ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/4/13

Είσαι ξεχασμένος «καλλιτέχνης»; Θέλεις δωρεάν διαφήμιση; Κάνε μια δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής!

Από τότε που μπήκε στη βουλή η Χρυσή Αυγή, πολλά κόμματα και πολιτικά πρόσωπα που βυθίζονταν στην ανυπαρξία βρήκαν λόγο ύπαρξης, βρίζοντας και συκοφαντώντας την. Όπως φαίνεται, οι ανύπαρκτοι βρήκαν μιμητές και στους υπόλοιπους χώρους, ακόμα και στον λεγόμενο «καλλιτεχνικό». Όποιος, λοιπόν, ξεχασμένος από τον κόσμο «καλλιτέχνης» έχει… κεσάτια (άτιμη οικονομική κρίση, τι ζημιές έκανες…) και θέλει να διαφημιστεί δωρεάν τραβάει μια δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής και εξασφαλίζει δημοσιότητα που αλλιώς δε θα την έβλεπε ούτε στο πιο τρελό του όνειρο. Στη λίστα λοιπόν με τους… φασιστοφάγους «καλλιτέχνες» προσετέθη και κάποιος τραγουδιστής ονόματι Γιάννης Κότσιρας (προσοχή στην προφορά, Κότσιρας κι όχι… Κότσυφας, πρόκειται για τον κύριο με το πολλά υποσχόμενο λάγνο (αδερφίστικο) ύφος στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε)..

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Πλησιαζει το καλοκαιρι,θα ξεκινησουν τιποτα φεστιβαλ οι απλυτοι και θα βγαλει κανα χαρτζιλικι ο τραγουδοποιος του κωλου.-ΔΗΜΙΟΣ-