ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

18/3/13

Ο ΓΟΝΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ...

Ο γνωστός τραγουδιστής σχολιάζοντας την κίνηση του 20χρονου Κατίδη που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων έγραψε στην σελίδα των θαυμαστών του στο FACEBOOK:

"Δυστυχώς μετά λύπης μου διαπιστώνω ακόμα μια φορά οτι ζούμε την εποχή που κυβερνούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Μιλάω για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Κατίδη που ενώ το παιδί τους λέει ότι ηταν μια αυθόρμητη κίνηση αυτοί επιμένουν στην"πυρά", κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες..."

"Εχω να πω στον Κατιδη την επόμενη φορά αγόρι μου που θα βάζεις γκολ να πιάνεις τ΄ αρχίδια σου, φτάνει πια αυτός ο πόλεμος κατά της ΑΕΚ, από σήμερα είμαι ΑΕΚ... και δεν τους πείραξε που μας "πηδάνε" οι Γερμανοί σήμερα με αυτούς που ψηφίζουν ως υπαλλήλους τους, τους πείραξε μια κίνηση αυθορμητισμού!

Ε, λοιπόν από εδώ και στο εξής θα χαιρετάω έτσι! "

2 σχόλια :

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

Ενώ αν ο Κατίδης είχε χαιρετήσει κομμουνιστικά με υψωμένη γροθιά, σήμερα θα τον αποθέωναν ως "λα'ι'κό αγωνιστή".

Κάτι σαν τον Γλέζο, που χαιρέτησε με υψωμένη γροθιά στην κηδεία του "συντρόφου" Χότζα, του σφαγέα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.

Η κληρονομιά του Στάλιν ζει και βασιλεύει στο Σοβιετικό Ελλαδιστάν του 2013.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ λοιπόν τους λέμε κατάμουτρα :

ΕΟΝ - ΕΛΛΑΣ - ΜΕΤΑΞΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ; Ο ΧΙΛΤΕΡ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΕ Μ Ο Ν Ο