ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/3/13

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΒΑΚΟΥΜ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;


"Αββακούμ, τα μακαρόνια να είναι Μίσκο και με πολλή σάλτσα...." 

Δεν ξέρω ποιος μαλάκας είναι αυτός ο έμμισθος ρασοφόρος υπάλληλος των εθνικών εργολάβων αλλά έμαθα από που προέρχεται το όνομά του.... Καθαρά εβραϊκό όπως θα δείτε, οπότε καταλαβαίνετε... Είναι άξιον απορίας όμως τι δουλειά έχει ένας Εβραίος Ιεχωβάς στο Άγιον Όρος και δη στη Μονή Μεγίστης Λαύρας και μάλιστα να εκδίδει και βιβλία κατά ενός νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος που βρίσκεται στη δεύτερη ίσως θέση αυτή τη στιγμή...!!!! Αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί.

 Εγώ πιστεύω μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένας Αββακούμ και πως πρόκειται για άλλη μία κακοστημένη προπαγάνδα των Μπόμπολων όπως αυτή με τον ατσαλάκωτο Στρατούλη που τάχα έφαγε φάπες από χρυσαυγίτες αλλά ακόμα μήνυση δεν έκανε και τις γνωστές φωτοσοπιές των συντακτών της Ελευθεροτυπίας που τάχα είχαν εισβάλει σε νοσοκομεία κλπ. Να βγει λοιπόν αμέσως ο Ηγούμενος της Μονής Μεγίστης Λαύρας και να επιβεβαιώσει εάν πράγματι υπάρχει εκεί μοναχός Αββακούμ που έγραψε βιβλίο κατά της Χρυσής Αυγής. Ιδού η Ρόδος Ηγούμενε.

 Από την Βικιπαίδεια διαβάζουμε...

 Ο Αββακούμ, ή Αβακούμ, ή Αμβακούμ είναι πρόσωπο που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη ως προφήτης του Ισραήλ!!!!

 Πρόκειται για τη μεταγραφή του εβραϊκού ονόματος Χαμπακούμ που σημαίνει «ένθερμος εναγκαλισμός», ή κατά άλλη εκδοχή «πατέρας έγερσης» [(Αββά = πατήρ) + (κουμ = έγερση)]. 

Ο Αββακούμ έζησε επί βασιλείας του Ιωακείμ μεταξύ 650 και 627 π.Χ. και "προφήτευσε" τη μεγάλη αιχμαλωσία των Εβραίων από τον Ναβουχοδονόσορα, βασιλιά των Βαβυλωνίων, καθώς και την εκ νέου αποκατάστασή τους στη πατρίδα τους. 

Το εβραϊκό βιβλίο Αββακούμ

 Το βιβλίο του Αββακούμ τονίζει δυο σημαντικές εβραϊκές αλήθειες. Ο θεός είναι ο Παγκόσμιος Κυρίαρχος και οι δίκαιοι ζουν μέσω πίστης. Αποτελείται από 3 κεφάλαια. Το πρώτο επονομάζεται "Όραση", το δεύτερο "Αιώνιον", και το τρίτο "Προσευχή". 

Τα πρώτα 2 κεφάλαια είναι διάλογος μεταξύ του συγγραφέα και του θεού, Ιαχβέ. Μιλούν για τη δύναμη των Χαλδαίων, και για τη θλίψη που περιμένει το βαβυλωνιακό έθνος, που αποκτά αθέμιτα κέρδη, οικοδομεί μια πόλη χύνοντας αίμα αθώων και λατρεύει γλυπτά. 

