ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/3/13

ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΣΠΕΡΜΑ, ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΛΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ.


3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τους πείραξε το κατούρημα των χρυσαυγιτών, αλλά δέν τους πειράζουν καθόλου οι τρόϊκες και τα μνημόνια που μας φέρανε οι δικοί τους πολιτικοί μαζί με τα τουρκοσήριαλ και τους λαθρομετανάστες.

asepites είπε...

Πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες της ΧΑ για απόκτηση τουλάχιστον ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ σταθμού στην αττική και μέσω διαδικτύου να ακούει και η υπόλοιπη Ελλάδα.

Εννοείται και για τηλεοπτικό σταθμό, γιατί από τις συνεντεύξεις χρυσαυγιτών επί του θέματος, αν και είχαν κάνει προτάσεις για αγορά τηλεοπτικού χρόνου σε τοπικής εμβέλειας σταθμούς της αττικής έτρωγαν πόρτα.

1500€/ώρα είχε συμφωνήσει η ΧΑ με το κοντρα τιβι και τελευταία στιγμή το κοντρα είχε κάνει πίσω, όπως τους τα είχε χώσει ο μιχαλολιάκος σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο ίδιο το κοντρα πριν λίγο καιρό.

Ανώνυμος είπε...

πολυ πλακα εχουν οι πιθηκοι της ναζιστικης αυγης...