ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

30/4/13

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ..

Σχεδόν δεν υπάρχει μέρα που η Χρυσή Αυγή να μη βγάλει μία ανακοίνωση ή να μη κάνουν μία αναφορά μέσα και έξω από τη Βουλή, για τους στρατιωτικούς και τους ενστόλους γενικότερα, για το πόσο αυτοί έχουν εξαθλιωθεί, το πόσο πεινάνε και λοιπά...

 Σαφώς και έχουν εξαθλιωθεί και πεινάνε αλλά δεν είναι οι μόνοι. Για να μιλάμε με την γλώσσα της αλήθειας, αυτή τη στιγμή οι πλέον εξαθλιωμένοι που δουλεύουν και 20 ώρες τη μέρα, είναι οι Δικαστικοί που υπέστησαν μειώσεις και περικοπές στους μισθούς τους κατά 84% και δεν υπάρχει κανείς άλλος κλάδος που να έχει υποστεί τέτοια περικοπή στις αποδοχές του εδώ και τρία χρόνια. Ένας πρωτοδιοριζόμενος δικαστής σήμερα ο οποίος έχει σπαταλήσει τουλάχιστον 4 χρόνια στη Νομική, ένα στο στρατό, 2 ως ασκούμενος δικηγόρος και 2 στη σχολή δικαστών, παίρνει ελάχιστα παραπάνω λεφτά με τον ανθυπολοχαγό και δεν έχει καν τα προνόμια των στρατιωτικών δηλαδή δωρεάν μετακινήσεις, διαμονή και διατροφή. 

Επίσης κατά πολύ λιγότερα χρήματα παίρνουν οι δάσκαλοι και καθηγητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κανείς τους επίσης δεν έχουν δωρεάν διαμονή, διατροφή και μετακινήσεις όπως οι στρατιωτικοί. Οι δε καθηγητές Πανεπιστημίου πλέον, παίρνουν λιγότερα σήμερα από τους ανώτατους στρατιωτικούς. 

Το ίδιο συμβαίνει και με τους γιατρούς του δημοσίου και εάν που πείτε τώρα πως παίρνουν φακελάκι τότε και οι αστυνομικοί έχουν πιαστεί ουκ ολίγες φορές να τα κονομάνε μέσα από τη μαφία και από παράνομες δραστηριότητες με ναρκωτικά, προστασία, πορνεία κλπ. 

Συνεπώς να δείξετε ενδιαφέρον και για άλλες εργατικές τάξεις που επίσης πεινάνε και έχον εξαθλιωθεί και όχι να κάνετε διακρίσεις επειδή κάποια μεγαλοστελέχη της ΧΑ έχουν συγγενείς στο στράτευμα ή λόγω κάποιας ομολογουμένης υφιστάμενης ή υποβόσκουσας στρατοκαυλίασης. Και εμείς υπηρετήσαμε στις ειδικές δυνάμεις και όπως εγώ Έφεδρος με εκπαίδευση στη ΣΕΑΠ που ξέρετε καλά τι σημαίνει αυτό, αλλά δεν κάνουμε και έτσι. Εάν εξαιρέσουμε τους ιπτάμενους της Πολεμικής Αεροπορίας και τους μάχιμους Αστυνομικούς και κάποιους Λιμενικούς και Πυροσβέστες, ε οι λοιποί ένστολοι μη μου πείτε τώρα πως δεν τα ξύνουν κάθε μέρα και όλη μέρα στο 7ωρο τους... 