Το 3ο κεφάλαιο είναι μια προσευχή σε μορφή έμμετρου θρήνου και έχει χαρακτηριστεί «ένα από τα λαμπρότερα έργα της εβραϊκής ποίησης». Εξαίρει την μεγαλοπρέπεια του θεού κατά τη μέρα της μάχης, και το δραματικό του ύφος είναι απαράμιλλο σε δύναμη και ζωντάνια αγριότητας

Μάγκες όπως βλέπετε, οι Εβραίοι εκτός από τους πολιτικούς υπαλλήλους που έχουν αποκτήσει μέσα στα συστημικά κόμματα και γενικότερα την Εξουσία, τώρα τους βλέπουμε να αποκτούν υπαλλήλους και μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία όπως ο αρχιερέας Σιατίστης, ακόμα και μέσα στον Άγιο Όρος με τους περίεργους Αββακούμ και Ταρατατζούμ.... αν τελικά αυτοί υπάρχουν. Περιμένουμε ανακοίνωση από τη Μονή Μεγίστης Λαύρας αν όντως υπάρχει αυτός ο μοναχός Αββακούμ.

26 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μυρίζει προβοκάτσια η όλη υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει ο Δη μητράκης που πριν ενα χρόνο είχε αναλάβει εργολαβικά την προβολή και υπεράσπιση της ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητράκης Σωτηρόπουλος, χρυσαυγίτης δεν είναι ;;;

-=IMAGINOS=- είπε...

Δημητράκη εδώ δεν ξαναγράφεις γιατί έθεσα σε ισχύ την αρχή της αμοιβαιότητας. Καλός μαλάκας είναι και ο Αββακουμπαλούμ. Όλους τους δέχεται εκτός από τους χρυσαυγίτες. Και γαμώ τους ορθόδοξους χριστιανούς δηλαδή. Έτσι θα καταντήσεις και εσύ σε λίγα χρόνια εκεί στο Άγιο όρος. Μοναχός Χερουβινονεφελούμ.

-=IMAGINOS=- είπε...

3 Μαρτίου 2013 - 6:12 μ.μ. Ο Δημητράκης Σωτηρόπουλος είναι εβραίος μαλάκας τσιφούτης. Φαίνεται από τη φάτσα του πόσο μαλάκας είναι και έχει και τα κλασικά χαρακτηριστικά του εβραίου. Μέχρι και 2 ευρώ από το μπουρδόλοτζυ του να βγάλει το μήνα, θα κοιτάξει να τα βγάλει ως γνήσιος εβραίος που σέβεται τον τσιφουτισμό του.

-=IMAGINOS=- είπε...

Και μου έγραψε μάλιστα ο Δημητράκης πως δεν λέω τίποτα και για τον Σεραφείμ που είναι επίσης εβραικό όνομα. Ρε Δημητράκη χεσμένους τους έχω τους αρχιερείς σου. Έχω γράψει εγώ ποτέ τίποτα για κανέναν τους και ε΄χω ασχοληθεί πλην του Χριστόδουλου που μόνο αυτός αποδέχομαι ως Έλληνα Πατριώτη; Τι νομίζεις πως θα ασχοληθώ με τα πουσταριά ρασοφόρους αρχιερείς με τις κοιλάρες αλα Παγκάλου από την πολλή νηστεία ή θα ασχοληθώ με τις Λουγκριτίες που κάνουν Real Estate στο Άγιον Όρος και δεν αναφέρομαι στους μοναχούς που μένουν μόνοι τους φυσικά τους οποίους εκτιμώ. Ή νομίζεις πως θα λατρέυω τον Θεό σου τον Γιαχβέ που πιστεύεις εσύ; Όσοι αποδέχονται την παλαιά διαθήκη είναι εβραίοι ιαχωβάδες. Για μένα μόνο η Καινή Διαθήκη υπάρχει και αυτή αποδέχομαι γιατί έχει γραφεί και στα ΕΛληνικά συν τοις άλλοις. Τι δουλειά έχουν οι Χριστιανοί με τους φονιάδες του Χριστού και την οργιώδη παλαιά μπουρδελοδιαθήκη του Γιαχβέ των Εβραίων;

