσικού προγράμματος του, για τις 7 ζωντανές εκπομπές του που τα σπάνε κυριολεκτικά;
Μόνο να διορθώσουν τη διαδρομή του κουμπιού "ΡΑΔΙΟ" καθώς και της εικόνας "Αντεπίθεση Ράδιο Live" γιατί οδηγεί στο
πουθενά . ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ JW PLAYER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ winamp,windows media,real,quicktime.

asepites είπε...

6.Κλείνω με αυτό που έγραψε ένας συναγωνιστής:"Γιατί νομίζετε ότι ο imaginos αν δεν στήριζε χα θα γινόταν τόσο δημοφιλές το ιστολόγιο του; Ο πιο πολύς κόσμος λόγω χρυσής αυγής επισκεπτόταν και διάβαζε το υγρό πυρ."
Ο καιρός θα δείξει και θα μας κρίνει όλους μας.

-=IMAGINOS=- είπε...

Βαριέμαι πραγματικά να απαντώ τα ίδια και τα ίδια επειδή κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν αλλά τι να κάνω, ας απαντήσω για μια ακόμη φορά μήπως...

1)Όλα ξεκίνησαν επειδή έκανα κριτική στη Ζαρούλια για το άκαιρο και άστοχο να αναφερθεί αυτές τις στιγμές στη στράτευση των γυναικών πριν από λίγους μήνες. Ξέρεις πόσες γυναίκες λάκισαν; Πάμπολλες. Δεν θέλω την ΧΑ ένα ανδροκρατούμενο πολιτικό χώρο αποκλειστικά. Από τότε με έβαλε στην μπούκα γιατί θέλουν να μιλάνε χωρίς να ακούνε και μιά άλλη άποψη και δεν θέλουν να τους κριτικάρουν.

2)Είπα παραπάνω από που άρχισαν όλα.

3)Είπα παραπάνω από που άρχισαν όλα.

4)Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι κάνω τσάμπα διαφήμιση στην ΧΑ. Η Ζαρούλια μου το "θύμισε" όταν είπε πως δεν θέλει να κάνει διαφήμιση η ίδια στο δικό μου blog. Της απάντησα λοιπόν όπως άξιζε στο αίσχος και την αχαριστία της. Εάν ήθελα να βγάλω λεφτά από το Υγρό Πυρ, θα το είχα κάνει εδώ και χρόνια.

5)Πειράζει που ποτέ δεν έχω παρακολουθήσει το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Αντεπίθεσης; δυό φορές που επιχείρησα να ακούσω, δεν λειτουργούσε τίποτα.

6)Όταν χρωματίζεται πολιτικά ένας ιστοχώρος περιορίζεται μόνο στους οπαδούς του χώρου. Συνεπώς εάν το Υγρό Πυρ ασκούσε κριτική γενικότερα στα κόμματα όλα και δεν στήριζε κάποιο συγκεκριμένο, θα είχε πολύ περισσότερους επισκέπτες. Γιατί να μην είναι λοιπόν περισσότερο πιθανό κάτι τέτοιο;

asepites είπε...

1.Πρώτα σου έσβησε το βίντεο σου από το fb της ΚΑΙ ΜΕΤΑ ακολούθησε ο facebookτσακωμός σας όπου μάθαμε για αυτό που λες.Το αν ήταν αφορμή, αιτία, πρόφαση το βίντεο ή το θέμα στράτευσης για σένα ή για αυτήν ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

4.Έχεις όμως -αραιά και που είναι η αλήθεια- αναδυόμενα διαφημιστικά παράθυρα στο blog σου και ΠΑΝΤΑ μπορείς να βγάζεις Η ΟΧΙ λεφτά από τα βίντεο σου χωρίς επ ουδενί να παριστάνω το σδοε στη τσέπη σου.Ξανατονίζω ότι γράφω σαν ΥΠΕΡΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ.

