ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

18/3/13

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ORIGINAL 21 MALAKES...

Aν φοράτε ακόμα παντελόνια αναρχοχουλιγκάνια και μπολσεβικοπρεζάκηδες της ORIGINAL 21 MALAKES , εφόσον ο Κατίδης είναι ναζί και το γκολ του που σας έδωσε 2 βαθμούς είναι ναζιστικό, τότε να ζητήσετε να ακυρωθεί το γκολ με τελικό σκορ 1-1 και να μη σας προσμετρηθεί στη συνολική βαθμολογία και να πάτε 2 βαθμούς κάτω. Άντε μπράβο ορίτζιναλ 21 μαλάκες.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Σωστός...να ζητήσουν να ακυρωθεί το γκολ του "ναζιστή" Κατίδη αυτοί οι υπερήφανοι "δημοκράτες"...αλλά από κότες όπως είναι αυτοί της floriginal μην περιμένεις τέτοια πράγματα...αφού τους έσωσε κατηγορία τώρα μπορούν να βγαίνουν και να τον κατηγορούν εκ του ασφαλούς...
Άντε ακέφαλες κότες...τρεχάτε να "συνωστιστείτε" στα club της μαστούρας σας...που θέλετε να το "παίξετε" και οπαδοί της τρισένδοξης ομάδας της Πόλης με τον υπερήφανο δικέφαλο αετό στο στήθος...

asepites είπε...

Αναθεμα και αν ξέρουν την ιστορία της Πρωτεύουσας μας, ανάθεμα και αν έχουν ποτέ παρεβρεθεί σε κάποια εκδήλωση μικρασιατικών σωματείων.
Πριν λίγο στην ΕΤ3 τελείωσε μια εκπομπή αφιερωμένη στους κρυπτοχριστιανούς(ουσιαστικά) της Βόρειας Μικράς Ασίας(Προύσσα, Μουδανιά, Τρίγλια) Έχουν ξαναγίνει βέβαια εκπομπές παρόμοιου περιεχομένου, αλλά είναι πάντα συγκινητικό να ακους "Τούρκους" πολίτες να μιλούν ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ, ουσιαστικά να "φωνάζουν" οτι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΡΑΤΣΑ 100%, γιατί πολύ απλά οι πρόγονοι τους είχαν εξισλαμιστεί βίαια.

Και σκεφτείτε...Δεν μιλάμε για τωρινούς 90ρηδες, αλλά για 60ρηδες και 30ρηδες.Τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους δηλαδή ΕΝΩ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ συνεχίζουν να διατηρούν και να μαθαίνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ την γλώσσα της ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ.

AEK Nationalists είπε...

AEK-EΘΝΙΚΙΣΜΟΣ