ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/3/13

ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ... ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΤΖΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...


ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ...

Το να σηκώνεις την σημαία ενός κράτους ειδικά μάλιστα εάν αγωνίζεσαι στο χώρο του αθλητισμού για αυτό το κράτος, δεν σημαίνει πως ταυτοχρόνως γίνεσαι και ιθαγενής του κράτους αυτού. Αυτές τις μαλακίες να τις λέτε αλλού όχι σε τα μας.


Και ο γερμανός Michael Schumacher σήκωνε την Ιταλική σημαία όταν έτρεχε με τις ιταλικές Ferrari στη F1 αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έγινε και Ιταλός.

Για την Μιρέλα Μανιάνι που εμφανίζεται στην πρώτη φωτό, η Βικιπαίδεια γράφει...

"Η Μιρέλα Μανιάνι γεννήθηκε στο Δυρράχιο της Αλβανίας στις 21 Δεκεμβρίου 1976 και είναι ακοντίστρια. Καταγόμενη από την Αλβανία, απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα όταν παντρεύτηκε τον επίσης ελληνοποιημένο αρσιβαρίστα Γιώργο Τζελίλη".

Δηλαδή η Μανιάνι έγινε Ελληνίδα επειδή σήκωσε την Ελληνική σημαία ή επειδή παντρεύτηκε έναν παρανόμως ελληνοποιημένο αλβανό; 

Ο Σκορτσιανίτης επίσης έγινε Έλληνας επειδή σηκώνει στη δεύτερη φωτό τη σημαία και επειδή λέει πως έχει Έλληνα πατέρα ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί ποτέ και πουθενά ούτε καν στο γάμο του Σκορτσιανίτη του ίδιου του, του παιδιού; Ας γίνει ένα τεστ DNA στον Σκορτσιανίτη εάν επιμένει πως έχει Έλληνα πατέρα για να δούμε εάν έχει πατέρα Έλληνα. Τολμάει; Εγώ κόβω ότι θέλετε πως δεν έχει πατέρα Έλληνα και πως αποτελεί απλώς μία ακόμη παράνομη αθλητική ελληνοποίηση όπως δεκάδες άλλες ως γνωστόν. Και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το χρώμα του ούτε αμφισβητώ ότι μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός και καλός άνθρωπος αλλά το να τους ελληνοποιούμε όλους με τόση ευκολία, αυτό πάει πολύ.

Για μένα ο Έλληνας θα φανεί και θα κριθεί μόνο σε περίπτωση κινδύνου της Πατρίδας Ελλάδας. Εάν σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία ο Σκορτσιανίτης και κάθε Σκορτσιανίτης και Τσελίλης και Μανιάνι, πάνε να πολεμήσουν και να δώσουν το αίμα τους για την Ελλάδα, εγώ πρώτος θα τους ονομάσω Έλληνες και ας μην έχουν ούτε σταγόνα αίμα Ελληνικό. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα ονομάσω ως προδότες και ανθέλληνες γραικύλους όσους με αίμα Ελληνικό δεν πάνε να υπερασπιστούν την Πατρίδα Ελλάδα.

Αλλά τέλος πάντων οι Έλληνες έχουν εκτός από ιστορία και κάποια κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά πως να το κάνουμε τώρα; Επιτέλους να μάθουμε κάποτε πως άλλο η Ελλάδα και άλλο η Βρετανία η Γαλλία ή Αμερική. Η Ελλάδα έχει μία ιστορία χιλιάδων ετών και συστάθηκε έστω και πρόσφατα ως κράτος Εθνικό γιαυτό και η συνθήκη της Λωζάνης αναφέρει μία μόνο μειονότητα, τη μουσουλμανική της Θρακης για να τονίσει τον Εθνικό χαρακτήρα σύστασης της Ελλάδας, σε αντίθεση με την Αμερική που είναι κράτος πολυεθνικό και συσταθέν από μετανάστες που εξολόθρευσαν μάλιστα τους Ιθαγενείς ινδιάνους που είναι οι αυθεντικοί Αμερικανοί, ενώ Γαλλια και Βρετανία είναι χώρες αποικιοκρατικές όπου τα ήθελαν και τα έπαθαν να μαυρίσουν σιγά σιγά και δικαίως μαύρισαν. Καμία συνθήκη δεν υπάρχει για αυτές τις χώρες που να αναφέρει μειονότητες όπως συμβαίνει με την Ελλάδα και τη συνθήκη της Λωζάνης. Εμείς λοιπόν τι δουλειά έχουμε με μαύρους Έλληνες και με όλα αυτά και γιατί από ένα Εθνικό κράτος με ιστορία χιλιετηρίδων θα πρέπει ξαφνικά να γίνουμε ένα πολυπολιτισμικό συνονθύλευμα; Επειδή το λέει το ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ και η διεθνιστική κεντροδεξιά της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ; Σώπα ωρέ που θα το αποδεχτούμε κιόλας επειδή έτσι καύλωσε στα υπαλληλάκια της Νέας Εποχής ....

