ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/3/13

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ... ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΛΑΡΗ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΙΡΑΝ ΚΛΠ


Αυτή την τύχη έχουν οι κλέφτες στις ισλαμικές χώρες. Γιατί νομίζετε πως έρχονται στην Ελλάδα όλοι αυτοί; Κλεφταράδες, βιαστές και ληστές φονιάδες είναι όλοι τους και το σκάνε για να μην έχουν την τύχη των άνωθεν στις φωτογραφίες... Ξέρουν πολύ καλά πως στην Ελλάδα θα είναι αραχτοί, θα τα έχουν όλα δωρεάν, θα κλέβουν, θα βιάζουν, θα σκοτώνουν ακόμα και για 10 ευρώ και όλοι θα τους χαϊδεύουν με πρώτο και καλύτερο τον Ποινικό Κώδικα και μετά τους "αλληλέγγυους" από την Εκάλη...  Απλά πράγματα που δύσκολα να αντιληφθούν οι διεθνιστούληδες και προοδευτικούληδες μιας και για να τα αντιληφθούν χρειάζονται πρώτα μυαλό το οποίο φυσικά ανέκαθεν έκανε αισθητή την απουσία του εις τους αεροστεγείς εγκεφάλους τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια :