ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/4/13

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

1)Σύμφωνα με την Αιμοδοτική Νομοθεσία του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, ουδείς ιατρός και κέντρο αιμοδοσίας δύναται να αρνηθεί την εθελοντική αιμοδοσία του οποιουδήποτε εφόσον αυτός ιατρικά είναι σε θέση να μπορεί να δώσει αίμα.

2)Ο Εθελοντής Αιμοδότης έχει το απόλυτο δικαίωμα να διαθέτει το αίμα του σε όποιον εκείνος επιθυμεί. Μπορεί είτε να ζητήσει την διάθεση του αορίστως στο καθένα που το έχει ανάγκη είτε να το διαθέσει για συγκεκριμένο άνθρωπο ή ανθρώπους. Επίσης αυτό το δικαίωμα του αιμοδότη δεν μπορεί ούτε να περιοριστεί ούτε να του το αρνηθεί κανείς. Όπως γνωρίζετε πολλές φορές δίδουμε αίμα συγκεκριμένα για κάποιον δικό μας που το χρειάζεται άμεσα είτε σε συγκεκριμένη άλλη περίπτωση. Αυτό έχει συμβεί μάλιστα στους περισσότερους μας. Σε κάθε περίπτωση ο Νόμος δεν απαγορεύει πουθενά το να επιλέγει ο αιμοδότης σε ποιον ή σε ποιους θα διατεθεί το δικό του αίμα.

3)Συνεπώς οι γελοίες δηλώσεις ορισμένων γιατρών, Νοσοκομείων, Ιατρικών Συλλόγων, πολιτικών κομμάτων και φορέων όπως του ΠΑΜΕ περί ρατσισμού κλπ καθώς και η προσπάθεια αυτών να εμποδίσουν τις αιμοδοσίες που πραγματοποιεί η Χρυσή Αυγή, κανονικά θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται πάραυτα από τον Εισαγγελέα.

Οι χρυσαυγίτες και ο καθένας μας, έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα ως αιμοδότες να διαθέτουν όπου και σε όποιους γουστάρουν εκείνοι το αίμα τους. Τουμπεκί λοιπόν νεομπολσεβίκοι και ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου.

4 σχόλια :

Σίμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=nGqSXB9M-v0

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. είπε...

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Αθήνα 16.01.2012

Το παρακάτω κείμενο – ανακοίνωση εστάλη στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της Τάξης μας
Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης της Ε.Ε. και του κεφαλαίου.
Το αίμα της εργατικής Τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/3/2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ ( Αγ. Φιλοθέης 5β.)
Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ, να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή του ΠΑΜΕ.
Η Εκτελεστική Γραμματεία

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

Eπειδή τυχαίνει να είμαι γιατρός, θέλω να πω ότι έχει απόλυτο δίκιο ο ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ.

Όλα αυτά που λένε στα κανάλια κάποιοι εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ - δήθεν "εκπρόσωποι" γιατρών και εργαζομένων - είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

Είναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του αιμοδότη να ορίσει σε ποιον θέλει να δοθεί το αίμα του.

Είναι ΠΑΡΑΒΑΣΗ καθήκοντος το να αρνηθούν την αιμοληψία επειδή προορίζεται μόνο για Έλληνες.

Το ξέρουν και οι ίδιοι αυτό, γι'αυτό και δεν τόλμησαν να αρνηθούν την αιμοληψία - παρά τις ψευτοαπειλές τους στα κανάλια.

Εμείς δεν μασάμε, δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. είπε...

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6721569&publDate=

http://redflyplanet.blogspot.com/2012/01/blog-post_18.html

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