ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/4/13

ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΛΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Αυτό ονομάζεται αντικατάσταση υπάρχοντος πληθυσμού και εντολή εξόδου από την χώρα των Ελλήνων

Τελικά ήταν πολύ σοφός εκείνος που είπε πως "αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις έναν λαό, τότε άλλαξε λαό"

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ... ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β') η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα.!

Στην Ελλάδα του 2013 που οι Έλληνες, οι κληρονόμοι αυτής της πλούσιας γης και του πιο λαμπρού πολιτισμού, εξαθλιωμένοι αναζητούν φαγητό στα συσσίτια και στα σκουπίδια πολλές φορές ενώ ταυτόχρονα αναζητούν μια οποιαδήποτε δουλειά και οπουδήποτε. Οι κύριοι της κυβέρνησης ενώ πάρα πολύ καλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι αλλοδαποί από τρίτες χώρες οι οποίοι δεν έχουν ούτε ασφάλιση επειδή δεν εργάζονται ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τζάμπα τις δομές του κράτους μας από ΟΑΕΔ, επιδόματα, νοσοκομεία κλπ.

Γιατί δεν τους δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν, να μπορούν να πληρώνουν τα ένσημά τους κλπ.; εφ όσον θέλουν σώνει και καλά αλλοδαπούς οι κυβερνώντες και εφ όσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας γιατί δεν τις δίνουν σε άνεργους αλλοδαπούς; γιατί θέλουν σώνει και καλά να μας κουβαλήσουν κι άλλους λαθρομετανάστες; Ντροπή! Ζητούν από αλιεργάτες οι οποίοι είναι συνήθως Αιγύπτιοι και μεγάλο ποσοστό αυτών είναι άνεργοι μέσα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ή υποαπασχολούνται. Ζητούν οικιακές βοηθούς από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλές άνεργες ξένες, ζητούν νοσηλεύτριες, μέχρι δικηγόρο, μέχρι μασατζούδες κλπ.. από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι και Έλληνες και ξένοι μέσα στην Ελλάδα.

Μην τρώμε το παραμύθι ότι θα μείνουν για λίγο και θα φύγουν γιατί από τη στιγμή που θα έρθουν με μετάκληση και μείνουν ένα χρόνο, ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να ανανεώνουν άδειες διαμονής για πάντα στην Ελλάδα. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αυτό το τελευταίο από οποιαδήποτε Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Αυτοί που θα έρθουν για έξι μήνες μήνες δεν έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν άδεια διαμονής αλλά με μαθηματική ακρίβεια γνωρίζουμε ότι θα παραμείνουν ως λαθρομετανάστες ενισχύοντας τη μαύρη εργασία.

Με άλλα λόγια τους φέρνουν για να μείνουν μη υπολογίζοντας ότι έτσι δημιουργούν νέες στρατιές μελλοντικών ανέργων οικονομικών μεταναστών οι οποίοι θα αρχίσουν κι αυτοί να επιδίδονται σε κάθε είδους παράνομη πράξη ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιούν τον ΟΑΕΔ, επιδόματα κλπ.! Εκείνο που προκαλεί απορία είναι το ότι ο αλλοδαπός που ενδιαφέρεται για μια θέση στην Ελλάδα θα πρέπει να το δηλώσει στον αντίστοιχο ΟΑΕΔ της Αλβανίας π.χ. Μετά η Ελλάδα, αν δεν βρει π.χ. κηπουρό που να ενδιαφέρεται να δουλέψει κάπου τότε μπορεί να καλέσει τον Αλβανό κηπουρό με μετάκληση. (Μετά από αίτηση του μελλοντικού εργοδότη).

Άρα λοιπόν, τι παίζεται πίσω από τις θέσεις των κηπουρών, των οικιακών βοηθών, των μασέρ κλπ.; Αφού υπάρχουν αμέτρητοι τέτοιοι στο δικό μας ΟΑΕΔ εγγεγραμμένοι που θέλουν δουλειά; Έτσι εξηγούνται και οι πολύ εξιδεικευμένες θέσεις εργασίας όπως ο "καλλιεργητής φυτών Νεπάλ" στον Έβρο.!

Αξίζει να διαβάσετε το ΦΕΚ να δείτε τι είδους οικονομικούς μετανάστες θα μας φέρουν!

kostasxan.blogspot.gr

166 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η Ελλάδα έχει υπερπληθώρα προσφοράς εργασίας και χρειάζεται εργάτες από ξένες χώρες...δεν φθάνουν όλοι οι άνεργοι Έλληνες ούτε καν όλοι οι λαθρομετανάστες που ήδη υπάρχουν στην Ελλάδα και ήδη εργάζονται να φέρουμε και άλλους νόμιμους αυτή τη φορά...
Δυστυχώς ο μαλάκας ο Έλληνας κάθεται και κοιτάει μακάριος την καταστροφή του...επειδή έβγαλε πέντε εύκολα φράγκα επί ΠΑΣΟΚ και επειδή "βολεύτηκε" στο δημόσιο νομίζει ότι το πρόβλημα της αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας δεν τον αφορά...
Καλό ύπνο μαλάκα Έλληνα και καλά ξεμπερδέματα όταν ξυπνήσεις από τον εφιάλτη...

Ανώνυμος είπε...

η μπορεί με αυτόν τον νόμο απλά να αρχίζουν να δικαιολογούν τους λαθρό που επρόκειτο να έρθουν ( δηλαδή όσοι θα πιάνονται πλέον δεν θα λένε ότι έχουν πολιτικό άσυλο αλλά ότι είναι εργάτες )

Unknown είπε...

αυτος που ερχεται,κ συντομα μαλιστα ειναι ο Τσιπρας.ekei θα γινουν κ οι μεγαλυτερες αλλαγες.Θεματα σα την 25χρονη ουτε θα παρουσιαζονται.

Unknown είπε...

υγρο?? ειδες τη υποστηριξη του Δημητρακη με το πατριωτη Τσιπρα??

Ανώνυμος είπε...

Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία δεν δουλεύει, αλλά ζει άνετα με τα επιδόματα του κράτους

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/04/80.html

Έλληνας εργάτης είπε...

μεγάλη πλάκα ε΄χεις ρε ιμάτζινε. Απο την μια επιτιθεσαι σε κάθε απεργό , μετά κόβεσαι για τον Έλληνα εργατη . Τι να πω... αναθεμα κι αν έχεις πατήσει ποτέ σε απεργία. Εθνικιστή...ακροδεξιέ στην πραγματικότητα

Ανώνυμος είπε...

"Έλληνα Εργάτη" από πάνω, με δεξιές τσέπες όπως πάντα.
Βλέπω δεν σε απασχολεί η πλυθησμιακή αλλοίωση και ο αφανισμός της Ελληνικής Φυλής. Μια ζωή οι ίδιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ είσασταν, Σταλινικά ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.

Άντε ψόφα και μην κάνεις θόρυβο, παλιοκουράδα!

Έλληνας εργάτης είπε...

πόσο κόπανος είσαι ρε ; Εθνικιστής είμαι ρε μηδενικό , αλλά όχι ακροδεξιός. Πάω σε απεργίες , μπαίνω σε σωματεία όχι σαν εσένα που πας μόνο σε μνημόσυνα...
Έχετε κάνει τον Εθνικισμό βρισιά γελοιοι...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ? ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΩΝΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ Η ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ, ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!

Έλληνας εργάτης είπε...

αυτό που λες δεν οργανώνεται γιατί απλά υπάρχει το ακροδεξιό ανάχωμα της ΧΑ . Μάζωξη - ιδεολογικό σούπερ-μάρκετ με χουντικούς, βασιλικούς , στρατόκαυλους, μπατσολάγνους , ύμνους προς τον καπιταλισμό , αποχή απο απεργίες και κοινωνικούς αγώνες , καμία προσέγγιση του ζητήματος της ανεργίας , υπεράσπιση του ευρώ (αν είναι δυνατόν) και της ΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αντε γεμισαμε οπλαρχηγους και πες οτι ξεκινατε,με τι οπλα,με τι λεφτα,με τι..,το μονο που θα καταφερνατε, θα ηταν να δωσετε στον αρλεκινο Δενδια την ικανοποιηση να συλλαμβανει πατριωτες σε στιγμες που δεν πρεπει.Ολα χρειαζονται αρκει να γινονται τη στιγμη που πρεπει.-ΔΗΜΙΟΣ-

Έλληνας εργάτης είπε...

και ποιός θα το έκανε το αντάρτικο ; Η ΧΑ ; Αυτη δεν κάνει ούτε συγκεντρωση , θα κάνει τέτοιες ενέργειες ;

Ανώνυμος είπε...

Στην Χαλκιδική έχασε πολλούς με την στάση της υπέρ Μπόμπολα η Χ.Α. αν το πάρουν είδηση και στην Θεσσαλονίκη θα πέσει αρκετά και εκεί.
Θυμάμαι ότι στην αρχή ήθελε να ξηλώσει όλη την βρόμα των εργολαβων τώρα που μεγάλωσε το ποσοστό υπερασπιζεται και δικαιώματα εταιριών που έχουν κάνει πλιάτσικο στην χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ έλληνα εργάτη που μας μιλάς για εθνικισμό, γιά κάνε μας καμμιά ανάλυση εδώ για το τί ακριβώς πιστεύεις σε πολλά φλέγοντα ζητήματα μερικά από τα οποία είναι το λαθρομεταναστευτικό, το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, το πρόβλημα στη Θράκη και Αιγαίο ΜΑΣ, την ασυδοσία της αριστεράς.

Έλληνας εργάτης είπε...

έξω όλοι οι αλλοδαποί απο την χώρα , καμία ονομασία με το "Μακεδονία" μέσα, καμία ανοχή σε Αιγαίο και Θράκη , έξω το προξενείο .
Όσο για την "αριστερά" που λες στην ουσία είναι μια αριστερά της...δεξιάς ! Αριστεροί του κώλου που θέλουν ΕΕ , Ευρώ , μααστριχτ και αντικατάσταση του Έλληνα με φθηνό ξένο. Ελπίζω να σε κάλυψα

Ανώνυμος είπε...

Στην Χαλκιδική παίζει πολύ πάρα πληροφόρηση και ενώ η Χ.Α. έχει πολύ σωστή άποψη δεν αφήνουν τα ΜΜΕ να φτάσει σωστά σε όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα να παρερμηνεύουν τα λεγόμενα της.
Ελπίζω να μην την πατήσει γιατί με τόσους μάστορες της απατεωνιάς είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι.

Έλληνας εργάτης είπε...

"πολύ σωστή άποψη" η ΧΑ για την χαλκιδική...
δεν πήγε δηλ στους εργαζόμενους όπως είχε κάνει και ο μπουμπούκος ;
δεν το έβαλε και στο επίσημο σάιτ της ;
στους κατοίκους που υπέφεραν απο τα ΜΑΤ γιατί δεν πήγε να συμπαρασταθεί ;

Ανώνυμος είπε...

Με κάλυψες, αλλά ώς ένα πολύ μικρό βαθμό γιατί όλα αυτά για να γίνουν χρειάζεται τσαγανό που προς το παρόν μόνο η Χ.Α διαθέτει. Εσένα μάλλον προς λαοτζή σε κόβω, εάν όντως ισχύει να σου θυμίσω τη σύμπλευση του ΛΑΟΣ με το ΠΑΣΟΚ του τζέφρευ στο πρώτο και καταστροφικό μνημόνιο, που στην ουσία ήταν ψήφος εμπιστοσύνης των ψευτοεθνικιστών του ΛΑΟΣ στο διευθαρμένο κεντροαριστερό ΠΑΣΟΚ των "μαζί τα φάγαμε".
Όσο για τον Καρατζαφέρη και το κόμμα του, ας όψεται ο τηλεοπτικός δίαυλος του(όπως και ο Μπερλουσκόνι) που κατάφερε και μπήκε στη βουλη και που ακόμα συνεχίζει να υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, από πού προκύπτει η τόση αξιοπερίεργη και ξαφνική «αγάπη» των αριστερών διεθνιστών προς το ΛΑΟΣ;

Έλληνας εργάτης είπε...

βασικά θα σε απογοητεύσω , είμαι Εθνικιστης προερχόμενος απο την αριστερά (κατ'όνομα) , γελάω με τον ΛΑΟΣ όπως γελούσα παλιά.
Το τσαγανό αυτό που λες δεν το βλέπω και για αυτό σχολιάζω με τέτοια πικρία .
Ο Εθνικισμός ή θα είναι λαικός ή δεν θα είναι Εθνικισμός.
Όπως η αριστερά δεν είναι αριστερά απο τν στιγμή που δεν μάχεται υπερ του Ελληνα.

Ανώνυμος είπε...

Αμ ετσι πές μας. Προέρχεσαι από την διεθνιστική αριστερά και ξαφνικά κατάλαβες τον αντεθνικό-ανθελληνικό χαρακτήρα της, και θυμήθηκες τον εθνικισμό, αλλά επειδή είσαι πρώην αριστερός δέν ανέχεσαι να ηγείται του εθνικισμού κόμμα του δεξιού χώρου και συγκεκριμένα η ακροδεξιά Χ.Α. Τί να κάνουμε; Η αλήθεια πονάει αλλά είναι αυτή. Για να είσαι εθνικιστής και πατριώτης υποχρεωτικά θα πρέπει να είσαι και ακροδεξιός ούτε κάν δεξιός, δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Και δέν θα ξανασχοληθώ άλλο μαζί σου, θα σε συνιστούσα όμως να μήν υποτιμάς τόσο πολύ την νοημοσύνη μας γιατί εμείς οι χρυσαυγίτες γνωρίζουμε πολύ καλά το τί υποστηρίζουμε, και τα περι "φασιστών" "ναζί" "χίτλερ" κλπ τα ακούμε βερεσέ, απλά δέν μας ενδιαφέρει. Υποστηρίζουμε αυτούς που φοβάται περισσότερο απ όλους το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς. Όχι μόνο "ναζί" αλλά κάτι πολύ χειρότερο χρειάζεται το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς για να «στρώσει». Και ούτε είμουνα ποτέ Χ.Α, αλλά λίγο πρίν τις τελευταίες εκλογές έγινα και γώ υποστηρικτής της προερχόμενος από την ελαφροδεξιά πλέον Ν.Δ.

Έλληνας εργάτης είπε...

διεθνιστής λεβέντη μου είναι αυτός που υποστηρίζει τον εργάτη της άλλης χώρας όχι αυτός που υποστηρίζει αυτούς που πάνε να του σπάσουν το μεροκάματο. Όσο για την δεξιά που μου λιβανίζεις είναι η δεξιά του νεοφιλελευθερισμού , της ελεύθερης αγοράς , της νδ που ρημαξε τον τόπο μαζί με το πασοκ . Αν δεν βλέπεις πόσο όμοια πολιτική έχουν στα εργασιακά τότε μ'αλλον δεν έχεις απλά ασχοληθεί ούτε καν πατήσει σε απεργία ή σωματείο και αφήνεις τον Έλληνα εργαζόμενο να εκτοπίζεται απο λαθρο ή να του κόβουν τα κεκτημενα. Η ακροδεξιά του...παλατιού, του μπουραντά, των μπάτσων , της χούντας είναι αυτή που έκανε τον Εθνικισμό βρισιά κι εσύ μας λες υπερ της ; και δεν κατάλαβα , τι είσαι ; πορτιέρης του κινήματος να διώχνεις όποιον πχ έρχεται απο αριστερά ;

Έλληνας εργάτης είπε...

λεβέντη μου τα κινήματα του φασισμού και του Εθνικοσιαλισμού προέρχονται αποτην αριστερά , ακόμη και ο χ'ιτλερ έλεγε για την ανάγκκη ναπαίρνουν στελέχη απο το ΚΚ Γερμανίας.Εσύ θέλεις να κάνεις κίνημα απο δεξιά ; Σε ποιά χώρα έγινε αυτό ;;; και πότε ;
kαι επειδή λες δεν ασχολείσαι ξανά μαζί μου θα πρέπει να το κάνεις αφού μας απαντήσεις για το οικονομικό πρόγραμμα - μούφα που έχεις με παραμονή στην ΕΕ και ευρώ (αν και τελευταία ψελλίζεις για δραχμούλα)...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δέν έχω καμμία διάθεση να το τραβήξω πολύ μαζί σου (άσε που ο Ιμάτζινος θα ψάχνει να βρεί την ιστοσελίδα του) σου παραθέτω ένα σχόλιο μου από την προηγούμενη ανάρτηση για να πειστείς οτι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά την άθλια οικονομική κατάσταση και τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι και φυσικά δεν ευθύνεται η Χ.Α γι αυτό.
Σου παραθέτω το σχόλιο μου εδώ-δυστυχώς ανώνυμο, και τις πληροφορίες για να το βρείς.
--------------------------------
Πάντως για να είμαστε αντικειμενικοί Ιμάτζινε, για λίγο καιρό και με την Χ.Α θα είναι δύσκολα τα πράγματα όπως και προειδοποίησε ο αρχηγός της Ν. Μιχαλολιάκος σε κάποια εκπομπή, εδώ που μας κατάντησε η γενειά του πολυτεχνίου. Αλλά με την εκδίωξη και μόνο των λαθροεισβολέων από την χώρα μας που μόνο η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη στοιχίζει στον φτωχοποιημένο ελληνικό λαό πάνω από 6 δίς ευρώ το χρόνο (σύμφωνα με παραδοχή Λοβέρδου), οι ελπίδες είναι πολλές.
---------------------------------
η προηγούμενη ανάρτηση
15,1% η Χ.Α....

το σχόλιο
4 Απριλίου 2013 - 10:35 π.μ.

Έλληνας εργάτης είπε...

σε ρώτησα για οικονομικο πρόγραμμα όχι για τυχόν δυσκολίες , εγώ βγάινω λοιπόν και σου λέω που υποστηρίζω την δραχμή πως στην αρχή θα είναι δύσκολα αλλά ξέρω το γιατί, ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ευρώ ή δραχμή ; μέσα ή έξω απο ΕΕ ; αυτό περιμένω να μάθω .Όχι αν είσαι δεξιός ή αριστερός ή κεντρώος.Δεν με απασχολεί ο χώρος απο όπου προέρχεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυση αυγη ειναι το μοναδικο κινημα με πληρες προγραμμα για ολα τα θεματα.Αν ο -Ελληνας εργατης-γνωριζει κατι καλυτερο να μας το πει.Πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει,τον εχθρο πλεον το χτυπαμε μεσα στο σπιτι του,ο μονος τροπος να αλλαξει κατι ειναι αυτο ακριβως που κανει η χρυση αυγη.Αν νομιζεις οτι θα παρεις τα οπλα θα κανεις ανταρτικο και θα αλλαξεις τα πραγματα ετσι απλα,θα ζεις σε αλλο κοσμο.Εδω δεν το καταφερε ο μεγιστος IRA σε εποχες ευννοικοτερες και με την αρωγη σχεδον ολου του Ιρλανδικου λαου.Ωραια τα λογια αλλα δυσκολα στην πραξη.Η λυση ειναι μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ.-ΔΗΜΙΟΣ-

Έλληνας εργάτης είπε...

εφόσον έχει πλήρες πρόγραμμα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (27 ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ) ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ Ή ΤΟ ΕΥΡΏ ; ΜΕΣΑ Ή ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΕ ; ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ;

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ , αυτοί που μίλησαν ας απαντήσουν , δεν με απασχολεί.

Θα απαντήσετε πάνω σε αυτό ;
θα μου πείτε αν είστε υπερ του μάαστριχτ και του σέγκεν ;
Αν δεν ξέρετε προβλέπουν ελευθερία εργασίας κι αγαθών . Παρτε θέση ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ !

θα απαντησετε για την μη φορολόγηση του εφοπλιστικού κεφαλαίου ; Για την αγροτική τράπεζα ; ρωτάω ξανά και ξανά και δεν απαντάτε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ας έβγαζαν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και θα το έβλεπαν και το αντάρτικο και τα όπλα και τον Χρήστο φαντάρο

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι από τους εθνικιστές φίλους μου (σχεδόν όλοι) θέλουν εθνικό νόμισμα με εθνικοποιημενη τράπεζα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η απάντηση της Χρυσής Αυγής.


Ανώνυμος είπε...

Απο τη στιγμη που η Ευρωπη εδειξε οτι δεν ειναι αληλλεγγεια στα κρατη-μελη της δεν υπαρχει λογος πλεον υπαρξης της συνθηκης του Μααστριχτ.Για τη συνθηκη Σεγκεν σε μια Ευρωπη 52.000.000 ισλαμιστων επιβαλλεται η καταργηση της.Για την ΑΤΕ αμεση εθνικοποιηση και 100% κρατικη.Για τους εφοπλιστες ο φορος που προβλεπεται απο το νομο,υποχρεωτικη ελληνικη σημαια και ελληνικο πληρωμα.Ευρω η' δραχμη,οτι ειναι προς το συμφερον του εθνους τωρα.Αν και ειμαστε υπερ του εθνικου νομισματος-δραχμη.Πιστευω να σε καλυψα 'Ελληνα εργατη'.-ΔΗΜΙΟΣ-

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΩ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ,ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ -ΝΤΡΟΚ-

asepites είπε...

1. "...Απο την μια επιτιθεσαι σε κάθε απεργό..."
ΟΛΟΙ οι Ελληνόψυχοι, οι Πατριώτες και οι Εθνικιστές ΠΡΕΠΕΙ και να επιτιθόμαστε και να ξεσκίζουμε κάθε απεργό που κατά 99,99% είναι ΛΑΜΟΓΙΟ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ δημόσιος κηφήνας και πληρώνεται από εμάς τα ΚΟΡΟΙΔΑ του ιδιωτικού τομέα για να κάθεται, να πληρώνεται και να κλέβει.

