ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/4/13

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ". (video)

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Άψογος κύριε Παπά!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Τσίπρας πρότεινε να μην συμετάσχει η Χρυσή Αυγή στην διακομματική που θα συσταθεί γιατο θέμα... Πρώτον να πει κάποιος του βλάκα ότι από τον κανονισμό της Βουλής αυτό δεν μπορεί να γίνει και δεύτερον ν απουν του ανιστόριτου κουραμπιέ ότι αυτοί πολέμισαν στην Πίνδο και στο Ρούπερ τους Ναζί και όχι οι πολιτικοί του πρόγονοι τα σταλινάκια που περίμεναν την εντολή του πατερούλη... Ου να χαθείς κοπρόσκυλο Τσίπρα.

Ανώνυμος είπε...

Οι ναζί χρυσαυγίτες τι σχέση έχουν να ζητάνε γερμανικές αποζημιώσεις?

Αυτοί υμνούν τα ςς τον Χιτλερ και τον Γκεμπελς.
Για ψηφαλακια οπως ολα τα κομματα κατηντησε και αυτη
Ρε ουστ κοπριτες

Ανώνυμος είπε...

Ναζιστάκο ιματζίνε ο hellas-orthodoxy σας ξεβράκωσε.
Ο Παππάς χρηματοδοτεί Εβραίους!!!
Ουστ εβραιομασώνοι κοπρόσκυλα
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7223.html

asepites είπε...

Πιό μεγάλη υποψία μας προκαλεί που ο δημητράκης δεν κράζει και ούτε καλεί σε εμπάργκο των προιόντων της cocomat.
Γιατί άραγε;

Εκεί που όμως τον κάνει ρόμπα ένας επισκέπτης του στο εν λόγω άρθρο είναι στο γιατί έχει γεμίσει με διαφημίσεις το ιστολόγιο του και του απαντά ότι αν αγόραζε χώρο θα έπρεπε να δίνει 200 €/μήνα!

Γελάνε και οι πέτρες αφού για να κλείσεις ένα όνομα χρειάζεσαι 15-20 € το χρόνο ή και τα δυο χρόνια ανάλογα να είναι σε com σε gr κλπ.
Για χώρο ΟΣΟ χρησιμοποιεί στο blogspot αλλά και το κυριότερο όσο αντίστοιχο bandwith(μηνιαία μεταφορά δεδομένων) χρειάζεται βαριά-βαριά να δώσει κάποιος 4-5-6 €/μήνα!
Τόσο κάτω έχουν πέσει οι τιμές πλέον εδώ και αρκετό καιρό.

Επίσης όλες οι webhosting εταιρείες, και οι ελληνικές εταιρείες ειδικότερα πλέον που νοικιάζουν ή έχουν στην κατοχή τους servers, εκτός από τα παραπάνω σου έχουν και έτοιμα υπεραπλουστευμένα websitebuilder εργαλεία δωρεάν.ΌΧι πως και τα cms του JOOMLA η του WORDPRESS δεν είναι και αυτά 100% δωρεάν αλλά και εξίσου ευκολα να τα μάθει ο οποισδήποτε

Αλλά άμα είσαι €δούλος...εβραιόδουλοι...