ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/4/13

ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΘΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

Είδατε θράσος ε; Έχουμε 4.000 συμπολίτες μας νεκρούς οι οποίοι αυτοκτόνησαν εξαιτίας του Κουμουτσάκου και του Άδωνι και τολμάνε να μιλάνε και  για αυτοκτονία της Δημοκρατίας τα τομάρια αυτά, επειδή ο Τράγκας κάλεσε στην εκπομπή του Χρυσαυγίτες!!!!!!!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δεν πα να αυτοκτονήσει αυτή τη "δημοκρατία" των κλεφτών και του κώλου Κουμουτσάκο...χάρη θα μας κάνει να μας απαλλάξει από τη θλιβερή παρουσία της...

Ανώνυμος είπε...

Δέν κατάλαβα, ένα κόμμα που βρίσκεται στην βουλή με τις ψήφους 450.000 ΕΛΛΗΝΩΝ και που τώρα είναι σίγουρα άλλοι τόσοι και παραπάνω δέν δικαιούται τηλεοπτικής προβολής; Έτσι εννοούν την δημοκρατία (τους) οι «φωστήρες» της πολιτικής που είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας μας;

Ανώνυμος είπε...

"ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ"! ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ! ΑΘΛΙΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!