2. "...μετά κόβεσαι για τον Έλληνα εργατη..." ΟΛΟΙ μας πρέπει να νοιαζόμαστε για τους Ελληνες εργάτες, τους Ελληνες υπαλλήλους, τους Ελληνες ελέυθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα γιατί ΑΥΤΟΙ είναι που δουλεύουν και πληρώνουν 1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους(εκ των οποίων 500.000 επίορκους απατεώνες δημοσίους κηφήνες)

3. "...Εθνικιστής είμαι ρε μηδενικό , αλλά όχι ακροδεξιός. Πάω σε απεργίες , μπαίνω σε σωματεία όχι σαν εσένα που πας μόνο σε μνημόσυνα..."
Ούτε σωστοί οι χαρακτηρισμοί του αποπάνω σου αλλά ούτε σωστή και η δική σου αντίδραση.ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ στο ότι οι Εθνικιστές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ακροδεξιοί.Οι εθνικιστές βρίσκονται ΠΑΝΤΟΥ-ακόμα και στην αριστερά-,όπως όμως και στο κέντρο εως την ακρα δεξιά.
Εγώ σε απεργίες ΚΗΦΗΝΩΝ δημοσίων υπαλλήλων ή όσων τέλος πάντων ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, δηλαδή από εμένα τον ΜΑΛΑΚΑ του ιδιωτικού τομέα φωνάζω με όλες μου τις δυνάμεις τους Εθνικιστές να μην πατήσουν ΠΟΤΕ.
Ευτυχώς την ίδια αποψη έχει ΚΑΙ η Χ.Α. που σε όλους τους τόνους-και δασείες και ψιλές- γνωστοποίησε ότι θα διώξει ΟΛΟΥΣ τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δημόσιους κηφήνες αλλά και όλα τα κομματόσκυλα που μπήκαν εκτός ασεπ(κομματόσκυλα κεντρώα,αριστερά,δεξιά και ΑΚΡΟδεξιά-αριστερά

4. "...ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ..." και υπάρχει, και λειτουργεί και οργανώνεται και διογκώνεται μέρα με τη μέρα.Συντονισμένα θα ξεσπάσει και όχι με σπασμωδικές κινήσεις.

5."...αυτό που λες δεν οργανώνεται γιατί απλά υπάρχει το ακροδεξιό ανάχωμα της ΧΑ . Μάζωξη - ιδεολογικό σούπερ-μάρκετ με χουντικούς, βασιλικούς , στρατόκαυλους, μπατσολάγνους , ύμνους προς τον καπιταλισμό , αποχή απο απεργίες και κοινωνικούς αγώνες , καμία προσέγγιση του ζητήματος της ανεργίας , υπεράσπιση του ευρώ (αν είναι δυνατόν) και της ΕΕ..."

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙΣ έστω και έναν εδώ μέσα γιατί δεν επιχειρηματολογείς.
-ακροδεξιά δεν είναι, το είπαμε
-έχει και πρώην αριστεροφασίστες αλλά και κομμουνιστοφασίστες η Χ.Α.Δηλαδή επειδή κάποτε κάποιος ψήφιζε την κόκκινη χούντα απαγορεύεται να γίνει Εθνικιστής και Χ.Α.;δεν το καταλαβαίνω αυτό.
-Είναι κακό κάποιος να είναι βασιλικός; (δεν λέω ότι είναι και απαραίτητα καλό) αλλά μη ξεχνάς ότι είναι ένας θεσμός με ιστορία χιλιάδων ετών στην αρχαία Ελλάδα αλλά και στην 1000χρονη βυζαντινή μας ιστορία .
-στρατόκαυλους -> ενώ αν ήταν ένα μάτσο πρόβατα ή άναρχος όχλος όπως θα μας ήθελαν θα ήταν καλύτερα ε;
-μπατσολάγνους -> καλά εντάξει, εδώ πλέον κάνεις διαστροφή της πραγματικότητας
-ύμνους προς τον καπιταλισμό -> βρε μπας και δεν μπαινεις στα site της Χ.Α. ;
-αποχή απο απεργίες και κοινωνικούς αγώνες -> το εξήγησα παραπάνω
-καμία προσέγγιση του ζητήματος της ανεργίας -> ο "οαεδ" χαλκίδας της Χ.Α. φαντάζομαι προσεγγίζει κάτι άλλο και όχι την ανεργία όπως και αρκετές ακόμα τοπικές της Χ.Α.
-υπεράσπιση του ευρώ (αν είναι δυνατόν) και της ΕΕ -> πάλι δεν διαβάζεις τις απόψεις αυτών που κατηγορείς.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ δε μπορεί κάτι θα σου λέει

6. "...Στην Χαλκιδική έχασε πολλούς με την στάση της υπέρ Μπόμπολα η Χ.Α."
Τι στην ανακοίνωση της Χ.Α. για τα μεταλεία είναι υπερ του μπομπολα θα θελα να ήξερα...πραγματικά...

7. "...στους κατοίκους που υπέφεραν απο τα ΜΑΤ γιατί δεν πήγε να συμπαρασταθεί ;..."
τι άλλο θα ακούσουμε!!! να αφήσει τους Έλληνες ΕΡΓΑΤΕΣ και να πάει να συμπαρασταθεί στους λίγους φασιστοαριστερούς και αναρχοναζιστές που όλως τυχαίως οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν θέλουν οι συνάνθρωποι τους, οι Έλληνες ΕΡΓΑΤΕΣ, να δουλέουν και αυτοί!!! ΗΜΑΡΤΟΝ.

asepites είπε...

8. "...είμαι Εθνικιστης προερχόμενος απο την αριστερά (κατ'όνομα)..."
Όπως και πολλοί άλλοι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ προέρχονται από το κέντρο, την δεξιά αλλά και την ακροδεξιά αλλά και ΑΡΚΕΤΟΙ που δεν έιχαν ψηφίσει ποτέ ούτε φασιστοαριστερά, ούτε κομμουνιστοχουντικούς, ούτε κεντρώους ή βλακοδεξιούς ψήφισαν για 1η φορά στη ζωή τους Χ.Α.

9. "...Όπως η αριστερά δεν είναι αριστερά απο τν στιγμή που δεν μάχεται υπερ του Ελληνα..."
Ε αυτό και αν δεν είναι διαστροφή της πραγματικότητας!
Εννοείται ότι η αριστερά ΠΟΤΕ δεν μαχόταν υπερ των Ελλήνων αφού είναι εχθρός τους.Όχι πως πάνε πίσω και τα άλλα απο-κόμματα.

10. "... πορτιέρης του κινήματος να διώχνεις όποιον πχ έρχεται απο αριστερά ;..."
Οι Εθνικιστές υπάρχουν παντού, το έχω ξαναγράψει και ειδικά ΜΕΣΑ στις φωλιές των αριστεροφασιστών, των κομμουνιστοχουντικών αλλά ακόμα ακόμα και μέσα στους αναρχοναζιστές και για αυτό έχουν σκάσει πολλοί από το κακό τους.
Εννοείται ότι είσαι καλοδεχούμενος, αλίμονο

11. "...σε ρώτησα για οικονομικο πρόγραμμα όχι για τυχόν δυσκολίες..."
Δεν μπορεί να μην έχεις δει τις ΘΕΣΕΙΣ της Χ.Α. αλλά και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της το οποίο μπορείς και να το κατεβάσεις στο πι-σι σου.Δεν είναι δα και τόσες πολλές σελίδες.Διάβασε με την ησυχία σου, και εδώ είμαστε να συζητήσουμε τυχόν απορίες σου.Θα ήταν ΒΛΑΚΩΔΕΣ από μέρους μας να σου κάναμε εδώ μέσα COPY-PASTE κάτι που θα έπρεπε να έχεις κάνει ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ δε συμφωνείς;

asepites είπε...

Έχει 2 pdf αρχεία, στη δεξιά πλευρική μπάρα του site της Χ.Α. μόλις κλικάρεις στις λέξεις ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.16 σελίδες το ένα, 24 σελίδες το άλλο.

Κλίκαρε αν θέλεις και ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ πλευρική μπάρα-εκεί που λέει ΘΕΣΕΙΣ- και θα βρεις τρεις σελίδες:
-Ιδεολογία
-Ταυτότητα
-Πολιτικές Θέσεις

Μαζί με τις 40 σελίδες των pdf θα χρειαστεί να διαβάσεις 50-60 σελίδες που απαντούν τα ερωτήματα σου.
Το αν θα σε καλύψουν είναι δικό σου θέμα.

Αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις...δεν μπορεί όταν έχεις μια απορία ΕΜΕΙΣ να προστρέχουμε στο πρόγραμμα της Χ.Α. και να σου υποδεικνύουμε την σελίδα και την παράγραφο που απαντά στο ερώτημα σου.
ΕΣΥ πρέπει να το διαβάσεις.

Έλληνας εργάτης είπε...

"ΟΛΟΙ οι Ελληνόψυχοι, οι Πατριώτες και οι Εθνικιστές ΠΡΕΠΕΙ και να επιτιθόμαστε και να ξεσκίζουμε κάθε απεργό που κατά 99,99% είναι ΛΑΜΟΓΙΟ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ δημόσιος κηφήνας και πληρώνεται από εμάς τα ΚΟΡΟΙΔΑ του ιδιωτικού τομέα για να κάθεται, να πληρώνεται και να κλέβει."

ακούγεσαι σαν τον Μπάμπη Παπαδημητρίου του Σκάι . Πως γίνεται να μιλάς για πατριωτισμό και να θέλεις τον αφανισμό ενός τμήματος του λαού ; και πως καταδικάζεις το σύνολο των 650.000 ΔΥ (τόσοι είναι , όχι ένα εκ) . Πως ξεχνάς πως οι προηγμένες χώρες έχουν ακόμη μεγαλύτερπ δημόσιο τομέα...όσο για το "ελληνόψυχος" παραπέμπει σε "στόχο" οπότε τι να πω...

Έλληνας εργάτης είπε...

"ΟΛΟΙ μας πρέπει να νοιαζόμαστε για τους Ελληνες εργάτες, τους Ελληνες υπαλλήλους, τους Ελληνες ελέυθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα γιατί ΑΥΤΟΙ είναι που δουλεύουν και πληρώνουν 1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους(εκ των οποίων 500.000 επίορκους απατεώνες δημοσίους κηφήνες)"

είπαμε είναι 650.000 αλλά φαίνεται σου αρέσουν οι στρογγυλοποιήσεις της Κάτιας Μακρή. Σιγά βρε χουβαρντάδες καλοπληρωτές εσείς ! Άλλοι έβγαλαν τα λεφτά στην Ελβετία (εφοπλιστές) εσείς με τους ΔΥ τα βάζετε ; πριν λίγο είπες για 99,9 % δημόσιους κυφήνες. Μα πως γίνεται ; τώρα λες για 500.000 επίορκους . Τελικά πόσοι είναι 999.999 ή 500.000 οι επίορκοι, διάλεξε...

Έλληνας εργάτης είπε...

"Οι εθνικιστές βρίσκονται ΠΑΝΤΟΥ-ακόμα και στην αριστερά-,όπως όμως και στο κέντρο εως την ακρα δεξιά.
Εγώ σε απεργίες ΚΗΦΗΝΩΝ δημοσίων υπαλλήλων ή όσων τέλος πάντων ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, δηλαδή από εμένα τον ΜΑΛΑΚΑ του ιδιωτικού τομέα φωνάζω με όλες μου τις δυνάμεις τους Εθνικιστές να μην πατήσουν ΠΟΤΕ.
Ευτυχώς την ίδια αποψη έχει ΚΑΙ η Χ.Α. που σε όλους τους τόνους-και δασείες και ψιλές- γνωστοποίησε ότι θα διώξει ΟΛΟΥΣ τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δημόσιους κηφήνες αλλά και όλα τα κομματόσκυλα που μπήκαν εκτός ασεπ(κομματόσκυλα κεντρώα,αριστερά,δεξιά και ΑΚΡΟδεξιά-αριστερά"

φίλε μου Εθνικιστικό κίνημα που δεν πάει σε απεργίες δεν είναι εθνικιστικό. Τα κινήματα που ταρακούνησαν τον κόσμο κατέβαιναν σε απεργίες και συμμετείχαν στο σωματειακό και κοινωνικό ζήτημα . το τι λες εσύ πρόβλήμά σου . Εσύ λέγε για Αγια-σοφιά , το μεγάλο μέρος του κόσμου το απασχολεί η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων.
Όσο για το διώξιμο των ΔΥ απλά ξεχνάς πως με το καλημέρα θα έχεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες παραπάνω ανέργους οπότε αν είσαι άνεργος θα είναι πιο δύσκολο να βρεις δουλειά. Συνεπώς δεν θα δεις ψήφο ούτε απο διορισμένο ούτε απο όποιον ψάχνει, σαν τακτική ειναι λάθος.

Έλληνας εργάτης είπε...

"...ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ..." και υπάρχει, και λειτουργεί και οργανώνεται και διογκώνεται μέρα με τη μέρα.Συντονισμένα θα ξεσπάσει και όχι με σπασμωδικές κινήσεις."

εδώ τι να πω. έπιασαν 3 παλικαράκια που είχαν τέτοια πρόθεση και το κόμμα σου σφυρίζει αδιάφορα για να μην θιχτεί. Όχι αντάρτικο δεν μπορεί να κάνει αλλά ούτε μια απλή συμπαράσταση.

Έλληνας εργάτης είπε...

"ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙΣ έστω και έναν εδώ μέσα γιατί δεν επιχειρηματολογείς."

μέχρι τώρα άλλο φαίνεται...

"-ακροδεξιά δεν είναι, το είπαμε"

ΕΣΥ το είπες , κίνημα που δεν μετέχει στα εργασιακά αυτόν τον χαρακτηρισμό θα δεχεται . Όχι απο εμένα που απλά σχολιάζω αλλά απο τις μάζες .

"Δηλαδή επειδή κάποτε κάποιος ψήφιζε την κόκκινη χούντα απαγορεύεται να γίνει Εθνικιστής και Χ.Α.;δεν το καταλαβαίνω αυτό."

Αυτό δεν σε είδα να το είπες πιο πριν που μου την έπεσαν οι απανταχού πορτιέρηδες του κινήματος λόγω του οτι προήλθα απο την αριστερά. Μήπως πρέπει να επιπλήξεις κάποιους άλλους ; και στην τελική πως θέλεις να σε ακολουθήσει ένας πρώην αριστερός όταν του βάζεις ταμπέλες , τον λες όσα τον λες (μπολσεβίκοι, προδότες κλπ) , μηπως η προσέγγισή σας είναι λανθασμένη και διώχνετε κόσμο ;

Έλληνας εργάτης είπε...

"-Είναι κακό κάποιος να είναι βασιλικός; (δεν λέω ότι είναι και απαραίτητα καλό) αλλά μη ξεχνάς ότι είναι ένας θεσμός με ιστορία χιλιάδων ετών στην αρχαία Ελλάδα αλλά και στην 1000χρονη βυζαντινή μας ιστορία ."

όταν είσαι σε κίνημα το οποίο υποτίθεται οτι έχει δική του ιδεολογία ασφαλώς και είναι κακό. Δεν γίνεται να συνυπάρχουν διαφορετικές ιδέες χωρίς να υπάρξει σύγκρουση .
Εκτός αυτού κάθε πολιτικό σύστημα ανήκει σε μια εποχή . Πχ φεουδαρχία . Τώρα είμαστε στο 2013 όχι στο Βυζάντιο.

asepites είπε...

Η καραμέλλα των 650.000 δ.υ. δεν πιάνει πλέον ούτε από εσένα ούτε από κανένα πλέον , γιατί εδώ μέσα, εδώ και πολύ καιρό και πολλές φορές έχω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι είναι 1.000.000 οι δ.υ.(εκ των οποίων οι δημόσιοι κηφήνες είναι οι μισοί) γιατί πολύ απλά 1.000.000 ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ από το δημόσιο και όχι μόνο 650.000.
Οι συμβάσεις τους ΔΕΝ είναι μόνο δημοσίου υπαλλήλου μονίμου αλλά ΚΑΙ σύμβαση αορίστου χρόνου ΚΑΙ σύμβαση ορισμένου χρόνου ΚΑΙ σύμβαση έργου και και και.Μη παίζουμε με τις λέξεις, σε παρακαλώ.

Δεν απαιτώ να έχεις γνώσεις εργατικού δικαίου-προς θεού- αλλά μιας και μπαινοβγαίνεις σε σωματεία-αυτό ειδικά με τις ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πιστεύω το καταλαβαίνεις.

Όπως και θα ξέρεις ότι στην περίφημη απογραφή των δ.υ. ΔΕΝ ΑΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΟΤΕ τις δεκο για να κρύψουν ότι εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ του ιδιωτικού τομέα πληρώνουμε 500.000 τίμιους και 500.000 απατεώνες δ.υ.

Πραγματικά τώρα...μεταξύ μας...πιστεύεις ότι με σχόλια-απαντήσεις ότι μοιάζω με τον παπαδημητρίου ή ότι χρησιμοποιώ μια λέξη που λέει και ο στόχος...ότι έτσι επιχειρηματολογείς;
Η με το να βάζεις στο στόμα μου(γραπτά μου) κάτι που δεν έχω γράψει ποτέ;
Καλύτερα έτσι όμως ούτε ο πρώτος είσαι ούτε και ο τελευταίος.

Έλληνας εργάτης είπε...

"-στρατόκαυλους -> ενώ αν ήταν ένα μάτσο πρόβατα ή άναρχος όχλος όπως θα μας ήθελαν θα ήταν καλύτερα ε;"

προφανώς ή όχλος για εσένα ή κραυγές για αγια-σοφιά , κάτι άλλο δεν μπορεί να υπάρξει. Οι στρατόκαυλοι εδώ και 30 χρόνια απέδειξαν την ανεπάρκειά τους να κάνουν τ παραμικρό κινηματικά , στοχοποίησαν και γραφικοποίησαν το κίνημα . Για να μην πω που περιμένουν ακόμη τα τανκς...


"-μπατσολάγνους -> καλά εντάξει, εδώ πλέον κάνεις διαστροφή της πραγματικότητας"

Όταν χρησιμοποιείς τον όρο "ελληνόψυχοι" αυτόματα μπαίνεις εκεί. Στόχος δηλαδή , "λύστε τα χέρια της αστυνομίας" και λοιπές αηδίες που φώναζαν στις παρελάσεις . Πάρε θέση εναντίον των αστυνομικών και δεν σου λέω ξανά.

Έλληνας εργάτης είπε...

"-ύμνους προς τον καπιταλισμό -> βρε μπας και δεν μπαινεις στα site της Χ.Α. ;"

όταν ο καρεφυλλάκης έγραφε το "είναι ο κομμουνισμός ηλίθιε" για να την πέσει στον μπογιοβλακα τι νομίζεις πως υποστήριξε ; τον καπιταλισμό .
Να γράφετε προσεκτικότερα .

Έλληνας εργάτης είπε...

"-καμία προσέγγιση του ζητήματος της ανεργίας -> ο "οαεδ" χαλκίδας της Χ.Α. φαντάζομαι προσεγγίζει κάτι άλλο και όχι την ανεργία όπως και αρκετές ακόμα τοπικές της Χ.Α."

το κόμμα σου θα επαναφέρει τους μισθούς ; αν ναι δώσε λινκ .
Όχι όμως όπως με τις απεργίες που δεν πατάτε...

Έλληνας εργάτης είπε...

"-υπεράσπιση του ευρώ (αν είναι δυνατόν) και της ΕΕ -> πάλι δεν διαβάζεις τις απόψεις αυτών που κατηγορείς.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ δε μπορεί κάτι θα σου λέει"

παραθέτεις έναν τίτλο βιβλίου του Μιχαλολιάκου . Εγω πάλι θυμίζω την συνέντευξη "όχι στην έξοδο απο το ευρώ γιατι είναι ακριβό και το έχουμε πληρωσει..."

Μια έτσι μια γιουβέτσι . Ή μέσα ή έξω ! Τα "να κλειδώσουμε ισοτιμίες" και άλλα τέτοια φαιδρά δεν υπάρχουν . Στην ΕΕ τους όρους τους βάζει ο δανειστής όχι το θύμα .

Έλληνας εργάτης είπε...

""...Στην Χαλκιδική έχασε πολλούς με την στάση της υπέρ Μπόμπολα η Χ.Α."
Τι στην ανακοίνωση της Χ.Α. για τα μεταλεία είναι υπερ του μπομπολα θα θελα να ήξερα...πραγματικά..."

εδώ αν και εγραψε άλλος θα απαντήσω πάλι εγώ. Η ανακοίνωση που λες που έκανε λόγο για εμφύλιο και για Μπόμπολα υπάρχει. λίγες μέρες μετά έγινε η επίσκεψη στους...εργαζόμενους ! και αναρωτιέμαι προφανώς πως είναι πιο σημαντικοί αυτοί απο τους κατοίκους της Ιερισσού που έπαθαν όσα έπαθαν απο τους κωλόμπατσους . Εκεί λοιπόν που ήταν τα συμφέροντα της κάθε ελντοράντο η ΧΑ πήγε σε αυτούς τους εργαζόμενους. Να πάει υπερ εργαζομένων σε μια απεργία πχ ναυπηγών άφαντη !

Έλληνας εργάτης είπε...

"...στους κατοίκους που υπέφεραν απο τα ΜΑΤ γιατί δεν πήγε να συμπαρασταθεί ;..."
τι άλλο θα ακούσουμε!!! να αφήσει τους Έλληνες ΕΡΓΑΤΕΣ και να πάει να συμπαρασταθεί στους λίγους φασιστοαριστερούς και αναρχοναζιστές που όλως τυχαίως οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν θέλουν οι συνάνθρωποι τους, οι Έλληνες ΕΡΓΑΤΕΣ, να δουλέουν και αυτοί!!! ΗΜΑΡΤΟΝ.

δεν έχεις παρακολουθήσει τα γεγονότα της Ιερισσού ή απλά μισείς τον κόσμο. Στην Ιερισσό έγινε οτι στην Κερατέα . Στρατός κατοχής να πιάνει μικρά παιδιά (ξέχασες την 15χρονη μαθήτρια που την πήραν με το ζόρι)αλλά μάλλον συριζάκια θα ήταν για εσένα. Και ναι δεν θα καταστραφεί μια ολόκληρη περιοχή για να κονομήσουν τα λαμόγια. Χρυσό είναι ευκολο να τον βγάλεις απο βουνό, δεν χρειάζεται καμια ελντοράντο, τι υποστηρίζεις λοιπόν αυτούς ειδικά τους εργαζόμενους ; δεν θα καταστραφει το δάσος για να γουστάρετε εσείς.

Έλληνας εργάτης είπε...

"Εννοείται ότι η αριστερά ΠΟΤΕ δεν μαχόταν υπερ των Ελλήνων αφού είναι εχθρός τους.Όχι πως πάνε πίσω και τα άλλα απο-κόμματα."

και τι φταίει ο κόσμος αν τα κόμματα τον πουλάνε ; δηλ με την ίδια λογική και τσουβαλιάσουμε και τους δεξιούς για την ξεφτιλισμένη ΝΔ ε ;
πόσο διαφορετική είναι η δεξιά πανευρωπαικά ;το ίδιο είναι απλά αλλάζουν τα χρώματα.

