ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

12/4/13

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ XOYNTA ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ...


Ρίξτε μία ματιά στην από κάτω ανάρτηση...
Έστειλα δύο twitts στον Προ-Πο. Μετά από λίγα λεπτά ο λογαριασμός μου στο Twitter ανεστάλη και εξαφανίστηκαν και τα twitts μου στην υπουργάρα αυτή!!!! 


Δεν πρέπει να ασκούμε κριτική στις υπουργάρες τύπου Δένδια ούτε καν κόσμια... Φυσικά δεν έκανε αναφορά ο Δένδιας αφού τέτοια ώρα κοιμάται το πουλάκι μου, προφανέστατα και ανοικτά πλέον, οι ασφαλίτες του έχουν πάρει εντολή από τον ίδιο να παρακολουθούν όσους τον κριτικάρουν ακόμα και ευπρεπώς... Η Χούντα της Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας δεν θα περάσει και ας το παίζετε όσο θέλετε και Δημοκράτες του Συνταγματικού Τόξου τρομάρα σας.. Καραγκιόζηδες, τραβάτε καλύτερα να μαζέψετε κάνα καλάσνικοφ και ουτσεκά φονιά από τους δρόμους... πεθαίνουν καθημερινά αθώοι όπως η Κατερίνα εξαιτίας σας και δεν έχετε ούτε να παντελόνια να αναλάβει ένας σας έστω, τις ευθύνες του...

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αντί να παραιτηθεί για τον φόνο της Κατερίνας από τους ουτσεκάδες έχει και το θράσος να κάνει και υποδείξεις στον κόσμο να μην υποστηρίζει Χρυσή Αυγή γιατί αυτό συνιστά "αυτοκτονία"...
Ενώ δεν συνιστά αυτοκτονία οι 4000 ψυχές που ήδη αυτοκτόνησαν λόγω των μνημονίων που αυτός υποστηρίζει...
Η Ύβρις στον υπέρτατο βαθμό για τον υπουργό...

Ανώνυμος είπε...

Την κατάρα μας να έχουν. Κι αυτοί και τα παιδιά τους. Ξέρει το ζώον ο Δένδιας τι έρχεται μετά την Ύβρι;

Στο τέλος έρχεται η Τίσις.

Ξέρει ο Φαλακρός Μασώνος ότι , ακόμα κι αν μας καθαρίσουν όλους (που αυτή την αποστολή τους έχουν αναθέσει, οι Ισραηλινοί εντολοδότες τους, το ξέρουμε πλέον) η ίδια η Τίση, ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ, θα εκδικηθεί ΛΥΣΣΑΛΕΑ για το αίμα μας που χύνουν: θα μπήξει τα νύχια της στις σάρκες τους και θα τους ξερριζώσει τα κρανία!

Fuck off....ευπρεπώς. Σκατοφασίστες!

Και δεν ψηφίζω ΧΑ. Ψηφίζω Ελευθερία απο τη Χούντα τους!