ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

28/4/13

ΤΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΤΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ...

Τότε που η Ζαρούλια φορούσε περιχαρής τα ακριβά της συνολάκια για την πρώτη της εμφάνιση στην Βουλή και το δακτυλίδι με τον ναζιστικό σταυρό όπως έλεγαν οι άλλοι, το Υγρό Πυρ ήταν αυτό που πρώτο από όλους έτρεχε από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα να τους προλάβει και τους ενημέρωνε σωστά πως πρόκειται για δημιουργία του Gavello από τη σειρά ο σταυρός των Ιπποτών της... Μάλτας.... Oυδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου..
Ανέβασα στον τοίχο της κυρίας αυτής πριν κάτι μέρες ένα βίντεο με τα προπύλαια όπου οι αναρχικοί είχαν κατεβάσει την Ελληνική σημαία και είχαν ανεβάσει στη θέση της τη δική τους. Η Ζαρούλια με τη μία διέγραψε την ανάρτηση αυτή.. 

Προχθές ανεβάζω στον τοίχο της τις αιμοδοσίες του ΚΚΕ μόνο για κομμουνιστές όπως βλέπετε και στις προηγούμενες αναρτήσεις του Υγρό Πυρός. Με τη μία κατέβασε και αυτή την ανάρτηση. Τη ρώτησα λοιπόν για ποιο λόγο διέγραψε τις αναρτήσεις αυτές και κρατάει ότι άλλο χαζοχαρούμενο της γράφουν άλλοι.. 

Ιδού τι μου απάντησε στο δικό μου FB αφού πρώτα έσβησε και πάλι το δικό μου ερώτημα στο δικό της FB ώστε να μη το διαβάζουν άλλοι "συναγωνιστές" της...

 Επέτρεψε μου να διαχειρίζομαι τον τοίχο μου, άλλωστε την ανάρτηση με την αιμοδοσία από τον Ριζοσπάστη έχει ήδη αναρτηθεί από άλλον συναγωνιστή... και νομίζω ότι δεν είναι σωστό από την μία να με βρίζεις και από την άλλη να έχεις την απαίτηση να διαφημίζω στον τοίχο μου το μπλόγκ σου... Αυτό σίγουρα βρωμάει!

Και η δική μου απάντηση:

Πρώτα πρώτα εγώ σας μιλώ στον πληθυντικό γιατί δεν γνωριζόμαστε ούτε είμαι υπάλληλός σας και μπορείτε να το βεβαιώσετε αυτό δημόσια μιας και πολλοί με κατηγορούν ως μισθοφόρο κομματόσκυλο της ΧΑ. Επειδή και άλλος συναγωνιστής ανάρτησε την αιμοδοσία από τον Ριζοσπάστη (πουθενά δεν είδα κάτι τέτοιο αλλά και να υπήρχε) πρέπει να αφαιρεθεί το μήνυμά μου; 

Για τα προπύλαια επίσης είχε κάνει άλλος συναγωνιστής ανάρτηση μέχρι εκείνη τη στιγμή; Που και πότε; Ούτε καν εσείς η ίδια δεν είχατε κάνει. Ακόμα και στο site της ΧΑ μία απλή εικόνα υπήρχε, ενώ εγώ ανάρτησα βίντεο. 

Επίσης υποδείξτε μου που ακριβώς σας βρίζω εκτός εάν θέλετε ψηφοφόρους ακούνητα στρατιωτάκια χωρίς κριτική και σκέψη και εκλαμβάνετε την κριτική και την σκέψη ώς ύβρη. Θυμηθείτε πως και ο Καρατζαφέρης κάτι τέτοιο ήθελε αλλά ξέρετε που κατέληξε. 

Δεν είμαι μέλος της ΧΑ παρά μόνο ψηφοφόρος και οι ψηφοφόροι σας έστειλαν κυρία μου στη Βουλή και όχι τα μέλη σας. Με μόνο τα μέλη σας θα παίρνατε πάλι ένα 0.03% γιαυτό λίγο σεβασμός στους ψηφοφόρους σας δεν θα έβλαπτε. 

Τέλος μου αρέσει που τολμάτε και μιλάτε για το Blog μου και πως σας ζήτησα εμμέσως με τις αναρτήσεις μου στον τοίχο σας να το διαφημίσετε!!!! Ντροπή. Επί 3 χρόνια τουλάχιστον το Υγρό Πυρ στηρίζει καθαρά και ανιδιοτελώς την ΧΑ επειδή πιστεύω πως το κόμμα αυτό εκφράζει την πολιτική μου συνείδηση αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το Έθνος και την Ελλάδα και είναι το πρώτο ιδιωτικό blog με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα που στηρίζει καθαρά την ΧΑ, επαναλαμβάνω ανιδιοτελώς

Ούτε φράγκα ζήτησα ποτέ από εσάς όπως και θα γνωρίζετε ούτε έχω πατήσει το πόδι μου ποτέ στα γραφεία σας παρά μόνο με δική μου πρωτοβουλία υπάρχει αυτή η στήριξη. Εάν δείτε μάλιστα και στο κανάλι μου στο ΥΤ, τα βίντεος μου για την Χρυσή Αυγή, είναι τα πρώτα και με τα περισσότερα views σε σχέση με κάθε άλλο κανάλι και από το επίσημο ακόμα της ΧΑ. Συνεπώς τι διαφήμιση να μου κάνετε περισσότερη; Και γενικότερα στο Internet αλλά και στην προσωπική μου ζωή, αντιμετωπίζω τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους, πάντα σε διαλογικό επίπεδο και όχι με σφαλιάρες, πολύ πιο δυναμικά και εύστοχα σχεδόν από όλους τους βουλευτές τουλάχιστον της ΧΑ.

 Όταν βέβαια εγώ διαφημίζω την ΧΑ και τους βουλευτές της στο blog μου, προφανώς είναι καλά για εσάς. Μου χρωστάτε κυρία μου, δεν σας χρωστώ και ήταν ντροπή να μου αναφέρετε αυτά τα αχαρακτήριστα περί προσπάθειας να διαφημιστώ στον τοίχο σας.. 

Και όταν λέω μου χρωστάτε δεν εννοώ χρήμα όπως μπορεί να παρανοήσατε, αλλά σεβασμό τουλάχιστον. Να μάθετε λοιπόν να σέβεστε και τους ψηφοφόρους σας και αυτούς που αγωνίζονται ανιδιοτελώς και κυρίως να μάθετε να δέχεστε την κριτική κυρίως από τους δικούς σας διότι όχι, δεν έχετε το αλάθητο του Πάπα και κανείς δεν το έχει ούτε εκλαμβάνω κάποιον ως Πάπα γιαυτό και η κριτική θα συνεχιστεί προς όλους. Μόνο έτσι μπορούμε να γινόμαστε και σωστότεροι και καλύτεροι και να διορθώνουμε τα λάθη μας που όλοι κάνουμε. Εάν δεν σας αρέσουν αυτά, λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να αλλάξω μυαλά επί του προκειμένου. 

Μετά τιμής Imaginos

UPDATE Η κατάσταση οδεύει να γίνει άκρως ξεκαρδιστική. Βρήκα τη νέα μου μούσα. Ποιος Πασπαρόγατος και ποιος Δημητράκης;!! 

Αφού λοιπόν έγιναν όλα τα από πάνω όπως βλέπετε, μπαίνω στο FB και τι βλέπω; Η κυρία αυτή η Ζαρούλια, αφού της απάντησα όπως της άξιζε και οι λοιποί σχολιαστές είχαν πάρει κατά 100% τη θέση μου, διέγραψε την ανάρτηση της στον τοίχο μου για να εξαφανιστούν όλα αλλά ευτυχώς είχα κρατήσει screen shot όπως βλέπετε άνωθεν... Και μου ποστάρει άλλη ανάρτηση, αυτή που ακολουθεί...
 Μόλις λοιπόν της απάντησα και σε αυτά όπως διαβάζετε στην εικόνα, τσουπ, σβήνει και αυτή την ανάρτηση όπως και είχα προβλέψει...  Τα σηκώνω λοιπόν όλα και πάλι στο FB μου σε μορφή φωτογραφικού αρχείου και της γράφω...

 "Μα γιατί διαγράφετε συνεχώς τις αναρτήσεις σας αμέσως μόλις σας απαντούμε; Θέλετε να μιλάτε μόνο εσείς χωρίς αντίλογο; Έτσι σας έχει μάθει ο κύριος Νίκος;"

Και μιας και την έχω ακούσει την κυρία πως μιλά και εκφράζεται στη Βουλή με τα Ελληνικά της, είναι προδήλως φανερό πως τις απαντήσεις που έδιδε τις έγραφε ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος αλλά και πάλι.... χαμένος κόπος. Όχι δηλαδή να το παινευτώ ούτε να περιαυτολογήσω αλλά στον Imagino ίσως ο Θεός να του απαντήσει καταλληλότερα και καμιά φορά..ΥΓ1. Είναι σαφές πως δεν  άρεσε και πολύ στο "ζεύγος" η κριτική του Υγρού Πυρός και όχι μόνο, στην άστοχη ανακοίνωση της ΧΑ που είχε προφανώς γραφεί από το χέρι του Μιχαλολιάκου και η οποία "κρεμούσε" την ΤΟ Λαμίας της ΧΑ η οποία είχε περιποιηθεί αναλόγως και όπως του αξίζει τον υπηρέτη της Μέρκελ Βορίδη. Τότε επικροτήσαμε την κίνηση αυτή της ΤΟ Λαμίας η οποία έσκυψε μετά το κεφάλι στον Φον... Εμείς δε σκύβουμε σε κάνεναν και όταν κάτι αρχίζει να βρωμάει συστημικά ενώ υποσχόταν διαφορετικά πράγματα προεκλογικά, θα το λέμε και ξυδάκι σε όποιο ζεύγος δεν αρέσει αυτό.
  