Έλληνας εργάτης είπε...

"Εννοείται ότι είσαι καλοδεχούμενος, αλίμονο"

είμαι στον εθνικισμό πάνω απο 10 χρόνια οπότε άργησες στα καλοσωρίσματα πορτιέρη μου...

Έλληνας εργάτης είπε...

φίλε μου τα pdf που λες καλώς υπάρχουν . ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ (επιτέλους)
ΜΕΣΑ Ή ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ;
Άντε επιτέλους .
Δενκαταλαβαίνεις πως όσο είσαι στην ΕΕ τους όρους τους βάζει η Γερμανία και δεν μπορείς να διαπραγματευτείς ούτε ισοτιμίες ούτε τίποτα ;
πως θα αναπτύξεις μωρέ αγροτική παραγωγή όταν δεν έχεις λόγω ΕΕ δασμούς και τα δικά σου μένους απούλητα ; πως θα ναυπηγούνται εδώ πλοία όταν σε αναγκάζει η Γερμανία να έχεις πελάτη μόνο απο ΕΕ σε πολεμικά σκάφη ; το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ !

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΡΓΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ .

Έλληνας εργάτης είπε...

Δικαιωμά σου να είσαι υπερ της καταστροφής του δάσους στις σκουριές.
Δικαίωμά σου να μην σε απασχολεί αν θα πάθουν καρκίνο οι κάτοικοι εκεί.
Δικαιωμά σου να συμφωνείς με την ρήψη χημικών στα σχολεία της Ιερισσού. Δικαιωμά σου να υποστηρίζεις πως καλώς έκανε η αστυνομία απαγωγές και υποχρεωτική λήψη dna .

και ο λαός όμως έχει δικαίωμα να σου βάλει τις ταμπέλες του ακροδεξιού και του μισέλληνα.

asepites είπε...

"...Τελικά πόσοι είναι 999.999 ή 500.000 οι επίορκοι, διάλεξε..."
Το να υποτιμάς την νοημοσύνη σου δεν μου αρέσει πίστεψε με, αλλά να υποτιμάς και όλους εμάς κάτι δείχνει.το 99,99% όσων απεργούν είναι δημόσιοι κηφήνες και επίορκοι και κλέφτες και το έγραψα με τον πιό ξεκάθαρο και κατανοητό τρόπο γραφής.

"...Όσο για το διώξιμο των ΔΥ απλά ξεχνάς πως με το καλημέρα θα έχεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες παραπάνω ανέργους..."
Θα έχεις όμως και 8 με 10 δις€ λιγότερη μισθοδοσία, οπότε αυτά τα λεφτά θα μείνουν σε εμάς τους ΜΑΛΑΚΕΣ του ιδιωτικού τομέα και δεν θα τα δίνουμε σε φόρους.
Ασε που θα ανοίξουν και οι δουλειές αφού θα έχουμε λιγότερους φόρους, είτε είμαστε υπάλληλοι είτε ελέυθεροι επαγγελματίες είτε έχουμε μια ατομική επιχείρηση.
Τώρα θα μου πεις ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ θα πάρει στην δουλειά του ή ποιός θα πάει στην επιχείρηση ενός ΠΡΩΗΝ δημοσίου κηφήνα που είτε θα έκλεβε το δημόσιο, είτε δεν θα πατούσε στην δουλειά του, είτε θα λαδωνόταν από απατεώνες του μεγάλου κεφαλαίου(βλέπε ικα, εφορίες, δήμους, πρώην νομαρχίες) για να μην πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές κρατήσεις είτε θα ήταν παιδόφιλος(βλέπε εκπαιδευτικούς).
Έλα ντε...ΠΟΙΟΣ;

"...Εσύ λέγε για Αγια-σοφιά..."
Ενώ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν σου επιχειρηματολογώ για αγια σοφια ΕΣΥ βάζεις στο στόμα μου ΠΑΛΙ ανύπαρκτα σχόλια.Κρίμα σου.

"...το κόμμα σου θα επαναφέρει τους μισθούς ; αν ναι δώσε λινκ ..."
Αμ εσύ βλέπω έχεις λυσάξει με τους μισθούς των δ.υ. δεν εξηγήται αλλιώς

"...δεν έχεις παρακολουθήσει τα γεγονότα της Ιερισσού ή απλά μισείς τον κόσμο..."
Η γενίκευση το ξέρεις ότι δεν είναι επιχείρημα και όμως το συνεχίζεις.Μισώ λοιπόν τον κόσμο και τους -κάποιους- ανθρώπους.κρίμα κρίμα

"...τι υποστηρίζεις λοιπόν αυτούς ειδικά τους εργαζόμενους..."
ΕΣΥ γιατί δεν τους υποστηρίζεις; Ελληνες εργάτες δεν είναι και αυτοί;
Αλλά βλέπεις αν πάει καλά η επιχείρηση στις σκουριές θα γίνουν και άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα και αυτό κάποιοι δεν το θέλουν.

"...είμαι στον εθνικισμό πάνω απο 10 χρόνια οπότε άργησες στα καλοσωρίσματα πορτιέρη μου..."
Τώρα βλέπω βγάζεις και ΕΙΡΩΝΙΑ και ΣΑΡΚΑΣΜΟ σε εμένα που πουθενά ούτε σε έβρισα ούτε σε πρόσβαλα.Δικαίωμα σου, αν νομίζεις ότι έτσι επιχειρηματολογείς ή "ταπώνεις" κάποιον αλλά πίστεψε με: με δικαιώνεις 100% στις απόψεις μου και δε στο κρύβω ότι γι αυτό συνεχίζω να σου απαντώ!Γιατί τον διάλογο αυτό θα τον διαβάσουν πολλοί

"...ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ (επιτέλους)..."
ΟΧΙ.δεν μπορεί την μία να ειρωνεύεσαι και την άλλη να απαιτείς απαντήσεις.Δείξε τον σεβασμό που σου έδειξα και εδώ είμαστε.

Έλληνας εργάτης είπε...

"Το να υποτιμάς την νοημοσύνη σου δεν μου αρέσει πίστεψε με, αλλά να υποτιμάς και όλους εμάς κάτι δείχνει.το 99,99% όσων απεργούν είναι δημόσιοι κηφήνες και επίορκοι και κλέφτες και το έγραψα με τον πιό ξεκάθαρο και κατανοητό τρόπο γραφής."

την δική σου νοημοσύνη υποτιμώ οχι την δική μου , εσύ νομίζεις οτι θα βγεις και βουλευτης ενώ είσαι μονίμως τυφλα απο το αλκόολ !
Συνεπώς με όσα γράφεις είσαι εχθρός με ένα μεγάλο τμήμα του Ελ. λαού. Αν όπως λες είναι 1 εκ οι ΔΥ τότε θα έχεις κάνει εχθρό και τις οικογένειες τους δηλ πάνω απο 3 εκ στο σύνολοτου λαού. Έξυπνοοοοοοοοοο

Έλληνας εργάτης είπε...

"Θα έχεις όμως και 8 με 10 δις€ λιγότερη μισθοδοσία, οπότε αυτά τα λεφτά θα μείνουν σε εμάς τους ΜΑΛΑΚΕΣ του ιδιωτικού τομέα και δεν θα τα δίνουμε σε φόρους."

μάλλον το αντίθετο θα συμβεί αφού με κάτι εκατοβτάδες χιλιάδες ανέργους θα χρειαστείς και τα αντίστοιχα επιδόματα ανεργίας !

"Ασε που θα ανοίξουν και οι δουλειές αφού θα έχουμε λιγότερους φόρους, είτε είμαστε υπάλληλοι είτε ελέυθεροι επαγγελματίες είτε έχουμε μια ατομική επιχείρηση."

όπως είπα με αύξηση του αριθμού επιδομάτων ξέχνα το . Εκτός αυτού θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στις οικογένειες αυτών των ανθρώπων και θα θιχτεί κι άλλο το λιανεμπόριο του ιδιωτικού αφού δεν θα έχουν λεφτά να αγοράσουν συνεπώς θα κλείσουν κι άλλοι στον ιδιωτικό. Καμία επιχείρηση δεν ανοίγει αν δεν μπορείς να κόψεις ΕΣΥ χρήμα και περιμένεις τα ΕΣΠΑ. Τα τελευταία χρόνια έχεις λουκέτα εντός ΕΕ όχι επιχειρήσεις.

"Τώρα θα μου πεις ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ θα πάρει στην δουλειά του ή ποιός θα πάει στην επιχείρηση ενός ΠΡΩΗΝ δημοσίου κηφήνα που είτε θα έκλεβε το δημόσιο, είτε δεν θα πατούσε στην δουλειά του, είτε θα λαδωνόταν από απατεώνες του μεγάλου κεφαλαίου(βλέπε ικα, εφορίες, δήμους, πρώην νομαρχίες) για να μην πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές κρατήσεις είτε θα ήταν παιδόφιλος(βλέπε εκπαιδευτικούς).
Έλα ντε...ΠΟΙΟΣ;"

ΈΛΑ ντε , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΑ ;;; ΠΑΙΔΌΦΙΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί ; ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ! Αλλιώς απλά ρίχνεις ντουφεκιές.

Έλληνας εργάτης είπε...

""...το κόμμα σου θα επαναφέρει τους μισθούς ; αν ναι δώσε λινκ ..."
Αμ εσύ βλέπω έχεις λυσάξει με τους μισθούς των δ.υ. δεν εξηγήται αλλιώς"

λινκ πουθενά για επαναφορές μισθών . Βρε αυτό το γαμάτο οικονομικό πρόγραμμα ...για 300 ευρώ θα δουλευουμε , εκεί θα το αφήσετε όπου το αφήσει η τρόικα.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΥΣΣΑΩ .

Έλληνας εργάτης είπε...

"Η γενίκευση το ξέρεις ότι δεν είναι επιχείρημα και όμως το συνεχίζεις.Μισώ λοιπόν τον κόσμο και τους -κάποιους- ανθρώπους.κρίμα κρίμα

AYTO ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ. Οτι μισείς τον κόσμο . Τόσο δύσκολο ήταν ;
αλλά κατά τα άλλα οι εθνικιστές μάχονται για τον λαο...

Έλληνας εργάτης είπε...

"...τι υποστηρίζεις λοιπόν αυτούς ειδικά τους εργαζόμενους..."
ΕΣΥ γιατί δεν τους υποστηρίζεις; Ελληνες εργάτες δεν είναι και αυτοί;
Αλλά βλέπεις αν πάει καλά η επιχείρηση στις σκουριές θα γίνουν και άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα και αυτό κάποιοι δεν το θέλουν."

είσαι εκτός τόπου και χρόνου μεθύστακα που θες να βγεις και βουλευτής ! Χρυσό για να βγάλεις ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΗΔΗ ! Δεν θα βγάλεις πετρέλαιο απο την θάλασσα. Συνεπώς ποιός ο λόγος της υπεράσπισης μια ξένης κωλοεταιρίας που έρχεται και σου ληστεύει τον πλούτο και σου δίνει ψίχουλα ; Εσύ θέλεις να ξεπουλήσεις τον Ελληνικό χρυσό ενώ η ελντοράντο καμία προστασία για το περιβάλλον δεν παίρνει.
ΓΙΑ κατι εκατοντάδες του συλλαλητηριου με τον μπουμπουκο (ταυτίζεστε) θα πάμε κόντρα σε 10.000 Έλληνες της περιοχής ;
επενδύσεις που αρπάζουν τον πλούτο μας δεν τις θέλουμε εδώ.

Έλληνας εργάτης είπε...

"Τώρα βλέπω βγάζεις και ΕΙΡΩΝΙΑ και ΣΑΡΚΑΣΜΟ σε εμένα που πουθενά ούτε σε έβρισα ούτε σε πρόσβαλα.Δικαίωμα σου, αν νομίζεις ότι έτσι επιχειρηματολογείς ή "ταπώνεις" κάποιον αλλά πίστεψε με: με δικαιώνεις 100% στις απόψεις μου και δε στο κρύβω ότι γι αυτό συνεχίζω να σου απαντώ!Γιατί τον διάλογο αυτό θα τον διαβάσουν πολλοί"

και θα διαβάσουν την οικονομική ασχετοσύνη σου και τον μισελληνισμό σου . Το ωραίο είναι οτι κάνεις και τον ειδικό...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΤΕ !!!!!
ΑΛΚΟΟΛΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΛΚΟΟΛΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Έλληνας εργάτης είπε...

λέγε ρε πως θα κόψεις νόμισμα .
Λέγε ρε πως θα φτιαξεις τον ναυπηγικό σου κλάδο εντός ΕΕ ;
ΠΩς ΘΑ πουλάνε οι αγρότες σου εντός ΕΕ χωρίς δασμούς ;
πως θα έχεις ανταγωνιστικό τουρισμό εντός ΕΕ ;
ΟΎΤΕ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΈΡΕς δεν σε αφήνουν να βγάζεις σε ρώσους και κινέζους μέσα στην ΕΕ.
Πως θα κάνεις βιομηχανία ρε αφού δεν σε αφήνουν στην ΕΕ ;


ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Εθνικό σοσιαλισμός όσο και να λένε διάφοροι το μακρύ και το κοντό τους είναι εναντίον του κεφαλαίου ενώ η ακροδεξιά όχι.
Έχουν παντρέψει τον εθνικό σοσιαλιστή με τον ακροδεξιό που δεν είναι το ίδιο.
Η Χ.Α. λέει καθαρά εθνικιστικό λαϊκό κίνημα όλοι μέσα δηλαδή αρκεί να είναι Έλληνες εθνικιστές και ας προέρχονται είτε από αριστερά, είτε από δεξιά.
Αυτό είναι καλό γιατί αν ξανά θελήσουν οι Έλληνες να ενωθούν σε κοινό αγώνα θα τους ενώσει η αγάπη για το ίδιο το Ελληνικό έθνος.

Έχει πει ότι Μηχαλολιάκος ακριβώς αυτό που θα έλεγε και ένας εθνικό σοσιαλιστής ότι σέβομαι την ιδιωτική περιουσία αλλά όχι την μεγάλη ιδιωτική περιουσία η οποία πρέπει να ελέγχεται.

Το πρόβλημα στην Χαλκιδική είναι ότι έδωσαν το δικαίωμα σε μεγάλη εταιρεία να κάνει ότι θέλει στην περιοχή, ας την κάνει φεγγάρι, ας γίνει σαν την Φουκοσίμα η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να την ελέγξει.
Αν υπήρχε το δικαίωμα ελέγχου και ευθύνης ζημιών θα ήταν διαφορετικά.

Έλληνα εργάτη θέλω να μου απαντήσεις και εσύ κάτι που λες για τον λαό.
Αν θελήσουμε να πάρουμε την εθνική κυριαρχία πίσω και δεχθούμε απειλή πολέμου και λιμού και δεις ότι σε έναν τέτοιο πόλεμο θα πεθάνουν παρα πολλοί Έλληνες.
Η γνώμη σου είναι προχωράμε και ας πεθάνουν εκατομμύρια Έλληνες ή να βρούμε άλλη λύση για να γλιτώσουμε ζωές.?

Ανώνυμος είπε...

Για κάποιους που χρησιμοποιούν εκφράσεις τύπου:αναρχοναζι κ.τ.λ ,τιδουλεια έχει το υπέρτατο πολίτευμα του Εθνικοσοσιαλισμου με το πρόθεμα-αναρχο- και για όσους έχουν δαιμονοποίηση τον Χίτλερ δείτε το λόγο του στο θρίαμβο της θέλησης στη νεολαία στη περιοχή του Σααρ,το κοινωνικό του έργο&τις πρωτοπορίες του και μετά μιλάμε!!!ντροκ

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος δρόμος του εθνικισμού σε απειλή είναι ο πόλεμος.
Οποιαδήποτε άλλη λύση έστω και για να σώσει ζωές είναι αντι εθνική.
Ή θα είμαστε Ελληνικό έθνος ή δεν θα είμαστε τίποτα.
Όταν οι ήρωες του 1821 ξεκίνησαν πόλεμο ούτε μέτρησαν τα όπλα του εχθρού ούτε την ζημιά που θα τους κάνουν.
Οπότε αν θέλει κάποιος να λέγεται εθνικιστής δεν μπορεί να προδίδει το έθνος για ανθρωπιστικούς λόγους.

Έλληνας εργάτης είπε...

"Η Χ.Α. λέει καθαρά εθνικιστικό λαϊκό κίνημα όλοι μέσα δηλαδή αρκεί να είναι Έλληνες εθνικιστές και ας προέρχονται είτε από αριστερά, είτε από δεξιά.
Αυτό είναι καλό γιατί αν ξανά θελήσουν οι Έλληνες να ενωθούν σε κοινό αγώνα θα τους ενώσει η αγάπη για το ίδιο το Ελληνικό έθνος. "

ένα κίνημα δεν μπορεί να λέει "δέχομαι αρκεί να είναι εθνικιστές".
κάποιοι προέρχονται απο αλλού. Όταν καποιοι ανεγκέφαλοι σκούζουν "αναρχικοί και μπολσεβίκοι" ο άλλος που είναι μπολσεβίκος και έχει ξενερώσει απο την αριστερά δεν θα έρθει γιατί τον βάζουν απέναντι. Και στην τελική ποιοί είναι οι "μπολσεβίκοι" , το κκε που φύλαγε την βουλή ; Οι μπολσεβίκοι στην ρωσία έκαναν ντου δεν φύλαγαν την Δούμα και τα ανάκτορα.

Έλληνας εργάτης είπε...

"
Έχει πει ότι Μηχαλολιάκος ακριβώς αυτό που θα έλεγε και ένας εθνικό σοσιαλιστής ότι σέβομαι την ιδιωτική περιουσία αλλά όχι την μεγάλη ιδιωτική περιουσία η οποία πρέπει να ελέγχεται. "

θα δεχόμουν αυτην την άποψη αν έλεγε ναι στην φορολόγηση του εφοπλιστικού κεφαλαίου. Έκανε το ακριβως αντίθετο.

Έλληνας εργάτης είπε...

"Έλληνα εργάτη θέλω να μου απαντήσεις και εσύ κάτι που λες για τον λαό.
Αν θελήσουμε να πάρουμε την εθνική κυριαρχία πίσω και δεχθούμε απειλή πολέμου και λιμού και δεις ότι σε έναν τέτοιο πόλεμο θα πεθάνουν παρα πολλοί Έλληνες.
Η γνώμη σου είναι προχωράμε και ας πεθάνουν εκατομμύρια Έλληνες ή να βρούμε άλλη λύση για να γλιτώσουμε ζωές.? "

γίνε πιο σαφής. Σε τι αναφέρεσαι, σε έξοδο απο το ευρώ ; σε πόλεμο ; σε τι ; Πες για να απαντήσω συγκεκριμένα .

Έλληνας εργάτης είπε...

Θα μου απαντήσει κανείς για εε ΚΑΙ ευρω ; τσάμπα περιμένω ;Έχω ρωτήσει 1000 φορές.

Ανώνυμος είπε...

Συγκεκριμένη ερώτηση ήταν.
Και σου έδωσα και την δική μου απάντηση πιο κάτω.

Δεν είσαι ειδικός στα γεωπολιτικά για να είσαι σίγουρος τι συμφέρει το έθνος μας.
Συμφέρει να παλέψουμε για μια Ευρώπη των εθνών ή να βγούμε τώρα?
Αυτά που λέμε εμείς τα λένε και άλλα κράτη αν μπορέσει ο ευρωπαϊκός λαός να βάλει εθνικιστές ευρωβουλευτες τότε θα είναι βλακεια μας αν βγούμε από τώρα.

Οπότε μην εκβιάζεις να σου απαντήσει κάποιος επιτόπου.

asepites είπε...

1. "...ενώ είσαι μονίμως τυφλα απο το αλκόολ !..."
Γιατί συνεχίζεις να χάνεις την ψυχραιμία σου;γίνεσαι ο γελοτοποιός του εδώ μπλογκ.καλώς αλλά θα διαπιστώσεις οτι έχουμε ήδη τον δημητράκη και κάτι άλλους.

2. "...είσαι εχθρός με ένα μεγάλο τμήμα του Ελ. λαού..."
μεγάλο τμήμα 500.000 επίορκοι, κλέφτες, κηφήνες και λοιποί απατεώνες;Επίσης μάθε ότι απατεώνες είναι και όσοι μπήκαν στο δημόσιο χωρίς ασεπ-έκαναν απατεωνιά, έκαναν ατιμία άρα καθόλου απίθανο να συνέχισαν με κλεψιές και 1002 άλλα.
ΝΑΙ με τέτοιους θα είμαι εχθρός ότι κομματικές αφετηρίες ή καταλήξεις έχουν.Και ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ κηφήνες έχουν μπει ουκ ολίγοι στο δημόσιο μη ξεχνάμε.

3. "...αντίστοιχα επιδόματα ανεργίας !"
Ε όχι και να δώσουμε και λεφτά σε όσους δεν πήγαιναν στη δουλειά τους, σε όσους αδειαζαν τα κρατικά ταμεία, σε όσους λαδωνόντουσαν από το "μεγαλο κεφάλαιο" για να κάνουν τα στραβά μάτια.Ημαρτον.Δήμευση της περιουσίας τους μέχρι του ποσού της κατάχρησης τους θα γίνει.

4. "...ΈΛΑ ντε , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΑ ;;; ΠΑΙΔΌΦΙΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί ; ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ !.."
Εκτός από το να συνεχίζεις να ειρωνευεσαι-δηλαδή να μην απαντάς καθόλου-συνεχίζεις και να με διαστρέφεις, αφού ΝΑΙ, αν googleαρεις επί του θέματος θα βρεις πλήθος εκπαιδευτικών που ακόμα δεν έχουν απολυθεί.Εγώ δεν γενικεύω ποτέ.Διάβασε με υπομονή το εδω μπλογκ και θα διαπιστώσεις ότι επειδή γιατροί του εσυ παίρνουν φακελάκι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είναι όλοι τους ΛΗΣΤΕΣ.Επειδή εφοριακοί κ τελωνιακοί λαδώνονταν ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είναι όλοι επίορκοι κτλ

5."...ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΥΣΣΑΩ ."
Των 500.000 παραπανίσιων επίορκων κηφήνων ή των 2.500.000 περίπου του ιδιωτικού τομέα;

6. "...Για κάποιους που χρησιμοποιούν εκφράσεις τύπου:αναρχοναζι..."
O imaginos το χρησιμοποιεί κατά κόρον-και εγώ- και συμφωνώ 1000% αφού αυτό είναι οι αναρχικοί και οι αριστεροί:φασίστες, χουντικοί και συνεργάτες των εχθρών των Ελλήνων.ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ/ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλά κυρίως οι ηγεσίες τους.
Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι των γερμανών.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που ξεσκίσαμε ιταλοφασίστες, γερμανοναζί, και τους συνεργάτες και δοσιλόγους τους(αλβανούς, βούλγαρους και τους ελληνόφωνους κομμουνιστές που μετά την συμφωνία και ΣΥΜΦΩΝΟ ΦΙΛΙΑΣ μεταξύ ριπερντροπ/χιτλερ & μολοτοφ/σταλιν είχαν κάνει και αυτοί ουκ ολίγες συμφωνίες με τους ναζί)

Υ.Γ.Πονάει το ότι η Χ.Α. ίσως και να είναι πλέον 2ο κόμμα .

