ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/3/13

ΓΥΦΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ιμάτζινε μεταξύ σοβαρού και αστείου σου περιγράφω μια σκηνή από την ταινία "enter the dragon" (όπου πρωταγωνιστεί το είδωλο των παιδικών χρόνων του sifu τζων Αλεξίου)..ο "κακός" κινέζος του έργου ξεναγεί στο ιδιωτικό του μουσείο αρχαίων όπλων έναν "καλό" αμερικανό καρατέκα και του λέει τα εξής:"Είναι δύσκολο να συνδυάσει κανείς αυτά τα τρομακτικά αντικείμενα με τους περήφανους πολιτισμούς που τα δημιούργησαν.Η Σπάρτη,η Ρώμη,οι Ιππότες της Ευρώπης,οι Σαμουράι,όλοι τους είχαν το ίδιο ιδεώδες:τιμούσαν τη δύναμη,γιατί είναι αυτή που επιτρέπει σε όλες τις άλλες αξίες να υπάρχουν.Τίποτα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς αυτήν.
Ποιος ξέρει τι ευαίσθητα θαύματα χάθηκαν επειδή δεν είχαν την δύναμη να επιβιώσουν?"
Αυτός είναι ο μονόλογος του κινέζου...πρεζέμπορα της ταινίας τον οποίον βεβαίως εξοντώνει στο τέλος ο αμερικανο-κινέζος "καλός" πρωταγωνιστής της καλτίλας και όσον αφορά το ηθικοπλαστικό μήνυμα που πέρασε στους θεατές της ταινίας αυτό συνοψίζεται στη μονολεκτική απάντηση του "καλού" αμερικανού στον "κακό" κινέζο αναφορικά με τους παλιούς πολιτισμούς:"butchers"

Μάνος είπε...

Ο άλλος πρέπει να του είχε καβατζώσει πολλούς αναπτήρες και να έχει φάει πολύ σφαλιάρα για να μην ξεχνάει και να τους παίρνει! χαχαχα

asepites είπε...

Ο απόλυτος αυτοεξεφτελισμός του/των γυφτο-ψευτόμαγγων χαχαχα.
Απίστευτο γέλιο έριξα όταν "και καλά" κερνούσαν μεζεδάκια στον ΚΥΡΙΟ μιχαλολιάκο και ΚΥΡΙΟ κασιδιάρη.

Παντελώς χεσμένοι οι γύφτοι!