Εάν κυρίως οι στρατιωτικοί δεν τα έξυναν και δεν αδιαφορούσαν ενδιαφερόμενοι μόνο για το αραλίκι τους, εάν ενδιαφέρονταν πραγματικά για την Πατρίδα, θα ήμασταν σήμερα υπό την κατοχή της Μέρκελ και θα είχε παραδοθεί αμαχητί η Πατρίδα σε 5 εκατομμύρια λαθρεποίκους και φονιάδες που σφάζουν κάθε μέρα στο γόνατο γεροντάκια και όχι μόνο; Στρατιωτικοί δεν ήταν αυτοί που υπάκουσαν στην προδοτική διαταγή ενός πολιτικού ιπποπόταμου να πάρει την Ελληνική σημαία από τα Ίμια, ο.. αέρας, κάτι που συνεχώς η ΧΑ κατηγορεί τον ιπποπόταμο αυτό και την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ; 

Ευχαριστώ.

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ενα 70% των ενστόλων τα ξύνουν γιατί έτσι είναι η οργάνωσή τους! Δε νομίζω ότι φταίει αυτό το 70% για το ξύσιμο όταν η υπηρεσία τους τούς λέει "ξύστα". Τώρα για γιατρούς νομίζω ότι πολύ από αυτούς είναι διπλοθεσήτες όπως π.χ. Ι.Κ.Α+ιδιωτικό ιατρείο+ιδιωτική κλινική+φακελάκι+δήλωση εφορίας 10.000ευρώ μόνο!!= οπότε οι γιατροί δε νομίζω ότι είναι και αδικημένοι!!τώρα για δικαστικούς μη μου πείς ότι κάνουν καλά τη δουλεία τους γιατί άν την κάναν θα έπρεπε να ήμασταν μια χαρά τόσο από εγκληματίες όσο και από λαμόγια που δεν υπάρχει εφετείο που να μην αθωώνει ή να μην κατεβάζει την ποινή σε εξεφτελιστικά όρια, αν δεν αθωωθεί από το πρωτόδικο!!! όσο για τους λοιπούς δασκάλους και αυτοί κάνουν τα ιδιαίτερά τους οπότε μαύρα λεφτά είναι και αυτά οπότε φοροφηγάδες και αυτοί!! Για αστυνομικούς και σια ένα 10% κάνει δύο δουλειές καιοι άνωτεροί τους στρογγυλοκάθονται στις γραφιάρες και δίνουν εντολές άσχετες με τα προβλήματα αφού οι εντολές έρχονται από Υπουργεία!!! Τεσπα θέλει αποφασιστικοτητα για να αλλάξεις το δηόσιο αλλά κανείς δεν το κάνει!!!

Ανώνυμος είπε...

Ιματζινέ, χωρίς ισχυρές ένοπλες δυνάμεις που εκτός της εδαφικής ακεραιότητας να μπορούν να υπερασπιστούν και τα δικαιώματα της χώρας μας, π.χ ΑΟΖ δεν δύναται να υπάρξει ευημερία ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

-=IMAGINOS=- είπε...

30 Απριλίου 2013 - 11:41 μ.μ. Αγαπητέ είδες κανείς από τις ένστολες ένοπλες δυνάμεις να έχει υπερασπιστεί την πατρίδα; Εάν την έχουν υπερασπιστεί γιατί σήμερα η πατρίδα μας είναι υπό την κατοχή της Μέρκελ και 5 εκατομμυρίων λαθρεποίκων;

-=IMAGINOS=- είπε...

30 Απριλίου 2013 - 11:40 μ.μ. Δηλαδή μου λες πως όλοι κάνουν κακά τη δουλειά τους εκτός από τους ένστολους; Δες λίγο το από πάνω μήνυμα που απάντησα.

Ανώνυμος είπε...

Ο,
30 Απριλίου 2013 - 11:41 μ.μ.
είμαι Ιμάτζινε, έτσι που κατάντησαν τις ένοπλες δυνάμεις τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και ο λαϊκισμός της αριστεράς (θα είδες στα σχόλια τους το "στρατόκαυλοι"), είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.
Μόνο με μια εθνική ηγεσία σαν της Χ.Α θα καταστούν πανίσχυρες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ - ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ

(Kai den logariazoyn poia dosilogoys typoy simiti)

-=IMAGINOS=- είπε...