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε μετά από 20 χρόνια "σιωπής" και τι μας είπε...
Ότι όλους τους δέχεται ο μοναχός αυτός εκτός από τους χρυσαυγίτες...και τους κομμουνιστές δέχεται, και τους άθεους δέχεται, και τους μωαμεθανούς δέχεται, και τους βουδιστές δέχεται, και τους σατανιστές δέχεται...ακόμα και τον Δημητράκη με τις μαλακίες που γράφει δέχεται...μόνο τους χρυσαυγίτες δεν δέχεται...
Μία φιλική συμβουλή προς τον μοναχό Αββεσαλώμ, Αββαφακούμ, Αρμαγγεδώμ ή όπως αλλιώς λέγεται...καλύτερα να εκκενώσει το κελί που αδίκως καταλαμβάνει διότι στο Άγιο Όρος βρίσκεται για να μονάσει και να προσεύχεται για τη σωτηρία της ψυχής του και της ψυχής των "πεπλανημένων χρυσαυγιτών" και όχι για να εξασκεί υψηλή πολιτική κατά της Χρυσής Αυγής...

Ανώνυμος είπε...

Θα σε μαλωσει ο θρυσκοληπτος βουλευτης σας ο Παππας ο υπερασπιστης του Παστι...εεεε του Παισιου του μεντιουμ!!. Μη τα βαζεις με την "Ορθοδοξια" ΧΑ και ορθοδοξια δεν συναδουν ειναι απλα τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Ιμάτζινε...Αυτός ο Αββαβαβούμ θα πρέπει να ήταν ο "πνευματικός εξομολογητής" του Δημητράκη στο Άγιο Όρος όταν πήγε το καλοκαίρι και όχι ο άλλος ο κοκκινοτρίχης απ' το Βατοπέδι...
Υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων και στους δύο στις μπουρδολογίες που εκστομούν...

Ανώνυμος είπε...

Ο Αβακουναούμ μέσω της καθεστωτικής διαπλεκόμενης φυλλάδας των "μαζί τα φάγαμε" και συνεχίζουμε να τα τρώμε και να τα
πληρώνετε εσείς τα κορόϊδα συνιστά: ψήφος στα αριστεροαδέξια λαμόγια ΠΑΤΣΟΚ-Ν.ΝΤ και στα νεοταξίτικα κόμματα της αριστεράς,
και όχι στην πατριωτική Χ.Α με τα καθαρά χέρια. Όσο περισσότερο την πολεμούν τα αριστεροαδέξια λαμόγια με τα τσιράκια
τους, τόσο περισσότερο δείχνουν οτι την φοβούνται γιατί είναι η μόνη πραγματικά που μπορεί να ξεβρωμίσει τον τόπο από
δαύτους.

Ανώνυμος είπε...

Πας παπας μη Ελλην ξουραφισθητο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κουραδα Δημητρακη μηπως αυτος ο αββακουμ σε ειχε βαλει στο βαρελι με τη τρυπα και γουσταρες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ιουδαιοχριστιανισμός είναι αίρεση του ιουδαισμού.Επιτέλους ξυπνήστε να δούμε άσπρη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολήστε με γελοίους και κουράδες. Βαλτός είναι ο σαύρας και ήδη κάποιοι σκέφτονται να τον επισκεφτούν...

Και κάτι άσχετο:

http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7214390&publDate=

Αυτοί οι αναρχοαριστεροαπατεώνες οι κουράδες του μπόμπολα δε φώναζαν πριν λίγες μέρες για το μάθημα ιστορίας της Χρυσής Αύγης...;;; Φοβούνται ότι θα στραφεί ο κόσμος και θα μάθει την αλήθεια. Άλλωστε αριστερά και αλήθεια είναι εντελώς αντίθετες και ασύμβατες έννοιες. Τις παλιές συνήθειές του όπως το παιδομάζωμα δεν τις ξεχνούν οι συμμορίτες...μόνο που τώρα έχει άλλη μορφή.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

To τρελο αγορι ο Δημητρακης τωρα την πεφτει στον Σχορτσιανιτη!