Και για να δείτε πόσο μαλάκες είστε και πάτε και κόντρα στη Φύση δείτε και την ανάρτηση που είχα κάνει σχετικά πριν λίγους μήνες...

=================
 ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΣΚΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ; ΤΙ, ΠΩΣ, ΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ;

Κατ' αρχάς να πω πως δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Σκορτσιανίτη και τον κάθε Σκορτσιανίτη όμως πρέπει να καυτηριαστεί κάποτε αυτή η θολοπροοδευτική παράνοια και παράκρουση που πιάνει ορισμένους. 

Εάν εγώ πάω στη Βόρεια Κορέα και φορέσω και φανέλα με την Εθνική της Βόρειας Κορέας, θα γίνω ξάδερφος του Κιμ Γιονγκ Ιλ; Από που και ως που ο κύριος αυτός είναι Έλληνας; Επειδή λέει πως έχει πατέρα Έλληνα; Ο πατέρας του το ξέρει; Και αν το ξέρει είναι σίγουρος; Έχουμε καμία γνωμάτευση DNA επ'αυτού; Και ο Λαέρτης Βασιλείου του Coprus Pusti λέει πως η μάνα του είναι Ελληνίδα. Τo Βασιλείου λοιπόν που προέρχεται συνεπώς από αλβανό πατέρα είναι αλβανικό επίθετο; Ρε μας δουλεύουν ψιλό γαζί μιλάμε... 

Ο Σκορτσιανίτης γιατί να μην το παίζει Έλληνας; Εάν το έπαιζε καμερουνέζος θα γινόταν ποτέ μπασκεμπολίστας; Να μιλήσω τώρα για τους δεκάδες άλλους αλβανούς, καυκασιανούς γεωργιανούς κλπ που τους έκαναν Έλληνες σε ένα βράδυ για να μας φέρνουν μετάλλια; Και αυτοί το έκαναν για την Ελλάδα ή μάλλον για να αποκατασταθούν οικονομικά και επαγγελματικά στον Ελληνικό στρατό που είναι μπάτε σκύλοι αλέστε όπως και η χώρα ολόκληρη;  

Σας έκανε λοιπόν τόσο μεγάλη εντύπωση που ο Παναγιώταρος απάντησε σε μία σχετική ερώτηση πως ο Σκορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας γιατί απλά δεν φαίνεται για Έλληνας; Μα γιατί σας έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση; 

Κάτσε να το συζητήσουμε στα σοβαρά. 
 Σας φαίνεται για Έλληνας ο Σκορτσιανίτης; Εάν ναι, πάμε παρακάτω. 

Εάν ο εικονιζόμενος κύριος από την Κίνα, πάει στο Καμερούν της Αφρικής και αρχίσει να λέει πως είναι Καμερουνέζος, θα σπάσουν πλάκα ή όχι, οι εκεί αφρικανοί Καμερουνέζοι; 

Στην εικόνα αυτή τι ακριβώς βλέπετε; Μία κινέζα και έναν αφρικανό ή μία αφρικανή και έναν κινέζο; 

Εδώ μήπως βλέπετε κάναν σουηδό από την... "Σουηδική" Αραβία; 

Αλήθεια και εδώ τι βλέπετε; Ένα λευκό γατάκι να παίζει φλογέρα σε ένα παιδάκι από τη Νιγηρία

Και εδώ; Τι ακριβώς βλέπετε; Τον Πέτρο Τατσόπουλο και την Πάρις Χίλτον σε παιδική ηλικία; (Αν και όχι απίθανο...)

Εδώ τι βλέπετε σε αυτό το βλέμμα; Την Έλλη Στάη ή τον Μανώλη Καψή; (Αυτό μάλλον θα το έλεγα και πολύ πιθανό...)

Δεν πάτε λίγο να σας κοιτάξει κάνας γιατρός λέω γω; Γιατί πάτε κόντρα στη Φύση; Ανώμαλοι είστε; (Εδώ δεν μιλάμε για πιθανότητα αλλά για βεβαιότητα πλέον)..

Εντάξει, εντάξει μη στραβομουτσουνιάζεις μικρό σκυλάκι, είσαι ντόπερμαν, ok, ό,τι πεις και ό,τι θέλεις εσύ είσαι. Ο Τατσόπουλος βέβαια μπορεί να σε ονομάσει και κουνέλι αλλά δεν θα το κάνουμε και θέμα τώρα. 

Καλά εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν χωράει αμφισβήτηση. Εδώ όλοι βλέπουν έναν Εβραίο Ιεχωβά Καρνάβαλο παλιοτσιφούτη. 

23 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο νεοταξίτης Δημητράκης που δεν διαφέρει πλέον σε τίποτα από τους ανθέλληνες Συριζαίους σε αυτά που γράφει, θεωρεί με περίσσεια ευκολία "Έλληνα" τον κάθε μαύρο που απλά σηκώνει μία ελληνική σημαία κσι ας μην έχει ούτε μία σταγόνα ελληνικού αίματος μέσα του...
Με την ίδια ευκολία θα αρχίσει να χρίζει "Έλληνες" όλους τους Πακιστανούς, Αφγανούς και Νιγηριανούς που εισέβαλαν στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες και που ενδεχομένως θα κρατούν και μία ελληνική σημαία στα χέρια τους μαζί με την ταυτότητα που θα τους έχει δώσει το κράτος...
Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το εθνική κριτήριο ως προϋπόθεση ελληνικότητας του ατόμου...
Γι' αυτό και δεν έχει πρόβλημα με τις διάφορες θεωρίες που ισχύουν περί της ασυνέχειας του ελληνικού έθνους αλλά παπαγαλίζει τις θεωρίες της αριστεράς και βαπτίζει με περίσσεια ευκολία τον κάθε μαύρο και Αλβανό "Έλληνα"...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΣ γεννιεσε δε γινεσε ποτε,βεβαια υπαρχουν και οι εμετικοι,ανθελληνες,προδοτες της αριστερας αλλα φυσικα μιλαμε για ελλαδιτες και ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.Η εθνικιστικη κυβερνηση ερχετε και ο καιαδας ειναι κοντα.Μαζι τους βεβαια και ο πισωγλεντης ο Δημητρακης.-ΔΗΜΙΟΣ-

Ανώνυμος είπε...

ειδαμε και τον Οδυσσεα τσεναι, το μαλακιστηρι που καναμε και σημαιοφορο ποσο Ελληνας ειναι και ποια ειναι η γνωμη του για τους Ελληνες!!

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ είπε...

Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες ο Δημητρακης ζητησε να γινει μαζορετα του Παναθηναικου για να ναι κοντα στον Σοφοκλη του!

Ανώνυμος είπε...

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πέθανααα!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Δέν υπάρχει!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!

Τελικά το ανέβασες!!!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Εδώ τι βλέπετε; Έναν Σουηδό απο τη Σουηδική Αραβία ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ!!!! ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Ο Καψής και η Κανέλλη ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ο Τατσόπουλος και το κουνέλι!!!!!

Και η προσθήκη με τον τσιφούτη!!!! ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ!!!!! ΙΜΑΤΖΙΝΕ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΣΟΒΑΡΑ, ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟ...

Τι γέλιο είναι αυτό! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Συλλεκτικό και αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια , περα απο την πλακα. Παρατηρησατε ποσο εμμονη εχει η δημητρακης με τον σκορτσιανιτη; Ειδικα με αυτον και οχι με αλλους παρομοιους "ελληνες" "αθλητες". Υποπτο δεν ειναι ολο αυτο; Λετε τελικα ο δημητρακης να ειναι μητση;; Χωρις πλακα αρχιζω και το σκεφτομαι σοβαρα. Συν οτι ο τροπος που γραφει ειναι χαρακτηριστικος καταπιεσμενης αδερφης.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα! Ιματζίνε κορυφαίος! Τα σχόλια σου θυμίζουν μέγα Πλεύρη(τον πατέρα) όχι τον υιό....

Από εκεί και πέρα φυλετικά ο Σοφοκλής είναι μιγάδας(σε περίπτωση που όντως ο βιολογικός του πατέρας είναι Έλλην)...Εξάλλου πολλοί Έλληνες που πήγαν στην Αφρική έκαναν παιδιά μιγαδακια. Αν έχει όμως Έλληνα βιολογικό πατέρα τότε έχει και Ελληνική καταγωγή. Για τους αρχαίους Έλληνες θα θεωρούνταν μιξοβάρβαρος(μισός ΈΛληνας-μισός αλλογενείς) και συνήθιζαν να τους κοροιδεύουν(όπως εμείς λέμε σήμερα μούλος ή μπασταρδος).
Πάντως εξαιτίας της Ελληνικής καταγωγής του(αν είναι όντως έτσι) τότε δίκαια μπορέι να εκπροσωπεί το εθνόσημο,σε αντίθεση με τους ελληνοποιημένους μέσω γραφειοκρατίας αλβανούς και λοιπούς.

Ανώνυμος είπε...

TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 5 ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΣΜΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ, ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΥΣΙΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Tι του λες για την Μιρελα Μανιανι δεν τον ενδιαφερει.Με τον σκυλαραπα εφαγε το κολημα το τρελο αγορι ο μπουχεσας!

Ανώνυμος είπε...

Ακουστε...........

O καραγκιοζης αυτος ειχε βασιστει πριν τις εκλογες οτι αν η ΧΑ μπει στη Βουλη θα κονομαγε απο το κατι τις που υπελογιζε οτι θα του δινανε οι Χρυσαυγιτες.

Αλλα απ οτι φαινεται του δωσανε απ τα τρια το μακρυτερο. Και τωρα εχει αρχισει το κλαμα.

Αλλα ο καραγκιοζης παραμενει καραγκιοζης. Δυστυχως δεν υπαρχει γιατρια.

Ανώνυμος είπε...

Kαλα που εχει ανοιξει το τριοδιο και μπορεις και κυκλοφορεις με τετοια μαπα Δημητρακη.-ΔΗΜΙΟΣ-

Ανώνυμος είπε...

Με τα εκατομμύρια που παίρνουν οι αθλητές μεχρι και την σημαία των μάο μάο σηκώνουν.Το ίδιο και οι τραγουδιστές,ηθοποιοί κλπ.
Ναι υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι 1/1000 και παίζεται αν είναι εξαιρέσεις.Μπορεί να μην ήταν αν τα λεφτά ήταν πιο πολλά.
Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας προφανώς.Αλλά αγαπητοί εσείς τους κάνατε Έλληνες φίρμες και ό,τι γουστάρουν.Μαζεύεστε σαν τα όρνια στα γήπεδα και τους προσκυνάτε όπως σας επιβάλλει η uefa και η nike.Τραβάτε λοιπόν να στοιβαχτείτε σαν τα ζώα σε μια κερκίδα να δοξάσετε τους καζαμπούμπου έτσι ώστε εσείς να ντρέπεστε που είστε έλληνες φτωχοί και κακομοίρηδες, και αυτοί που τα κονομάνε στην πατρίδα σας να σας πουλάνε πατριωτιλίκι.ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΑ.

asepites είπε...

"...αλλα φυσικα μιλαμε για ελλαδιτες και ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..."
ΟΧΙ.ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ αν και νόμιζα ότι είναι τόσο μα τόσο εύκολη η διάκριση αυτών των εννοιών .Ελλαδίτης είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ που ζει στην Ελλάδα.Τον ανθέλληνα τον λέμε ελληνόφωνο,
ΠΟΤΕ δεν τον λέμε ελλαδίτη.
Οι Κύπριοι που φυσικά είναι Έλληνες 100% εμας μας αποκαλούν Ελλαδίτες-επειδή ζούμε στην Ελλάδα-και όλοι μαζί είμαστε
ΕΛΛΗΝΕΣ.
Δηλαδή και ο αλλοδαπός όχι Έλληνας δεν είναι-αυτό έλειπε-αλλά ούτε και Ελαδίτης.
Ευκαιρία να θυμίσω ότι οι Έλληνες της Αιγύπτου λέγονται Αιγυπτιώτες και όχι Αιγύπτιοι.Αιγύπτιοι λέγονται οι χριστιανοί κόπτες που ζούνε στην Αίγυπτο από π.χ. ενώ οι Άραβες που κατέχουν την Αίγυπτο απο το 640 τόσο μ.χ. είναι αραβοαιγύπτιοι.
Επίσης οι Έλληνες της Κάτω Ιταλίας λέγονται Ιταλιώτες και όχι Ιταλοί.

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας και δεν έχει κανέναν "Έλληνα" πατέρα.

Πώς είναι δυνατόν να έχει λευκό πατέρα και να είναι πιο μάυρος από την μάνα του ;;

Μα'ι'μού ελληνοποίηση είναι κι αυτός, όπως και οι ελληνοποιηθέντες αλβανοί.

Μόνο ο Πύρρος Δήμας είναι γνήσιος Έλληνας.

Όσο για τον Σωτηρόπουλο, ο βλαμμένος αυτός δεν είναι εθνικιστής, δεν πιστεύει στο ΟΜΑΙΜΟΝ και δεν πιστεύει στην φυλετική συνέχεια του Ελληνικού Έθνους.

Ο Σωτηρόπουλος θεωρεί Έλληνα όποιον είναι Ορθόδοξος χριστιανός, μιλάει Ελληνικά και σηκώνει μια Ελληνική Σημαία.

Αν πάρεις έναν Πακιστανό, τον βαφτίσεις Ορθόδοξο και του δώσεις κι ένα Ελληνικό σημαιάκι να κουνάει, ο Σωτηρόπουλος θα τον θεωρήσει Έλληνα.

Ας καταλάβει ο ηλίθιος Σωτηρόπουλος - και ο κάθε Σωτηρόπουλος - ότι η ΕΛΛΑΣ δημιουργήθηκε ως Κράτος ΕΘΝΙΚΟ, δηλαδή ως Κράτος όπου η πολιτική εξουσία βρίσκεται στα χέρια αυτών που είναι Έλληνες στο ΓΕΝΟΣ.

Στην Επανάσταση του 1821 πέθαναν για την Ελλάδα πολλοί ξένοι - Γερμανοί, Ιταλοί, Γάλλοι κλπ.

Κανείς όμως απ'αυτούς δεν ονομάστηκε ΕΛΛΗΝ. Ονομάστηκαν ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.

Αυτοί οι Ήρωες δεν τόλμησαν να ονομάσουν τους εαυτούς τους ΕΛΛΗΝΕΣ, διότι ήξεραν ότι το βάρος του ονόματος αυτού ανήκει στο ΓΕΝΟΣ των Ελλήνων.

Αρκέστηκαν στον τίτλο του ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ.

Κι εμείς σήμερα βαφτίζουμε με περισσή ευκολία ΕΛΛΗΝΑ τον κάθε τυχάρπαστο αλβανοκαμερουνέζο που έρχεται εδώ για να κάνει την τύχη του και θα την κοπανήσει για το εξωτερικό όταν θα πέσει η πρώτη τουφεκιά.

Ανώνυμος είπε...

το ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ. ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΛEΕΙ 15000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΒΕΒΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

@ Aνώνυμο 12:08 π.μ.