1 Μαΐου 2013 - 3:02 π.μ.Και τι κάνουν ακριβώς; Το μόνο που είδα ήταν να μπουκάρουν στο Πεντάγωνο όταν τους έκοβαν τα φράγκα. Μήπως έφεραν αντιρρήσεις για τον πρόσφατο αποδεκατισμό του στρατεύματος και το κλείσιμο και των τελευταίων στρατοπέδων; Μήπως είπανε μία λέξη για τους λαθρεποίκους που συνεχίζουν να εισβάλουν;

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ - ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ΤΥΠΟΥ ΙΜΙΑ) ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε το κέρατό μου, Στα΄Ίμια μέσα είμουν. Τραβούσαμε για Εβρο με την 20στη. Φορτώναμε και τρέμανε οι μισοί. Και όταν ακούστηκε το ευχαριστώ απ' τον Κινέζο χειροκρότησαν. Τι μου λέτε;
Μόνο άμα γίνει το μπαμ και έχει ξεραθεί στο σκατό στον κώλο τους ίσως αρχίσουν και τρέχουν, ίσως πουν το ή ταν ή επί τας. Όσο δεν γίνεται το μπαμ είναι βολεμένοι. Επαναλαμβάνω, όχι όλοι, αλλά πολλοί.
Ότι και να μου λέτε το είδα. Αυτό που εγώ είδα το υποστηρίζω και δεν το πέρνω πίσω. Ταξιαρχία τεθωρακισμένων το στρατόπεδο που ήμουν τότε, το '96. Έχε χάρη που οι κωλότουρκοι είναι χαϊβάνια αλλιώς... Και το ξέρουν όλοι στο ΝΑΤΟ αυτό. άιντε για φραπέ είμαστε και σήμερις..
Κ.

Έλληνας εργάτης είπε...

είμαι αυτός που κατά καιρούς σου τα έχω χώσει . Η θέση σου είναι σωστη τώρα. Το ενδιαφέρον των Εθνικιστών πρέπει να είναι προς όλους τους εργαζόμενους κι ανέργους , τις μητέρες, τα παιδιά, τα γηρατειά.
Αδιαφόρησε για κάθε ακροδεξιάς κοπής σχόλιο.
Θεωρίες περι στρατιωτικής ελίτ κλπ απλά σου κολλάνε ταμπέλα στρατόκαυλου και σε απομακρύνουν απο τις μάζες.
Χάρηκα ιδιαίτερα που στέκεσαι έστω και λεκτικά στο πλευρό των εκπαιδευτικών παρά τα καραγκιοζιλίκια ορισμένων απο την ΟΛΜΕ.Εθνικισμός σημαίνει ψωμί και δουλειά στον λαό μας . Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε το εμαθαν το ποιημα τα "λεβεντοπαιδα". Δημοσιοι υπαλληλισκοι ειναι οι ενστολοι. Ουτε καν υπαλληλοι. Οποτε σου λεει ο αλλος της ΧΑ, να η δεξαμενη ψήφων.
Όπως ειπες κι εσυ εκαναν ντου μονο οταν τους κοψαν τα φραγκα ενω μεχρι τότε προσοχες απο τα τηλέφωνα και το σκατο μεχρι τον αστραγαλο αμα επαιρνε κανας πολιτικος για τα βύσματα και πήξιμο κανα φουκαρα φανταρο, και όλα αυτα καλυμμένα πισω απο το "υπηρετω τη πατριδα". Αν θελαν να υπηρετησουν τη πατριδα θα ηταν μαζί μου και δεν θα πληρώνονταν.Απο τη στιγμή που πληρωνονται δεν υπηρετούν, εργάζονται. Ειναι μεχρι και σήμερα η χειρότερη ράτσα δημοσίων υπαλληλων που εχω γνωρίσει.

Ανώνυμος είπε...

ME ENA KΟΥΜΠΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΝ ΟΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