ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/5/13

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΕΝΗ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ 12ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΕΝΗ!! 

 "Η Μαρία και ο μικρός μου γιος σοκαρίστηκαν. Δε θα ήθελα κανείς να βρεθεί στη δική μου θέση. Την ώρα που η Μαρία βρισκόταν κοντά στο δήμαρχο και είχε μαζί της το 2χρονο αδερφάκι της, μπήκε στην αίθουσα το συγκεκριμένο άτομο και άρχισε να βρίζει. Τότε η μικρή μας δέχτηκε το χτύπημα. Η γυναίκα μου κι εγώ την ακούσαμε να φωνάζει ότι τη χτύπησαν στο μάτι. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί και είδα τη μικρή να κλαίει". 

Να τον χώσετε μέσα αμέσως για ψευδή μαρτυρική κατάθεση στην Αστυνομία. Λέει πως η κόρη του ήταν μαζί με τον Καμίνη και το δίχρονο αδερφάκι της και ότι ξαφνικά μπήκε μέσα ο Γερμενής και άρχισε να βρίζει και τότε δέχτηκε η κόρη του το χτύπημα χωρίς να λέει από ποιον αλλά υπονοώντας σαφώς τον Γερμενή. 

Και προσέξτε τι λέει αμέσως μετά, 

"Η γυναίκα μου κι εγώ την ακούσαμε να φωνάζει ότι τη χτύπησαν στο μάτι. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί και είδα τη μικρή να κλαίει"! 

Συνεπώς ο κύριος αυτός δεν ήταν στον χώρο που έγινε το περιστατικό αφού έτρεξε όταν άκουσε την κόρη του να κλαίει, πως μας λέει λοιπόν ότι ο Γερμενής μπούκαρε και άρχισε να βρίζει χωρίς να τον έχει δει αφού δεν ήταν στο χώρο; Ο πατέρας έτρεξε στο χώρο όταν άκουσε την κόρη του να κλαίει όπως λέει ο ίδιος και όχι όταν άκουσε τον Γερμενή να βρίζει. 

Μιλάμε για καραμπινάτη ψευδομαρτυρία και θα έπρεπε ήδη ο κύριος αυτός να έχει συλληφθεί για την άκρως αντιφατική του μαρτυρική κατάθεση.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν το όλο θέμα έχει πολύ πλάκα... Ο Βλάκας ο Καμίνης έβαλε ένα πολιτικό αυτογκόλ από αυτά που σπάνια μπαίνουν. Το καλύτερο είναι ότι όλος ο εσμός πήγε να κάνει το άσπρο μαύρο και κατέληξαν να βάζουν το ένα αυτογκολ μετά το άλλο... Εξάντλησαν πλέον όλα τα όπλα έδωσαν χαλαρά και ένα 5% συν στη Χρυσή Αυγή και το τελευταίο καρφί στην κάσα τους θα είναι το εκτρωματικό νομοσχέδιο για το ρατσισμό, την προστασία των λάθρο και την εξαφάνιση των Ελλήνων...το οποίο είναι δημιουργία του χοντροβαγγέλα...για να μην ξεχνιόμαστε...

ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.....

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΙΣΤΕΎΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ποσα του τάξανε για να πει το παραμύθακι.