ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/4/13

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΔΙΑΚΑΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ..

Ο Παπαφλέσσας, επικεφαλής του ελληνικού επαναστατικού σώματος, μάχεται τον στρατό του Ιμπραήμ στο Μανιάκι (Λιθογραφία).

Τον Σεπτέμβριο του 2012 ήλθε στην Ελλάδα ένας κύριος με το όνομα Δημήτρης Παπαδημητρίου, Αμερικανός πολίτης, Ελληνικής καταγωγής, πρόεδρος του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής πολιτικής των ΗΠΑ και στην συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», αναφέρθηκε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κάλεσε τους θρησκευτικούς ηγέτες να προχωρήσουν σε καταδίκη του Κινήματός μας! Η εντολή από το παγκόσμιο κέντρο του σιωνισμού ξεκάθαρη και έσπευσαν να την ακολουθήσουν κάποιοι μεμονωμένοι ρασοφόροι, θλιβερή εξαίρεση στην πλειοψηφία των Ιερέων του Ελληνισμού, οι οποίοι δεν βλέπουν με αρνητικό τρόπο το εθνικιστικό κίνημα.

Οι άνθρωποι της Εκκλησίας που φορούν ράσο και πολύ περισσότερο οι Δεσπότες δεν θα έπρεπε να ασχολούνται με την πολιτική. Εμείς δεν ζητήσαμε βοήθεια από τον οποιονδήποτε, ούτε μοιράσαμε ψηφοδέλτια σε Εκκλησίες, όπως κατά σύστημα συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στην χώρα μας… Έτσι, λοιπόν, κατάπληξη μας έκανε η προσχώρηση στην ομάδα των κατηγόρων μας και ενός Μητροπολίτη, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν φίλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Εμείς ποτέ δεν ισχυρισθήκαμε αυτό το πράγμα, ούτε και το δεχθήκαμε. Η εντολή όμως από το παγκόσμιο κέντρο του σιωνισμού ήταν σαφής και η φιλοδοξία για το «πάσης Ελλάδος» μεγάλη…

Κακό φίδι, που τρώει τα πάντα στο πέρασμά του, η φιλοδοξία, αλλά τι να πει κανείς για κάποιον, που υποστήριξε με όλες του τις δυνάμεις να εκλεγεί στην ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος, που είτε σιωπά, είτε αγκαλιάζεται με τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό τον βόλευε τότε… Όπως και σήμερα τον βολεύει να κατηγορεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να έχει την εύνοια των ισχυρών του κατεστημένου.

Ναι, κάποιοι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, μία ημέρα ιερή της Παράδοσης του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια. Εμείς δεν είμαστε κίνημα θρησκευτικό, υπερασπιζόμαστε την Ελληνική Ορθοδοξία σαν στοιχείο του Έθνους μας, αλλά από κει και πέρα ούτε θέσεις στον Παράδεισο μοιράζουμε, ούτε κρίνουμε ψυχές. Όμως, κάποιοι που μας κρίνουν, ξεχνούν το «μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε» και το «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ…», λησμονούν τα δικά τους έργα… Όπως το να μοιράζουν τρόφιμα σε φτωχούς μαζί με πολιτευτή της Ν.Δ. (υπάρχει το σχετικό βίντεο) μέσα σε Ιερό Ναό στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Είπαμε να σιωπήσουμε, αλλά έχουμε μάθει να απαντούμε στις προκλήσεις γιατί είμαστε καθαροί και δεν φοβόμαστε κανέναν, παρά μόνον τον Θεό και όχι όσους παριστάνουν τους κριτές των πάντων.

Όσο για την Εκκλησία και τους Ιερείς, εμείς τιμούμε τον… «αμαρτωλό» Παπαφλέσσα, τον Ησαΐα Σαλώνων, τα ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΡΑΣΑ του Γένους μας, τιμούμε τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο (τον… αιρετικό για κάποιους «σούπερ ορθόδοξους») και όχι τον προσκυνημένο Γεννάδιο.

