ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

11/4/13

ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ....

Πραγματικά είναι εντελώς της πλάκας οι του Zougla.gr και όχι μόνο... Γενικότερα η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι σε επίπεδο όχι απλά κατάπτυστο, αλλά δυσώδους βούρκου!! "Σήκωσε" λοιπόν ένα θέμα ο Μάκης  τάχα αποκλειστική μάλιστα αποκάλυψη της Ζούγκλας, με τίτλο "Η μαφία των προϊόντων-μαϊμού" που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ!

Το "ρεπορτάζ" που υπογράφει ο πολλά γνωστός δημοσιογράφος κυνηγός και τιμωρός αγοράς και μπλουζίστας μπουζουξής Νίκος Τσιαμτσίκας υποτίθεται πως ξεμπροστιάζει τους μαφιόζους εισαγωγείς που πουλάνε στην αγορά μαϊμού προϊόντα τα οποία  προσιδιάζουν και παραπέμπουν από εμφάνιση στα γνήσια και ξεγελούν έτσι τους αγοραστές! Φυσικά αυτό υπάρχει αλλά σίγουρα δεν έχει να κάνει με τα όσα αναφέρει και κυρίως παρουσιάζει η Ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου.... Πάμε λοιπόν να γελάσουμε με το επίπεδο του δημοσιογραφικού βλακεντισμού του Zougla.gr:

Όλες οι φωτό που θα δείτε προέρχονται από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ της Ζούγκλας..

Στην αρχή παρουσιάζονται μπαταρίες μαϊμού SQMY που προσιδιάζουν στις γνήσιες SONY αν και πρέπει να έχεις στραβισμό 22 βαθμών για να μη το διαπιστώσεις με μία μόνο ματιά. Μέχρι εδώ ας πούμε όλα καλά, σωστά και ωραία μετά όμως ξεκινάει το μεγάλο γέλιο γιατί ο Μάκης προφανώς δεν βρήκε κάτι περισσότερο από μαϊμού να βγάλει στον αέρα...Εδώ γράφει ο Μάκης με bold γράμματα πως: ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ MAIMOY ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:

Γνήσιο δηλαδή είναι το AZAX και όχι το AJAX!!!!!! Εάν πάτε ΕΔΩ  θα δείτε πως το γνήσιο προιόν (σύμφωνα με την ονομασία) είναι το AJAX...
  Φυσικά και τα δύο προϊόντα είναι γνήσια και της ίδιας εταιρίας AJAX απλά στην Ελλάδα λόγω της προφοράς έχει επικρατήσει το προϊόν να γίνεται διακριτό με το Ζ αντί το J (κανονικά προφέρεται Άγιαξ και όχι Άζαξ όπως έχει επικρατήσει στην Ελλάδα) και στην Ελλάδα να παράγεται ή να παρασκευάζεται με αυτή την ονομασία.... Παράλληλη εισαγωγή ναι, αλλά όχι Μάκη μας πως το ένα είναι γνήσιο και το άλλο μαϊμού... Έλεος δηλαδή!

Και συνεχίζεται το άθλιο αυτό ρεπορτάζ δείχνοντας και άλλα προϊόντα επισημαίνοντας πως πρόκειται τάχα για πιστές απομιμήσεις όπως επισημαίνουν οι δημοσιογραφάρες του Μάκη και με το γνήσιο προϊόν πάντα στα δεξιά ενώ τη μαϊμού από αριστερά....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Καθαρά μπορεί να διακρίνει ο καθένας και χωρίς να είναι ειδικός, πως όλα τα προϊόντα που δείχνει η Μάκουλας είναι γνησιότατα και μάλιστα ούτε καν παράλληλης εισαγωγής. Απλά είτε πρόκειται για τα ίδια ακριβώς προϊόντα σε διαφορετικό μέγεθος, είτε πρόκειται για διαφορετικά σε άρωμα ή γεύση προϊόντα της ίδιας όμως σειράς και εταιρίας!!!! 


Α ρε Μάκη κάναμε και πάλι κεφάλι με τις αποκλειστικότητες σου... χαχαχα

Αλλά ας μιλήσουμε τώρα σοβαρά. Το συγκεκριμένο άρθρο της Zούγκλας σίγουρα θα γίνει βούτυρο στο ψωμί των πολυεθνικών που απελπισμένα προσπαθούν να σταματήσουν τις παράλληλες εισαγωγές ούτως ώστε ανενόχλητες να συνεχίσουν να αρμέγουν τον αδαή Ελληνα καταναλωτή  και να του χρεώνουν τα ίδια προϊόντα που πουλάνε στην χώρα μας 3 - 4 και 10 φορές ακριβότερα από τις τιμές που πουλάνε στις λοιπές χώρες της Ευρώπης... Αυτή είναι η δημοσιογραφική προσφορά της Ζούγκλας...

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ιμάτζινε, εγώ μπαίνω στα μπλόγκς με τους σελιδοδείκτες των περιηγητών. Μετά όμως τις πρόσφατες αλλαγές της Ζούγκλας μπαίνω μόνο στο μλόγκ χρηστών παρακάμπτοντας την κύρια ιστοσελίδα της. Άσε που αποφεύγω και την διαφήμιση που μπαίνει πρώτη-πρώτη (στην αρχή όταν έγιναν οι αλλαγές στο Ζούγκλα, όταν πρωτοείδα την διαφήμιση νόμιζα ότι είχα κολλήσει ιό!)

Zougla online
http://www.zougla.gr/blog

Ανώνυμος είπε...

http://elnewsgr.blogspot.gr/2013/04/n.html#ixzz2QAaYWTZz Εδώ η αποστομωτική απάντηση του Παναγιώταρου προς τον Χατζηνικολάου.