ΥΓ2. Υπομονή, δεν θα κρίνω ολόκληρη της ΧΑ από μία συμπεριφορά κάποιας Ζαρούλια αλλά δεν θα σκύψω και το κεφάλι σε μία Ζαρούλια ή στο οποιονδήποτε "ζεύγος". Εμείς οι απλοί ψηφοφόροι τους στέλνουμε στη Βουλή και εμείς στο σπίτι τους. Σε εμάς χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε το παραμικρό. Εξάλλου στην δική μας γκετοποιημένη περιοχή δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους αν και τους το ζητήσαμε όλοι οι κάτοικοι κατ' επανάληψη. Πάνε μόνο εκεί που οι ίδιοι μένουν και που ξέρουν πως δεν θα τις φάνε οι μάγκες του 0.03%... Ας το χωνέψουν και να κόψουν την βουλευτική έπαρση που απέκτησαν με τη δική μας ψήφο γιατί η έπαρση αυτή θα τους γκρεμίσει κιόλας. Αυτά τα περί δεν είναι Βουλευτές, δεν γουστάρουν την Βουλή και ανά πάσα στιγμή μπορούν να την εγκαταλείψουν ή να την απαρνηθούν, να τα λένε στα ακούνητα στρατιωτάκια τους του 0.03%, όχι σε τα εμάς. Εάν πάνε στο σπίτι τους θα κλαίνε περισσότερο και από τον Καρατζαφέρη και το ξέρουν πολύ καλά αυτό.

17 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

σωστα κανεις και το αναφερεις.ειναι εμφανεστατο πλεον οτι η ηγεσια της Χ.Α. δεν θελει και τοσες συναναστροφες με ατομα που δεν γνωριζει για προσωπικους και ευνοητους λογους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΘΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ

ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗΝΑΝΕ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ

ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΑΓΑΝΕ

-=IMAGINOS=- είπε...

Κοίτα φίλε, ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου.. Αυτό δεν χρειάζεται καμία πείρα...

Ανώνυμος είπε...

file imagine,edo h xora xanete,mporei na exeis dikio alla ase tis grinies kai tis fagomares.Edo pame na riksoume ena olokliro sapio systima,ase tis kritikes gia meta.Exoume pou exoume olo ton kosmo kai ntounia enantion mas,na arxisoume na trogomaste kai metaksu mas otan briskomaste stin poio krisimh kamph.oloi mas anidiotelos polemame gia na feroume thn X.A stin kubernhsh.As bgoun kai ean den kanoun oti exoun uposxe8ei tote ta leme oloi mas ena xeraki.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, το Υγρό Πυρ σου που είναι από τα πρώτα που προπαγανδίζουν τις θέσεις και τις απόψεις της Χ.Α άσχημα θα ήταν να το προωθούσε και αυτή διαφημίζοντας το;

Πάντως το εθνικιστικό κίνημα της Χ.Α δεν είναι μόνο δυο πρόσωπα Ιμάτζινε. Και αν οι εχθροί της Χ.Α νομίζουν ότι με κάτι τέτοια μικροπροβλήματα θα πέσουν τα ποσοστά της είναι πολύ γελασμένοι.

-=IMAGINOS=- είπε...

Δεν ξέρω τι κάνει η ΧΑ, στο εξής η Ζαρούλια θα είναι η μούσα μου με την αξία της μάλιστα.

Ανώνυμος είπε...

η υποχρεωτική στράτευση γυναικών και ανδρών στα 18 είναι στο πρόγραμμα της Χ.Α. άρα στην ουσία διαφωνείς με την ψήφο σου imagine.Επίσης και γω διαφωνώ με αυτή τη θέση αλλά δεν είναι το μείζον αυτό.
Ο κόσμος χάνεται και δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανένα το ξεκατίνιασμα με την Ζαρούλια.Η υπόθεση ψήφος στην Χ.Α. για το 90% είναι απλά ένα ποντάρισμα και όχι κάτι παραπάνω αν και έχει αναλυθεί από πολλούς και διάφορους.Άδικα εξηγείσαι επομένως το ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Αφού στο είπε τι επιμένεις; Σε βρίσκει "πολύ" δημοκράτη....και ο νοών νοείτω.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι κι εσύ αρπάζεσαι πολύ εύκολα, με το παραμικρό κοπανάς έναν εξάψαλμο. Ακόμα και δίκιο να'χεις, ε τι περιμένεις οι άλλοι να σε καλοδέχονται;
Εντάξει είναι το στυλ σου αυτό, αλλά υποτίθεται με αυτούς που υποστηρίζεις πρέπει να 'σαι και πιο συγκαταβατικός, αν τουλάχιστον θέλεις να δημοσιεύουν μηνύματα σου σε προσωπικές τους σελίδες.
Δηλαδή τώρα ας πούμε τι ισχύει, στηρίζεις ΧΑ αλλά αμφισβητείς τον αρχηγό της και τη γυναίκα του; Τι συμπέρασμα να βγάλει κανείς από αυτό το πράγμα;

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. είπε...