Ανησυχούν οι δυνάστες του Λαού μας γιατί πολλοί απλοί παπάδες, που τιμούνε τα ράσα τους, βρίσκονται όσο μπορούν και όσο πρέπει για το σχήμα τους στο πλευρό μας. Έτσι, προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας σπιλώσουν κάποιοι άλλοι σαν αντίβαρο όλων αυτών. Πριν μιλήσουν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ας καθαρίσουν την Εκκλησία από τους σιωνιστές, τους κλέφτες και τους κίναιδους και μετά ας μας πιάσουν στο στόμα τους! Αυτά και τέλος.-

«Υ.Γ.: 23/09/2012, Συνέντευξη στον Αθανάσιο Έλλις του προέδρου του «Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής» των ΗΠΑ στην «Καθημερινή»
«O Ελληνοαμερικανός ειδικός, πρόεδρος του «Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής» των ΗΠΑ, Δημήτρης Παπαδημητρίου επισημαίνει τη διεθνή ανησυχία που προκαλούν η συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής και τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας…
– Γεννά ανησυχίες η αύξηση της βίας κατά μεταναστών;
– Υπάρχει μεγάλη ανησυχία εκτός Ελλάδας για την αύξηση της ρατσιστικής και αντιμεταναστευτικής ρητορικής και βίας. Ειδικότερα οι Βρυξέλλες ανησυχούν πολύ, όπως και αρκετές ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο. Όλοι συμφωνούν ότι μια τέτοια συμπεριφορά πρέπει να παρακολουθείται στενά και ότι οι Αρχές πρέπει να έχουν την κατάσταση υπό έλεγχο διότι μπορεί εύκολα να εκτροχιασθεί εάν οι βίαιες πράξεις δεν αντιμετωπισθούν με παραπομπή των υπευθύνων στη δικαιοσύνη και δεν υπάρξει διαχείριση του ριζοσπαστισμού της νεολαίας.  

Το αντίδοτο σε αυτές τις πράξεις είναι η νόμιμη άσκηση της εξουσίας από τις Αρχές, αλλά και η καταδίκη τους από αυτούς που διαθέτουν το ηθικό βάρος να μιλήσουν όπως οι θρησκευτικοί ηγέτες, προσωπικότητες που χαίρουν σεβασμού και δημοφιλείς πρωταγωνιστές στον χώρο των τεχνών.»

38 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Άδικα πασχίζει μόνη της η Χ.Α να πείσει τον λαό με τα λεγόμενα της Ιματζινέ. Αυτή την ιστορική χώρα οι εχθροί της με πρώτους την σιωνιστική Αμερική και Ε.Ε την έχουν στους σατανικούς σχεδιασμούς τους για πολλούς και διάφορους λόγους να την μετατρέψουν σε διεθνές πολυφυλετικό προτεκτοράτο, και απ΄ότι όλα δείχνουν μάλλον θα τα καταφέρουν, δυστυχώς.

ΤΥΦΟΣ - ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ είπε...

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΡΕ ΠΟΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η Χ.Α. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Χ.Α ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Κ.Τ.Λ. ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΣΥΡΦΕΤΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ???????????

Ανώνυμος είπε...

Όταν ΟΛΟΙ είναι εναντίον σου - κόμματα, ΜΜΕ, Εκκλησία κλπ - είσαι πραγματικά μόνος εναντίον ΟΛΩΝ.

Έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται και κοινό μέτωπο Εκκλησίας - αριστεράς εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Διεθνιστές χριστιανοί και διεθνιστές της αριστεράς εναντίον του Ελληνικού Εθνικισμού.

Ευτυχώς πολλοί απλοί παπάδες στηρίζουν το Εθνικιστικό Κίνημα.

Πάντως ο αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πραγματικά τιτάνιος, ενάντια σε θεούς και δαίμονες - στην κυριολεξία !!

Πώς να αφυπνίσεις το κοιμισμένο φυλετικό ένστικτο ενός λαού όταν ΟΛΟΙ σε πολεμάνε ;;

Ανώνυμος είπε...

Ψοφο ατην αντιχριστη Χ.Α
Ψόφο στους ναζιστες θαυμαστές του χιτλερ

Ανώνυμος είπε...

Ψόφο στο δυσλεκτικό μαλακισμένο "omilia" που ακόμη και με spellchecker ΔΕΝ μπορεί να βάλει τόνους!
ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ στο Μαλακισμένο "omilia", γλυφτρόνι και σφογγοκωλάριο του Μπουμπούκου, που δεν ήταν ικανός ούτε στις Πανελλήνιες με τους δυσλεκτικούς να πετύχει σε μια σχολή.
Αντ' αυτού ξημεροβραδιάζεται σε πατριωτικά site και blogs για να γλύψει λίγα χύσια από τον Μπουμπούκο.

ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ψοφο στους ναζιστες της Χ.Α
Ψοφο στους αντιχριστους

Αυτο δεν ειναι πατριωτικο μπλογκ αλλα ναζιστικο
Τι σχεση εχουν οι πατριωτες με τους ναζιστες?

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει ο ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ του Μπουμπούκου, ο δυσλεκτικός omilias, ένα κακομαθημένο και μαλακισμένο δυσλεκτικό, ένα ηλίθιο κατασκεύασμα, σε ένα πατριωτικό blog;

ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΟΡΥΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενασ "ιεραρχης" στο πλευρο του Διεθνους Σιωνισμου". Τελικα ο ΜΕΓΑΣ Περικλης Γιαννοπουλος ειναι παντα επικαιρος: ''Κοντός ψαλμός αλληλούια: Πας Παπάς αισθανόμενος ότι είναι Πρώτα Χριστιανός και δεύτερα Έλλην, ΞΟΥΡΑΦΙΣΘΗΤΩ. "

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση εχουν τα πατριωτικα μπλογκς με ναζιστες χρυσαυγιτες?

Ανώνυμος είπε...

2:42 μ.μ.

Ποιοι είναι οι "πατριώτες" και οι "χριστιανοί"?Αυτοί που κάνουν συνέδρια με τους δηλωμένους Άθεους Υλιστές αριστερούς?Και ποιος είσαι εσύ ρε σκουληκαντέρα που θα μας πεις ναζιστές?Το Άγιον Όρος στις 26 Απριλίου 1941 έστελνε συγχαρητήριες επιστολές στο Χίτλερ.Τράβα τώρα κούνα το κεφάλι σου γιατί έχει ακόμα μέσα παγάκια από φραπέ.

Ανώνυμος είπε...

Απαντάει σε τίποτα από αυτά που ρωτάει ο Σεβασμιώτατος η επιστολή της ΧΑ;;

Ανώνυμος είπε...

@ 23 Απριλίου 2013 - 3:23 μ.μ.

Ναζιστής του 4ου Ράιχ είναι ο Μπουμπούκος σου που του γύφεις τα χύσια, δυσλεκτικέ omilia. ΨΟΦΑ και άδειασέ μας την γωνιά.

ΨΟΦΑ ΛΕΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Τι δεν καταλαβαίνετε ωρέ ναρκωμένοι από το λιβάνι?ο κάθε άνθρωπος είτε είναι είτε δεν είναι Χρυσαυγίτης μπορεί να ανέβει σε ένα βουνό το ξημέρωμα και να δει τον Ήλιο να ανατέλλει.Ποιο είναι το πρόβλημα σας?
Στο συγκεκριμένο περιστατικό μήπως ζήτησαν οι Χρυσαυγίτες κανένα χαράτσι από τον λαό για έξοδα μετακινήσεως?Μήπως ζήτησαν από κανέναν να τους κουβαλήσει στην πλάτη?

Ανώνυμος είπε...

Ναζιστογκρουπουσκουλα ουτε το δεξι αρχιδι του Αδωνι δεν φτανετε.
Ιματζινε αν εχεις αρχιδια τραβα πες τα στην εκπομπη του
Καλει κοσμο και τους ξεσκιζει

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧ Ελα τωρα σας βριζω επειδη λεω τους χρυσαυγιτες ναζιστες?
Τι ειναι δηλαδη δημοκρατες?
ΟΥΣΤ Ψοφο

ISAAK SOLOMOY είπε...

η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ειναι πολιτικο κομμα......
δεν ειναι θρησκευτικη οργανωση.........
και ειμαστε ΠΡΩΤΑ Ελληνες..........

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια καραμέλα, επειδή ΔΕΝ μπορείτε να αντιπαρατατεθείτε σε Εθνικές Πατριωτικές Πολιτικές χρησιμοποιήτε την ίδια καραμέλα, ναζιστές κτλ...
Πολιτική αντιπαράθεση μπορείτε να κάνετε διεθνιστές/πολυφυλετιστές του κώλου;
Όχι. Για αυτό ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι και δεν τον νοιάζει μια λέξη σαν το "ναζιστές".
Συνεχίστε έτσι χωρίς επιχειρήματα και προτάσεις παρά μόνο να λέτε ξανά και ξανά "ναζιστές", ήδη η Χ.Α. είναι πάνω από 20%.

Ρωτήστε το Φαήλο για τα μυστικά γκάλοπ, κάτι ξέρει, ;)

Ανώνυμος είπε...

23 Απριλίου 2013 - 4:49 μ.μ.

Βγάλε την κομματική τσίμπλα πρώτα κοπρίτη χρυσαυγίτη
Βρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι σας παρακαλώ ....
Αγαπητέ Imaginos δεν ρώτησα τα θρησκευτικά πιστεύω όλων όσων ανέφερες γιατί ουδέποτε τους ψήφισα ,είμαι πιθανόν από τους ελάχιστους που παρόλη την ηλικία μου (45)δεν ήθελα και δεν ψήφισα ποτέ μου κανέναν τους ούτε είχα και ούτε θέλω να έχω πάρε δώσε με κανέναν τους ,ψήφισα όμως την Χρυσή Αυγή αφού στα μάτια αυτών των παιδιών αλλά κυρίως στου Αρχηγού είδα αγώνα ,αγωνία πίστη και αθωότητα για μια καλύτερη Ελλάδα ,καθαρή από σκάνδαλα καθαρή από διάφορα χαοτικά σύνδρομα,μια Ελλάδα όμοια με αυτή που έζησα εγώ ως παιδί φτωχικά(προέρχομαι από φτωχή οικογένεια) αλλά ήρεμα και με χαρά .....με ασφάλεια για τα παιδάκια μου ,με ένα κράτος που δουλεύει για τον πολίτη και όχι να τον δουλεύει....
Αυτό που ζητάω είναι δικαιωματικά να γνωρίζω το πώς και το γιατί ,αφού έχω πιστέψει σε αυτούς τους ανθρώπους ,όμως δεν θα ήθελα με τίποτα να ψηφίζω κάτι που θα με κάνει να χάσω την ψυχή μου,δεν με ενοχλεί η φτώχεια ,δεν με ενοχλεί η πείνα δεν με ενοχλεί η ανέχεια ,θα με ενοχλούσε όμως τρομερά να χάσω την ψυχή μου.... η απόφαση μου να στηρίζω την Χ.Α είναι συνειδητή και αισθάνομαι ότι έχω πράξει το σωστό,τα γεγονότα όμως με προσκυνήματα σε ξόανα δεν μου πολυάρεσαν ,δεν θα κρίνω κανέναν άλλωστε ο καθένας μας θα κριθεί ,ούτε πιστεύω ότι θα αλλάξω την ψήφο μου αφού θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία που στηρίζουμε αυτό το κόμμα είμαστε Χριστιανοί,επαναλαμβάνω όμως θέλω να γνωρίζω και οι ερωτήσεις του Πειραιώς είναι σωστές και δεν κρύβουν κανέναν δόλο,είναι δικαίωμα μάς.

Ευχαριστώ...

Ανώνυμος είπε...

Αντιγραφή σχολίου μου από άλλη ιστοσελίδα.

Δεν θα μπει στον παράδεισο ο καθένας που λέει μόνο "κύριε, κύριε" είχε πει ο Ιησούς Χριστός, αλλά εκείνος που κάνει το θέλημα του Θεού. Δηλαδή ανεξάρτητα από το τι πίστευε ο κάθε άνθρωπος αν εκκλησιαζόταν ή όχι, οποιασδήποτε φυλής ή θρησκείας, το κύριο κριτήριο για να σωθεί η ψυχή του θα είναι το αν δεν έκανε στους άλλους όσα δεν θα ήθελε να του κάνουν.
Αλλά για να δύναται όμως να γίνει κάποιος Άγιος (που θα είναι οι λίγοι και οι εκλεκτοί), απαραίτητη προϋπόθεση εκτός του ανθρωπισμού του είναι και η πίστη μέχρι θανάτου του στον Χριστό.

Ανώνυμος είπε...

