ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/4/13

Αυτό είναι το ΣΥΡΙΖΑ που πρωταγωνιστεί στις στημένες δημοσκοπήσεις.. Τρεις κι ο... Τσίπρας! Ούτε καν ο κούκος δεν πήγε! - 10 άτομα (μαζί με τους δημοσιογράφους) μάζεψε ο Σύριζα στην Λάρισα!

Η συγκεκριμένη είδηση είναι απόλυτα αντικειμενική και πραγματική, γι΄αυτό και δεν την πρόβαλε κανένα ξεπουλημένο ΜΜΕ. Στην πρόσφατη ομιλία του Alexis στην Λάρισα τα κανάλια έκαναν πλάνα μόνο στον Τσίπρα και καθόλου στον κόσμο. Ο λόγος απλός: δεν υπήρχε ψυχή ζώσα για να ακούσει τον πρόεδρο του Σύριζα. 

Δεν είναι βέβαια μυστικό πως ο Σύριζα είναι δημιούργημα των διαπλεκόμενων και υφίσταται μόνο στις μικρές οθόνες. Στην κοινωνία το αριστερό απόκομμα, όπως και όλα τα υπόλοιπα του κλεπτοκρατικού τόξου είναι παντελώς ανύπαρκτα. Οι φωτογραφίες που έβγαλαν τα parapolitika είναι αδιάψευστος μάρτυρας πως στην Λάρισα μαζεύτηκαν τρεις κι ο... Τσίπρας! 

Χωρίς να θέλουμε να στενοχωρήσουμε περισσότερο το αγαπημένο παιδί του Σόρος, παραθέτουμε φωτογραφίες από την τελευταία συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Λάρισα. Εκεί χωρίς τηλεοπτική κάλυψη και φανφάρες μαζεύτηκαν κάποιες εκατοντάδες Εθνικιστών για να τιμήσουν τον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ. Περαστικά σας...

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εχει την αβάντα των μμε ο Αλέξης έχει και τον σόρος. Στον τελευταίο ο λαθροκαμίνης δίνει κτίριο στο κέντρο
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2013/04/blog-post_9614.html

Ανώνυμος είπε...

Αχααα...βρήκα και τον κούκο στη φωτογραφία!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ IMAGINE...ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ 34 ΑΤΟΜΑ.