ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/4/13

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ...

Κυριολεκτώ. Έχω παρατηρήσει τους τελευταίους τρεις μήνες, για δύο με τρεις μέρες κάθε μήνα, πρώτες πρωινές ώρες περίπου στις 3 με 5 η ώρα, ελικοφόρα μικρά αεροπλάνα, περνούν πάνω από την Αθήνα πετώντας μάλιστα πολύ χαμηλά, ψεκάζοντας μας δεν ξέρω με τι....  Δεν κάνω πλάκα το έχω δει με τα τσαχπίνικα ματάκια μου και το έχω φωτογραφίσει. Και είμαι από αυτούς που δεν πίστευαν στους "αεροψεκασμούς"...

10 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ιμάτζινε, όντως ψεκάζουν αλλά όχι για τους λόγους που υποπτεύεσαι, διαφορετικά την ώρα των ψεκασμών θα έπρεπε να κρύβονται ορισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

για ποιον λόγο ψεκάζουν δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Για τα κουνούπια ρε παιδιά
Ελεος με τις συνωμοσίες
Είπαμε

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά κάνουν γιατί με τόσους τριτοκοσμικούς λάθρο οι μεταδοτικές ασθένειες/μολύνσεις μέσω κουνουπιών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

ICEUJIN είπε...

πωπω μιλαμε δεν αντεχω αλλο χαιβαισμο του ελεους, ναι ρε ειμαστε ολοι γραφικοι και συνωμοσιολογοι.
Ρε για να ξυπνατε καποιοι να πουμε
γιατι θα ξυπνησετε πολυ βιαια μια μερα και θα ειναι αργα κοινως κοψτε την πολυ μα...... βλαπτει αντε ψαχτειτε λιγο καλυτερα και μετα μιληστε αναπνεεται θανατο ρε νουμερα
μερικοι ποτε θα το καταλαβετε??

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία των αεροψεκασμών είναι πολύ παλιά...το περιοδικό "Τρίτο Μάτι" έγραφε ήδη από το 1996 για τους ύποπτους αεροψεκασμούς στον ελλαδικό χώρο όταν όλος ο κόσμος κοιμάταν τον ύπνο του δικαίου περί αυτού του θέματος...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ
ΟΜΑΔΑ FACE BOOK

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ (chemtrails) Β'

http://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%95%CE%9D%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%91-%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%A7%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%91%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A8%CE%95%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A3-chemtrails-%CE%92/173522886000848Why in the World are They Spraying?

http://www.facebook.com/WhyInTheWorldAreTheySpraying


Our Skies Our Lives "Stop chemical spraying"

http://www.facebook.com/OurSkiesOurLives

-=IMAGINOS=- είπε...

Λοιπόν, όταν γίνονται αεροψεκασμοί για το κουνούπια, πρώτα πρώτα αυτοί ανακοινώνονται πότε και που θα γίνουν. Στην περίπτωση που αναφέρω δεν έχει γίνει ποτέ καμία ανακοίνωση.

Δεύτερον ποτέ δεν ψεκάζονται με εντομοκτόνα πόλεις ειδικά σαν την Αθήνα και στην καρδιά μιας τέτοιας μεγαλούπολης αλλά μόνο σε περίχωρα πόλεων και εκεί που υποτίθεται γεννιούνται και μεγαλώνουν οι προνύμφες των κουνουπιών, δηλαδή σε λιμνάζοντα νερά, βάλτους κλπ.

Αφήστε λοιπόν τις κοτσάνες πως πρόκειται για εντομοκτόνα. Θα είχαμε πεθάνει όλοι στο κέντρο της Αθήνας τώρα.

Τέλος οι ψεκασμοί για τα κουνούπια γίνονται από τα μέσα της Άνοιξης δηλαδή από Απρίλη με Μάιο και όχι από τον Ιανουάριο.... Ποτέ δεν υπήρξα συνωμοσιολόγος αλλά αυτό που μας ψεκάζουν δεν είναι ούτε για τα κουνούπια ούτε για χολέρες.... Δεν ξέρω τι είναι, να βγούνε και να μας πούνε οι υπεύθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Στους «ψεκασμούς» των ξεπουλημένων δημοσιογράφων να δείξουμε προσοχή Ιμάτζινε.

Ανώνυμος είπε...

Ιματζινε κατεβασε το βιντεο Europe 2029 απο το site, altermedia news hellas και ανεβασε το να το δουνε μπας και ξυπνησουνε.-ΔΗΜΙΟΣ-