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8172.html

δείτε τι έγραφε ο δημητράκης ο σωτηρόπουλος πριν ένα μήνα για τον μητροπολίτη πειραιώς.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά ο Δημητράκης αλτχαιμερ εχει πάθει?
Πέρυσι τέτοιο καιρό δεν έγλυφεβ πατόκορφα την Χ.Α?
Τι είναι αυτά που λέει?
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8786.html

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά με το να ασχολείστε συνεχώς με το Η.Ο και τον μπλόγκερ του μήπως άθελα σας του δίνετε αξία; Πολύ απλά σβήστε τον σελιδοδείκτη του από το pc σας όπως έκανα ήδη εδώ και μερικούς μήνες κι΄εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο Δημητρακης εγλυφε την Χ.Α
Ουτε σημερα ουτε ποτε ανεχομαι την σατανολατρεια.
Η Χ.Α ομως ΔΕΝ ειναι σατανιστικη οπως προσπαθεις να περασεις!
Ουτε μασωνικη, ουτε σιωνιστικη!
Αλλα Ελληνορθοδοξη, με ανοχη στις θρησκειες που δεν βλαπτουν τον Ελληνισμο!
Σε εχω φακελωσει αγορι μου
κωλοτουμπα κωλοτουμπα

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο Δημητρακης εγλυφε την Χ.Α
2
Διοτι κανει προπαγανδα αισχιστου ειδους. Ανεφερε μια παρεμβαση του Μιχαλολιακου στο Δημοτικο ΣΥμβουλιο για τον "Βωμο των 12 Θεων" που ειχε κανει περυσι, αποσιωπωντας εξ ολοκληρου ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΤΟΝ 9,84 και τις συνεχεις τοποθετησεις του πως η Ελλαδα δεν ειναι λαικο κρατος, αλλα εχει ιδρυθει στο ονομα της Αγιας και Ομοουσιου Τριαδος.
Αρκετα με την προπαγανδα του καθε "υπερχριστιανου"!
ΑΝ θελουν να ειναι εντιμοι, να παρουσιασουν ολες τις θεσεις καποιου, οπως κανουμε κι εμεις εδω

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο Δημητρακης εγλυφε την Χ.Α
Μεγαλε υπερορθοδοξε κριτη, θα μας πεις τη γνωμη σου για τις δηλωσεις Παναγιωταρου για το Αγιον Ορος;

Αντε, περιμενουμε την...ιερα σου εξεταση! Και μην πεις τα τετριμμενα "το κανει για ψηφους", γιατι δεν θυμαμαι ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ να εχει μιλησει ετσι, ακομα και για ψηφαλακια!

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο Δημητρακης εγλυφε την Χ.Α
Αρχικαραγκιοζη, εφτασες στο σημειο τωρα να κατηγορησεις τον Μιχαλολιακο πως δεν ειναι τοσο...σκληρος ναζιστης οσο οφειλει;;;

Μην ξεβρακωνεσαι τοσο ρε γελοιε, εσυ και η υπολοιπη πλεμπα που απο τη μια "σοκαρεστε" με τα...γραπτα για τον Χιτλερ κι απο την αλλη τον εγκαλειτε (!!!) επειδη δηλωνει πιστος ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ και οχι τον ναζισμο!

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο Δημητρακης εγλυφε την ΧΑ
Εσυ τι ακριβως εισαι για να σου δωσει λογαριασμο ο Μιχαλολιακος τι κανει;
ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;;;
Γι' αυτο δεν μας επρηζες τοσο καιρο;
Αληθεια, τοσα χρονια ρωταγες αυτους που ψηφιζες ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝ αν κανουν οσα ζητας απ'τον Μιχαλολιακο;

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΦΑΡΙΣΑΙΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

δημητρακης σωτηροπουλος ο πεοπαικτης τσιλιμπουρδας

Σεραφειμόφρων είπε...

Δικαίωμα του Σεραφείμ να ρωτάει και μαλακία του ημιμαθούς βλάκα Αρτέμη ν' ανοίξει το χαζόστομά του. Αν δεν τους έκοφτε τους ΧΑγίτες η γνώμη του παπά, να μην έτρεχαν σα γκόμενες να φωτογραφηθούν μαζί του στο Χυτήριο. Αλήθεια, αφού δεν είναι πρώτα απ' όλα χριστιανοί, τι τους έκοφτε για το θεατρικό; Ποιος, λοιπόν, διψά για τα ψηφαλάκια, ε; Μπράβο στον Πειραιώς που δε μασάει μία και τα βάζει με όλους. Κι ούτε τεμενάδες στο κατεστημένο κάνει, Ιμάτζινε, αφού το 'χει χαρακτηρίσει συλληβδην εβραιομασωνικό. Όσο για τη ΧΑ, πολύ προτού εμφανιστεί στο προσκήνιο, τα είχε βάλει με τους ναζί χαρακτηρίζοντας το Χίτλερ όργανο των Ροτσιλντ. Η Ελλάδα θα πάει μπροστά με παπάδες-αντάρτικες ψυχές, που το λεει η καρδιά τους, κι όχι με ημικαθυστερημένους τύπου Καιάδα. ΧΑ ψήφισα στις εκλογές για σπάσιμο, αλλά αν ο χοντρός δε φροντίσει να στελεχώσει το επιτελείο του με σοβαρούς ανθρώπους θα την κάτσει, αφενός, τη βάρκα κι αφετέρου, θα επιβεβαιώσει όλοες τις παλιοσειρές του χώρου που τον κράζουν για χαφιέ και ρουφιάνο του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