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ είπε...

Προδοτη Ελενιε παρε τον εβραιο συριζοπαπα και ξεκουμπιστειτε απ την Ελλαδα μας!

Σίμος είπε...

Xαχαχα ναι 11.16 μ.μ. εδώ για την ακρίβεια:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7659.html

Ανώνυμος είπε...

Τον δημητράκη και τον καζαμπούμπου τους ενώνει η μασαμπούκα!

Ανώνυμος είπε...

ΦΛΩΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΦΛΕΡΤ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΚΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Kαλόγερος εγίνηκες τα πάθη να δαμάσεις,μα απ'το κελί ξεπρόβαλλες ως όφης να δαγκάσεις.Κόκκινε "Ντάνι"μοναχέ,γιατί φοράς το ράσο?Εμπνευση είσαι για πίνακα του πάμπλο του πικάσσο.Ποιον Θεό θα ομολογήσεις όταν δρας σαν το βαμπίρ,πέρσης βασιλεύς το "έθνος" και εσύ η ξακουστή Εσθήρ.Ασχολείσαι με Ηλιοστάσια,φαρισαίε υποκριτή,μπήκαν στο Φανάρι οι Τούρκοι και εσύ παίζεις δηλωτή.Του πελατειακού του κράτους,εγκωμιάζεις την ισχύ,έχρισες τον Μαρξ δεσπότη και όλα πάνε κατ'ευχή.Αββακούμ..σαλαμαλέκουμ και νηστίσιμος πουρές ενώ η Πατρίδα ξεπουλιέται στο Κατάρ με προσφορές.Αμοιρη,πρώην Ελλάδα, πας γραμμή για τον γκρεμό,μετανάστες τα παιδιά σου,σύνορα ως τον ισθμό.
Δημητράκηδες κηφήνες θα έχεις για παρηγοριά,να σου βάζουν σαν κρεοπώλες την ψυχή στην ζυγαριά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξεφτιλισμένο αρχίδι Σωτηρόπουλε, τι σχέση έχουν ο Κολοκοτρώνης, ο Παπαφλέσσας και ο Διάκος - που ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ Ορθόδοξοι - με τον κωλοεβραίο "μοναχό" Αββακούμ ;

Δεν ντρέπεται ο κωλόγερος να λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ πρέπει να γίνουν αντίβαρο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;

Ας αλλάξει ο τράγος το ελεεινό εβρα'ι'κό όνομά του, ας προσευχηθεί για την σωτηρία της ψυχής του και ας ασχοληθεί με τα χάλια του Αγίου Όρους που έχει γεμίσει πούστηδες και real estate "μοναχούς".

Και ας αφήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να κάνει αυτό που πρέπει για την Ελλάδα.

Άντε και γαμήσου αρχίδι Σωτηρόπουλε, που θα μας κάνεις και μαθήματα Ελληνορθοδοξίας.

Κωλοεβραίε, άντε να γλείψεις τον αράπη τον Σχορτσιανίτη, ξεφτίλα.

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιόζη Δημητράκη δεν πας στο μοναστήρι να σε περάσουν ένα μανίκι οι καλόγεροι λέω γω?
Χοντρομαλάκα εβραίε ο μόνος πράκτορας εδώ πέρα είσαι συ που είσαι ανεπάγγελτος και πλούσιος.
Ελληνισμός και ορθοδοξία είναι η μέρα με την νύχτα.Η ορθοδοξία είναι το βδελυρό τσιμπούρι που κόλλησε στον γίγαντα Ελληνισμό και έκλεψε από την δόξα του.Προυπήρχε και θα υπάρχει όταν ο χριστιανισμός ξαναγυρίσει στους υπονόμους,τις γνωστές κατακόμβες.

