ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/4/13

ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΗΝΑΜΕΙΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΟΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΟΝ… ΧΑΣΑΝ‼!

Να λοιπόν που σε κάποια χρόνια θα μπορούν να είναι συνταγματάρχης ο Ιμπραήμ, πτέραρχος ο Χασάν και διοικητής υποβρύχιου ο Μουσταφά. και αυτοί θα υπερασπιστούν σθεναρά την Ελλάδα μας έναντι των Ιμπραήμ,, Χασάν και Μουσταφά της.... Τουρκίας... 

Παρά τις αντίθετες εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά εκδόθηκε η προκήρυξη για την εισαγωγή στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα χωρίς την προϋπόθεση του γένους όπως αναφέρει το onalert.

Η κυβέρνηση δεν αποπειράθηκε ξανά να φέρει την τροπολογία την οποία δεν είχε κατορθώσει να περάσει καθώς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους.

Μετά λοιπόν τα μύρια όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Ε.Δ. έρχεται ο ..."πατριώτης" πρωθυπουργός που κάποτε για αυτό το λόγο έριξε μια κυβέρνηση, να τις αποτελειώσει. Φυσικά οι συνέπειες δε θα φανούν άμεσα...

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αργά και μεθοδικά τα κόμματα της συγκυβέρνησης (σε ένα από τα οποία ανήκουν και «υπερπατριώτες» σάν τον Άδωνη), αποτελειώνουν την Ελλάδα ώς έθνος και κράτος.

http://mikromeseos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4393.html

Και μία πληροφορία

Για μία ακόμη φορά προσπαθούν οι αριστεροαδέξιοι «δημοκράτες» να φιμώσουν την ιστοσελίδα της Χ.Α.

Και ένα σχόλιο σχετικά με την φωτό της διαφήμισης (χωρίς τον Άδωνη)

Υπάρχουν πολλοί που γελάνε με ορισμένες διαφημίσεις, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν οτι το κόστος της κάθε διαφήμισης δέν το πληρώνουν οι καναλάρχες που αντιθέτως τρίβουν τα χέρια τους, αλλά οι ίδιοι. 10% είναι το διαφημιζόμενο κόστος όλων των διαφημίσεων που το πληρώνουν οι ίδιοι που γελούν.
Και χωρίς να έχω καμιά σχέση με φορτηγατζήδες, γιατί οι διαφημιστές βάζουν σε τέτοια σενάρια κατηγορίες ανθρώπων των λαικών τάξεων και δέν βάζουν στην θέση του οδηγού πολιτικούς καναλάρχες δημοσιογράφους κ.λ.π;
Με ύπουλο και μεθοδικό τρόπο περνούν στην συνείδηση του ελληνικού λαού την κουλτούρα των διεστραμμένων της Ν.Τ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ο γιός του Σαμαρά δεν θα πάει φαντάρος...

Ανώνυμος είπε...

Θα πάνε τα παιδιά μας φαντάροι και θα τραβάνε προσοχή στους Πακιστανούς.
Μόνο ένας προδότης θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τόσο έξυπνο.
Σε λίγο θα μας δερνουν και μαύροι μπάτσοι από το Τσιμπουτί.
Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί πιο λόγο δεν είναι πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή?
Δηλαδή τι άλλο θες ρε για να ξυπνήσεις?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΑΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