Υ.Γ.2 Και για να ευθυμήσουμε και λιγουλάκι:

Τους βλέπετε λυσσάξανε
κάνουνε σαν παρίες
θα πήραν βλέπεις εντολή
τους το παν οι πρεσβείες

Όταν θα γίνω βουλευτής
πωπω πως θα μεθύσω
Έλλην Εθνικιστής είμαι εγώ
και θα πανυγηρίσω

Το βρήκαν με κατάλαβαν
το λένε με ένα πείσμα
μα όταν γίνω βουλευτής
θα τους εκάνω κλύσμα

Το κλύσμα θα ναι με κρασί
ή θα ναι με τεκίλα;
αυτοί ας επιλέξουνε
δική τους η ξεφτίλα

Και τι θα κάνω στη βουλή
μόλις θα εισχωρήσω;
διαβάστε παρακάτω βρε
και θα το συνεχίσω

θα μπω και στη βουλή είναι όλοι μαζεμένοι
πολύχρωμο μαντρί είναι οι προσκυνημένοι
Τα κλεμμένα πλούτη, τα τόσα ψέματα τους
στο όρκο μου και εκδίκηση θα έρθει κι η σειρά τους
Θα μπω και μέσα στη Βουλή και θα την κάψω όλη
να δώσω λίγο φως σε ολόκληρη την πόλη
και να την κάψω όλη
σαν μια τιμωρία
και καθε σπίθα και φωτιά
για κάθε προδοσία
Τα κλεμμένα πλούτη τα τόσα ψέματα τους
στο όρκο μου και εκδίκηση να έρθει η σειρά τους
Θα μπω και μέσα στη Βουλή και θα την κάψω όλη

κάπου εδώ τελείωσα
ίσως να ξαναρχίσω
αφού με ξέρετε βρε σεις
πως θα το συνεχίσω

αυτό το λόγο θα σας πω
δεν έχω αλλο κανένα
μεθύστε με το αθάνατο
κρασί του 21

Έλληνας εργάτης είπε...

"Δεν είσαι ειδικός στα γεωπολιτικά για να είσαι σίγουρος τι συμφέρει το έθνος μας."

όχι , ούτε εσύ . Δηλαδή μόνο ο Λυγερός να έχει άποψη ;

"Συμφέρει να παλέψουμε για μια Ευρώπη των εθνών ή να βγούμε τώρα?"

Άλλο Ευρώπη των Εθνών κι άλλο Ευρώπη των Εθνικών κρατών. Να χέσω την Ευρώπη που τα Έθνη θα είναι όλα χύμα μέσα στην ΕΕ . Δεν θελεις Ευρώπη χωρίς Σύνορα και κράτη . Το θέμα είναι ναμην φτάσεις στον νεοφιλελευθερισμό του "όλοι οι καλοί χωράνε" ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ...ΧΘΕΣ !

"Αυτά που λέμε εμείς τα λένε και άλλα κράτη αν μπορέσει ο ευρωπαϊκός λαός να βάλει εθνικιστές ευρωβουλευτες τότε θα είναι βλακεια μας αν βγούμε από τώρα."

Ένα κόμμα είναι κατά της ΕΕ αν δεν παίρνει μέρος στις ευρωεκλογές. Αν παίρνει είναι υπΈΡ. Το ευρωσύνταγμα υπερισχύει των εθνικών συνταγμάτων και είναι ραμμένο-κομμένο στα μέτρα των ισχυρών. Βάλε και 100 βουλευτές μέσα, η Μέρκελ θα κουμαντάρει.


"Οπότε μην εκβιάζεις να σου απαντήσει κάποιος επιτόπου. "

για την ΕΕ και το Ευρώ ρωτάω 3 μέρες αλλά δεν απαντάει κανείς. Άρα δεν είναι και τόσο "επιτόπου" .
Ένα ναι ή ένα όχι ρε παιδιά, αλλιώς ας πει ο μεθύστακας "δεν ξέρω" να τον αφήσω ήσυχο.

Έλληνας εργάτης είπε...

"1. "...ενώ είσαι μονίμως τυφλα απο το αλκόολ !..."
Γιατί συνεχίζεις να χάνεις την ψυχραιμία σου;γίνεσαι ο γελοτοποιός του εδώ μπλογκ.καλώς αλλά θα διαπιστώσεις οτι έχουμε ήδη τον δημητράκη και κάτι άλλους."

καλά το οτι είσαι όλη την ώρα ντίρλα το ξέρουμε στον "χώρο" , να είσαι σίγουρος οτι γράφω χωρίς να μισώ τον αντίπαλο γιατί με βοηθάει να απαντάω καλύτερα. Εσύ ξεχιλίζεις απο μίσος κατά πάντων πχ του λαού για αυτό και απαντάς σαν υστερική.Όσο για τον Δημητράκη , ναι έχει πλάκα αλλά ώρες ώρες σας κάνει ρόμπα , αυτό θα έπρεπε να σας προβληματίσει. Τι θα πάθετε με σοβαρότερο αντίπαλο ;

Έλληνας εργάτης είπε...

"μεγάλο τμήμα 500.000 επίορκοι, κλέφτες, κηφήνες και λοιποί απατεώνες;"

ασφαλώς και είναι μεγάλο. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν οικογένειες. Πως θα ζήσουν αυτές οι οικογένειες ; Θα αφανίσεις πχ 1,5- 2 εκατομμύρια ;

"Επίσης μάθε ότι απατεώνες είναι και όσοι μπήκαν στο δημόσιο χωρίς ασεπ-έκαναν απατεωνιά, έκαναν ατιμία άρα καθόλου απίθανο να συνέχισαν με κλεψιές και 1002 άλλα.
ΝΑΙ με τέτοιους θα είμαι εχθρός ότι κομματικές αφετηρίες ή καταλήξεις έχουν.Και ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ κηφήνες έχουν μπει ουκ ολίγοι στο δημόσιο μη ξεχνάμε."

ξεχνάς το εξής...άλλη η ευθύνη του θύτη και άλλη του θύματος. Επίσης στον Εθνικισμό υπάρχει η θεωρία που υπάρχει και σε άλλα συστήματα πως" δεν μπορεί να υπάρξει μαθητής εκεί που υστερεί ο δάσκαλος" . Τιμωρόντας λοιπόν τον μαθητή ως κακό αθωώνεις τον δάσκαλο (κομματικό κράτος) που αυτό τον έβαλε . Επίσης βλέπω λύσσα για τους ΔΥ αλλά τσιμουδιά για το εφοπλιστικό κεφάλαιο, γιατί τέτοια επιλεκτικότητα ;

Έλληνας εργάτης είπε...

"Ε όχι και να δώσουμε και λεφτά σε όσους δεν πήγαιναν στη δουλειά τους, σε όσους αδειαζαν τα κρατικά ταμεία, σε όσους λαδωνόντουσαν από το "μεγαλο κεφάλαιο" για να κάνουν τα στραβά μάτια.Ημαρτον.Δήμευση της περιουσίας τους μέχρι του ποσού της κατάχρησης τους θα γίνει."

ΣΥΝΕΛΘΕ ... θα έχεις το λιγότερο 500.000 νέους ανέργους, θα έχεις δημιουργήσει πρόβλημα σε όσους είναι γύρω τους πχ στα παιδιά τους. Θα δημεύσεις και σπίτια ; Κάνε τα όλα αυτά αλλά έχεις να λύσεις κάτι θεματάκια ... είπαμε μισό εκ ανέργους νέους που θα τριγυρνούν . 2η λύση αφού τους πάρεις τα σπίτια είναι να τους φυλακίσεις (έχεις τόσο χώρο στις φυλακές και δυνατότητα σίτισης ;) , άλλο θέμα ...πως θα τους βγάλεις μωρέ απο τα σπίτια τους ;;;(Μου θυμίζεις Βορίδη με την πρώτη κατοικία). Για τις τράπεζες τσιμουδιά ως τώρα , για τους ΔΥ λαλίστατος...

asepites είπε...

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ δύναμη μου δίνεις με το να συνεχίζεις να με λασπολογείς και να προσπαθείς να με διαβάλλεις με τις προσωπικές γελιότητες σου που συνεχίζουν να με αφήνουν αδιάφορο.Δεν περνώ λοιπόν απαρατήρητος και ας είμαι μόνο ένας(1) απλός επισκέπτης/σχολιαστής σε μπλογκς.Σε ευχαριστώ που μου τονώνεις την αυτοπεποιθηση και συνεχώς με δικαιώνεις.(Δεν σε ειρωνεύομαι, το εννοώ, γιατί ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν νιώθω κάτι παραπάνω από το 1.000.000 και βάλε εθνικιστές ή τα 3.500 περίπου ελληνόψυχα/εθνικιστικά μπλογκς και σαιτς.Ο καιρός που το 2008 ήταν δεν ήταν 400 με 500 έχει περάσει προ πολλού να το ξέρεις)

Το πως θα ζήσουν οι οικογένειες των επίορκων ας το σκεφτόντουσαν όταν έκλεβαν.
Οταν δηλαδή κάποιος έχει ένα μαγαζί π.χ. ρούχων και έχει υπάλληλο που του σουφρώνει ΚΑΙ τα ρούχα αλλά ΚΑΙ το ταμείο θα σκεφτεί ο ιδιοκτήτης!!! να μην τον απολύσει!;
Βρε και συνέτερος να είναι σε μια μικρούλα οε ή εε την ίδια αντιμετώπιση θα έχει:ΑΠΟΛΥΣΗ

Πως να το κάνουμε...Το κράτος είναι μια ας πούμε "εταιρεία" στην οποία "μέτοχοι" με τους φόρους μας είμαστε όλοι οι εργαζόμενοι στον ι.τ.Οσοι δεν είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους ας πρόσεχαν.

"...Επίσης βλέπω λύσσα για τους ΔΥ.."
Και πάλι διαστρέφεις, αλλά ΟΛΟ το διαδίκτυο ανάποδα να γυρίσεις στα σχόλια μου θα βρεις κριτική ΜΟΝΟ για τους ΜΙΣΟΥΣ δ.υ., τους άχρηστους δηλαδή και τους κλέφτες.Το ότι θέλεις να τους υπερασπιστείς απλά συνεχίζεις να με δικαιώνεις στο ότι η συντριπτική πλειοψηφία του 20% από το 27% του σύριζα είναι λαμόγια δ.υ. κυρίως του πασοκ αλλά και όχι μόνο και γι αυτό με το παρακάτω δελτίο τύπου η Χ.Α. αρχίσε να αποκτά ακόμα μεγαλύτερη δυναμική.Ακόμα και αριστεροί, μην πω και ακροαριστεροί έρχονται στην Χ.Α.
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 - 15:55
Καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου, εκτός από τους επίορκους και τα κομματόσκυλα που προσελήφθησαν παρανόμως και από το "παράθυρο".


Υ.Γ. Πόσο τυχαίο είναι ότι το σαιτ της Χ.Α. συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και αντι domain name βλέπουμε όλοι αυτό -> http://192.184.9.83/~xa ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ.

Υ.Γ.2
Το Κράτος μοναδικό σκοπό υπάρξεως έχει την υπηρεσία του Έθνου

Αν το κράτος είναι ενάντια στο έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξει μορφή ή να χαθή. Το κράτος, που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό
Εθνικιστής είσαι οπότε δεν γράφω ποιος τα είπε τα παραπάνω.

Έλληνας εργάτης είπε...

επίσης μάθε το εξής .Δεν υπάρχει τομέας της αγοράς που να μην επηρεάζεται . Αν κόψεις την δουλειά και μισθό σε μισό εκ ανθρώπους θα επηρρεάσεις άμεσα τον ιδωιτκό τομέα σε λιανεμπόριο, χονδρική, μεταποιητικό. Τώρα αν δεν τα γνωρίζεις αυτά τα βασικά και λες για οικονομικό πρόγραμμα ή δεν έχεις ιδέα εσύ ή το κόμμα σου δεν σε εκπαίδευσε.

Έλληνας εργάτης είπε...

""...ΈΛΑ ντε , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΑ ;;; ΠΑΙΔΌΦΙΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί ; ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ !.."
Εκτός από το να συνεχίζεις να ειρωνευεσαι-δηλαδή να μην απαντάς καθόλου-συνεχίζεις και να με διαστρέφεις, αφού ΝΑΙ, αν googleαρεις επί του θέματος θα βρεις πλήθος εκπαιδευτικών που ακόμα δεν έχουν απολυθεί.Εγώ δεν γενικεύω ποτέ.Διάβασε με υπομονή το εδω μπλογκ και θα διαπιστώσεις ότι επειδή γιατροί του εσυ παίρνουν φακελάκι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είναι όλοι τους ΛΗΣΤΕΣ.Επειδή εφοριακοί κ τελωνιακοί λαδώνονταν ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είναι όλοι επίορκοι κτλ"

ΕΣΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΌΧΙ ΕΓΩ. Προφανώς τώρα πας στο "εεεεε δεν είναι όλοι!"

ρε απάντα για ΕΕ ,Ευρώ , αφορολόγητο εφοπλιστικό κεφάλαιο ...
ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ

Έλληνας εργάτης είπε...

"Το πως θα ζήσουν οι οικογένειες των επίορκων ας το σκεφτόντουσαν όταν έκλεβαν.
Οταν δηλαδή κάποιος έχει ένα μαγαζί π.χ. ρούχων και έχει υπάλληλο που του σουφρώνει ΚΑΙ τα ρούχα αλλά ΚΑΙ το ταμείο θα σκεφτεί ο ιδιοκτήτης!!! να μην τον απολύσει!;
Βρε και συνέτερος να είναι σε μια μικρούλα οε ή εε την ίδια αντιμετώπιση θα έχει:ΑΠΟΛΥΣΗ

Πως να το κάνουμε...Το κράτος είναι μια ας πούμε "εταιρεία" στην οποία "μέτοχοι" με τους φόρους μας είμαστε όλοι οι εργαζόμενοι στον ι.τ.Οσοι δεν είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους ας πρόσεχαν."

απάντησα πριν για τα προβλήματα που θα είχες την ίδια στιγμή αν το έκανες , θα έπεφτες σε 2 μέρες και θα κλαιγόσυν μετά για πορτοκαλι επανάσταση...
θα κατέστρεφες όλον τον ιδιωτικό τομέα , καθώς θα τελείωνε η αγοραστική δύναμη μισου εκ εργαζομένων και των οικογενειών τους δηλ άλλο ένα εκ το λιγότερο. Θα είχες αυτόν τον κόσμο εναντίον σου και δικαίως .

Έλληνας εργάτης είπε...

γελάω με την αισθητική ποιηματάκι...

ρίξε και καναν χορό και η τρόικα θα φύγει τρέχοντας...

Έλληνας εργάτης είπε...

"Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 - 15:55
Καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου, εκτός από τους επίορκους και τα κομματόσκυλα που προσελήφθησαν παρανόμως και από το "παράθυρο".

Υ.Γ. Πόσο τυχαίο είναι ότι το σαιτ της Χ.Α. συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και αντι domain name βλέπουμε όλοι αυτό -> http://192.184.9.83/~xa ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ."

όταν δηλαδή θα απολυθούν πχ 300.000 απο αυτούς δεν θα υπάρξει πρόβλημα ε ; δεν θα οξυνθεί η ανεργία ε ; δεν θα έχεις νέα επιδόματα να δώσεις ε ; δεν θα έχεις παραπάνω ταραχές ε "Ελληνόψυχε" (στοχικέ) ; μα όλοι εδώ και 50 έτη στην ευρώπη για κάθαρση μιλούν ! Απο τον Κράξι μέχρι τον μιχαλολιάκο ! Είναι κρίση καπιταλιστική όχι κλεψιάς . Ο κλέφτης κάποια στιγμή τα λεφτά τα ρίχνει στην αγορά , να πάρει κάτι, τα μόνα λεφτά που χάνεις είναι αυτά που φεύγουν έξω δηλ τραπεζίτες, εφοπλιστές , αυτοί που ματαίως σε ρωτάαω ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ !

Έλληνας εργάτης είπε...

επίσης πες μου λαθρομεταναστοφάγε πως θα ανακόψεις την λαθρομετανάστευση που την διευκολύνει το διεθνές ακριβό νόμισμα ;
πως θα εμποδίσεις διαφυγή κεφαλαίων με διεθνές νόμισμα ευρώ προς ασία και αφρική ;
μόνο με δραχμή γίνεται.

ΑΠΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ


ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΡΩΤΑΩ

ΜΕΣΑ Ή ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΕ ;
ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ ;

Έλληνας εργάτης είπε...

με νόμο του ευρωκοινοβουλίου δεν σου παίρνουν συντάξεις οι βούλγαροι κλπ ;

για λέγε ...

με νόμο της ΕΕ δεν σου απαγορεύουν δασμολογική πολιτική ;

για λέγε...

Έλληνας εργάτης είπε...

καταδίκασε τους ματατζηδες για τα άισχη εναντίον μικρών παιδιών στις σκουριές και παραδέξου πως 14χρονα δεν γίνεται ούτε συριζαίοι να είναι ούτε τίποτα.
Αλλιώς συμφωνείς με την ρήψη χημικών στο σχολείο , τις απαγωγές , την υποχρεωτική λήψη dna κτλ "ελληνόψυχε"...

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ο Εθνικοσοσιαλισμος ήταν των Γερμανών τι πάει να πει αυτό θα απορρίψουμε ένα από τα καλύτερα πολίτευματα που πέρασαν από την Ευρώπη;Για το κομμουνισμό που μας κυβερνάει(άτυπα)και δεν ήταν των Ελλήνων γιατί τον αποδεχόμαστε.Κάντε μια σύγκριση της Σπαρτιατικής κοινωνίας να δείτε πόσες ομοιότητες έχει παρά διαφορές με τον Εθνικοσοσιαλισμο.ντροκ

Ανώνυμος είπε...

Ρωτώντας εδώ δεν θα έχεις την απάντηση της Χρυσής Αυγής αλλά την άποψη του καθενός εθνικιστή.

Σωστά ούτε και εγώ είμαι ειδικός αλλά η γνώμη μου χρόνια τώρα είναι εθνικό νόμισμα και τον χρυσό μας πίσω.

Γουστάρω εθνικοσοσιαλισμο άλλος εθνικιστής κάτι άλλο αφού είμαστε 1,5εκ ο καθένας έχει την άποψη του.

Πάνος.

Έλληνας εργάτης είπε...

ναι ρε Πάνο αλλά αυτός εδώ σκίζεται να μας βγάλει τρελούς. Η προσέγγισή μου είναι καθαρά οικονομικού περιεχομένου και αυτός εδώ βγάζει όλο του το μίσος απέναντι σε κάθε ΔΥ. Αν είσαι εθνικοσοσιαλιστής όπως λες θα πρέπει λοιπόν να θυμηθείς τι λέει στο mein kampf . "στην αρχή τους μισούσα (γα τον λαό) μετά τους λυπόμουν" και "έμαθα να αγαπάω αυτούς για τους οποίους αγωνιζόμουν".
Τό nsdap κατέβαινε σε απεργίες και είχε τα μεγαλύτερα εργατικά σωματεία αγαπητέ , τι σ΄χεση έχει με την ΧΑ που δεν πατάει στις απεργίες ;
Κάνε τώρα την σύγκριση με τον παραπάνω που βρίζει τους ΔΥ και είναι υπερ της επέμβασης στις σκουριές. Δεν είναι εθνικιστής είναι απλά ένας ακροδεξιός.
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ . δΕΝ ΓΡΆΦΩ για αυτόν αλλά για τους 2-3 που μπορούν να δουν χωρίς παρωπίδες.

Έλληνας εργάτης είπε...

και για να μην ξεχνιόμαστε περιμένω να μου πουν οι χρυσαυγίτες αν τα 600 δις στην Ελβετία τα έβγαλαν οι ΔΥ ή οι εφοπλιστές (ναι βρε οι αφορολόγητοι) και οι τραπεζίτες.
Γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ !
Όπως ακόμη περιμένω να μου πουν πως θα γίνει ανάπτυξη εντός ΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

Eιμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ με εθνικοσοσιαλιστικες καταβολες.-ΔΗΜΙΟΣ-

Ανώνυμος είπε...

Μεσα σε μια Ευρωπη των εθνων η Ελλας θα ειχε προοπτικη,τωρα που η Ευρωπη ειναι ερμαιο των τοκογλυφων-εβραιων,οχι δεν υπαρχει προοπτικη,προτιμοτερο μονοι μας εκτος ΕΕ.-ΔΗΜΙΟΣ-

Έλληνας εργάτης είπε...

"Μεσα σε μια Ευρωπη των εθνων η Ελλας θα ειχε προοπτικη,τωρα που η Ευρωπη ειναι ερμαιο των τοκογλυφων-εβραιων,οχι δεν υπαρχει προοπτικη,προτιμοτερο μονοι μας εκτος ΕΕ.-ΔΗΜΙΟΣ-"

καλώς. Άντε να δούμε πότε θα απαντήσει ο άλλος.

Έχουμε λοιπόν έναν ηδη που διαφωνεί με την θέση της ΧΑ για ΕΕ και ευρώ.
Εκτός αν είναι θέση το "θα δούμε", "να κλειδώσουμε ισοτιμίες", "να ανασυγκροτηθούμε πρώτα και μετά βγαίνουμε" και λοιπές ουτοπίες που ακούω απο την ΧΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΗΡΕΜΑ !
ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΩΣΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.
ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗ.
ΕΛ.ΕΡΓΑΤΗ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Η ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;

ΦΙΛΙΚΑ ΚΩΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα είπε ο ΔΗΜΙΟΣ είναι συμφωνώ μαζί του.
Αφού στο είπα οι περισσότεροι εθνικιστές που ξέρω δεν γουστάρουν Ευρώπη ή και δεν τους νοιάζει αν βγούμε.

Πάνος.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΔΕ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΑΜΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ,Η ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΤΕ ΕΞΩ.ΑΣ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ!!

asepites είπε...

1. "...Αν κόψεις την δουλειά και μισθό σε μισό εκ ανθρώπους..."
Τίποτε απολύτως δεν θα επηρεαστεί από τον ιδιωτικό τομέα αφού ΚΑΙ οι τίμιοι και οι κλέφτες δ.υ. δεν τους πληρώνουν ούτε οι ίνκας ούτε και οι μάγιας αλλά εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ του ι.τ.
Στα λεφτά μας(φόροι μας) νταβαντζήδες δεν γουστάρουμε. 10 δις € λιγότερους φόρους θα έχουμε εμείς του ι.τ. και τότε θα δεις ανάπτυξη και τότε θα δεις και τους απολυμένους δημοσιοκηφήνες να βάζουν μυαλό και να δουλέυουν.

2.Ουτε κομμουνισμός ούτε καπιταλισμός ούτε εθνικοσοσιαλισμός βρε παιδιά.Εθνικισμός.

3."...και είναι υπερ της επέμβασης στις σκουριές..."
Βρες μου όχι μόνο σε αυτό το άρθρο, αλλά σε ΟΛΟ το μπλογκ, αν έγραψα (και)αυτή την παπαριά που ΕΣΥ βάζεις στα γραπτά μου.

4."...Δεν είναι εθνικιστής είναι απλά ένας ακροδεξιός..."
Βρες μου πάλι έστω και μια φράση μου σε ΟΛΟ το μπλογκ όπου ΔΕΝ βρίζω από ακροδεξιά εως ακρα αριστερά.

5. "...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ..."
Για όσους από αυτούς έχουν κάνει λαμογιές σε μεγάλο βαθμό είναι υπεύθηνοι οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ δ.υ. που λαδώνονταν για να μην πληρώνουν τους φόρους τους, για να παίρνουν ασφαλιστικές εισφορές και ενημερότητες και 1002 άλλα.
Ξέρεις τράπεζες και εφοπλιστές ελέγχονται και είναι υπόλογοι στον ΚΡΑΤΙΚΟ φορέα, δεν είναι αυτόνομα βιλαέτια.
Αλλά άμα βάζεις τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα...

6. "...Μεσα σε μια Ευρωπη των εθνων η Ελλας θα ειχε προοπτικη..."
Και πιστεύω ότι θα έχει αφού ήδη υπάρχουν περίπου 500 "ακροδεξιοί" βουλευτές ανα τα ευρωπαικά κράτη.Βλέπουμε αν θα υπάρξει εκρηκτική άνοδος τους και στο ευρωκοινοβουλιο-που θα υπάρχει-και εδώ είμαστε να το ξανασυζητήσουμε.

7. "...ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΗΡΕΜΑ !..."
Να είσαι σίγουρος ότι μόνο με συναγωνιστή εγώ δεν διαπληκτίζομαι αυτή τη στιγμή-:o)

Ανώνυμος είπε...

ΑSEPITE EΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΠΑΠΑΡΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΝΑΖΙ(ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ)ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

asepites είπε...

Και γιατί ΔΕΝ είναι συναγωνιστής:

1. αποκαλεί τον imaginos ακροδεξιό, δείγμα-εκτός του παραληρήματος του-και το ότι δεν έχει διαβάσει τα εδώ άρθρα ούτε καν της τελευταίας βδομάδας.Τόσο καλά ξέρει το εν λόγω μπλογκ και τον imaginos -:o)

2. Χαρακτηρίζει μνημόσυνα-προφανώς όσους από εμας πηγαίνουμε σε τελετές μνήμης- οι 50.000 εθνικιστές πριν λίγο καιρό τους χάζεψαν βλέπετε-, και άντε δεν πρέπει μόνο να κλαίμε και να λυπούμαστε...Την ίδια στιγμή χαρακτηρίζει στρατόγκαυλους τους εθνικιστές επειδή δεν μένουν μόνο σε μνήμες αλλά οργανώνονται στρατιωτικά σαν έφεδροι.Και όλοι ξέρουμε ότι ΚΑΙ ο τακτικός στρατός κερδίζει αλλά ΚΑΙ όταν έχεις καλές εφεδρείες.Και αυτό το έχουμε πιστεύω.Και φυσικά το φοβούνται.

3. Χαρακτηρίζει την ελληνόφωνη αριστερά(την ηγεσία της) "αριστερά της δεξιάς" ενώ όλοι ξέρουμε ότι είναι μια φασιστική παρακρατική κόκκινΟΡΟΖ συμμορία.Βέβαια το λέει και ο ίδιος παρακάτω "...τα κινήματα του φασισμού και του Εθνικοσιαλισμού προέρχονται αποτην αριστερά..." , ότι ακριβώς λέω και εγώ συνέχεια, ότι δηλαδή ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

4. Μιλά απαξιωτικά για την αγιά σοφιά "Εσύ λέγε για Αγια-σοφιά" ενώ πουθενά ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν την αναφέρει εδώ μέσα.Εδώ κολλάει το θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".

5. έχει τόσο πλαντάξει που η αριστερά σε συγκεντρώσεις και πορείες έχει απαξιωθεί από τον κόσμο που του φταίει η Χ.Α. για αυτό.Γουαου

6. Του φταίει η Χ.Α. για τις θέσεις της για ΕΕ και €-πόσο πιο ξεκάθαρα δηλαδή να το γράψει στο σαιτ της ;στα ελληνικά το γράφει όχι στα ΕΑΜοβουλγάρικα

7. Χαρακτηρίζει τους αστυνομικούς "κωλόμπατσους", λες και αυτοί δεν τους γέννησε μάνα ή λες και όλοι τους είναι τέτοιοι-που κάποιοι εννοείται ότι είναι.Καθαρή φασιστοαριστερίστικη γενίκευση.

Εδώ και κλείνοντας ταιριάζει το "έκοψε η αλεπού την ουρά της και ζητά και τις άλλες να κάνουν το ίδιο".Κάποιοι ΄ψαχνουν συνενόχους μετά το κάζο που δυστυχώς έπαθαν οι Ελληνες της κύπρου ΜΑΣ(ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΑΣ την κατέστρεψε μην το ξεχνάμε) και φτάσαν σε παράκρουση.

60 ΣΕΛΙΔΕΣ είναι το πρόγραμμα της Χ.Α. σε pdf.2-3 ώρες να αφιερώσει όποιος θέλει να το μελετήσει και θα διαπιστώσει ότι είναι δυναμίτης

Υ.Γ. "ανώνυμε 6 Απριλίου 2013 - 1:00 π.μ." Σε καταλαβαίνω πως το εννοείς αλλά ακριβώς επειδή κάποιες λέξεις έχουν μεγάλη δύναμη και επειδή μας είχαν μάθει ότι η αριστερά είναι "επαναστάτες" και οι αναρχικοί "παιδιά και νεολαία", πολύς κόσμος πλέον με αυτούς τους ΟΞΕΙΣ η αλήθεια ειναι χαρακτηρισμούς ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΕΤΑΙ.
Κάθεται και ψάχνει ότι καπιταλισμος=κομμουνισμός=ναζισμός και ότι μια χαρά είχαν συνεργαστεί το 1939 ναζί και αριστεροί(μολοτοφ-ριπερντροπ) αλλά και οι εδώ αριστεροί-η ηγεσία κυρίως- με τους ναζί.

Ενα ακόμη θα σου πω:Προχτές συμπτωματικά μιλούσα με μια ξαδέρφη μου που είναι δασκάλα και διαφωνουσαμε για τους αλβανούς και ότι είχε και καλά παιδιά μαθητές αλβανούς κλτ.Ε ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ; δεν ήξερε ότι οι ΑΛΒΑΝΟΙ πολέμησαν εναντίον μας το 1940 και ήταν συνεργάτες και δοσίλογοι των φασιστοιταλών και μετά των ναζιστογερμανων!!!και μάλιστα εθελοντικά κατατάσονταν στα αλβανικά τάγματα με αξιωματικούς ιταλούς.Από κει και πέρα τι να λέμε...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΣΕΠΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΗ ΕΠΙΘΣΕΩΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ,ΟΣΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΩΣΙΕΣ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΡΑΧΙΑ Η ΣΚΑΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ntrok

asepites είπε...

Ναι, σύμφωνο μη επίθεσης λεγόταν, άρα με την επαγωγική μέθοδο αφού δεν επιτίθεμαι στον άλλο, δεν τον θεωρώ και εχθρό μου.Τουλάχιστον εγώ έτσι το καταλαβαίνω. Και νασου η μοιρασιά της πολωνίας, νασου ο ένας να καταλαμβάνει αυστρία,τσεχία κλπ και ο άλλος τις βαλτικές χώρες.Και να έχεις τους εθνικιστές της ουκρανίας από τη μια να πολεμούν τους ναζι και απο την αλλη τους κομμουνιστές.
Μύλος η υπόθεση, εγώ αρκετές φορές μπερδεύομαι αλλά στην ουσία συνεργάστηκαν.

Οι εδώ κομμουνιστές είχαν κάνει ΤΙΣ συνεργασίες με τους ναζί ώστε οταν έφευγαν οι ναζί να επιβάλουν την κόκκινη χούντα που βγαίνουν στην φόρα πλέον.Οταν σε γνωστούς μου τους λέω το τότε ΕΝΙΑΙΟ κκε έκανε αυτά κ αυτά το 1940 με ρωτάνε "γιατί το λες ενιαίο;"
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ!Φαίνεται το 1991 απο την τότε διάσπαση του κκε έφυγαν πρωτόνια -:o)

Όσο για τον "εθνικιστή" εργάτη που έβαλε στο στόμα του μέχρι και την εφημερίδα Στόχος-μη το ξεχάσω-, είναι άλλη μια απόδειξη ότι είναι τόσο εθνικιστής για 10 χρόνια όσο και εγώ είμαι η πίπη η φακιδομύτη.
Καταλαβαίνω ότι έχω κάνει το άρθρο αυτό σεντόνι , αλλά μου έδωσε παρα πολλές πάσες που πιστεύω θα είναι πολύ χρήσιμες για πολλούς συναγωνιστές μας.
10 χρόνια λοιπόν "εθνικιστής" και να μην ξέρει ότι ο στόχος έχει στηρίξει και στηρίζει εθνικισμό και πατριωτισμό μέχρι εκεί που δεν πάει.Αλλά βγάζουν σπυράκια με τα ξεβρακώματα που τους κάνει η εφημερίδα και σαλτέρνουν.ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ τους αποκαλεί.Είπαμε άλλο να κριτικάρεις καλοπροαίρετα κινήματα και εφημερίδες γιατί από ανθρώπους είναι φτιαγμένα , άρα θα κάνουν και λάθη και άλλο να επιτίθεσαι σε αυτά.
Αυτοί όμως δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα συμπλέγματα τους.Και νομίζουν ότι θα σπείρουν και ζιζάνια αναμεσα μας οι άσχετοι.
Άντε τα ξαναλέμε.

Ανώνυμος είπε...

http://krasodad.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1547.html

Μάλλον για αυτό λες asepites

Ανώνυμος είπε...

Να το κάνουμε σεντόνι όταν υπάρχει ωραίος διάλογος και με επιχειρήματα,κάποιες χώρες τους ναζί τους υποδέχτηκαν ως απελευθέρωτες,άλλες επεδίωξαν την ένωση(Αυστρία)κ.τ.λ πες μου έναν πόλεμο που να μην υπάρχουν έστω και άτυπα συμμαχίες,αν ξέρεις την άποψη του Χίτλερ για τούς κόκκινουςδε νομίζω ότι ήθελε κάποιου είδους συνεργασία,όσο για τους εγχώριους κομμούνες απλώς όταν αποχωρούσαν οι Γερμανοι απλώς δεν επιτίθονταν οι κότες γιατί θα τους τσακιζαν εγώ δε το λέω συνεργασία,βασικά ξέρουμε ποιοι είναι οι κομμουνιστες και δεν αξίζει να ασχολούμαστε με αυτούς,ο Ελλήνας εργάτης ίσως του έχουν μείνει κάποια αριστερά κατάλοιπα,μη ξεχνάς τι είχε πει περί πνευματικής ψωρας ο Καζαντζάκης

Έλληνας εργάτης είπε...

"Τίποτε απολύτως δεν θα επηρεαστεί από τον ιδιωτικό τομέα αφού ΚΑΙ οι τίμιοι και οι κλέφτες δ.υ. δεν τους πληρώνουν ούτε οι ίνκας ούτε και οι μάγιας αλλά εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ του ι.τ.
Στα λεφτά μας(φόροι μας) νταβαντζήδες δεν γουστάρουμε. 10 δις € λιγότερους φόρους θα έχουμε εμείς του ι.τ. και τότε θα δεις ανάπτυξη και τότε θα δεις και τους απολυμένους δημοσιοκηφήνες να βάζουν μυαλό και να δουλέυουν."


μάλλον δεν έχεις ιδέα απο αγορά. Ο κάθε "κλέφτης" εκτός κι αν μιλάμε για μεγαλοκαπιτλιστή που βγάζει τα λεφτά στα κέιμαν και τις Ελβετίες έστω κι έτσι ρίχνει ξανά τα λεφτά στην αγορά παίρνοντας κάτι, αγοράζοντας, στήνοντας κτλ . Ας υποθέσουμε λοιπόν οτι το κάνεις πράξη και ρίχνεις μισό εκ ανέργους ακόμη και τους προσθέτεις στο 1,5 εκ που υπάρχει. Τσακίζεις αυτομάτως το λιανεμπόριο , τον μεταποιητικό , χονδρικο τομέα και παροχή υπηρεσιών εκτός εαν έχεις επιδόματα για μισό εκ ανθρώπους που έχουν οικογένειες απο πίσω τους . Εσύ λοιπόν δεν θες να δώσεις επιδόματα . Άρα καταστρέφεις περίπου 1,5 εκ ανθρώπους ΑΜΕΣΑ και δημιουργείς νέο πρ΄βλημα ρευστότητας στον Ιδιωτικό τομέα καθώς αυτοί οι άνεργοι και οι οικογένειές τους δεν μπορούν να καταναλώσουν. Νέα λουκέτα , νέοι άνεργοι .
το "στα λεφτά μου νταβατζήδες δεν γουστάρω" δεν είναι οικονομική πρόταση , είναι προσωπική σου επιθυμία. Η οικονομία δεν κινείται έτσι.

Έλληνας εργάτης είπε...

"10 δις € λιγότερους φόρους θα έχουμε εμείς του ι.τ. και τότε θα δεις ανάπτυξη και τότε θα δεις και τους απολυμένους δημοσιοκηφήνες να βάζουν μυαλό και να δουλέυουν."

αφού τους φόρους σου τους επιβάλλει η ΕΕ πως θα διαλέξεις που θα τους ρίξεις ;

και οι "δημοσιοκηφήνες" αφού θα τους έχεις απολύσει (λέμε τώρα) πως θα δουλεύουν ;

Έλληνας εργάτης είπε...

"Ουτε κομμουνισμός ούτε καπιταλισμός ούτε εθνικοσοσιαλισμός βρε παιδιά.Εθνικισμός"

εκτός τόπου και χρόνου.
Ο Κομμουνισμός , ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι κοσμοθεωρίες-οικονομικά συστήματα , ο καπιταλισμός οικονομικό .
Ο Εθνικισμός είναι απλά κοσμοθεωρία.
Τα κράτη έχουν αναγκη και απο κοσμοθεωρία και οικονομικό σύστημα .
Διαφορετικά φθάνεις να έχεις ακροδεξιές αντιλαικές χούντες εθνικοφρόνων ή στυγνές χρηματιστικές δικτατορίες όπως του ΔΝΤ .
Το "εγώ είμαι εθνικιστής" δεν σημαίνει οικονομικό σύστημα.

Έλληνας εργάτης είπε...


ΕΣΥ γιατί δεν τους υποστηρίζεις; Ελληνες εργάτες δεν είναι και αυτοί;
Αλλά βλέπεις αν πάει καλά η επιχείρηση στις σκουριές θα γίνουν και άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα και αυτό κάποιοι δεν το θέλουν."


τι άλλο θα ακούσουμε!!! να αφήσει τους Έλληνες ΕΡΓΑΤΕΣ και να πάει να συμπαρασταθεί στους λίγους φασιστοαριστερούς και αναρχοναζιστές που όλως τυχαίως οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν θέλουν οι συνάνθρωποι τους, οι Έλληνες ΕΡΓΑΤΕΣ, να δουλέουν και αυτοί!!! ΗΜΑΡΤΟΝ.

Όπως βλέπεις πουθενά δεν υπάρχει η συμπαράσταση στους κατοίκους της Ιερισσού σε όσα έγραψες. Η κοπέλα 14 ετων είναι συριζαία , αναρχοφασίστρια κτλ απο την στιγμή που δεν θέλει την καταστροφή της περιοχής της , μαζί με το ξεπούλημα .
Για τους εργάτες της κάθε πολυεθνικής όμως σκίζεσαι. Προφανώς δεν θα καταστραφεί το δάσος , δεν θα ληστευθεί ο χρυσός της Ελλάδας , αυτά τα φανταζονται οι συριζαίοι ε ;

Έλληνας εργάτης είπε...

" Για να είσαι εθνικιστής και πατριώτης υποχρεωτικά θα πρέπει να είσαι και ακροδεξιός ούτε κάν δεξιός, δυστυχώς."

αυτό έχεις πει παραπάνω.
είναι η απάντηση η δική σου στην φράση σου ""...Δεν είναι εθνικιστής είναι απλά ένας ακροδεξιός..."

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ .

Έλληνας εργάτης είπε...

"5. "...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ..."
Για όσους από αυτούς έχουν κάνει λαμογιές σε μεγάλο βαθμό είναι υπεύθηνοι οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ δ.υ. που λαδώνονταν για να μην πληρώνουν τους φόρους τους, για να παίρνουν ασφαλιστικές εισφορές και ενημερότητες και 1002 άλλα.
Ξέρεις τράπεζες και εφοπλιστές ελέγχονται και είναι υπόλογοι στον ΚΡΑΤΙΚΟ φορέα, δεν είναι αυτόνομα βιλαέτια.
Αλλά άμα βάζεις τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα..."

βασικά δεν πιστεύω πως αυτά που έγραψες τα πιστεύεις αλλά δεν πειράζει . Άκου φίλε μου, το ΚΡΑΤΟΣ είναι οι ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ . Αυτοί ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις εδώ και δεκαετίες . Αυτοί λοιπόν είναι οι λύκοι που βγάζουν 150.000 δολλάρια ναύλο την ημέρα κι όχι οι ΔΥ που λες εσύ.
Κατανοώ οτι δεν θέλεις να πάρεις θέση για την μη φορολόγηση του εφοπλιστικού κεφαλαίου και την πρόταση της ΧΑ "η ναυτιλιά έχει δώσει πολλά" και δεν θα επιμείνω .
Δεν μπορώ εγώ να σου απαγορεύσω να είσαι με αυτούς που διώχνουν τους Έλληνες ναυτικούς απο τα καράβια τους και θέλουν ενιαίο μισθολόγιο στεριάς με την θάλασσα !Είναι δικαίωμά σου . όπως είναι δικαίωμά σου που δεν πας σε απεργία ναυτεργατών κι ας είναι ιδιωτικός τομέας...
δικαίωμά σου να μην θες να απαντήσεις για αυτούς που πάνε τα καραβια και τα ναυπηγούν η τα καταστρέφουν σε άλλη χώρα...

Έλληνας εργάτης είπε...

"6. "...Μεσα σε μια Ευρωπη των εθνων η Ελλας θα ειχε προοπτικη..."
Και πιστεύω ότι θα έχει αφού ήδη υπάρχουν περίπου 500 "ακροδεξιοί" βουλευτές ανα τα ευρωπαικά κράτη.Βλέπουμε αν θα υπάρξει εκρηκτική άνοδος τους και στο ευρωκοινοβουλιο-που θα υπάρχει-και εδώ είμαστε να το ξανασυζητήσουμε."

αυτή είναι άλλη μια ευκαιρία να σε αποκαλέσω ακροδεξιό . ΕΣΥ χρησιμοποιείς το "ακροδεξιός" σαν να σημαίνει "εθνικιστής" , εγώ σου φταίω που σε λέω ακροδεξιό ;

βάλε και 1000 βουλευτές μέσα στο Ευρωκοινοβουλιο. Το Ευρωσύνταγμα το ρυθμίζει η Γερμανία κυρίως. Δεν την συμφέρει να μπορέσεις εσύ να αλλάξεις το Δουβλίνο για να έχει τον σκουπιδοτενεκέ που θα στέλνει αλλοδαπούς. Εκτός αυτού οι Εθνικισμοί κάθε χώρας δεν ταυτίζονται. Πχ τον Γάλλο ακόμη κι αν κυριαρχούσε η Λεπέν στο ευρωκοινοβούλιο δεν την συμφέρει να αλλάξει η ρυθμιση Σαρκοζί γιατί σου πετάει εδώ τους Ρομά ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ! Είναι ουτοπία αυτό που λες οτι θα αλλάξεις την σύσταση του ευρωκοινοβουλίου και θα το ανατρέψεις !

Έλληνας εργάτης είπε...

"Να είσαι σίγουρος ότι μόνο με συναγωνιστή εγώ δεν διαπληκτίζομαι αυτή τη στιγμή-:o)"

αυτό είναι σίγουρο. Μια λες "ακροδεξιός", μια λες "εθνικιστής".
ΔΙΑΛΕΞΕ ή τουλάχιστον πες "μπερδέυτηκα , ήθελα να γράψω Εθνικιστής"

Eθνικιστης που δεν ασχολείται με το κοινωνικό, οικονομικό ζήτημα δεν είναι Εθνικιστής, είναι εθνικόφρωνας.

Έλληνας εργάτης είπε...

"1. αποκαλεί τον imaginos ακροδεξιό, δείγμα-εκτός του παραληρήματος του-και το ότι δεν έχει διαβάσει τα εδώ άρθρα ούτε καν της τελευταίας βδομάδας.Τόσο καλά ξέρει το εν λόγω μπλογκ και τον imaginos -:o)"

1 . Εσύ είσαι ο imaginos ή υποστηρικτής του ;
αν είσαι ο imaginos γιατί δεν γράφεις απο τον λογαριασμό του μπλογκ, υπάρχει λόγος ή απλά το κάνεις για να φαίνεται οτι απαντάνε άλλοι (και καλά) οπαδοί ;
παρακολουθώ πολλά μπλογκ σε καθημερινή βάση. Ενα μπλογκ χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιό ή δεξιό ή αντιδραστικό ανάλογα με το αν έχει η δεν έχει σε καθημερινή βάση φιλεργατικές αναρτήσεις και παίρνει πάντα το μέρος του εργαζόμενου.