-=IMAGINOS=- είπε...

3 Μαρτίου 2013 - 11:15 μ.μ. Πρώτα πρώτα είπαμε, εδώ δεν ξαναγράφεις.
Δημητράκη όσο και να το παίζεις χριστιανός, μόνο καμιά αμοιβάδα μπορείς να πείσεις περί αυτού. Αυτοί που ασπάζονται την παλαιά διαθήκη είναι ανθέλληνες ιαχωβάδες εβραίοι και τέτοιοι είναι και οι της επίσημης Εκκλησίας και οι του Αγίου Όρους. Εάν εσείς θέλετε να πιστεύετε στα όργια των εβραίων και στο οφθαλμός αντί οφθαλμού τους που ενστερνίζεται η παλαιά διαθήκη, δικαίωμα σας. Ο Χριστός όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτά και μαθήματα χριστιανισμού να πας να κάνεις σε καμιά αμοιβάδα της οποίας έχεις και την ίδια αντίληψη και μπορεί και να σε καταλάβει. Για εβραιόπληκτους τουρλόπαπες και τουρλομοναχούς, κατήχηση να κάνεις κάνεις αλλού. Εδώ δεν σε παίρνει.

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα του Σχορτσιανίτη, το έχει αναλύσει διεξοδικά ο Ιμάτζινος, στην ανάρτηση αυτή:

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8372.html

Όποιος έχει έστω και λίγη στενοχώρια, να την διαβάσει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ αντίδοτο...

Τι να σας λέω, μπείτε διαβάστε, δεν θα σας μείνει άντερο απο το γέλιο. Ο άνθρωπος (Ιμάτζινος) απλά δεν παίζεται...

Ανώνυμος είπε...

Ιμάτζινε, με αυτό το κείμενο της Wikipedia για τον Προφήτη Αββακούμ, κάτι δεν μου καθόταν καλά, και αποφάσισα να το ερευνήσω παραπέρα. Βρήκα τα εξής:

Αποδεικνύεται ότι Εβραίοι έχουν φτιάξει τη Wikipedia, (Εβραίοι ιδρυτές, συνέδρια στο Ισραήλ, μας φακελλώνουν μαζί με τη Google: http://www.radioislam.org/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm#wikipedia

Αυτοί οι Εβραίοι Ρεπούσηδες, γράφουν ένα κάρο μαλακίες για τον Αββακούμ, δεν γράφουν όμως ότι ήταν απεσταλμένος απο το Θεό για να τους ελέγξει και να τους επαναφέρει απο την ειδωλολατρία, ούτε γράφουν ότι οι ίδιοι οι Εβραίουλες ΣΚΟΤΩΝΑΝ τους ΠΡΟΦΗΤΕΣ (λίγοι γλίτωσαν) όπως σκότωσαν και το Χριστό...

Δεν γράφουν επίσης ότι οι Προφήτες δεν ήταν κλασσικοί Εβραίουλες, αλλά ήταν «φίλοι» του Θεού και φίλοι του Χριστού, απεσταλμένοι και αυτοί, με κορυφαίο Προφήτη τον Ιωάννη τον Πρόδρομο.... γι αυτό εμείς στην Ορθόδοξη Εκκλησία τους γιορτάζουμε σαν Αγίους (γι αυτό και επιτρέπεται να βαφτιστεί παιδί έτσι..) και αγωνίζονταν να επαναφέρουν τους Μανιακούς Δολοφόνους του Ισραήλ στην αρχική πίστη (ου φονεύσεις, κλπ).

Αντιθέτως, σε όποιο Ορθόδοξο Συναξαριστή (αγιολόγιο) χτύπησα το Αββακούμ, μου έβγαλε ότι δεν έβγαζε η Wikipedia!!!!

