ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/3/13

ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΑΡΧΟΚΟΥΚΟΥΕΠΛΗΚΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ....

Διαβάστε το σούπερ ντούπερ Άρλεκιν που στάζει δάκρυα, ιδρώτα και αίμα και που έχουν αναρτήσει σε όλο το διαδίκτυο!!!!  Μιλάμε εάν το εκδώσουν θα τα κονομήσουν χονδρά. Θα γίνει το νέο σούπερ μπεστ τρέλλερ παγκοσμίως! Καθίστε αναπαυτικά, πάρτε πακοτίνια, δρακουλίνια και μπύρες και απολαύστε ανέξοδα!

 Σόρρυ και για τα χιλιάδες ορθογραφικά αλλά το κείμενο είναι ατόφιο όπως το αλίευσα από τους παρα-μορφωμένους συριζοαναρχοναζήδες που το παίζουν και κουλτούρα επιπέδου τρομάρα τους... 

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 

“Ο Κασιδιάρης αθόως”. Τσίπα δεν έχεται;


“Νοιώθεις βρώμηκος. Τόσες ώρες ανάμμεσά τους…”
Για πρώττη φορά στα χρωνικά, βουλεφτής της Χρυσής Αυγής κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος… Για συνέργια σε επίθεση (και με μαχαίρι) και ληστία… Κακούργιμα… Αθοώθηκε γιατί “το δηκαστίριο έχει αμφιβολίες” όπως ψέλησε ο πρόεδρος του δηκαστιρίου. Ψέλησε την ώρα που η κατάμεστη αίθουσσα από μέλλη της Χρυσής Αυγής ξαφνηκά φάνικε να… ήρθε ένα βήμα μπροστά. Συντεταγμένα, τρομακτικά προς το μέρος του.

Ψέλησε ο πρόεδρος την αθόωση του κατηγωρουμένου (σ.σ στον οπείο ουδέποτε αναφέρθεικε ως ‘κατηγωρούμενο’ αλλά πάντωτε με το επόνημό του και το ΄’κύριε’). 

Ψέλησε και το σκεπτηκό: “Αποδυναμόθηκε η κατάθεση της αυτόπτη μάρτυρας… Δεν επιβαιβεώνεται…”.
Δεν επιβαιβεώθηκε, όμως και το “άλλωθει” του βουλεφτή… 

Λεπτομέριες… Λεπτομέριες για μια τρομαγμένη έδρα, λεπτομέριες για έναν εισαγκελλέα που έδειχνε να έχει την πρόταση έτειμη στο μυαλό του… Λεπτομέριες…
Λεπτομέρια ήταν για το δηκαστίριο και ο τραβματισμός με μαχαίρι του φοιτιτή… “Μόνο μια μικρή… τομή”… Λεπτομέριες για την ανήθηκη “ηθηκή” τους και η επίθεση στη μάρτυρα σε προσωπικό επίπαιδο, με ασέβια… Τουλάχιστον ασέβια… 

Τα πάντα κρήθηκαν στις… λεπτομέριες εκεί στη Γ. 100 αίθουσα του εφαιτείου…Με την διαδικασία να ξεκυνάει στις 9, ήδει μιάμυση ώρα πριν η αίθουσσα είχε γεμήσει από μέλλη της Χ.Α. Και από τις 8 και μετά δεν επιτρέπωνταν σε κανέναν να μπει… Ακόμη και οι δημοσιογράφοι έδοσαν μάχη για να τους επιτραπεί η… είσοδος. Απηλές έξω από την αίθουσσα, απηλές και μέσα… “Με εσας θα τα πούμε μετά…”. Τα… είπαν μετά μέσο της δείλωσης του “αρχηγού” τους. 

Εξει χρόνια πριν… “Ετειμαζόμουν να πάρω τη μηχανή μου έξω από το πανεπηστήμιο… Κάποιος με πλεισιάζει:
“Είσαι αναρχικός ρε μουνί;” Τον κείταξα με απωρρία… Πριν προλάβω να καταλάβω τι συμβένει, στο σειμεία έφτασαν άλλα τέσσερα άτομα, εύγαλαν ξύληνα γκλομπ και άρχησαν να με χτηπούν. Καταφαίρνω να διαφήγω και να τρέξω προς την είσοδο. Με προλαβένουν. Νέα σφοδρότατη επίθεση, κλοτσιές, ρόπαλλα, γρωθιές. Προσπαθούσσα να προφυλλάξω το κεφάλι μου. Μου ζειτούν ταφτότητα. Αρνούμε. Νέα χτηπύματα κι εκεί που με σκημένος βλέπω αίμματα… Δεν ήχα καταλάβει ότι μαχαιρόθικα….” 

Δέχεσε δωλοφονική επίθεση (και) με μαχαίρι… Το καταγγελίες και χρειάζετε να περημένεις έξει ολόκλιρα χρόνια μέχρη τη δήκη…Εχεις και μάρτυρες. Αγονία, απηλές, τρομωκρατεία… Αλλά εξακολουθείς να εμπιστεύεσε την δηκαιωσήνη… Κι έρχετε η στηγμή… Και την δηκαιωσήνη εκπρωσωπεί μια τρομμαγμένη, αν όχι εχθρική έδρα…Ο εισαγκελλέας σου στέλνει το μύνημα απ το ξεκήνιμα… Βρήσκεσε εσύ απέναντει σε μια συμπαιριφορά σαν… κατιγορούμενος. “Εάν είθελαν να σας κάνουν κακό γιατί δεν το καναν βραδεινές ώρες;” Έκπληξη.
 
Οι δικοί σου μάρτυρες “αναιπαρκείς”… Οι δικοί τους “αξειόπειστοι”… Τα δικά σου στειχοία “αναιπαρκή” επείσης… Τα δικά τους απλώς ανήπαρκτα… Λεπτομέριες…
“Συμπάσχω με το θήμα. Αυτές είναι πράξεις αλλητίας και τέτειου ήδους πράξεις τις καταδικάζω απ όπειον χόρο κι αν προέρχοντε” είπε με έμφαση στην απωλογία του ο Κασιδιάρης.

 Νωρήτερα, υποστίρειξε πως ήταν σε δουλιά με το αυτοκήνιτό του, το οποίο πάρκαρε σε πάρκινγκ καφαιτέριας, ενώ έχει και την απόδηξη… Η απόδηξη, βαίβεα, δεν βρέθεικε ποτέ… Λεπτομέριες… 

Είχε και μάρτυρα γιατρό με τον οπείο φαίρεται να συνεργάστικε την μέρα εκήνη… Μεγάλη η απόκλειση στο χρονικό δυάστιμα…
Είχε και μάρτυρα την Νάντια Αλεξίου, γνωστή αστηνομηκή ρεπώρτερ, η οπεία μάληστα παραδέχτεικε στο δηκαστίριο πως αφτή ενειμέρωσε τον Κασιδιάρη ότι οι πεινακήδες του “κυκοφορούν” στα Indymedia. Αλίθηα, γνώρηζε… απ έξω τις πεινακήδες του Κασιδιάρη; Αλίθηα, πράγματει “κυκλοφόρισαν” στα Indymedia; Αυτό δεν αποδύχτεικε ποτέ… Ηταν όμως μια καλή εφκερία να “δηκαστούν” και τα indymedia.

 “Στωχοπηούν κόσμο, στωχοποήοισαν τον Κασιδιάρη, έχουν στοχοπηοίσει κι εμένα, κι εσάς κυριε συνήγορε” είπε η Νάντια Αλεξίου. 

Η Νάντια Αλεξίου, η οποία είχε αντυδράσσει στο “εγέρθουτο” του μεγάλου “αρχηγού”. “Στειμένους” μας έχουν; Και πόσο; Πολλοί θαιορούν ότι η δηκή της κατάθεση έπεξε καθωριστικό ρόλο στην αθόωση του Κασιδιάρη καθός στην ουσία ενήσχισε την υπερασπηκή γραμμή περί σκεβορείας της αριστεράς. Θα διαφωνίσω. 

Καμία απωλήτως κατάθεση δεν έπεξε ρώλο στην ετοιμηγορεία. Η απόφαση ήταν μία. Αφτή. Από την αρχή. Από πάντα. Σε αντείθετη περίπτοση – λέμε τώρα – δεν μπωρώ να φανταστώ τι θα συνέβενε στην αίθουσσα. Οσο για τα περί σκεβορίας της αριστεράς, αναροτιέμαι εάν η συγκεκρημμένη δήκη μπορούσε να μαγνυτοσκοπιθεί και ο σηνίγορος ηπεράσπησης, αραχτός στην σπιταρόνα του, την έβλαιπε σε βίντεο δεν θα ντραιπώταν; Ο εισαγκελλέας; Ο πρόεδρος; Ντροπή. “Σκεβορία” με επιχηρείμματα που…. έμπαζαν από παντού.
 
Γύρω στις 15:00 ανακυνώθικε η απόφαση… Οι χρυσαυγίτες περιμένουν τον μεγάλο αρχειγό και τον απωθεώνουν. Αποχορούν σαν στρατός, φωνάζοντας “Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή”… Στην άκρη εμείς, δύπλα σε μια δυμμηρία… Ψάχνω τρόπο να φείγω δείχως να ακολουθήσω το “τάγμα” του Κασιδιάρη… 

Εκανε και δείλλωση. Ετρειψε την απόφαση του δηκαστιρίου στα μούτρα των δειμοσιογράφων. Δεν έμηνα να τον ακούσω. Οχι άλλο. 

Εβαλα στη θέση της Μ. τον εαφτό μου. Πόσση δήναμη, πόσση αξειοπρέπια. “Ναι” βειάζομε να… σκευτώ, θα κανα το ίδιο. Αλλά τελικά έχει νόειμα; Για πια δηκεοσήνη; Για πια “¨ηθεική”; Με πιο κόστος;
Στώχος τους είναι ο φώβος. Και δεν πρέπει να τον πετοίχουν. Με όπειο κόστως. 

ΥΓ. Σε ένα δυάλλημα της δήκης Κασιδιάρη, ο ΕΙΔΙΟΣ πρόεδρος δήκασε και καταδήκασε έναν μαιτανάστη που δειλωνε αθόως. Η δυαδεικασεία κράττεισε δέκα λεφτά. Χωρείς μάρτυρες και στειχοία. Με μοναδικό στειχοίο μαρτυρία ιδειοκτίτη ίντερνετ καφέ, ο οπείος στη συνέχια ανασκέβασε. Εξι χρόνια φιλλακή και απαίλλαση. Ο μαιτανάστης δείλωνε αθόως. 

ΥΓ2. Κατά τη δυάρκια της… μίνι δήκης του μαιτανάστη, μέλλη της Χρυσής Αυγής φώναζαν “Εις Θάνατον” 

ΥΓ3. Σήσωμμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής στο δηκαστίριο. Μετά το τέλος, οι βουλεφτές έδειναν εντολές στους “οπαδούς” για το πως θα κηνιθούν. 

ΥΓ4. “Τι κάνει η μηταίρα σου; Δώσ της χερετήσματα”. Διάλογος μέλους της Χ.Α με τον… εισαγκελλέα. 


 ===========================
“Ο Κασιδιάρης αθώος”. Τσίπρα δεν έχετε; Αυτός είναι ο σωστός τίτλος. 

Ξυδάκι αναρχοάπλυτοι συριζαίοι και λοιπά ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου. Η δικαιοσύνη δεν θα σας χαϊδεύει για πάντα. Είστε συκοφάντες, ρουφιάνοι, χαφιέδες και ψευδομάρτυρες μια ζωή και αυτό απεδείχθη στο δικαστήριο. Ξαπλώστε και απολαύστε το τώρα. Η ΧΑ ανεβαίνει, εσείς κατεβαίνετε. Συνεχίστε τις ψευδομαρτυρίες και τις συκοφαντίες και σας προσπερνάμε άνετα πλέον.

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τραγική ορθογραφία τα μορφωμένα συριζόρνια !!!

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

Πωπω μιλάμε, στραβώθηκα για να διαβάσω αυτές τις ανορθόγραφες αηδίες.

Πού τις βρήκες ρε ΙΜΑΤΖΙΝΕ ;; Στο ιντυμίντια ;;

Είναι πολύ πιθανόν ο συγκεκριμένος άπλυτος να είναι και αλλοδαπός - ξέρεις, από αυτούς που έλαβαν "ελληνική" παιδεία...

Όπως και νάχει, τα αναρχοσυριζόνια ήπιαν τον μπούτσον, και - φυσικά - δεν τόλμησαν να αντιπαρατεθούν με τον στρατό των χρυσαυγιτών.

Έτσι μπράβο, από 'δω κι εμπρός θα στέκεστε στην άκρη και σούζα όταν περνά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

Οι εποχές που αλωνίζατε τελείωσαν.

Το καταλάβατε ανθελληνικά κωλόπαιδα ;;


ΤΥΦΟΣ - ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ είπε...

ΡΕ ΙΜΑΤΖΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ή ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ή ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
ΡΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΑΡ CIES ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Υ.Γ. Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

ΤΥΦΟΣ - ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ είπε...

ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Οταν περνουν οι εθνικιστες στη μπαντα κανουν οι αδερφες,οταν περναει η χρυση αυγη στεκονται ολοι προσοχη,οταν περνα η αντιφα περνει ο κωλος της φωτια.Ετσι αναρχοαπλυτα σκουληκια.-ΔΗΜΙΟΣ-

Nighthawx είπε...

Imagine δωσε ρε το λινκ για το ανορθογραφο κειμενο γιατι οπου και να ψαξω το κειμενο αυτο εχει αναρτηθει ορθογραφημενο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ιματζινε θες να μας τρελάνεις,έβαλες όλα τα γκομενακια μαζί -Κανέλλη,Πορτάλιου,βαβαγιάννη-πάλι λάστιχο θα τον κάνουμε!!!ντροκ

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς υπογράφει ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό που οι πατριώτες Αδωνις-Βορίδης είχαν καταψηφίσει!!! Τι θα κάνουν οι κότες?
http://www.tanea.gr/news/greece/article/5005592/sthn-telikh-eytheia-to-tzami-ths-athhnas/

Ανώνυμος είπε...

Μανία πάντως οι αριστεροί να δείξουν ότι αθωώθηκε ο Ηλίας "λόγω αμφιβολιών"! Ακόμα κι έτσι να είναι, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, η αθώωση λόγω αμφιβολιών τη στιγμή που υπάρχει... "αυτόπτης μάρτυρας", είναι κόλαφος γι' αυτούς, αλλά είναι τόσο ανόητοι που δεν το καταλαβαίνουν. Παρόλα αυτά, η Βαβαγιάννη έχει μηνυθεί από τον Κασιδιάρη για ψευδομαρτυρία, επομένως εκεί παίζουν το νέο φρούτο τους. Από εκεί και ύστερα, είναι γελοίο να λένε ότι ο πρόεδρος δεν αναφερόταν στον Κασιδιάρη ως κατηγορούμενο, πρώτα από όλα γιατί το έκανε στις 90% των περιπτώσεων που απευθυνόταν σε αυτόν.
Το δε παραλήρημα τους πέρα από αυτά, έξω από κάθε λογική. Δυο μάρτυρες, είχε για άλλοθι μόνο μέσα στο δικαστήριο ο Ηλίας κι άλλοι 100!!!! είχαν πάει στον ανακριτή για τον ίδιο λόγο. Ο δε φοιτητής, που παραλίγο να κάνει μυθιστόρημα το τι του συνέβη στην κατάθεσή του, διέκοπτε τον ίδιο τον δικαστή όταν τον ρωτούσε για συγκεκριμένες λεπτομέρειες και σαν καλός συγγραφέας, έκανε μέχρι και υποδείξεις στην έδρα και στους συνηγόρους, λες και σκηνοθετούσε ρε παιδί μου την κατάθεσή του σε κάποιο θέατρο. Χώρια, που η ΕΠΙΣΗΜΗ αναφορά του ιατροδικαστή, έδειξε πως έλεγε ανοησίες. Προσπαθούσε ο τύπος, κατόπιν οδηγιών του δικηγορικού σχήματος (που όλως τυχαίως βλέπουμε μόνιμα σε δίκες εναντίον εθνικιστών), να κάνει την κατηγορία από "σωματικές βλάβες", ξυλοδαρμό, σε βαρύτερη, πιθανόν και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Τόσο σίγουροι και ήταν ότι θα καταδικαστεί ο Ηλίας. Θράσος! Ο ιατροδικαστής όμως που τον εξέτασε μετά το συμβάν, έγραφε ότι δεν είχε κανένα μώλωπα στο σώμα του από ξυλοδαρμό, το θύμα, ότι τον χτυπούσαν περίπου πέντε λεπτά 5 σωματώδεις τύποι με γκλοπ, κλωτσιές και γροθιές. Το μοναδικό του τραύμα, ήταν μια τομή 2,5 εκατοστών(!) από απροσδιόριστο λόγο, που χρειάστηκε 2 ράμματα(!)... Και το αστείο, η δήλωση "δεν κατάλαβα ότι μαχαιρώθηκα", που είπε ο ίδιος. Στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι στοχοποιήθηκε για κάποιο λόγο, εκτός της εμφάνισής του (σκουλαρίκια, μαλλιά, γένια, απλυσιά), ούτε και τα περί ληστείας πέραν της αφαίρεσης της ταυτότητας την οποία έδωσε ύπ' απειλή ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Η Βαβαγιάννη, στη μαρτυρία της, δεν μπορούσε να ξεκαθαρίσει κάποια σημαντικά ζητήματα για το τι συνέβη. Ισχυριζόταν, πως μπροστά στο αυτοκίνητο της που οδηγούσε ο σύζυγός της (καρκινοπαθής, που πέθανε ...μόλις 20 ημέρες μετά όπως αναφέρθηκε στη διάρκεια της εξέτασής της), βρέθηκε ένα άλλο το οποίο είχε τις πινακίδες του Κασιδιάρη. Σε αυτό έλεγε πως επέβαιναν 5 άτομα με γκλοπ, που είδε να βγάζουν ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια του φυσικού τμήματος και να τα χρησιμοποιούν στην είσοδο. Σημείωση: η ίδια ανέφερε πως είδε να ...ανεβοκατεβαίνουν τα γκλοπ και όχι να χτυπούν κάποιον! Παρακάτω, δεν ξεκαθάριζε αν το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει ή σταματημένο, το χρώμα και τη μάρκα του και γενικά οτιδήποτε από τους δράστες και το όχημα, πέραν του αριθμού των πινακίδων. Η βασικότερη δήλωσή της, ήταν στο ότι δεν γνώριζε καθόλου, αν οι δράστες διέφυγαν από το πανεπιστήμιο με αυτό το αυτοκίνητο (άρα ο οδηγός δεν ενεπλάκη στον ξυλοδαρμό ούτε και παρείχε διαφυγή). Και η μεγαλύτερη αντίφαση, που απέδειξε ότι ψεύδεται ήταν στο ότι, ο φοιτητής-θύμα δήλωσε, πως δεν χτυπήθηκε στην είσοδο του κτιρίου του φυσικού τμήματος, αλλά αρχικά πιο μακριά και κατόπιν, αφού προσπάθησε να ξεφύγει μέσα στο κτίριο στον πρώτο όροφο και τις σκάλες. Η δε Βαβαγιάννη, επέμεινε ότι είδε να τον χτυπούν στην είσοδο και μάλιστα πως τον πλησίασε, βλέποντας ότι ήδη στο σημείο βρίσκονταν 2 άλλες φοιτήτριες τις οποίες όμως, δεν ανέφερε το θύμα που ερωτήθηκε επίμονα γι’ αυτό, ο οποίος ισχυριζόταν ότι ήταν μάλλον μόνος, μιας και ήταν ώρα φοιτητικής συνέλευσης και όσοι υπήρχαν στο κτίριο βρίσκονταν σε κάποιο αμφιθέατρο. Επίσης, η καθηγήτρια, προσπάθησε να ξεφύγει από όλες τις ερωτήσεις οι οποίες γίνονταν με βάση την πολιτική της ταυτότητα, ώστε να αποφύγει τη σύνδεση με κάποιο λόγο για τον οποίο μαρτυρούσε εναντίον του Ηλία. Το ίδιο όμως δεν έκαναν οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής εναντίον του Κασιδιάρη, που άρχισαν να μιλούν για τα γνωστά, περί επεισοδίων, δολοφονικών ενεργειών κλπ τα οποία έμμεσα συνέδεαν μαζί του. Εκεί όμως, τις έσβησε η αποκάλυψη του συνηγόρου του Ηλία, που έδωσε στην έδρα δημοσιεύματα με τη πολιτική θέση της Βαβαγιάννη στο ΣΥΡΙΖΑ και το πώς είχε ξαναχρησιμοποιήσει την ιδιότητά της ως καθηγήτριας πανεπιστημίου με το κύρος που φέρει, για να ζητήσει μαζί με άλλους συναδέλφους της να αθωωθούν οι κατσαπλιάδες που είχαν συλληφθεί (και καταδικάστηκαν στη συνέχεια) για τον βανδαλισμό του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος. Από όπου φυσικά, προκύπτει άμεση επαφή της Βαβαγιάννη τόσο με τον πολιτικό χώρο όσο και με τα άτομα που θα ήθελαν να πλήξουν πολιτικά και φυσικά τον Ηλία Κασιδιάρη.
Και πάμε στην... απόκλιση που λένε πως είχε με τη συνάντηση με τον γιατρό μάρτυρα, ο οποίος έλεγε ότι τον συνάντησε στις 2μμ και μέχρι τις 3μμ ήταν ακόμα στο Μετροπόλιταν νοσοκομείο. Το συμβάν σύμφωνα με τους κατήγορους έγινε στις 2:00-2:30 μμ. Ελικόπτερο είχε ο Ηλίας λοιπόν, που καθημερινή μπορούσε να βρίσκεται μέσα σε 30' από την παραλιακή στου Ζωγράφου (κοντά στον Υμηττό)!;

Ανώνυμος είπε...