Έλληνας εργάτης είπε...

"2. Χαρακτηρίζει μνημόσυνα-προφανώς όσους από εμας πηγαίνουμε σε τελετές μνήμης- οι 50.000 εθνικιστές πριν λίγο καιρό τους χάζεψαν βλέπετε-, και άντε δεν πρέπει μόνο να κλαίμε και να λυπούμαστε..."

στο οποίο ήμουν παρών όπως κάθε χρόνο καθώς πρέπει να τιμούνται οι νεκροί του Έθνους , να τονίζονται οι προδοσίες κλπ .
Αν οι κατα φαντασίαν αριστεροί (στην πραγματικότητα νεοταξίτες) λυπούνται , πολύ χαίρομαι . Αυτό δεν σημαίνει πως στην πορεία αυτή δεν γίνονται λάθη πχ συνθήματα που διώχνουν ανθρώπους απο την αριστερά (οι οποίοι έχουν ξενερώσει με την αριστερά και το κκε) και οι οποίοι αν δεν τους έβαζες απέναντι θα ήταν ηδη δικοί σου. Επίσης συνθήματα χουντικά φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα και δεν κερδίζεις τους απέναντι που οι συριζοκουκουέδες χάνουν συνεχώς !

"Την ίδια στιγμή χαρακτηρίζει στρατόγκαυλους τους εθνικιστές επειδή δεν μένουν μόνο σε μνήμες αλλά οργανώνονται στρατιωτικά σαν έφεδροι.Και όλοι ξέρουμε ότι ΚΑΙ ο τακτικός στρατός κερδίζει αλλά ΚΑΙ όταν έχεις καλές εφεδρείες.Και αυτό το έχουμε πιστεύω.Και φυσικά το φοβούνται."

το οτι τελειώσα καταδρομείς δεν με πόρωσε ανελέητα. Ο στρατός είναι κομματι του λαού και του Έθνους .Αυτό δεν σημαίνει πως και εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα σήψης . Άρα δεν είναι ιερή αγελάδα. Και το λέω γιατί είδα την στάση των "εθνικισταράδων" όταν οι απλήρωτοι ναυπηγοί έκαναν το ντου στο ΓΕΣ και δέχτηκαν ανάποδες γκλοπιές απο τους ματαδες.Δεν είδα οι "Εθνικιστές" να υποστηρίξουν το κομμάτι του Έθνους που κατασκευάζει τα υποβρύχια (λεπτομέρεια). Τι είδα ; υβρεις για τους εργαζομενους , ύμνους για τα ΜΑΤ κλπ
Εκτός αυτού η αισθητική του στρατόκαυλου που ονειρεύεται τανκς πολιτικά δεν σου προσφέρει , διώχνει κόσμο.

Έλληνας εργάτης είπε...

και ναι αν είναι να εμφανίζονται αυτές οι 50.000 μια φορά τον χρόνο και να χαιρόμαστε προφανώς τον υπόλοιπο χρόνο έχουμε πρόβλημα...

Έλληνας εργάτης είπε...

"3. Χαρακτηρίζει την ελληνόφωνη αριστερά(την ηγεσία της) "αριστερά της δεξιάς" ενώ όλοι ξέρουμε ότι είναι μια φασιστική παρακρατική κόκκινΟΡΟΖ συμμορία.Βέβαια το λέει και ο ίδιος παρακάτω "...τα κινήματα του φασισμού και του Εθνικοσιαλισμού προέρχονται αποτην αριστερά..." , ότι ακριβώς λέω και εγώ συνέχεια, ότι δηλαδή ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ"

μια αριστερά που δεν υπερασπίζεται τον Έλληνα εργαζόμενο και δεν είναι πατριωτική δεν διαφέρει απο έναν νεοδημοκράτη τύπου Σαμαρά. Τι είδους αριστερά είναι αυτη που θέλει ξένο νόμισμα , ανοιχτά σύνορα στο εμπόριο , φθηνούς εργάτες ; Αυτά είναι γνωρίσματα του νεοφιλελευθερισμού του Φρίντμαν , ειναι μια δεξιά δεξαμενή με κόκκινα ρούχα . Ποιος σου είπε οτι υπάρχει αριστερά στην Ελλάδα ;
και ναι ο Φασισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι κινήματα της αριστεράς (ακροαριστερά φάτσιο της αγροτιάς της Ν.Ιταλίας και πρώην ΚΚ Γερμνίας με Εθνικό όμως προσανατολισμό και προγραμμα.

Έλληνας εργάτης είπε...

"4. Μιλά απαξιωτικά για την αγιά σοφιά "Εσύ λέγε για Αγια-σοφιά" ενώ πουθενά ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν την αναφέρει εδώ μέσα.Εδώ κολλάει το θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"."

Εσύ λοιπόν προχωράς στον δρόμο , είσαι απολιτικ΄, ή άσχετος ή αντιθετος και δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις και που να πας γιατί ψάχνεσαι. Και βλέπεις κάποιους αντι να φωναζουν για την ληστεία εις βάρος του λαού να σκούζουν "που θα ανάψουμε κεριά , μέσα στην αγιά-σοφιά". Τι θα σκεφτείς ;\θα σου πω εγώ τι θα πει πχ μια κοπελα . "Καλώς τους μαλάκες" ή "μαλακισμένα στρατόκαυλα είναι αυτά " Δεν θα την κερδίσεις ποτέ με τέτοια αισθητική και συνθήματα.

Έλληνας εργάτης είπε...

"5. έχει τόσο πλαντάξει που η αριστερά σε συγκεντρώσεις και πορείες έχει απαξιωθεί από τον κόσμο που του φταίει η Χ.Α. για αυτό.Γουαου"

βασικά το χαίρομαι όσο δεν φαντάζεσαι , αυτή η "αριστερά" είναι θεμέλιο του αστικού κοινοβουλίου το οποίο θα είχε προ πολλού καεί αν δεν υπήρχε αυτή να το προστατεύει (κκε 2 φορές) και ο Ξυπρας που αποτελεί ανάχωμα για τις λαικές κινητοποιήσεις.
Μάλλον έξω πέφτεις...

Έλληνας εργάτης είπε...

"6. Του φταίει η Χ.Α. για τις θέσεις της για ΕΕ και €-πόσο πιο ξεκάθαρα δηλαδή να το γράψει στο σαιτ της ;στα ελληνικά το γράφει όχι στα ΕΑΜοβουλγάρικα "

Η ΧΑ φταίει εφόσον επιμένει να μιλάει για παραμονή στο ευρώ .
Φταίει γιατί δεν λέει το αληθές.
Πως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΟΣΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ (ΕΚΤ) , ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ (ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ) . Συνεπως η ΧΑ λέει πράγματα που δεν στέκουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ . Είναι αδύνατη η ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης της χώρας εντός ΕΕ . Δεν μπορείς να πουλήσεις ούτε στην ΕΕ εύκολα τα προιόντα σου (εισάγουν απο αλλού φθηνότερα) , όποτε θέλουν δεν σε δανείζουν εφόσον δεν κόβεις εσύ νόμισμα αλλά η ΕΚΤ. Πως λοιπον θα ανασυγκροτηθεί η χώρα , όταν οι γερμανικές φαρμακοεταιρέιες χτυπούν τις δικές σου ; πως θα έχεις βιομηχανία όταν σε αναγκάζει να εισάγεις πχ μονο αξονικούς siemens;
πως θα πάρει τα επάνω της η ναυπηγική όταν δεν σου επιτρέπει να ναυπηγείς για κανέναν πλην πολεμικού πλοίου ή υποβρυχίου και αυτό μόνο για πελάτη εντός ΕΕ ;;;
Πως θα πάρει τα επάνω της η οικονομία με διεθνές νόμισμα πουέχει ισοτιμία τρελή και στο πάει στην χώρα του ο Πακιστανός με τα εμβάσματα ; πως θα το αποφύγεις αυτό όταν υπάρχουν Σεγκεν και Μααστριχτ που επιτρέπουν ελευθερια κεφαλαίων , εργατών , προιόντων ; δεν μπορείς κύριε της ΧΑ να ανασυγκροτηθείς οικονομικά εντός ΕΕ και να αποχωρήσεις μετά . ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ! Παραδεχτείτε το !

Έλληνας εργάτης είπε...

"7. Χαρακτηρίζει τους αστυνομικούς "κωλόμπατσους", λες και αυτοί δεν τους γέννησε μάνα ή λες και όλοι τους είναι τέτοιοι-που κάποιοι εννοείται ότι είναι.Καθαρή φασιστοαριστερίστικη γενίκευση."

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ.
Προδότες του λαού και της πατρίδας.
Αυτοί δεν επιτέθηκαν σε όλους μας στον Άγιο και ψέκασαν μέσα στην εκκλησία ;
Οι κωλοδελτάδες δεν συνέλαβαν 45 εθνικιστές στην Πανόρμου ;
Αυτοί δεν υπερασπίζουν το μεγάλο μπουρδέλο της βουλής ;

ή είναι της φαντασίας μου ;

αυτά που λες να πας να τα πεις σε κανεναν Εθνικιστή που να έχει συλληφθεί απο αυτούς τους ξεφτίλες αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα πας...

Έλληνας εργάτης είπε...

"Εδώ και κλείνοντας ταιριάζει το "έκοψε η αλεπού την ουρά της και ζητά και τις άλλες να κάνουν το ίδιο".Κάποιοι ΄ψαχνουν συνενόχους μετά το κάζο που δυστυχώς έπαθαν οι Ελληνες της κύπρου ΜΑΣ(ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΑΣ την κατέστρεψε μην το ξεχνάμε) και φτάσαν σε παράκρουση."

μόνο εσύ θα μπορούσες να τα τσουβαλιάσεις όλα εκτός απο το οτι ο Τουρκόφιας και ο Αναστασιάδης είναι η ίδια πολιτική συμμορία που καταστρέφει την Κύπρο . Φυσικά ξεχνάς πως το γλέντι ξεκίνησε απο τον Τάσο Παπαδόπουλο που ναι μεν είπε ΟΧΙ αλλά έβαλε την Κύπρο στην ΕΕ και το Ευρώ...

Έλληνας εργάτης είπε...

"60 ΣΕΛΙΔΕΣ είναι το πρόγραμμα της Χ.Α. σε pdf.2-3 ώρες να αφιερώσει όποιος θέλει να το μελετήσει και θα διαπιστώσει ότι είναι δυναμίτης"

το οικονομικό σου πρόγραμμα ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. Σου εξήγησα παραπάνω για ποιούς λόγους.
Άσε τα pdf και μίλα μαζί μου για το νόμισμα και την ΕΕ και θα δεις για ποιον λόγο κοροιδεύετε (νομίζετε) τον κόσμο.

Έλληνας εργάτης είπε...

"Όσο για τον "εθνικιστή" εργάτη που έβαλε στο στόμα του μέχρι και την εφημερίδα Στόχος-μη το ξεχάσω-, είναι άλλη μια απόδειξη ότι είναι τόσο εθνικιστής για 10 χρόνια όσο και εγώ είμαι η πίπη η φακιδομύτη.
Καταλαβαίνω ότι έχω κάνει το άρθρο αυτό σεντόνι , αλλά μου έδωσε παρα πολλές πάσες που πιστεύω θα είναι πολύ χρήσιμες για πολλούς συναγωνιστές μας.
10 χρόνια λοιπόν "εθνικιστής" και να μην ξέρει ότι ο στόχος έχει στηρίξει και στηρίζει εθνικισμό και πατριωτισμό μέχρι εκεί που δεν πάει.Αλλά βγάζουν σπυράκια με τα ξεβρακώματα που τους κάνει η εφημερίδα και σαλτέρνουν.ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ τους αποκαλεί.Είπαμε άλλο να κριτικάρεις καλοπροαίρετα κινήματα και εφημερίδες γιατί από ανθρώπους είναι φτιαγμένα , άρα θα κάνουν και λάθη και άλλο να επιτίθεσαι σε αυτά.
Αυτοί όμως δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα συμπλέγματα τους.Και νομίζουν ότι θα σπείρουν και ζιζάνια αναμεσα μας οι άσχετοι."

μιλάς για την γνωστή μπατσόκαυλη φυλλάδα που σκούζει "λύστε τα χέρια της αστυνομίας" προφανώς για να μας συλλαμβάνει εύκολα όπως στην Πανόρμου...
Ναι είναι η "ελληνόψυχη" που εδώ και χροοοοονια μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην Κωνσταντινούπολη αλλά μάλλον μείναμε απο βενζίνη. Το τελευταίο με την βενζίνη όπως και τον χαρακτηρισμό παρακρατική φυλλάδα τον χρησιμοποιούσε κατά κόρον το περιοδικό "αντεπίθεση" και η εφημερίδα του κόμματός σου απο εποχή Καψάλη ακόμη...έτσι ενημρωτικά.
Και αν στην τελική ειναι τόσο γαμάω αυτη η φυλλάδα θα την αγοράζατε όλοι. Σταθερά 2000 φύλλα...
ο λόγος ; είναι αυτοί που έκαναν τον Εθνικισμό βρισιά !

Έλληνας εργάτης είπε...

"αν ξέρεις την άποψη του Χίτλερ για τούς κόκκινουςδε νομίζω ότι ήθελε κάποιου είδους συνεργασία,"

mein kampf . "το μόνο κόμμα απο το οποίο μπορούμε να τραβήξουμε αξιόλογα στελέχη είναι το ΚΚ Γερμανίας"...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΗΛΙΑΚΙΑ 15 ΕΤΩΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ-ΑΓΩΝ ΜΟΥ-ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ?ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥς ΡΩΣΟΥΣ?ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Έλληνας εργάτης είπε...

"ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥς ΡΩΣΟΥΣ?ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"

με ποιό γνωστό τον Στράιχερ ο οποίος διέλυσε την Εργατική ένωση και μπήκε στο nsdap . Η βάση του nsdap στα sa ήταν άνθρωποι κυρίως πρώην κομμουνιστές . Άλλωστε στους αστοδεξιούς τα έχωνε στο ίδιο βιβλίο για την δειλία τους. Εκεί λοιπόν έπρεπε να απευθύνεται η ΧΑ και να κερδίσει τους "κόκκινους" να έρθουν μαζί της. Αυτό όμως δεν γίνεται φωνάζοντας "αναρχικοί και μπολσεβίκοι", "Ελλάς , Ελλήνων, Χριστιανών" και λοιπά άκυρα που μπλοκάρουν αυτόν τον κόσμο που στην κυριολεξία ψάχνετε για νέα πολιτική στέγη απο την κατάντια του ΚΚΕ και του Ξύπρα.Η αισθητική των "Ελληνόψυχων" με τα τανκς, τους μπάτσους, τους βασιλικούς, τους μπουραντάδες , τις χούντες , τραγουδάκια "τα ευζωνακια" , παπάδες , προφητείες , θαύματα κλπ ΔΙΩΧΝΟΥΝ το πιο ζωηρό τμήμα των Ελλήνων . Εαν μάλιστα δεν είχε φέρει ο Παναγιωταρος τα pit bull και τα ultras για να έχεις και "μόδα" θα σου είχαν πάρει όλα τα χουλιγκάνια οι νεοταξίτες και θα είχες μείνει με τους "ελληνόψυχους" του στόκου.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ,ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ,ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ,ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΣΚΟΤΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΒΛΕΠΕ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ?ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ TO NSDAP ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ

Έλληνας εργάτης είπε...

"ΦΙΛΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ,ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ,ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ"

και εκεί αντισυγκεντρώσεις έκαναν , και εκεί έβριζαν την θρησκεία , και εκεί επιτίθονταν στους δεξιούς.στρατολογούσε Πολωνούς (θυμίζω την περίπτωση που καταδικάστηκαν 2 εθνικοσοσιαλιστές για φόνο πολωνού εργάτη οπαδού του ΚΚΓ) Απλά το nsdap ειχε οργάνωση , πεζοδρόμιο, σωματεία (κυρίως) και τους πήρε. Ο Γκεμπελς πήγαινε και μιλούσε μέσα στις κόκκινες γειτονιές και τους κέρδιζε με τον λόγο. Και εδώ γίνεται να τους πάρεις αν κάνεις κάποια πράγματα σωστά. Μιλάω για την βάση κι όχι για την ηγεσία τους.

" ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ"

τα συνθήματα δείχνουν αν θέλεις ή όχι να πλατιάσεις σαν κίνημα ή να περιχαρακωθείς. Τα συνθηματα ενώνουν ή χωρίζουν την μάζα. Οσο καμμένο είναι το ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ άλλο τόσο είναι το αναρχικοί ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ. Και τα δύο διχάζουν.


",ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ,ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΣΚΟΤΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΒΛΕΠΕ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ?"

Η ΕΣΣΔ έκανε τεράστιες παρελάσεις . Δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα ένας κομμουνιστής σε αυτό. Τώρα για κανέναν μαλάκα συριζαίο πασιφιστή που θα λέει παπαριές δεν ασχολείσαι. Η πλειοψηφία του κόσμου θέλει τις παρελάσεις, άσε τους μαλάκες να κολλάνε αφίσσες, είναι ελάχιστοι. Εσένα σε νοιάζει η μεγάλη μάζα που δηλώνει πχ αριστερός χωρίς να πολυασχολείται με το τι λένε οι ηγεσίες.

"ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ TO NSDAP ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ"

βοήθησε να βελτιωθεί η θέση του . Πως τον προσέγγισε όμως ; Με τα σωματεία , με τις απεργίες και κυρίως με τον φιλεργατικό του λόγο. Δεν τον έβαζε απέναντι με λάθος συνθηματα.

Τέλος πάντων δεν με απασχολεί το nsdap. Εγώ θέλω να μου πεις . Μεσα ή Έξω απο το ευρώ , Μέσα η έξω απο ΕΕ ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ?ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Η ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΑΦΗΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ NSDAP ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΟΥΜΕ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΑΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΔΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΦΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

Να προσεγγίσεις κάποιον που έχει φάει παραμυθία σχεδόν όλη του την ζωή ?
Έχεις να αντιμετωπίσεις σαν εθνικιστής πάρα πολλές οργανώσεις ΜΚΟ που πληρώνονται καλά για να διασπάσουν το όποιο εθνικιστικό - πατριωτικό κίνημα και να το βάλουν στην λίστα του φασισμού.
Και γενικά οποίος προσπαθεί να σώσει τον τόπο του κινδυνεύει να του σπάσουν το κεφάλι οι αντιφασίστες.
Ποιος θα πάει που και με πόσους να βγάλει λόγο αυτά δεν γίνονται.

Όσο για μέσα η όχι από την ΕΕ σιγά μην μας αφήσουν να βγούμε και αν μας αφήσουν θα θελήσουν να μας ενώσουν τουλάχιστον με το δολάριο διότι αν έχεις πετρέλαιο πρέπει να έχεις δολάριο η ευρώ άλλο νόμισμα μπορεί να είναι και αίτια πόλεμου βλέπε Ιράν.
Ο κόσμος δεν το ξέρει όμως ότι η δραχμή και η ανεξαρτησια θα μας σώσει όποτε αν και θα το ήθελα να βγούμε από την ΕΕ δεν νομίζω να ανακοινωθεί από την Χ.Α. γιατί μπορεί να χάσει ποσοστό γιατι παρα πολλοι βλέπουν ΜΜΠαραπληροφόρησης.

Πανος.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον παραπανω το Α και το Ω για την επιβιωση ενος εθνους ειναι να εχεις πανισχυρο στρατο,ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα.-ΔΗΜΙΟΣ-

Έλληνας εργάτης είπε...

"ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ?"

το πολίτευμαή αλλιώς πολιτικό σύστημα που θα έχεις μετά την ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος θα είναι κάτι νέο. Δεν θα έχει υπάρξει ξανά όπως δεν υπήρχαν ως τότε τα συστήματα που έχουμε αναφέρει.Θελω ΜΕΙΚΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ με ιδιωτικό και δημόσιο τομέα , θέσεις κλειδια πχ λιμανια , μεταφορές , ενέργεια στα χέρια του δημοσίου . Ιδιωτικό τομέα με ιδιοκτησία αλλά με έλεγχο κρατικού αξιωματούχου για αποφυσή τραστ, καρτελ.

"ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩ,"

Συμφωνώ . Το θέμα είναι ΄μως όπως είπα πως αυτό έρχεται σε αντίθεση με το πρόγραμμα της ΧΑ η οποία λέει πρώτα ανασυγκρότηση εντός Ευρώ και μετά αποχώρηση, κάτι που όπως είπα ηδη αρκετές φορές αποτελεί ουτοπία να ανασυγκροτηθείς με νόμισμα και νόμους άλλου.

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Η ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ"

Αυτό αν θες το αναλύουμε . Συνέπειες πάντα υπάρχουν αλλά θα είναι καλύτερα.

" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΡΚΙΑ."

Καταρχήν αυτό που ονομάζουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία να πάει να γαμηθεί. Ως προς το τι προτείνω ταυτόχρονα με το ζητημα του στρατού που λες. Το να ανεβάσεις τον στρατό σου σε ισχύ εντός ΕΕ είναι ουτοπία γιατι καταρχήν βγαίνεις εκτός συμφώνου σταθερότητας ευρώ . Έχεις ηδη εκτροχιασει την οικονομία σου καθώς είσαι το μόνο έδαφος της Ευρώπης που απειλείται (Τουρκία) , 2 σε πιέζουν να αγοράζεις τους εξοπλισμούς που θέλει η ΕΕ (θυμίζω την περίπτωση των πανάκριβων Eurofighter , το μπλοκάρισμα των αμπραμς απο την Γερμανία, τα υποβρύχια που γέρνουν), δεν σε αφήνουν με δικό σου νόμισμα να αναπτύξεις την ναυπηγική σου και να ενισχύσεις τον στόλο σου.Βγες απο το ευρώ και την ΕΕ και πάρε Άμεσα εξοπλισμούς απο χώρες εκτός ΕΕ (έτσι κι αλλιως ηδη ένα μεγάλο μέρος των εξοπλισμών μας ειναι δυτικό) . Η άλλη περίπτωση ειναι να περιμένεις βοήθεια απο τους άκαπνους Ολλανδούς, Βέλγους κλπ !