Αποστομωτική απάντηση του Χρήστου Παππά στον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ

http://xristospappas.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2735.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=MaMsfTvjnec

Iμάτζινε... στο θεοκρατικό-σιιτικό Ιράν των μουλάδων και των "φρουρών της επανάστασης" υπάρχει και λειτουργεί κανονικά ναός της αρχαίας Περσικής θρησκείας τους...

Στην Ελλάδα (που γέννησε την Ευρώπη),ο δημητράκης σχίζει τα ιμάτια του επειδή ορισμένοι συνάνθρωποι μας διέπραξαν... το θανάσιμο αμάρτημα να δουν ένα ξημέρωμα τον Ήλιο να ανατέλλει.


Ανώνυμος είπε...

@ Σεραφειμόφρων,


μαλακιες λες. αν ο σεραφειμ ηταν ενταξει θα επρεπε αυτα να τα ειχε πει ευθυς εξαρχης και οχι κατοπιν τοσου διαστηματος.η καθυστερηση αυτη ΑΛΛΟ πραγμα δειχνει.ας μας πει επισης ο κ.κ. σεραφειμ τι δουλεια ειχε ο πολιτευτης της ΝΔ σε διανομη της μητροπολης πειραια σε απορους..

Ανώνυμος είπε...

Καλα ο σεραφειμ για το Ηλιοστασιο τωρα θυμηθηκε να το πει μετα απο τοσους μηνες. Βρωμαει η δουλεια απο χιλιομετρα. Κλασσικος γλυφτης του σιωνισμου (για αυτο και η δακρυβρεχτες αναφορες στο "ολοκαυτωμα" κλ.π.) για να παρει και αλλα "οφιτσια"

Ανώνυμος είπε...

"Η εκκλησια κατα κανονα συντασεται με τους εχθρους του Χριστου" Αδολφος Χιτλερ

Ανώνυμος είπε...

Υπηρέτης του διεθνούς σιωνισμού είναι και ο Πειραιώς Σεραφείμ όπως και όλοι οι ιεράρχες της ελλαδικής εκκλησίας...
Δεν τους πειράζει τους ιεράρχες η ανέγερση τζαμιών σε όλη την Ελλάδα, δεν τους ενοχλεί που η Ελλάδα μουσουλμανοποιείται με την παράνομη εισδοχή χιλιάδων λαθρομεταναστών, δεν τους ενοχλεί που οι νέοι Έλληνες δεν γεννούν παιδιά και εγκαταλείπουν την πατρίδα μας για το εξωτερικό, δεν τους ενοχλεί η προπαγάνδα των Τούρκων, των Σκοπιανών και των Αλβανών, δεν τους ενοχλέι ο ανθελληνισμός και αντιχριστιανισμός του Σύριζα και ολόκληρης της αριστεράς...τους ενοχλεί μονάχα η (υποτιθέμενη "παγανιστική") Χρυσή Αυγή και ουδείς άλλος...
Επειδή η ελλαδική εκκλησία είναι ένα πιόνι του διεθνούς σιωνισμού και μασωνισμού και δεν έχει ουδεμία σχέση με πραγματικό χριστιανισμό και ορθοδοξία, οι δηλώσεις τους και οι ενέργειες των υπηρετών της μασωνίας και του σιωισμού δεν έχουν ουδεμία αξία για τον ελληνισμό και είναι μονάχα για τον κάλαθο των αχρήστων...εκεί που ανήκουν και οι ίδιοι...

Ανώνυμος είπε...

http://elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/12698-2013-04-23-13-50-39.html

Ανώνυμος είπε...

Όποιος τα βάζει με τη ΧΑ είναι πράκτορας του σιωνισμού κι όποιος αποχωρεί απ' αυτήν κρυφαδερφή.
Dumb and Dumber..