ΡΕ ΙΜΑΤΖΙΝΕ...ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ!
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΙΜΑΤΖΙΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί εδώ μέσα είναι ότι ο Ιμάτζινος δεν πρόκειται να κάνει γαργάρα μόνο και μόνο γιατί η Χρυσή Αυγή αποτελεί την καλύτερη λύση αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.
Και εγώ και ο Ιμάτζινος πάλι Χρυσή Αυγή θα ψηφίσουμε αλλά αυτό που πρέπει να καταλάβει η Ζαρούλια και η Κάθε Ζαρούλια είναι πασιφανές...Θέλουμε μια Χρυσή Αυγή αρεστή στα μάτια του Ελληνικού λαού και όχι αρεστή στο σύστημα.
Προβληματίζομαι ιδιαίτερα που δεν αντιλαμβάνονται αυτό που της γράφει... Όταν κάνεις κριτική σε κάτι που στηρίζεις ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ τα τελευταία χρόνια το κάνεις διότι θέλεις να γινεί καλύτερο και όχι γιατί θέλεις να το πολεμήσεις.

ΑΛΕΞ

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. είπε...

@ ΑΛΕΞ

29 Απριλίου 2013 - 1:14 π.μ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΣ ΧΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΛΗΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.ΨΗΦΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ .
ΕΨΑΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΥΤ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ .
ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΧΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΧΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΩΡΑΙΑ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΥΤΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΕΝΗ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΑΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΜΕ ΤΑ 0.03 ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΡΟΓΑΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΘΑ ΣΥΚΡΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΠΟΥ ΚΟΛΗΣΕ Ο IMAGINOS; ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ POST; ΧΕΣΤΗΚΕ. ΕΧΕΙ ΤΑ SHOTS. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΓΑΙΝΕΙ.
ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ.
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο/Η ΑΛΛΟΣ/Η ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ. ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΣ.
ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ 'ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ'. ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ Η ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ. ΛΕΣ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ @@. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΝΕ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ...
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ IMAGINE. ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΑΠΛΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΟΛΗ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΠΙΚΡΙΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΛΥ...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σε ολους. Δεν ηθελα να παρω μερος στη συζητηση αλλα δεν αντεξα. Θα κανω μια μικρη παρεμβαση.
Δεν ξερω ποσο καιρο ασχολειστε με τη Χ.Α
Σχετικα ομως με το αδειασμα και το κρεμασμα της Τ.Ο Λαμιας θα κανω μια υπενθυμιση γιατι ολοι μας ξεχναμε.
Για θυμηθειτε τον Περιανδρο.. Ποιοι τον κρεμασαν με τον πιο αισχρο τροπο τοτε?. Τον εβγαλαν απο τη μεση γιατι δεν ηταν στρατιωτακι.. Ηταν και θα ειναι παντα Βατραχανθρωπος και Ελληνας μεχρι να ξεψυχησει.
Την Χ.Α την σωνει σημερα που δεν υπαρχει αλλος χωρος να εκφραζει λιγο Ελλαδα και Ελληνες. Ας ειναι.
Σιγουρα θα χρειαστουν παντως να εμπλουτισουν τις ταξεις τους με ατομα που να μπορουν να σταθουν αξιοπρεπως σε μια κουβεντα και να εχουν και καποιο επιπεδο ωστε να κερδισουν και πιο μορφωμενους και σκεπτομενους Ελληνες.
Αυτα τα ολιγα. Ψαξτε διαβαστε και μαθετε τι εφτιαξαν στον Περιανδρο, ποιος ηταν ο Περιανδρος και διαμορφωστε μονοι σας αποψη για το ποιο ι στελεχωνουν τον συνδεσμο σημερα.
Δυστυχως η μισαλλοδοξια και ο εγωισμος δυσκολα ελεγχονται.
Ναμαστε ολοι καλα και καλη λευτερια.
Βατραχος

Ανώνυμος είπε...

τωρα το 'χεσες εντελως ιματζινε.στο θεμα της στρατευσης των γυναικων τα λεει παρα πολυ σωστα η ζαρουλια.και εχω επισης να προσθεσω οτι πρεπει να γινει 24μηνη η θητεια των ανδρων.