Έλληνας εργάτης είπε...

"ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΑΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΔΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΦΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ? "

καταρχήν εμφυλιακές τάσεις υπάρχουν και στην άλλη πλευρά "αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτη η γη δεν σας ανήκει", "συνθήματα για Βίτσι - Γράμμο" κτλ.
Τα συνθήματα αυτά τα ρίχνουν οι ανα τομείς ηγετίσκοι οι οποίοι επιθυμούν την αποσυσπείρωση της Ελληνικής κοινωνίας και την ενίσχυση των μαντριών τους.
Δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα το τι λένε 100-200 που κατεβαίνουν σε πορείες της πλάκας. Σε ενδιαφέρει η μεγάλη μάζα. Και λέω η μεγάλη μάζα γιατί ο Ξυπρας παρά τα ποσοστά του δεν κατεβάζει παρά ελάχιστο κόσμο στο πεζοδρόμιο .
Σην πολιτική δεν χωρούν συναισθημτισμοί. Η ιστορία δεν α γράψει πόσους αριστεριστές βρίσαμε ή δείραμε αλλά πόσο κόσμο κερδίσαμε και τον κάναμε απο σντίπαλο , δικό μας.

Έλληνας εργάτης είπε...

"ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΑΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΔΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΦΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ? "

καταρχήν εμφυλιακές τάσεις υπάρχουν και στην άλλη πλευρά "αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτη η γη δεν σας ανήκει", "συνθήματα για Βίτσι - Γράμμο" κτλ.
Τα συνθήματα αυτά τα ρίχνουν οι ανα τομείς ηγετίσκοι οι οποίοι επιθυμούν την αποσυσπείρωση της Ελληνικής κοινωνίας και την ενίσχυση των μαντριών τους.
Δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα το τι λένε 100-200 που κατεβαίνουν σε πορείες της πλάκας. Σε ενδιαφέρει η μεγάλη μάζα. Και λέω η μεγάλη μάζα γιατί ο Ξυπρας παρά τα ποσοστά του δεν κατεβάζει παρά ελάχιστο κόσμο στο πεζοδρόμιο .
Σην πολιτική δεν χωρούν συναισθημτισμοί. Η ιστορία δεν α γράψει πόσους αριστεριστές βρίσαμε ή δείραμε αλλά πόσο κόσμο κερδίσαμε και τον κάναμε απο σντίπαλο , δικό μας.

Έλληνας εργάτης είπε...

"Να προσεγγίσεις κάποιον που έχει φάει παραμυθία σχεδόν όλη του την ζωή ?"

όλες οι πλευρές έχουν φάει μεταπολιτευτικά παραμύθια. Τα παραμύθια είναι για να καταρρέουν. Και το πασοκ κάποτε έπαιρνε 45% , τώρα τέλος τα παραμύθια . Παίρνει 5 !

Με τον λόγο κερδίζεις τους ανθρώπους όχι με την βία. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχεις περιφρούρηση για παν ενδεχόμενο .
Το να εγκαταλείπεις την προσπάθεια να πείσεις τον άλλον είναι σαν να εγκαταλείπεις όλη την δουλειά μας η οποία είναι να είμαστε μέσα στις μάζες και να κερδίζουμε τον κόσμο.

Έλληνας εργάτης είπε...

"Έχεις να αντιμετωπίσεις σαν εθνικιστής πάρα πολλές οργανώσεις ΜΚΟ που πληρώνονται καλά για να διασπάσουν το όποιο εθνικιστικό - πατριωτικό κίνημα και να το βάλουν στην λίστα του φασισμού."

ναι υπάρχουν ΜΚΟ που μαζεύουν 10 άτομα η κάθε μια και αδυνατούν να μαζικοποιηθούν με τις βλακείες που λένε. Ο λαός τους έχει γυρίσει την πλάτη. Για αυτό και μένουν με τους γνωστούς λούμπεν επικεφαλής οι οποίοι είναι έμμισθοι. Εσύ λοιπόν αδυνατείς να φτιάξεις περιφρούρηση και να πας σε μια λαική συνέλευση που θα είναι 50 απολιτικ΄και 7-8 ανταρσύες και να κερδίσεις τον κόσμο; Έχω πάει κι έχω δει. Ρόμπα έγιναν μόλις αποδείξαμε τι κακό κάνει η παρουσία φθηνων εργατών. Με την πρώτη κερδίσαμε 3-4 ανθρώπους !Το λεγόμενο πατριωτικό κίνημα παίρνει τους χαρακτηρισμούς λόγω γραφικών όπως των στοχικών στις τάξεις του, ας τους διώξει .

"Και γενικά οποίος προσπαθεί να σώσει τον τόπο του κινδυνεύει να του σπάσουν το κεφάλι οι αντιφασίστες.
Ποιος θα πάει που και με πόσους να βγάλει λόγο αυτά δεν γίνονται."

Άρα εγκαταλείπουμε τις μάζες στην νεοταξική αριστερα εφόσον είμαστε ανίκανοι να φτιάξουμε ομάδες και να πάμε να μιλήσουμε στους ανθρώπους. το "αυτά δεν γίνονται" που λες δεν ισχύει για αυτάτα παλιοτόμαρα. Για αυτούς "γινεται" παρά το οτι λένε συνέχεια αηδίες για "ξένους εργάτες αδέρφια μας" και πάνε και κερδίζουν τον κόσμο με θράσσος. Αν οι Εθνικιστές είναι ανίκανοι να πάνε να κάνουν το ίδιο ας μην ασχολούμαστε . Έχεις κόμμα με μισό εκ ψήφους και δεν μπορείς να τα βάλεις με την ανταρσύα ;;;

Έλληνας εργάτης είπε...

"Όσο για μέσα η όχι από την ΕΕ σιγά μην μας αφήσουν να βγούμε"

να βγείς μόνος σου .Εγώ δεν περιμένω να μας βγάλει ο γερμανοδουλος Σαμαράς, αν και πιθανόν να σε βγάλουν οι ίδιοι αν πλέον δεν κερδίζουν απο την παρουσία σου. το "σιγα μην μας αφήσουν να βγούμε" είναι πεσιμισμός . Άρα τι αγωνίζεσαι αφού δεν πιστεύεις πως μπορούμε να τα καταφέρουμε ;

" και αν μας αφήσουν θα θελήσουν να μας ενώσουν τουλάχιστον με το δολάριο διότι αν έχεις πετρέλαιο πρέπει να έχεις δολάριο η ευρώ άλλο νόμισμα μπορεί να είναι και αίτια πόλεμου βλέπε Ιράν."

καταρχήν για να σε συνδέσουν με το δολλάριο πρέπει να το θέλουν οι ΗΠΑ. Δεν ξέρω αν θέλουν. 2) Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι απο την σκύλα στην χάρυβδη.

"αν έχεις πετρέλαιο πρέπει να έχεις δολάριο η ευρώ άλλο νόμισμα μπορεί να είναι και αίτια πόλεμου βλέπε Ιράν"
Για να έχεις πετρέλαιο δεν είναι απαραίτητο το ευρώ. Πριν το ευρώ πως έφερνες πετρέλαιο ; Ναι κάποιες συναλλαγές γίνονται με δολλάρια , κάποιες άλλες χώρες όπως το Ιραν δίνουν πετρέλαιο και με ανταλλαγή προιόντων ακόμη.Δυστυχώς χωρίς ρίσκο και κίνδυνο δεν γίνεται τίποτα. Ή ρίσκο ή αιώνια δούλοι της ΕΕ .

"Ο κόσμος δεν το ξέρει όμως ότι η δραχμή και η ανεξαρτησια θα μας σώσει όποτε αν και θα το ήθελα να βγούμε από την ΕΕ δεν νομίζω να ανακοινωθεί από την Χ.Α. γιατί μπορεί να χάσει ποσοστό γιατι παρα πολλοι βλέπουν ΜΜΠαραπληροφόρησης."

άρα η ΧΑ κάνει ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ ; Ο΄τι και οι υπόλοιποι που παίζουν με την νοημοσύνη του κόσμου ; Δεν φοβήθηκε εδώ και χρόνια που δεν είχε καθόλου κόσμο να λέει την αλήθεια στο θέμα ταμπού των λαθρομεταναστων και δεν μπορεί να πει την αλήθεια και να δικαιωθεί στο μέλλον ολοκληρωτικά στο θέμα της δραχμής ;

Ανώνυμος είπε...

Έλληνα εργάτη θα σου πω για χ.α ίσως το οικονομικό πρόγραμμα της να μη σε καλύπτει,αλλά για μένα όπως έχεις καταλάβει με ενδιαφέρει πρώτα το αίμα& η φυλή μου και σε αυτό με καλύπτεΙ έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο?τα παραμύθια είναι για να καταρρέουν λες και αναφέρεσαι σε έναν λαό που πιστεύει για νεκρούς και ήρωες στο πολυτεχνείο ακόμα!!!το Πασοκ έπαιρνε ποσοστά γιατί ο Τσοβόλας τα έδινε όλα!!στο Γράμμο-βίτσι έγινε μια μάχη και όχι σφαγή όπως στο Μελιγαλά θα επιμείνω γιατί πιστεύω ότι έχουν εμφυλιακες τάσεις είναι στο αίμα τους.μπορούμε να ανεβάσουμε τη στρατιωτική μας ισχύ άπο τη στιγμή που δε συνορευουμε με την Ελβετία...είχαμε πολλές ευκαιρίες με τη Ρωσίαγια συνεργασία αλλά τους φτυσαμε όσο πηγαίνουμε με το σταυρό στο χέρι μια ζωή ραγιάδες θα είμαστε στο λέω αυτό γιατί ισχυρίζεσαι ότι Ε.Έδεν θα σε αφήσει,εάν είχαμε ένα ηγέτη με αρχιδια και όχι αυτά τα ανδρείκελα πιστεύω ότι ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Το κόμμα με τις 500.000 όπου πάει βρίσκεται αντιμέτωπο με τους αστυνομικούς,αντιρατσιστέςκ.τ.λ ποιούς να κερδίσεις που από φόβο επεισοδίων δε πατάνε πλην το οργανωμένων(όπως και στο γήπεδο μόνο χούλιγκαν πατάνε πια)να πεις τα επιχειρήματα σου σε άνθρωπούς με παρωπίδες καιγρασσα στα μάτια ξέρεις πόσο δύσκολο είναι? Σε μια αντιπαράθεση με αριστερό μου απάντησε:κατάλαβα φασίστας είσαι και έφυγε ,τους αφήνω να ονειρεύονται στο παραμυθένιο κόσμο του πολυτεχνείου τους!

Έλληνας εργάτης είπε...

"Έλληνα εργάτη θα σου πω για χ.α ίσως το οικονομικό πρόγραμμα της να μη σε καλύπτει,αλλά για μένα όπως έχεις καταλάβει με ενδιαφέρει πρώτα το αίμα& η φυλή μου και σε αυτό με καλύπτεΙ έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο?"

Ασφαλώς και δεν με καλύπτει γιατί δεν είναι ουσιωδες.Δεν δίνει λύση. Το αίμα και η φυλή σου για να ζήσουν χρειάζονται ουσιώδες οικονομικό σύστημα , οικονομική ανεξαρτησία, δασμούς για προστασία. Ισχυρό εθνικό κράτος έχεις όταν ο λαός σου είναι ευτυχισμένος διαφορετικά είναι μια τυραννία . Η ΧΑ πρέπει να αλλάξει την στάση της και ν καταγγείλει το κωλονόμισμα και να φωναξει για άμεση αποδέσμευση απο την ΕΕ .Να μην αναγνωρίζει την ΕΕ και κάθε ευρωσύνταγμα για να μπορεί να μην έχει ισχύ το κάθε Δουβλίνο. Αν δεν τα κάνει αυτά δεν μπορεί να ζήσει το Έθνος.

Έλληνας εργάτης είπε...

"τα παραμύθια είναι για να καταρρέουν λες και αναφέρεσαι σε έναν λαό που πιστεύει για νεκρούς και ήρωες στο πολυτεχνείο ακόμα!!!"

Αρα τι κάνουμε υποστηρίζουμε το καθεστώς της 21ης Απριλίου που μόνο Εθνικιστικό δεν ήταν ; δεν σου ειπα να υποστηρίξεις το πολυτεχνείο. Το να μπαίνεις όμως απέναντι στον άλλον και να λες ζήτω η χούντα είναι λάθος γιατί τον πορώνεις. Αντί λοιπόν να δείξεις πόσο πούλησαν τις ιδέες τους οι πρωταγωνιστές του πολυτεχνείου, πας στο άλλο άκρο, αγιοποιώντας ένα καθεστώς που μόνο εθνικιστικό δεν ήταν.Η μεγάλη μάζα του κόσμου δεν ασχολείται με το παρελθόν αλλά με το τώρα. Οι κατηγορίες για ναζισμό δεν εμπόδισαν την ΧΑ να πάρει ποσοστά στα Καλάβρυτα. ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.

Έλληνας εργάτης είπε...

"το Πασοκ έπαιρνε ποσοστά γιατί ο Τσοβόλας τα έδινε όλα!!"

σε όλες τις εποχές η μαζα ειναι η ίδια , ζητάει τα ίδια . Το μόνο που αλλάζει ειναι τα ρούχα της.
Το υποκείμενο μας είναι η μάζα και το πως θα την κερδίσουμε.
Τι θελει ; να έχει φαί, στέγη, λεφτά, ασφάλεια , να περνάει καλά. Όταν δεν τα εχει αυτά σε εγκαταλείπει (πχ πασοκ 5%) , όταν τα έχει είναι μαζί σου.
Για να σε ακολουθήσει ο λαός πρέπει να ικανοποιείς τις βασικές του ανάγκες ή έστω να τον πείσεις οτι μπορεί να τις ικανοποιήσει μέσω του κόμματός σου.

Έλληνας εργάτης είπε...

"στο Γράμμο-βίτσι έγινε μια μάχη και όχι σφαγή όπως στο Μελιγαλά θα επιμείνω γιατί πιστεύω ότι έχουν εμφυλιακες τάσεις είναι στο αίμα τους."

Στο Γράμμο Βιτσι έγινε απλά το τέλος μιας σύρραξης την οποία επέβαλαν οι ξένες δυνάμεις (Δύση και ΕΣΣΔ).
Στους εμφυλίους κερδίζουν πάντα οι ξένοι , ποτέ εσύ , εσύ χάνεις.
Φαγωθήκαμε για τα συμφεροντα των ξένων τόσο απλά, δεν είδαμε το συμφέρον μας.
Να πανηγυρίσω ως Εθνικιστική μια νίκη των δεξιών επι των αριστερών δεν έχει νόημα. Το καθεστώς το οποίο ακολουθησε την μαχη εκείνη δεν οφέλεισε την Πατρίδα, τον λαό (όχι οτι αν νικούσαν οι άλλοι θα τον οφελούσε) .
Τι νόημα λοιόν έχει η κορύφωση των παθών τόσες δεκαετίες μετά ; Ενώ ο εχθρός είναι γνωστος καθόμαστε και ασχολούμαστε με το τι έγινε τότε ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;Εμφυλιακές τάσεις έχουν μικρά τμήματα και στους 2 πόλους , αυτούς δεν μπορείς να τους κερδίσεις. Την μεγάλη μάζα δεν την ενδιαφέρει το παρελθόν. Και πρέπει να την κερδίσεις με λόγο και επιχειρήματα που εδράζουν στο σήμερα όχι στο χθες.

Έλληνας εργάτης είπε...

".μπορούμε να ανεβάσουμε τη στρατιωτική μας ισχύ άπο τη στιγμή που δε συνορευουμε με την Ελβετία.."

εξήγησα σε προηγούμενα σχόλια μου για ποιόν λόγο είναι αδύνατη η ανοδος της στρατιωτικής μας ισχύος εντός ΕΕ. Όταν ακόμη και απο εκεί σου επιβάλλει περικοπές η ΕΕ είναι ουτοπία να λέμε πως θα εξοπλιστούμε σαν αστακοί απο αυτούς που δεν μας βοηθούν ούτε καν με λιμενικές δυνάμεις να ανακόψουμε τους λαθρομετανάστες.

Έλληνας εργάτης είπε...

"είχαμε πολλές ευκαιρίες με τη Ρωσίαγια συνεργασία αλλά τους φτυσαμε"

καλά και αυτοί σε φτύνουν μην νομίζεις. Η Ρωσία είναι μια άλλη ιερή αγελάδα του "πατριωτικού" χώρου αλλά και του "αριστερού" ! Οι δεξιοί περίμεναν να τους σώσει η ορθόδοξη Ρωσία και οι αριστεροί πρώτα η ΕΣΣΔ και τώρα ο απόγονός της ! Σύμμαχους κοιτάς να βρεις όχι με το συναίσθημα αλλά με το συμφέρον.
Πολλές φορές στο παρελθόν οι Ρώσοι σε πούλησαν όμως για αυτά τα πουλήματα πχ Ορλωφικά ο "πατριωτικός" χώρος δεν λέει τσιμουδιά. Ενώ για τα τσιπάκια της Δύσης σκούζουν οι Εθνικιστές , για τα τσιπάκια του Πούτιν δεν λένε τσιμουδιά. Το θέμα φίλτατε δεν είναι να αλλάξουμε νταβατζή αλλά να δούμε ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

" όσο πηγαίνουμε με το σταυρό στο χέρι μια ζωή ραγιάδες θα είμαστε στο λέω αυτό γιατί ισχυρίζεσαι ότι Ε.Έδεν θα σε αφήσει,εάν είχαμε ένα ηγέτη με αρχιδια και όχι αυτά τα ανδρείκελα πιστεύω ότι ήταν αλλιώς τα πράγματα."

Με το "εαν" δεν μπορώ να πάρω θέση. Το παρών δείχνει πως αυτός δεν έχει εμφανιστεί ακόμη . Δεν υπάρχει αυτός ο 'αρχιδάτος' ΟΎΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ , ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΨΟΦΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Θα τον δημιουργήσει η ανάγκη, όπως γίνεται πάντα. Αλλά καθήκον μας είναι να μην τον περιμενουμε (μεσιανισμός) αλλά να δημιουργήσουμε με τις πράξεις μας την πλατφόρμα που θα βοηθήσει να αναδειχθούν οι ηγεσίες.

Έλληνας εργάτης είπε...

"Το κόμμα με τις 500.000 όπου πάει βρίσκεται αντιμέτωπο με τους αστυνομικούς'

Φίλε μου παραπάνω που μίλησα για προδότες κωλόμπατσους γιατί δεν πήρες το μέρος μου ; Ο ακροδεξιός θίχτηκε που τους απέδωσα τους χαρακτηρισμούς που τους πρέπουν. Εσύ τώρα μου λες οτι τους έχεις απέναντι. Λυπάμαι αλλά θα πρέπει να βρεις τρόπο να τους αντιμετωπίσεις, όπως έκαναν όλα τα κινήματα του παρελθόντος που νίκησαν ή έχασαν .
Τα "ανάποδα, ανάποδα γυρίστε την ασπίδα" και λοιπές κλαψομουνιές των στοχικών πρέπει να σταματήσουν γιατί δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμά.


,αντιρατσιστέςκ.τ.λ ποιούς να κερδίσεις που από φόβο επεισοδίων δε πατάνε πλην το οργανωμένων(όπως και στο γήπεδο μόνο χούλιγκαν πατάνε πια)να πεις τα επιχειρήματα σου σε άνθρωπούς με παρωπίδες καιγρασσα στα μάτια ξέρεις πόσο δύσκολο είναι? Σε μια αντιπαράθεση με αριστερό μου απάντησε:κατάλαβα φασίστας είσαι και έφυγε ,τους αφήνω να ονειρεύονται στο παραμυθένιο κόσμο του πολυτεχνείου τους!

Έλληνας εργάτης είπε...

"αντιρατσιστέςκ.τ.λ ποιούς να κερδίσεις που από φόβο επεισοδίων δε πατάνε πλην το οργανωμένων(όπως και στο γήπεδο μόνο χούλιγκαν πατάνε πια)να πεις τα επιχειρήματα σου σε άνθρωπούς με παρωπίδες καιγρασσα στα μάτια ξέρεις πόσο δύσκολο είναι? Σε μια αντιπαράθεση με αριστερό μου απάντησε:κατάλαβα φασίστας είσαι και έφυγε ,τους αφήνω να ονειρεύονται στο παραμυθένιο κόσμο του πολυτεχνείου τους!"

τις προβοκάτσιες δεν της φοβόταν η ΧΑ στον Άγιο Παντελεήμονα όταν δεν είχε τέτοια ισχύ και κατέβαινε. Τώρα δηλ που ισχυροποιήθηκε φοβάται την προβοκάτσια και τους 300 αντιρατσιστές ; Ένα κόμμα που κατέβασε 50.000 κόσμο για ένα μνημόσυνο δεν μπορεί να στείλει 50 άτομα σε μια λαική συνέλευση μιας γειτονιάς και να κερδίσει τον κόσμο . Έχω πάει σε πολλές , ήταν όπως είπα λίγοι αντιρατσιστές και εφαγαν τρελή ήττα γιατί απλά δεν στοχεύαμε αυτούς αλλά τους υπόλοιπους ανθρώπους . Τους 5-6 μαλάκες δεν θα τους πείσεις, σε νοιάζουν οι υπόλοιποι.Το να εγκαταλε΄πεις την δουλειά μέσα στις μάζες είναι σαν να εγκαταλείπεις τον σκοπό που είναι να πάρεις την εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Να έχωένα κράτος που ευημερεί&να είμαι Καμπούλ δε μου λέει κάτι,θα επιμείνω στο έξω οι ξένοι πο υποστηρίζει η χ.α ο καθένας βάζει τις προτεραιότητες,σκέψου να ευημερουσαμε οικονομικά και με τους γελοίους νόμους που έχουμε πόσο λαθρο θα έρχονταν ακόμα.ΤΗ δεκαετια50-60που υπήρχε φτώχεια αλλά μπορούσες να κυκλοφορήσει ο λαός δεν ήταν ευτυχισμένος?

Ανώνυμος είπε...

Ανάφερα το πολυτεχνείο για να δεις πόσο τους αρέσει να ζουν με παραμύθια χωρίς να είναι διατεθειμένοι να δουν το -φως-εγω δεν εξύμνηση τη χούντα αλλά όταν η Δαμανάκη παραμένει ενεργή βουλευτίνα αντί να την μαυρίσουν την(ηρωίδα)του πολυτεχνείου μου δείχνει ότι συνεχίζουμε τον ύπνο του δικαίου!!για να κερδίσω τη μάζα πρέπει νΑ ικανοποιήσω τις ανάγκες,καλώς αλλά να δώσουμε και ΚΩΛΟ?η μάζα κάποια στιγμή πρέπει να πει ότι λέγαν και οι γερμανοί εδώ παραφραζω-Hellas uberalles-

Ανώνυμος είπε...

