ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

16/3/13

ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕ...

 Ο καθένας είναι ελεύθερος να χαιρετάει όπως θέλει εκτός εάν έχουμε αναρχομπολσεβίκικη χούντα και δεν το ξέρουμε. Εγώ βασικά σας χαιρετώ προοδευτικούληδες ψευτοδημοκράτες με προτεταμένες και τις δύο μούντζες μου. Πρόμπλεμ;

4 σχόλια :

asepites είπε...

Πολύ καλά έκανε το παλικάρι.
Χαιρέτησε σπαρτιατικά, χαιρέτισε αν θέλετε μεταξικά, όπως οι Εθνικιστές χαιρετούσαν το 1940 πηγαίνοντας να τσακίσουν τους ιταλούς φασίστες και γερμανούς ναζί(εξαίρεση οι αριστερούληδες της εποχής που δεν θέλαν πόλεμο αλλά υποδούλωση των Ελλήνων)

Α ρε και όσο θυμάμαι τον τελικό χαντμπολ μεταξύ μας imaginos...29-5-2010 ήταν και δεν το ξεχνάω γιατί ήταν η ημερομηνία σκλάβωσης της πρωτεύουσας της Ελλάδος.Που ενώ είχαμε κανονίσει εκατέρωθεν συμβολική τελετή πριν τον τελικό, τα μαλακισμένα μας (και σας) είχαν φροντίσει να τα κάνουν νιμού στη λαμία τότε.
Τι νόμιζαν ότι είχαν πετύχει τότε;ΤΙΠΟΤΕ αφού το πεπραγμένο φυγής αδύνατο.

ΤΥΦΟΣ - ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ είπε...

Ο ΚΑΤΙΔΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΕ. ΕΔΩ ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΜΠΛΕΞΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΙΣΧΙΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΡΕ. ΡΕ ΨΑΡΙΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ?.......................

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΤΙΔΗ, ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΠΙΣΩ, ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμα του είναι να χαιρετάει όπως θέλει. Μράβο του και μαγκιά του. Και να μη ζητήσει ποτέ συγνώμη για κάτι που δεν πρέπει.