ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

15/5/13

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΧΑΡΑΚΩΣΑΝ 14ΧΡΟΝΟ ΑΦΓΑΝΟ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...


 Μετά το πάγωμα του "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου, έπρεπε να ξαναπροβάλουν το ίδιο χιλιοειπωμένο παραμύθι μήπως και  ξεπαγώσει το γελοίο νομοσχέδιο...

Σιγά που θα ομολογούσε ο αφγανός ότι τον χάραξαν συμπατριώτες του επειδή δεν τους έφερε από τα φανάρια το ποσό που έπρεπε να τους φέρει. Την άλλη μέρα θα τον έσφαζαν για τα καλά. 

Όποιος πιστεύει πως θα μπορούσε ποτέ κάποιος που θέλει να σφάζει και να μαχαιρώνει, να σταμπάρει ταυτοχρόνως στην μπλούζα του και την ταυτότητα του, πρέπει να είναι το λιγότερο ηλίθιος. Τον ρώτησαν από που είναι και τους απάντησε από το Αφγανιστάν και τότε τον χαράκωσαν!

 Εντωμεταξύ δεν γνωρίζει λέξη ελληνικά αλλά απάντησε στην ερώτηση που του έκαναν από πού είναι αυτοί που του μιλούσαν ελληνικά αλλά δεν τους είδε καθαρά γιατί τον χτύπησαν από πίσω! Και αφού τον χαράκωσαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά τον έδιωξαν γιατί δεν είχε χαρτιά και πήγε μόνος του έπειτα και όλως τυχαίως στους γιατρούς του κόσμου που τον έκαναν και βίντεο και το σήκωσαν στο διαδίκτυο όπως βλέπετε!

Και δεν μπόρεσε να τους δει καλά γιατί μόλις γύρισε το κεφάλι του αυτοί άρχισαν να τον χτυπάνε αλλά πρόσεξε όμως το σήμα στις μπλούζες τους που ήταν δυό κλαράκια που κάτω ενώνονταν!!!! Τέτοια λεπτομέρεια ρε παιδί μου αλλά χωρίς να μπορέσει να τους δει καλά! Κανονικά θα έπρεπε ο εισαγγελέας να έχει χώσει μέσα ήδη τους υπεύθυνους των γιατρών του κόσμου! Έλεος πια! Μας περνάνε για ηλίθιους οι κύριοι αυτοί!

 Συνεχίστε τα παραμύθια και θα κάνετε την ΧΑ αυτοδύναμη. Οι Έλληνες ξύπνησαν δεν μασάνε πια κουτόχορτο.

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ Κ Η ΡΩΣΙΑ ΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ???

Ανώνυμος είπε...

Οι «γιατροί του κόσμου» (εδώ μόνο με φακελάκια θα έμεναν) που κερδίζουν πολλαπλάσια χρήματα από το εάν ήταν εδώ και ταξιδεύουν τζάμπα παντού με τα χρήματα των αφελών.
Αναρωτήθηκαν ποτέ αυτοί που τους χαρίζουν τα λεφτά τους εάν οι διαφημίσεις των «ανθρωπιστών» αλλά ανθελλήνων γιατρών χωρίς σύνορα προβάλλονται δωρεάν από το τσοντοκάναλα με τα 090;

Σίμος είπε...

Εγώ άκουσα πως είναι Ολλανδός αυτός που μαχαίρωσε τον 15χρονο Αφγανό. Αν και δεν έχω ψάξει πολύ το συγκεκριμένο θέμα για να εκφέρω τεκμηριωμένη άποψη.

-=IMAGINOS=- είπε...

15 Μαΐου 2013 - 11:06 μ.μ. Καμία σχέση. Είναι διαφορετικά περιστατικά. Ο Ολλανδός μαχαίρωσε έναν μικρό ρώσο.

-=IMAGINOS=- είπε...

15 Μαΐου 2013 - 10:32 μ.μ. Τι να γράφω δηλαδή για τον Ολλανδό; Είπε κανείς πως ήταν χρυσαυγίτης ο Ολλανδός; Ένας ψυχάκιας ήταν που είχε έλθει στην Ελλάδα για διακοπές και τον προσέλαβαν σε ένα ξενοδοχείο ως κλόουν να διασκεδάζει τα παιδιά και πήγε και μαχαίρωσε ένα παιδάκι από τη ρωσία. Εγώ τον προσέλαβα τον ψυχάκια; Ας χώσουν μέσα τον Ολλανδό και τον ξενοδόχο. Τι είμαι εγώ που θα πρέπει να αναφέρω στο παρόν ιστολόγιο οτιδήποτε συμβαίνει στον πλανήτη; Το Reuters, το CNN ή το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων; Έχουμε και δουλειές, δεν τρώμε από το Υγρό Πυρ.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δηλαδή ότι μένουν Έλληνες άνεργοι για να προσλαμβάνεται το κάθε καρυδιάς καρύδι δεν σε πείραξε με τον Ολλανδό. Ξέρω ότι δεν είσαι πρακτορείο reuters, αλλά πάντα ανεβάζεις τα φλέγοντα ζητήματα τέτοιου είδους. Ψυχάκιας ή όχι, σε τι διαφέρει από τους δολοφόνους πχ. του Καντάρη; Ότι θα γύρναγε πίσω στην Ολλανδία; Ψωμί από Έλληνα δεν στέρησε και μας δυσφήμισε παγκοσμίως;

-=IMAGINOS=- είπε...

Το θέμα αυτό παίζει παντού. Εάν κάνω και εδώ αναφορά δεν θα αλλάξει τίποτα. Με τα προβλήματα που αναφέρεις το Υγρό Πυρ έχει ασχοληθεί περισσότερο από κάθε άλλο ιστολόγια εδώ και χρόνια και δεν περίμενε τέτοια γεγονότα για να τα αναφέρει αυτά τα προβλήματα. Βαριέμαι να λέω τα ίδια και τα ίδια κάθε λίγο και λιγάκι. Εγώ δεν περιμένω να συμβεί το κακό για να πω αυτά που πρέπει. Εγώ μιλώ πριν από το κακό. Άσε τους άλλους να ασχολούνται με αυτά αφού το κακό θα έχει συμβεί. Εγώ θα επανέλθω όταν οι άλλοι θα τα έχουν πάλι ξεχάσει όλα...

Ανώνυμος είπε...

Ψεύτες και άθλιοι προπαγανδιστές οι "Γιατροί του Κώλου"...