Για να κλείσω το θέμα Γράμμο,Μελιγαλά δε διαφωνώ απλ.ώς ανάφερα άλλο μια μάχη και άλλο η σφαγή αμάχων!στη κατάσταση που είμαστε ναι δυστυχώς πρέπει να διαλέξουμε ποιος νταβατζής θα μας φερθεί καλύτερα,τους δυτικούς τους δοκιμάσαμε ας δούμε και κάτι διαφορετικό,άποψη μου οι Ρώσοι χωρίς συναισθήματόλους όρους είχαν κάποιες αξιόλογες προτάσεις Π.χ αγορά μαχητικών και δημιουργία εργοστασίου ανταλλακτικών στην Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

Για κάθε μέτρο υπάρχει και αντίμετρο έχεις προσέξει πόσο αυστηρούς νόμους περνάνε για ρατσισμό εν όψη χ.Α?μιλάω εκ πείρας πληρώνοντας δικηγόρους για να τη βγάλω καθαρή.στη τηλεόραση δε ντοκυμανταίρ με τους κακούς ναζί,ολοκαύτωμα,αυγά φιδιού και πάει λέγοντας πες μου που θα πάει η χ.α να κερδίσει με λογο και δε θα γίνουν επεισοδια

Έλληνας εργάτης είπε...

"Να έχωένα κράτος που ευημερεί&να είμαι Καμπούλ δε μου λέει κάτι"

να είσαι Καμπούλ και να ευημερείς δεν γίνεται. Η Καμπούλ δεν έχει μετανάστες αλλά υποφέρει απο φτώχεια. Μπορείς ωραιότατα να υποφερεις και για άλλους λόγους. Το Αφγανιστάν έχει χρέος αστείο αλλά δεν ζηλεύες το βιοτικό επίπεδο του Αφγανού.


",θα επιμείνω στο έξω οι ξένοι πο υποστηρίζει η χ.α "

το οποίο είναι αδύνατο όσο υπάρχουν τα μάαστριχτ και σέγκεν και Δουβλίνα. Πως θα το κάνει πράξη η ΧΑ αν δεν φύγει απο ΕΕ ;

"ο καθένας βάζει τις προτεραιότητες,σκέψου να ευημερουσαμε οικονομικά και με τους γελοίους νόμους που έχουμε πόσο λαθρο θα έρχονταν ακόμα."

Oλ λαθρο έρχονται γιατί τους θέλει η ΕΕ και το κράτος. Αυτοί θέλουν να μην ευημερείς.

"ΤΗ δεκαετια50-60που υπήρχε φτώχεια αλλά μπορούσες να κυκλοφορήσει ο λαός δεν ήταν ευτυχισμένος?"

Ο λαός δεν ήταν ευτυχισμένος γιατί ζούσε φτωχικά , μπορεί να υπήρχαν δουλειές αλλά εκεινη την περίοδο ήσουν μια φθηνή χώρα δηλ αντίστοιχα οτι οι Ασιατικές τώρα. Δεν είχες τα μείον της μετανάστευσης αλλά δεν σημαίνει οτι ο λαός δεν επιθυμούσε αλλαγές. Για αυτό και ήταν ταραγμένες και εκείνες οι περίοδοι. Το οτι τώρα είναι χειρότερα ουδείς το αρνείται , αυτό όμως δεν σημαίνει οτι νοσταλγούμε τον γερο-καραμανλή, την Φρειδερίκη κλπ.Και πριν ακόμη , το 1910 που δεν ειχες μετανάστες ο λαός πεινούσε κι έκανε εξεγέρσεις (Κιλελέρ, Τρίκαλα κλπ)

Έλληνας εργάτης είπε...

"Ανάφερα το πολυτεχνείο για να δεις πόσο τους αρέσει να ζουν με παραμύθια χωρίς να είναι διατεθειμένοι να δουν το -φως-εγω δεν εξύμνηση τη χούντα αλλά όταν η Δαμανάκη παραμένει ενεργή βουλευτίνα αντί να την μαυρίσουν την(ηρωίδα)του πολυτεχνείου μου δείχνει ότι συνεχίζουμε τον ύπνο του δικαίου!"

Όπου εμφανίζεται η κυρία τρώει κράξιμο. Δες τους γύρω σου όταν εμφανίζεται στην tv τι λένε. Τα κόμματα αυτά ψόφησαν . Θα πίστευες πριν 4 έτη οτι το ΠΑΣΟΚ θα έφθανε στο σημερινό ;άρα ο κόσμος δεν κοιμάται όσο νομίζεις.

Έλληνας εργάτης είπε...

"για να κερδίσω τη μάζα πρέπει νΑ ικανοποιήσω τις ανάγκες,καλώς αλλά να δώσουμε και ΚΩΛΟ?η μάζα κάποια στιγμή πρέπει να πει ότι λέγαν και οι γερμανοί εδώ παραφραζω-Hellas uberalles-"

Το αν θα δώσεις κώλο είναι δικό σου θέμα. Τα βασικά ζητάει. Οι άλλοι δεν της τα δίνουν , της παίρνουν και όσα έχει. Σο χέρι σου ειναι να την κερδίσεις . Δεν θα την κερδίσεις μιλώντας της για μεγαλεία και κατακτήσεις αλλά για το πως θα καλύψει τις αναγκες της. Ο λαός γίνεται πατριώτης όταν αγαπάει τον τόπο που μένει γιατί περνάει καλά. Αν δεν περνάει καλά θα μισήσει τον τόπο του . Είναι έτσι είτε μας αρέσει είτε όχι.

Έλληνας εργάτης είπε...

¨"Για να κλείσω το θέμα Γράμμο,Μελιγαλά δε διαφωνώ απλ.ώς ανάφερα άλλο μια μάχη και άλλο η σφαγή αμάχων!"

άμαχοι την πληρώνουν στους εμφύλιους πάντα δυστυχώς. Και αυτοί θα αρχίσουν να σου λένε για φόνους δικών τους. Μετρώντας ποιος έχασε τους πιο πολλούς δεν πειθεται κανείς, απο καμία πλευρά.

"στη κατάσταση που είμαστε ναι δυστυχώς πρέπει να διαλέξουμε ποιος νταβατζής θα μας φερθεί καλύτερα,τους δυτικούς τους δοκιμάσαμε ας δούμε και κάτι διαφορετικό,άποψη μου οι Ρώσοι χωρίς συναισθήματόλους όρους είχαν κάποιες αξιόλογες προτάσεις Π.χ αγορά μαχητικών και δημιουργία εργοστασίου ανταλλακτικών στην Ελλάδα"

Η προσσέγγιση του Καραμανλή στους Ρώσους απέδειξε πως δεν ειναι πρόθυμοι να ρισκάρουν για τις επενδύσεις τους. Απόδειξη το οτι σε άφησαν να καίγεσαι όλο το καλοκαίρι και δεν κουνηθηκαν.
Με το που πας να πάρεις οπλα ρωσικά φίλε μου θα σταματήσουν να σου δίνουν οπλα, πυρομαχικά κλπ οι ΗΠΑ ενώ το σύνολο του οπλισμού σου ειναι δυτικό . Δεν γίνεται σταδιακή αντικατάσταση οπλισμού, οι ΗΠΑ δεν θα σε περιμένουν . Θα σου την κάνουν άμεσα , όπως δεν σε περίμεναν με τις πυρκαγιές , σε έκαψαν σε λίγες μέρες.Δεν σου λέω να μην το δούμε , απλά σου λέω οτι δεν ειναι τόσο απλό όσο λένε κάτι ρωσοτσολιάδες.

Έλληνας εργάτης είπε...

"πες μου που θα πάει η χ.α να κερδίσει με λογο και δε θα γίνουν επεισοδια"

επεισόδια πάντα θα γίνονται. Χωρίς συγκρούσεις κανεις δεν επικράτησε ποτέ. Απώλειες θα έχεις και θα έχουν . Ή λοιπόν αρνείσαι το πεζοδρόμιο κι νικούν αυτοί ή ρισκάρεις και κατεβαινεις.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε υπάρχουν και καλοί και κακοί μπάτσοι και μαλακές καισωστοί αλλά δεν παύουν να είναι ένστολοι και να εκτελούν διαταγές πωΣ θεωρείς ότι πρέπει να συμπεριφερονται?σε μια βουλή που το 80%ειναι αριστεροί και το άλλο δέκα είναι φιλία προσκυμενοι σε αυτούς δεν θες να υπάρχει μια φωνή σαν τη χ.Α?έχουμε στην Ελλάδα το κακό ιδίωμα να τα ξέρουμε όλα και να είμαστε φωστήρες αλλά πάντα έξω από τον χορό θέλει πολύ δουλειά για να αλλάξει νοοτροπία ο Νεοέλληνας

Ανώνυμος είπε...

Στο θεμα της Ρωσιας .
Δεν θα σε βοηθήσει η Ρωσια για να συνεχίζεις να εισαι στι ΝΑΤΟ και στην ΕΕ αν η κυβερνηση δεν ειναι ετοιμη να αλλαξει ομάδα δεν θα σε βοηθήσει αλλη.

Ανώνυμος είπε...

Το Αφγανιστάν έχει χρέος γελοίο και το 80%παραγωγης οπίου στο κόσμο και ο λαός έχει μάθει σε αυτόν το τρόπο ζωής και τον γύφτο αν το βάλεις μέσα σε σπίτι θα το διαμόρφωση σαν τσαντίρι,υπήρχε φτώχια αλλά δε τρώγαμε από τα σκουπίδια που βλέπουμε σήμερα και το ποιοι ήταν πιο ευτυχισμένοι την απάντηση στην δίνουν οι 4000 αυτοκτονίες!το μισό Πασοκ έχει πάει στο σύριζα που πάει για κυβέρνηση όχι φίλε δεν έχουν ξυπνήσει ακόμα δυστυχώς

Έλληνας εργάτης είπε...

"Φίλε υπάρχουν και καλοί και κακοί μπάτσοι και μαλακές καισωστοί αλλά δεν παύουν να είναι ένστολοι και να εκτελούν διαταγές πωΣ θεωρείς ότι πρέπει να συμπεριφερονται?"

φίλε μου δεν με απασχολεί τι εντολές έχουν όταν φαίρονται όπως φέρονται εναντίον του λαού ο οποίος παλεύει για το δίκιο του. Απάντησε μου . Αυτοί δεν ηταν που έκαναν τα αίσχη στον Άγιο Παντελεήμονα ; Αυτοί δεν συνέλλαβαν 45 Εθνικιστές στην Πανόρμου ;Αυτοί δεν σου απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις ; Με το "εκτελούν εντολές" δεν πάμε πουθενά. Και ο Σαμαράς εντολές εκτελεί , να μην τον κράζουμε τότε.Να κάνουν στην άκρη και να αφήσουν τον λαό να κάνει αυτό που θέλει.Αντι για αυτό πορωμένοι φυλάνε το μπουρδέλο αι σώζουν τους πολιτικούς και προστατεύουν τα αλλοδαπά όπως προστάτεψαν απο λιντσάρισμα τον αφγανό φονιά του Πατρινού και τους άλλους φονιάδες στην Πειραικη-πατραική. Μονίμως εναντίον των Ελλήνων.


"σε μια βουλή που το 80%ειναι αριστεροί και το άλλο δέκα είναι φιλία προσκυμενοι σε αυτούς"

που τους είδες τους αριστερούς ; Το κκε , τον συριζα , την δημαρ του μνημονίου , το πασοκ του μνημονίου ;

"δεν θες να υπάρχει μια φωνή σαν τη χ.Α?έχουμε στην Ελλάδα το κακό ιδίωμα να τα ξέρουμε όλα και να είμαστε φωστήρες αλλά πάντα έξω από τον χορό θέλει πολύ δουλειά για να αλλάξει νοοτροπία ο Νεοέλληνας"

εγώ δεν γνωρίζω τα πάντα , μπορεί να μην γνωριζω τίποτα αλλά μετά απο κάποια χρόνια δεν μπορεί να θέλει να με δουλευει όποιος λέει "θα ανασυγκροτηθούμε με ευρώ και μετά θα αποχωρήσουμε".
Δεν με ενδιαφέρει το κοινοβούλιο αγαπητέ. Είναι μόνο ένα ελάχιστο μέρος της δουλειάς που πρέπει να κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

παντως με τισ φωτιες που αναφερες ειχαν συνδραμει ρωσικα ελικοπτερα με ολοι την ομαδα υποστηριξης, μια διαλυμενη χωρα που ουτε να συντηρησουμε πυροσβεστικα μεσα μου φταινε οι αλλοι που καηκα,οσο για τις φωτιες ειναι ενα θεμα μεγαλο και αυτο βλεπε τουρκους πρακτορες.η προσεγγιση του καραμανλη με τους ρωσους...και απο πισω η ντορα με τους αμερικανους δηλαδη εσυ τι περιμενες να γινει;ουτε ρωσοπληκτος ειμαι ουτε να τους προσκυνησουμε αλλα πρεπει να επαναπροσδιορισουμε τις συμμαχιες μας φιλε εργατηxib

Έλληνας εργάτης είπε...

"Στο θεμα της Ρωσιας .
Δεν θα σε βοηθήσει η Ρωσια για να συνεχίζεις να εισαι στι ΝΑΤΟ και στην ΕΕ αν η κυβερνηση δεν ειναι ετοιμη να αλλαξει ομάδα δεν θα σε βοηθήσει αλλη."

ΩΡΑΙΑ. Συνεπώς η ΧΑ που υποστηρίζει την προσέγγιση με την Ρωσία ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΕ ώστε να υπάρξει συμμαχία με την χώρα αυτη. Διαφορετικά δεν το εννοεί όταν μιλάει για Ελληνορωσική συμμαχία. Το "το ευρώ ειναι ακριβό, το έχουμε πληρώσει" ,"πρώτα να φτιάξουμε την παραγωγή μας και μετά να βγούμε" δεν πείθει κανέναν , είναι λάθος και δεν στέκει.

Έλληνας εργάτης είπε...

"Το Αφγανιστάν έχει χρέος γελοίο και το 80%παραγωγης οπίου στο κόσμο και ο λαός έχει μάθει σε αυτόν το τρόπο ζωής και τον γύφτο αν το βάλεις μέσα σε σπίτι θα το διαμόρφωση σαν τσαντίρι,υπήρχε φτώχια αλλά δε τρώγαμε από τα σκουπίδια που βλέπουμε σήμερα και το ποιοι ήταν πιο ευτυχισμένοι την απάντηση στην δίνουν οι 4000 αυτοκτονίες!"

καταρχήν πιο πριν είπα πως τώρα είναι χειρότερα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τότε περνούσαμε καλά για αυτό και υπήρχαν ταραχές, λαικές κινητοποιήσεις κλπ.Συνεπώς δεν χρειαζόταν να πεις για τις αυτοκτονίες οι οποίες λογικά θα είναι περισσότερες απο οτι οι αντίστοιχες τότε.Οι λαοί δεν γυρίζουν πίσω.Δεν θα δεχτεί ο Έλληνας να επιστρέψει στο βιοτικό επίπεδο προ 40 ετών και πολύ καλά θα κάνει.

"το μισό Πασοκ έχει πάει στο σύριζα που πάει για κυβέρνηση όχι φίλε δεν έχουν ξυπνήσει ακόμα δυστυχώς"

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταλείψουν το μαντρί 30 ετών. Έγινε. Κάποιοι πάνε στο συριζα (η ελπίδα βλεπεις) κάποιοι σε άλλο κόμμα. Όμως ελάχιστοι για να μην πω κανείς δεν τα εμπιστεύεται για αυτό ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΓΡΦΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ! Άρα ο κόσμος και ξυπνάει και ψάχνεται πολιτικά. Το να υποτιμάμε τον κόσμο είναι απο τα χειρότερα λάθη που μπορεί να κάνει όποιος ενδιαφέρεται να κερδίσει οπαδούς.

Έλληνας εργάτης είπε...

"παντως με τισ φωτιες που αναφερες ειχαν συνδραμει ρωσικα ελικοπτερα με ολοι την ομαδα υποστηριξης, μια διαλυμενη χωρα που ουτε να συντηρησουμε πυροσβεστικα μεσα μου φταινε οι αλλοι που καηκα,οσο για τις φωτιες ειναι ενα θεμα μεγαλο και αυτο βλεπε τουρκους πρακτορες.η προσεγγιση του καραμανλη με τους ρωσους...και απο πισω η ντορα με τους αμερικανους δηλαδη εσυ τι περιμενες να γινει;"

θυμάμαι όταν πλέον είχε συντελεστεί το μεγαλύτερο μέρος της καταστροφής έστειλαν κάτι λίγα , όπως και οι Γάλλοι και άλλοι. Δεν λέγεται βοήθεια αυτό προς μια χώρα που μάλστα υπάρχει η συμφωνία για τον αγωγό.Εγώ δεν κοιτάω τι έκαναν οι εχθροί μας (καλά έκαναν, το συμφέρον τους κοίταξαν) αλλά κυρίως οι Ρώσοι οι οποίοι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ.

"ουτε ρωσοπληκτος ειμαι ουτε να τους προσκυνησουμε αλλα πρεπει να επαναπροσδιορισουμε τις συμμαχιες μας φιλε εργατηxib"

Δεν σε είπα ρωσόπληκτο , γιατί να σε πω ; ως προς τον επαναπροσδιορισμό συμμαχιών συμφωνώ και δεν αφήνω κανέναν παίκτ απ'έξω , ποτέ δεν ξέρεις στην πολιτική. Τέλος για να μην σε κουράζω δεν έχουμε πάει 161 σχόλια για να θίξουμε την ΧΑ αλλά για να δείξουμε τα σημεία που στραβά αρμενίζει .Αν τα διορθώσει θα είμαι μαζί της, διαφορετικά απέναντι.

Ανώνυμος είπε...

το κακο ξεκιναει απο τηνυποκρισια μας οταν σου λενε για τους πολιτικους κρεμασμα και γουδι και απο την αλλη στη φαπα της κανελλη καταδικαζουν τη βια τι περιμενεις.Συμφωνω σε καποια για τους μπατσους τι προτινεις να στασιασουν;στα περιστατικα που αναφερες τα περισσοτερα ειχαν σχεση μεΧ.Α και ειδες αντιμετωπιση, επι πακη που καιγοταν η αθηνα τοσες μερες ειδεσ σταση η ελας που κρατησε και αυτο γιατι η αριστερα κανει κουμαντο,μια μεταλλαγμενη αριστερα οπως ειπες του μνημονιου και των δεξιων τσεπων αλλα στα εθνικα θεματα φερονται παντα ως γνισιοι αριστεροι

Έλληνας εργάτης είπε...

"το κακο ξεκιναει απο τηνυποκρισια μας οταν σου λενε για τους πολιτικους κρεμασμα και γουδι και απο την αλλη στη φαπα της κανελλη καταδικαζουν τη βια τι περιμενεις."

ασχολείσαι με την μειοψηφία. Η συντριπτκή πλειοψηφι του κόσμου δεν ασχολείται με τέτοια ζητηματα. Αν ασχολιόταν θα έπεφτε η ΧΑ στις επαναληπτικές εκλογές. Οι μόνοι που ασχολούνται είναι οι πορωμένοι κάθε πλευράς.

"Συμφωνω σε καποια για τους μπατσους τι προτινεις να στασιασουν;"

ΝΑΙ. Αν πάλι δεν μπορούν να κάνουν στην άκρη.

"στα περιστατικα που αναφερες τα περισσοτερα ειχαν σχεση μεΧ.Α και ειδες αντιμετωπιση, επι πακη που καιγοταν η αθηνα τοσες μερες ειδεσ σταση η ελας που κρατησε και αυτο γιατι η αριστερα κανει κουμαντο,μια μεταλλαγμενη αριστερα οπως ειπες του μνημονιου και των δεξιων τσεπων αλλα στα εθνικα θεματα φερονται παντα ως γνισιοι αριστεροι "

όπως βλέπεις λοιπόν αυτή η αστυνομία είναι αντιλαική, εχθρική και δεν υπάρχει λόγος για ελαφρυντικά. Μόνο το μίσος μας τους αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Εάν στην ηγεσίσΑ τής ΕΛΑΣ η στην κυβέρνηση ήταν εθνικιστές θα συμπεριφέρονταν έτσι ώστε να αξίζουν το μίσος μας?Άντε και στασιαζαν που ξέρεις ιδεολογικά τι κάνει ο καθένας ο πασοκοσυριζαιος θα έκανε ταστραβά μάτια στους αναρχες και ο εθνικιστής στη χ.α θα συμπορευοντουσταν ο καθένας ανάλογα με τα πιστεύω του?Ας καταργήσουμε την αστυνομία και κάθε κόμμα ας έχει την κομματική του αστυνομία και ο κσλυτερος&δυνατοτερος ας επικρατήσει!

Έλληνας εργάτης είπε...

"Εάν στην ηγεσίσΑ τής ΕΛΑΣ η στην κυβέρνηση ήταν εθνικιστές θα συμπεριφέρονταν έτσι ώστε να αξίζουν το μίσος μας?"

με το αν δεν γράφεται η ιστορία. Τώρα είναι έτσι και αξίζουν το μίσος μας.

"Άντε και στασιαζαν"

για να στασιάσεις θέλει @ρχίδια και ο "Έλληνας" αστυνομικός δεν έχει ιδέα απο @ρχίδια. Παντελόνια φοράει κατ'ανάγκη.


" που ξέρεις ιδεολογικά τι κάνει ο καθένας ο πασοκοσυριζαιος θα έκανε ταστραβά μάτια στους αναρχες και ο εθνικιστής στη χ.α θα συμπορευοντουσταν ο καθένας ανάλογα με τα πιστεύω του?Ας καταργήσουμε την αστυνομία και κάθε κόμμα ας έχει την κομματική του αστυνομία και ο κσλυτερος&δυνατοτερος ας επικρατήσει!"

μα αυτό σε συμφέρει. Γιατι απλά έχεις έτοιμες δομές για να επικρατήσεις !Οι λεγόμενοι αντεξουσιαστές λόγω ιδεών δεν μπορούν να συγκροτήσουν ενιαίο πειθαρχημένο κίνημα.