ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/4/13

ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΡΙ ΜΗ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ...

 Ο Πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος.

Οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου του συγκεκριμένου Δικηγορικού Συλλόγου πάντα πορεύονται στα όρια άκρατης υποκρισίας και τα επίπεδα γλοιώδους γελοιότητας και πολλές φορές τα ξεπερνούν και αυτά. Ο ΝΔκράτης πρόεδρος του ΔΣΑ υπογράφει ένα πρόσφατο Δελτίο Τύπου του Συλλόγου για την.... Μανωλάδα..


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
       Ακαδημίας 60, 10679 Αθήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή το πρόσφατο πρωτοφανές περιστατικό στη Μανωλάδα, όπου στελέχη επιχείρησης πυροβόλησαν εν ψυχρώ εκατοντάδες αλλοδαπούς εργαζομένους – απλήρωτους επί σειρά μηνών – με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες από αυτούς, κάποιοι εκ των οποίων σοβαρά, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη του αλλά και την έντονη θεσμική ανησυχία του για την εμφάνιση τέτοιων φαινομένων. 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, πάγια και διαχρονικά αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας και, ειδικότερα, εν προκειμένω, σε πράξεις  που συνδέονται με οποιαδήποτε μορφή ρατσιστικού μίσους, εχθρότητας και βίας, καλεί τα όργανα της συντεταγμένης πολιτείας και ολόκληρο τον ελληνικό λαό σε διαρκή επαγρύπνηση. 

Καμία ανοχή απέναντι στη βία και το ρατσισμό.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


Που έγκειται η γελοιότητα στην άνωθεν ανακοίνωση; Είναι απλό. Ο ΔΣΑ μιλάει για βία και ρατσισμό κατά των αλλοδαπών όμως δεν λέει κουβέντα για την εκμετάλλευση των αλλοδαπών από πάμπολλους δικηγόρους του Συλλόγου οι οποίοι τα κονομάνε χονδρά  για να "κανονίζουν" και να "διεκπεραιώνουν" υποθέσεις παραχώρησης Ασύλου, ανανέωσης άδειας παραμονής και παροχής αυτής στους αλλοδαπούς, πολλές φορές ακόμα και παράνομα και δια μέσω κυκλωμάτων, χωρίς καν να είναι αναγκαία και να προβλέπεται δικηγορική αρωγή, συνδρομή και παρουσία σύμφωνα με το Νόμο. Για να μη πω και το ότι χάρις στην απίστευτη εγκληματικότητα των αλλοδαπών ζούνε οι περισσότεροι δικηγόροι σήμερα.. Γιαυτό και δεν έβγαλε ο Αδαμόπουλος ούτε κανείς άλλος μέσα από τον ΔΣΑ ποτέ, ένα ανάλογο δελτίο τύπου ή ανακοίνωση πχ για την κοπελίτσα που τσάκισε στα βράχια ο Πακιστανός ή για την Κατερίνα που πέθανε από τα καλάσνικοφ των Ουτσεκάδων που το έσκασαν από τις φυλακές του Ρουπακιώτη και του Δένδια, ούτε είπαν ποτέ λέξη για τα χιλιάδες καλάσνικοφ που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, ούτε είπαν λέξη για τις καθημερινές σφαγές αθώων Ελλήνων πολιτών για λίγα ευρώ από αλλοδαπούς σχεδόν στο 100% των περιπτώσεων...

Με λίγα λόγια για τον ΔΣΑ που κατά τα άλλα μας προτρέπει να μη δείχνουμε καμία ανοχή στη βία και τον ρατσισμό κατά των αλλοδαπών, αυτά τα δύο είναι και το βούτυρο στο ψωμί των μελών του και να είναι καλά και πάντα αμέτρητοι και ατελείωτοι οι λαθραίοι ώστε να παρανομούν, να ζητάνε άσυλα και άδειες παραμονής και να σκοτώνουν γεροντάκια κάθε μέρα  ώστε να έχουν δουλίτσα οι δικηγόροι και να τα κονομάνε χονδρά..   

Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί...

Δεν υπάρχουν σχόλια :