ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/4/13

ΑΛΒΑΝΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΟΥΝ!!!! ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ....

Αμφιβάλλετε; Τι έκαναν στο Κόσσοβο; Το ίδιο πάνε να κάνουν κι εδώ! Ξυπνάτε ρε, γιατί οι πολικοί μας είναι στουρνάρια!!!
O αλβανικός εθνικισμός που σε πολιτικό επίπεδο εκφράζεται από το κόμμα της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας (στην πράξη είναι το πολιτικό σκέλος του UCK και του UCC) ίδρυσε στην Ελλάδα «μυστικό» παράρτημα του με την ονομασία (Ερυθρόμαυρη συμμαχία- Τσαμουριά ) σύμφωνα με το αλβανικό πρακτορείοbalkanweb.Lajmet.com .
 
Η ίδρυση του ελληνικού "βραχίονα" της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έγινε στην περιοχή της Θεσπρωτίας ("Τσαμουριά" την αποκαλούν) από «εκατοντάδες νέους» μεταδίδει το αλβανικό πρακτορείο.

Την ίδια στιγμή προβοκάτορες εθνικιστές Αλβανοί επέδραμαν και κατέστρεψαν το Μνημείο των νεκρών του υψώματος 731 στην Βόρειο Ήπειρο όπου το 5ο Σύνταγμα Πεζικού στον Β'ΠΠ έδωσε την πιο συγκλονιστική μάχη και είχε την μεγαλύτερη αμυντική επιτυχία των ελληνικών όπλων στον Β'ΠΠ.
Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την παράδοση από τον Α/ΓΕΕΘΑ στη ΣΜΥ της Σημαίας του ηρωικού 5ου ΣΠ! Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Σε ότι αφορά το αλβανικό κόμμα που φιλοδοξεί να κατεβάσει υποψήφιους στις ελληνικές εκλογές και να αποτυπώσει την δύναμη της "αλβανικής μειονότητας" στην Ελλάδα σύμφωνα με ανακοίνωση στα αλβανικά ΜΜΕ της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας (AK) "Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα του να υπερασπιστεί τα δίκαια και την αξιοπρέπεια των Αλβανών στην Ελλάδα στο ζήτημα της Τσαμουριάς το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος του του κόμματος".
Η ανακοίνωση του κόμματος «Ερυθρόμαυρη συμμαχία» αναφέρει τα εξής: "Εκατοντάδες νέοι πατριώτες της Αλβανίας κατάφεραν μετά από αρκετές εβδομάδες προσπάθειας στην δημιουργία παρατήματος του κόμματος στην "Τσαμουριά" ( Εννοεί Θεσπρωτία ) και την ίδρυση κόμματος για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας των περισσότερων από ενός εκατομμύριου συμπολιτών μας Αλβανών που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη γειτονική χώρα την Ελλάδα".

Η «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία - "Τσαμουριά», μετά την ίδρυση των πρώτων παραρτημάτων στην Ηγουμενίτσα, αναμένεται να διευρύνει την δραστηριότητα της σε όλη την Ελλάδα, με επίκεντρο την "Τσαμουριά"( Εννοουν Θεσπρωτία-Πρέβεζα ΚΤΛΠ. ).

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει "Για πρώτη φορά, ένα αλβανικό πολιτικό κόμμα δημιουργεί το παράρτημα του στην Ελλάδα, δείχνοντας όλη την προσοχή και την φροντίδα του όχι μόνο στους (Αλβανούς από την Τσαμουριά ) αλλά σε όλους τους Αλβανούς μετανάστες που ζούν στην Ελλάδα , όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Πολλοί Αλβανοί πολιτικοί έχουν μιλήσει για λογαριασμό των μεταναστών αυτά τα 23 χρόνια δημοκρατίας, αλλά κανένας και τίποτα δεν υλοποιήθηκε γι 'αυτούς, ακόμη και το πιο βασικό δικαίωμα «του εκλέγειν» στο κράτος καταγωγής τους.

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία Τσαμουριά», εκτός από το πρόγραμμα και την εθνικιστική πλατφόρμα της , προτίθεται να λάβει μέρος σε εκλογικές αναμετρήσεις στη γειτονική Ελλάδα, ακόμη στις τοπικές εκλογές. Αναμένεται ότι πάνω από 500 χιλιάδες Αλβανοί με δικαίωμα ψήφου θα υποστηρίξουν το κόμμα στην Ελλάδα". καταλήγει η ανακοίνωση.

defencenet.gr

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Που τους είδες τους 500 χιλιάδες Αλβανούς με δικαίωμα ψήφου?


ΥΓ Εδώ 500 χιλιάδες <> ψήφισαν κόμμα που εκθειάζει τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι που μας κατέκτησαν.
Μα πόσο μαλάκες υπάρχουν πια

Σίμος είπε...

"21 Απριλίου 2013 - 6:17 μ.μ." και άλλοι τόσοι εκατομμύρια μαλάκες που εκθειάζουν τον Στάλιν και τον Τσαουσέσκου. Άσε τι να λέμε τώρα..

Ανώνυμος είπε...

21 Απριλίου 2013 - 6:43 μ.μ.

Ενοείται να βγαλουν τον καρκινο και οι μεν και οι δεν

Ανώνυμος είπε...

Με τους δικούς σου όλοι οι μη προνομιούχοι θα αρρωστήσουν από τον καρκίνο. Και να μη ξεχνάμε και τις 3500 χιλιάδες αυτοκτονίες μέχρι τώρα.

Ανώνυμος είπε...

NA ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ Δ Ε Ν ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΔΡΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ Ο ... ΦΥΛΑ ΤΑ ΕΡΜΑ. ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΑΡΗΔΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΗΔΗ ΕΦΥΓΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ

asepites είπε...

Ρίχνουν άδεια για να πιάσουν ... πάλι άδεια.
Ούτε 30.000 δεν ήταν οι αλλοδαποί ψηφοφόροι εως το 2012 με το έκτρωμα ραγκούση και οι οποίοι βέβαια ΔΕΝ θα ξαναψηφίσουν αφού ο εκτρωμονόμος αυτός τέλος.
Εξαίρεση φυσικά αποτελούν οι Έλληνες βορειοηπειρώτες και Ελληνες πόντιοι της τέως εσσδ καθώς και άλλοι παλινοστούντες.

Φυσικά και ο φόβος φυλά τα έρμα και εγω έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους χρυσαυγίτες της Ηπείρου.Μπορεί να είναι οι λιγότεροι ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ σε σχέση με τους συνολικούς ψηφοφόρους της περιφέρειας ηπείρου όσον αφορά τις άλλες περιφέρειες της χώρας μας αλλά τα όποια ποσοστά είναι για να αλλάζουν προς το καλύτερο.