Πάμε και στην Αλεξίου. Κρύβουν εντελώς το τί είπε! Δηλ, ότι ο Ηλίας είχε λίγες μέρες πριν το συμβάν εμφανιστεί στον ΑΝΤ1, διότι η Χρυσή Αυγή κατηγορούταν για δεκάδες ρατσιστικές επιθέσεις και τον αναζητούσε για να πάρει δήλωση, με την ίδια αιτία. Ο τρόπος που τον βρήκε, ήταν να πάει κάτω από τα γραφεία, ημέρα και ώρα λειτουργίας τους, να καλέσει στο τηλ που δημοσιευόταν και να του ζητήσει να πάρει τη δήλωση. Ο Κασιδιάρης, δικαιολογήθηκε ότι δεν βρισκόταν εκεί, και τότε η δημοσιογράφος που είχε συλλέξει όλες τις πληροφορίες γι' αυτόν, του απάντησε "ξέρω ότι είσαι πάνω, είναι το αυτοκίνητο σου κάτω, είδα και τις πινακίδες". Εν ολίγοις "δεν τις θυμόταν άπ' έξω", αλλά είχε ολόκληρο φάκελο γι' αυτόν που βρήκε στο indymedia. Τέλος για τα υστερόγραφα. Ο Αφγανός, είχε το προηγούμενο νούμερο στη σειρά των δικών. Ο πρόεδρος, πολύ πριν ξεκινήσει τη δίκη του Κασιδιάρη, τον εκδίκασε. Αναζήτησε τους μάρτυρες και εξέτασε όσους ήταν παρόντες εκείνη τη στιγμή. Οι περισσότεροι έλειπαν, μαζί με τον διορισμένο από την έδρα συνήγορο και τον μεταφραστή (υποτίθεται ότι δεν καταλάβαινε γρι). Διέκοψε για πάνω από 20 λεπτά, περιμένοντας τους. Και εντάξει ο μεταφραστής, συνήγορος μπορεί να πάει ο καθένας, γιατί λοιπόν, δεν πήγαν οι κυρίες δικηγόροι της πολιτικής αγωγής εναντίον του Κασιδιάρη και απλά τον παρατηρούσαν; Ήταν εκεί μαζί μας από τις 8πμ. Εν πάση περιπτώσει, διορίστηκε νέος δικηγόρος και ζήτησε να πάρει χρόνο για να εξετάσει την περίπτωση του Αφγανού, του οποίου η δίκη δεν μπορούσε να αναβληθεί γιατί ήταν υπό κράτηση και οδηγήθηκε δέσμιος (αν αυτό λέει κάτι). Στη συνέχεια, όταν ο συνήγορος του Αφγανοπακιστανού, δήλωσε έτοιμος και ο μεταφραστής παρών, η δίκη του Κασιδιάρη διεκόπη για να τελειώσουν με τον μετανάστη. Επομένως ούτε "μίνι δίκη" ήταν, ούτε και "παράλληλη". Και εξετάστηκε στο διάλειμμα που έδωσε για τη δίκη του Ηλία ο πρόεδρος, δηλ όταν οι περισσότεροι χρυσαυγίτες δεν ήταν παρόντες. Εννοείται τέλος, ότι Κασιδιάρης και εισαγγελέας δεν είχαν την παραμικρή συνομιλία, καθώς ο εισαγγελέας δεν μόνο άκουγε και 2 μόλις φορές παρενέβη σε όλη τη διάρκεια της δίκης.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά λίγο-πολύ συνέβησαν Imagine. Είναι πολλά, και σας τα γράφω κατ' αντιπαραβολή, των όσων διαδίδουν οι διάφοροι τρισάθλιοι αντίπαλοί μας που όπως είπε και ο Ηλίας, πίστευαν πραγματικά πως με αυτή τη γελοία προσπάθεια θα τον έβαζαν φυλακή εξοντώνοντάς τον. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως νομίζεις.