Μούφα το κείμενο της Wikepedia, γράφουν τη μισή αλήθεια...Wikipedia = H Ρεπούση του Διαδικτύου. Σίγουρη παραχάραξη της αλήθειας και της ιστορίας. (κάντε ένα απλό τεστ: βάλτε τη λέξη Ολοκαύτωμα και θα σας βγάλει ΚΑΤΕΒΑΤΑ ολόκληρα. Μετά βάλτε τη λέξη Χρυσή Αυγή.... Φριχτή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.... ) Γιατί; Η Wikipedia ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ.....

Στην πραγματικότητα κυνήγησαν και σκότωσαν τους Προφήτες, (λίγοι γλίτωσαν) γιατί τους έλεγχαν σκληρά.
Το ακόμα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η WIKEPEDIA είναι ότι τον παρουσιάζει σαν προφήτη του Ισραήλ, δηλαδή σαν δικό τους άτομο, σαν Εβραίουλα..... Κάνουν ακριβώς ότι είπε ο Χριστός: Απο τη μία σκοτώνετε τους Προφήτες, και μετά θάνατον τους Τιμάτε και τους κάνετε ωραίους τάφους. Ού να μου χαθeιτε!!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, στην παραβολή με τους «Κακούς Γεωργούς» ο Ιησούς λέει ότι οι Ισραηλιτες θανάτωναν τους προφήτες και κάθε απεσταλμένο του Θεού, όπως επρόκειτο να θανατώσουν και τον ίδιο..

Μας παρουσιάζουν τους προφήτες σαν Εβραίουλες, ενώ ήταν αντίθετοι με το λαό του Ισραήλ, γι αυτό και τους καθάριζαν....

Εγώ να σου πώ είμαι Χριστιανός μέχρι το κόκκαλο, (τύπου Π.Π.Γερμανού και λάβαρο στα Καλάβρυτα, τύπου Μονή Αρκαδίου στην Κρήτη, κλπ.) εγώ αυτή την Ορθοδοξία ξέρω και πιστεύω (όχι «Αριστερά και Εκκλησία», εξηγούμαι...) και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ. Για μένα δεν υπάρχει Ελλάδα χωρίς Ορθοδοξία, αλλά ΟΥΤΕ Ορθοδοξία χωρίς Ελλάδα. Καθαρά πράγματα. Πρότυπό μου είναι ο Άγιος Μιχαήλ Πακνανάς (με τη φουστανέλλα) που είπε «ΔΕΝ ΤΟΥΡΚΕΥΩ» και τον έσφαξαν απάνω στις στήλες του Ολυμπίου Διός οι Τούρκοι.... και ο Καλόγερος Σαμουήλ που τίναξε το Κούγκι...

Η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τους προφήτες ως Αγίους στο Εορτολόγιο, γιατί ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. Οι περισσότεροι πέθαναν απο εβραίϊκο μαχαίρι. Ήταν ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΚΡΙΤΕΣ των ΕΒΡΑΙΩΝ, και τους έδερναν αλύπητα... με το Λόγο τους! Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης = ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ «ΕΒΡΑΊΟΙ».

Και ο Σαμουήλ ο καλόγερος που τίναξε το Κούγκι, είχε το όνομα του Προφήτη Σαμουήλ. Ήταν όμως μεγάλος Έλληνας Αγωνιστής, και καταγόταν και απο την Εύβοια.

Ιμάτζινε, με αυτούς τους κωλοεβραίους Wikipedia και σκατά που μπλέξαμε, θα μας βάλουν να σφαχτόμε και μεταξύ μας, αδερφέ μου , σε λίγο.... όλα να τα περιμένεις....

Όπως το λές, δεν ισχύει η Παλαιά Διαθήκη, καταργήθηκε, ισχύει η Καινή. Η Καινή Διαθήκη τιμά όλους τους Προφήτες σα φίλους του Χριστού, και σα μάρτυρες που θυσιάστηκαν για να επαναφέρουν τους χυδαίους Σιωνιστές στον ίσιο δρόμο, αλλά μάταια...