Αλήθεια πιστεύεις ότι "Μόνο ο Πύρρος Δήμας είναι γνήσιος Έλληνας";;;;

Σκατά Έλληνας είναι. Ήταν μαζί με τους 166 βουλευτές ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ψήφισαν την ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, στις 14 Ιανουαρίου 2013.

http://www.triklopodia.gr/2013/01/166-14012013.html

(Ο "Έλληνάς" σου, είναι στο νο. 5)

Αν ήταν έλληνας δεν θα το ψήφιζε. Έρχονται εδώ οι πεινασμένοι, τους κάνουμε ανθθρώπους, τους βγάζουμε και ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, και για ευχαριστώ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της Ελλάδας στους Δανειστές....

Μήπως τον ψήφισες κι όλας;

Ανώνυμος είπε...

Βασικα το μονο προβλημα με τους παραπνω ειναι οτι θελουν να λεγονται ελληνες. Για ποιο λογο να θες να εισαι το ιδιο με κατι γυφταρους σιχαμενους και βρωμερους ανθρωπους που σε οποια χωρα και να πανε μεταφερουν την βλαχια και την κακομοιρια τους?

Ανώνυμος είπε...

O Δημητρακης στο γελοιο blog του γραφει ασυναρτητα σχολια σαν Δημητρα για να δειξει οτι και καλα υπαρχουν κι αλλοι που συμφωνουν με τις μαλακιες του.Ελενιε σου ευχομαι καλη επιτυχια στην αλλαγη φυλου.

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ είπε...

Ο Δημητρακης θ αρχισει να κραζει τον Γιαννακοπουλο επειδη δεν τον δεχτηκε στις μαζορετες του Παναθηναικου κι εμεινε μακρια απ τον Σχορτσιανιτη!

asepites είπε...

"...Αλήθεια πιστεύεις ότι "Μόνο ο Πύρρος Δήμας είναι γνήσιος Έλληνας";;;;..."

Φυσικά ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ 1.000.000% Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ όπως και όλοι οι βορειοηπειρώτες σκλαβωμένοι αδερφοί μας.
Ο ίδιος ο Παναγιώταρος έχει εξάρει τον Πύρρο πολύ πρόσφατα ενώ είναι βουλευτής του πασοκ.

Υ.Γ.Με την ίδια ΑΔΙΕΞΟΔΗ λογική και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ αλλά ΚΑΙ ΕΣΥ τι ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ και ΕΙΣΑΙ όταν μέχρι το 2009 ψηφίζαμε τους καταστροφεις μας;(νδ,πασοκ,αριστερά)

Ακόμα χειρότεροι όσοι δεν πήγαιναν να ψηφίσουν ή όσοι ψήφιζαν άλλα βλακοκόμματα πλην της Χ.Α.

Υ.Γ.Το ότι πλέον ψηφίζουμε Χ.Α. η συντριπτική μας πλειοψηφία από τον Μάιο του 2012 δεν σημαίνει ότι εγώ, εσύ και εμείς δεν είμαστα ΔΥΣΤΗΧΩΣ μ-α-λ-άκ-ε-ς και εμείς...αλλά τα λάθη είναι για να διορθώνονται ευτηχώς-:o)

Katerina Nouri είπε...

loipon epeidi den mporw na diavazw vlakeis o Sxortsanitis einai Ellinas apo ton patera tou, o pateras tou katoikei sto Kameroun logo douleias.To kserw giati einai Prwtos ksaderfos mou o Sofo apo tin meria tou patera tou.

-=IMAGINOS=- είπε...

Katerina Nouri Ναι ναι και μένα ο Χο Τσι Μινχ είναι πέμπτος προπάππος μου από την μεριά του τέταρτου μπατζανάκη μου. Είναι 30 χρόνια για δουλειές ο μπαμπάς στο Καμερούν και δεν βρέθηκε ούτε μία μέρα να κλέψει ώστε να βρεθεί στο γάμο του γιού του; Τόσες πολλές δουλειές έχει το Καμερούν ε; χαχαχα Ρε σε ποιους νομίζετε πως τα πουλάτε αυτά; 10 χρόνια ο Σχορτσιανίτης είναι γνωστός στην Ελλάδα και μόνο την μανούλα του μας δείχνει; Δημοσίευσε εσύ λοιπόν μία φωτό του πατερούλη του και κάτι που να αποδεικνύει την ταυτότητά του να μας πείσεις και χάνω ότι θέλεις. χαχαχα