ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

18/3/13

Ρε κοπρόσκυλα ORIGINAL MALAKES νταβατζήδες και πρεζοντίλερς..

Αντί να βρίζετε τον Κατίδη που προσπάθησε να σας σώσει από την κατάντια σας που κάνατε την ομάδα μας σαν τα άπλυτα μούτρα σας και αντί να βγάζετε αυτές τις γελοίες "αντιναζιστικές" μπαφοανακοινώσεις, είτε για τον ατσαλάκωτο Στρατούλη προχθές που ακόμα μήνυση δεν έχει υποβάλει, είτε για τον Κατίδη σήμερα, δε δίνετε πρώτα μια εξήγηση για ποιο λόγο τσακίζατε τις προάλλες τους Πακιστανούς στα Εξάρχεια και τί δουλειά έχετε εσείς με τα κυκλώματα λαθραίας διακίνησης τσιγάρων και πρέζας; Άντε γιατί και ο εμετός, έχει ακόμη και αυτός, τα όριά του!

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

https://pbs.twimg.com/media/BFl0ZS_CEAA3Kjk.jpg:largempoyxaxaxaxaxa

-=IMAGINOS=- είπε...

Αυτά είναι αναρχοτρολλάκια ρε βλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Από τότε που οι αληταράδες της original ανέλαβαν τα ηνία της ομάδας φούντο έχει φάει η ΑΕΚ...αυτοί μόνο για τη πρέζα και το χαρτζηλίκι ενδιαφέρονται για να βγαίνουν και να υποστηρίζουν τους "συνωστισμούς" της Σμύρνης...
"Οπαδοί" προσφυγικής ομάδας σου λέει ο άλλος μετά...σκέτος καρκίνος που μόνο άμα διαλυθούν και απομακρυνθούν θα ξαναβρεί η ΑΕΚ τον δρόμο της και θα ξαναγίνει η ομάδα που εκπροσωπεί τον ελληνοσμό της Πόλης...

asepites είπε...

Αναρχοαριστεροί στα εξάρχεια κοπανούσαν ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Αυτό πρέπει να γίνει ΣΗΜΑΙΑ μας και να βομβαρδίσουμε τους πάντες με φωτο και σχόλια από το γεγονός αυτό εφόσον υπάρχουν και μπορούμε να τα βρούμε.