ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/4/13

Ο Ρούντολφ Ες παίζει σκάκι...

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΙΜΑΤΖΙΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΤΖΑΜΙΑ

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ

"Μας λένε ότι ήταν τρομοκρατική ενέργεια, αλλά το προσωπικό και η κόρη μου θα είχαν σωθεί αν υπήρχε έστω μια έξοδος κινδύνου για να φτάσουν στην ταράτσα"

ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΞΟΔΟΣ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ

ΩΣΤΟΣΟ

"ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ;;;;;;; ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;;;;;

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;

ΤΡΙΤΟΝ, Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙ ΕΙΔΕ;;

ΤΕΤΑΡΤΟΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ "ΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ"

ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Imaginos, το βιντεάκι είναι κανένα απ΄τα προπαγανδιστικά της τηλεόρασης που το επεξεργάστηκες εσύ με διαφορετικό ήχο; Ρωτάω επειδή είμαι καχύποπτος και επειδή δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση. Όλες οι προπαγανδιστικές διαφημίσεις είναι κόλπα των κυβερνώντων για να χρηματοδοτούν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ τους μέσω των κρατικών χορηγιών (χρήματα των φορολογουμένων).

-=IMAGINOS=- είπε...

17 Απριλίου 2013 - 5:20 μ.μ. Ναι είναι βίντεο προπαγανδιστικό από την τηλεόραση που το επεξεργάστηκα εγώ με άλλο ήχο.

-=IMAGINOS=- είπε...

17 Απριλίου 2013 - 4:44 μ.μ.
Για την Μαρφίν έχω γράψει κατ' επανάληψη. Βαριέμαι πραγματικά να το συνεχίσω αφού δεν έχει πια κανένα ενδιαφέρον από τη στιγμή που δεν κατηγορούνται οι αυτουργοί. Ήταν γνωστό από καιρό πως οι αυτουργοί δεν θα έφταναν καν στο δικαστήριο. Οι κατηγορίες σήμερα στην δίκη περιορίζονται στα τυπικά τις αμέλειας. Ειδικά με τον μαλάκα τον πατέρα θα ασχοληθώ; Πραγματικά δεν θέλω να ασχολούμαι καν με αυτό το θέατρο. Το βαριέμαι αφόρητα.