5.Καθόλου δεν πειράζει προς θεού.Απλά ήθελα να σου δείξω ότι αν τόσο εύκολα βρωμάει για σένα που δεν παίξαν ένα βίντεο ή ένα θέμα(πχ αιμοδοσία κκε) ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα επίσημα χ.α. sites & blogs & twitter & facebook γιατί να μη βρωμάει η μη ανάδειξη εδώ μέσα του ΡΑΔΙΟ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.Τον δικηγόρο του διαβόλου έκανα.
ΝΑΙ αν έκανες κι εσύ-αλλά και άλλοι- κλικ στο εικονίδιο "Αντεπίθεση Ράδιο live" και οχι κλικ από πάνω του στον JW PLAYER όχι 2 αλλά 32 μέρες τώρα τίποτε δεν θα άκουγες-:o)

6.Το να κάνει κριτική ένα οποιοδήποτε blog ή site στους πάντες και τα πάντα χωρίς να προτείνει λύσεις ή να έχει προτιμήσεις οδηγεί στον εκφυλισμό του ή γίνεται political-corect δημοσιογραφίστικο δηλαδή και από αυτά πήξαμε.Το κράξιμο είναι το εύκολο.Όπως και να έχει η επιλογή και το blog είναι δική σου και δεν μου πέφτει λόγος.Άλλη επισκεψιμότητα όμως είχες το 2010 και μέρος του 2011 που -και- αναδημοσίευες άρθρα του τότε xa.wordpress και άλλο αριθμό σχολίων σε αυτά.

Άντε περιμένω και τις τρολιές του πανμέγιστου "Έλληνας εργάτης" .
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ συχαίνεται τον ελληνικό στρατό,
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ συχαίνεται την στρατιωτική δομή της Χ.Α.,
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ υποστηρίζει φανατισμένα τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους που είναι κηφήνες-κλέφτες-βύσματα-φακελάκηδες(έχεις γράψει αρκετά παλιότερα άρθρο ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Υ. και κατά των ι.υ. με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά ΟΛΩΝ των τελευταίων)
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ έχει κόλλημα με τον δημητράκη-orthodoxy αρνητικο-θετικό-παραπονιάρικο θα έλεγα
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ είναι υπερ της δραχμής(έχεις γράψει αρκετά παλιότερα άρθρο υπερ δραχμής)
και μαγκιά σου και δικαίωμα σου να έχεις τις όποιες απόψεις που εξακολουθώ να σέβομαι αν και διαφωνώ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΘΟΡΥΒΩΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΗ.
Δεν υποννοώ τίποτα απλά καταγράφω.Η έμμεση υποστήριξη προς εσένα να είναι από αυτόν.

Έλληνας εργάτης είπε...

"Άντε περιμένω και τις τρολιές του πανμέγιστου "Έλληνας εργάτης" .
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ συχαίνεται τον ελληνικό στρατό,"

Ο Ελληνικός στρατός απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ελληνικού λαού ακόμη και τώρα, συνεπώς δεν θα μπορούσα εγώ να πάω κόντρα στο λαικό αίσθημα, χωρίς στρατό άλλωστε δεν υπάρχει Εθνικό κράτος. Αυτό δεν σημαίνει οτι γουστάρω τις στρατοκαυλίες των στοχικών ηλίθιων.


"ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ συχαίνεται την στρατιωτική δομή της Χ.Α.,"

ποιά στρατιωτική δομή μωρέ. Οι δυάδες και τριάδες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα ακόμη και στους βλάκες της αντίφα.Το θέμα είναι να μην γίνεται αυτοσκοπός η στρατιωτική δομή αλλά να εξυπηρετεί την περιφρούρηση και μόνο. Άλλωστε κάθε δομή πρέπει να ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση του λαού. Για αυτό βλέπεις στην Γερμανία Αντιφάδες με στρατιωτική δομή στις πορείες τους , εδώ θες κάτι άλλο.


"ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ υποστηρίζει φανατισμένα τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους που είναι κηφήνες-κλέφτες-βύσματα-φακελάκηδες(έχεις γράψει αρκετά παλιότερα άρθρο ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Υ. και κατά των ι.υ. με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά ΟΛΩΝ των τελευταίων)"

Είμαι υπερ των εργαζομένων γιατί πολύ απλά θεωρώ ευθύνη του κράτους οτι έχει γίνει, άλλωστε η γνώση μου στα οικονομικά δεν με αφήνει να μην δω πως αν απολυθούν αυτοί οι ΔΥ άμεσα πλήττεται ο ιδιωτικός τομεας, καθώς ο άνεργος και ο χαμηλόμισθος πως θα ψωνίσει απο μαγαζί ;;;θα ήθελα να μου φέρεις εκείνο το άρθρο που λες
πως έχω γράψει εναντίον των ιδιωτικών υπαλλήλων.Εννοείται πως είμαι υπερ ΟΛΩΝ των Ελλήνων εργαζομένων .Όσο για τα λαμόγια μεγαλοσυνδικαλιστές που τα πιάνουν , ναι σε αυτούς έχω πει να τιμωρούνται και να αφαιρούνται τα χρήματα αυτά υπερ των υπόλοιπων χαμιλόμισθων.

"ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ έχει κόλλημα με τον δημητράκη-orthodoxy αρνητικο-θετικό-παραπονιάρικο θα έλεγα"

δεν ασχολούμαι με τον δημητράκη , καμιά φορά μπορεί να γελάσω με κάτι δικό του ή και να συμφωνήσω πχ στο θέμα της δραχμής. Τι ακριβώς θέλεις να πεις με όλο αυτό ;;;


"ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ είναι υπερ της δραχμής(έχεις γράψει αρκετά παλιότερα άρθρο υπερ δραχμής)
και μαγκιά σου και δικαίωμα σου να έχεις τις όποιες απόψεις που εξακολουθώ να σέβομαι αν και διαφωνώ."

YΠΕΡ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΩ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.Εσύ κάτσεμε το ευρώ και την ΕΕ. Αλλά μην κάνεις τον εθνικιστή.

"ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΘΟΡΥΒΩΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΗ.
Δεν υποννοώ τίποτα απλά καταγράφω.Η έμμεση υποστήριξη
προς εσένα να είναι από αυτόν."

κύριε imagine ελέγξτε τις ip να δείτε αν επιβεβαιώνονται οι λάσπες του οπαδού της ΕΕ και του ευρώ παρακαλώ.Δεν χτυπάμε κάρτα πότε γράφουμε σε ένα μπλογκ κύριε.

asepites είπε...

"...θα ήθελα να μου φέρεις εκείνο το άρθρο που λες
πως έχω γράψει εναντίον των ιδιωτικών υπαλλήλων..."
Προς τον imaginos απευθυνόμουν και ήταν ξεκάθαρο.Ο imaginos το είχε γράψει και δικαίωμα του και για 1000στη φορά σέβομαι την άποψη του κι ας διαφωνώ.

Βεβαίως και δεν θα χτυπάς κάρτα , γιατί ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ.Δεν βρίσκω όμως ΠΡΙΝ τις 15 απρίλη σχόλια σου με το username Έλληνας Εργάτης.Απλά δεν βρίσκω.Ούτε για κακό το λέω ούτε για καλό.Απλά λέω ότι βλέπω.

Τσσ τσσ τι ευγενικές προσφωνήσεις προς το άτομο μου κάνεις πλέον.Αλλά και προς τους υπόλοιπους Ελληνόψυχους Εθνικιστές όπως διαπιστώνω από δω και πέρα.Φανερώθηκες στον πολύ κόσμο του εδώ blog αλλά και στον όποιο καινούργιο (αν)θα μπαίνει και θα διαβάζει ΚΑΙ τα παλιότερα άρθρα/σχόλια για να μπαίνει στο κλίμα του blog και να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.Από 15 Απρίλη εως 30 Απρίλη με(μας) έβριζες, με(μας) λασπολογούσες, σου απαντούσαμε σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις σου ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ παρά μόνο υπεκφεύγες.
Έχουν γνώση όμως θέλω να πιστεύω οι φύλακες(αναγνώστες) ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ με τη στάση σου ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ και εσύ την Χ.Α.
Όποτε κλείνω εδώ ικανοποιημένος.