ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/4/13

Ο ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΗΣΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

Έρχεται σύντομα στο Υγρό Πυρ σχετικό "ρεπορτάζ" με στοιχεία, ντοκουμέντα τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με όργανα της Δημοτικής Αρχής και ονόματα που θα κάνει τον Καμίνη και τον περίγυρό του στο Δήμο Αθηναίων να βρέξουν το βρακάκι τους τα άχρηστα αυτά ανθελληνικά και ξενολαγνικά καθάρματα και υποκείμενα που δε σέβονται ούτε κατ' ελάχιστον τους Έλληνες Αθηναίους Δημότες, τους οποίους θεωρούν προφανώς πολίτες τρίτης κατηγορίας και από τους οποίους μάλιστα πληρώνονται τις μισθουλάρες τους και σίγουρα όχι από τους λαθραίους που ζούνε παρασιτικά εις βάρος όλων μας αλλά ο Καμίνης όχι μόνο δεν τους αγγίζει όταν παρανομούν αλλά και τους προστατεύει μάλιστα. Λίγη υπομονή να οριστικοποιηθεί το "ρεπορτάζ" το οποίο θα παίξει και σε κανάλι της τηλεόρασης..
Λογικό να μας έχει για Δημότες τρίτης κατηγορίας ο πανάθλιος Καμίνης αφού όπως βλέπετε, τον ψήφισαν παρανόμως και αντισυνταγματικά, οι λαθραίοι πολίτες εισβολείς πρώτης κατηγορίας... Αλλά τι τον νοιάζει τον Καμίνη; Στην γκετοποιημένη Αθήνα μένει ή στο χλιδάτο Χαλάνδρι στο οποίο δεν υπάρχει ίχνος αράπακλων;...

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Είναι Εβραίος ο άνθρωπος. Λόγω Καλλικράτη, προώθησαν Εβραίους ή Εβραιόδουλους Δημάρχους.... Όλα τα επίθετα σε -ίνης (Μαρκεζινης, Καμίνης, Κωνσταντίνης- ο πρόεδρος του ΚΙΣ, Αλλατίνης -μεγαλοεβραίος της Θεσσαλονίκης με τους αλευρόμυλους, κλο.)

Θέλει προσοχή τι ψηφίζουμε, ελπίζω να κατέβει ο Κασιδιάρης για το Δήμο Αθηναίων.....

Εκεί να δείς το φασιστόμουτρο το Δένδια! Θα βγάλει μαλλιά! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!