ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

10/4/13

Κασιδιάρης: “Για πέταμα το υπόμνημα - Βίαιη προσαγωγή Παπανδρέου!” - ΒΙΝΤΕΟ


Παραβαίνοντας κάθε κανονισμό, το προεδρείο και όλα τα μέλη της προανακριτικής (πλην Ηλία Κασιδιάρη) παρέλαβαν το υπόμνημα που απέστειλε ο Γιωργάκης στην επιτροπή. Για το λόγο αυτό κατετέθη από την Χρυσή Αυγή σχετικό αίτημα για απόρριψη του εν λόγω εγγράφου, νέα κλήση του Παπανδρέου και - σε περίπτωση άρνησης - βίαιη προσαγωγή του. Ακολουθεί το σχετικό: 

 ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής «προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, κατά του πρώην Υπουργού, κ. Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την υπόθεση του ψηφιακού δίσκου ηλεκτρονικών αρχείων της Τράπεζας HSBC» 

Κύριε Πρόεδρε, O μάρτυρας Γεώργιος Παπανδρέου υποχρεούται να προσέλθει ενώπιον της Επιτροπής (209 Κ.Π.Δ.). Οιαδήποτε κατάθεση του διά άλλου μέσου ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τυγχάνει εφαρμογής το άρθρο 31 παρ.2 Κ.Π.Δ (περί δικαιωμάτων κατηγορουμένων) αφού σε αυτόν (Γεώργιο Παπανδρέου) δεν έχει ακόμα διατυπωθεί καμία κατηγορία, ώστε να μπορεί να ασκήσει το προβλεπόμενο από το νόμο και τη δικονομία δικαίωμα (παροχή εξηγήσεων με υπόμνημα) Αιτούμαι Η Επιτροπή να απορρίψει ως απαράδεκτο το Υπόμνημα του μάρτυρα. Να κληθεί εκ νέου ο Γεώργιος Παπανδρέου ενώπιον της Επιτροπής και σε περίπτωση νέας άρνησής του να προσαχθεί βιαίως. Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος της Επιτροπής δεν ενεργήσει τα δέοντα θα υποβάλλω σχετική ένσταση επί της ακυρότητας της διαδικασίας και θα προσφύγω στην Εισαγγελία

 Αθήνα, 09/04/2013 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :