ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

9/3/13

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ....


Ούτε 2.000 ένστολοι δεν μαζεύτηκαν τελικά στην συγκέντρωση που ετοίμαζαν και λαλούσαν τόσες μέρες πως θα έχει πάνω από 100.000 ενστόλους... Φτού σας μη σας ματιάσω καραβανάδες με τις ζαρτιέρες.... Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα που τραβάει αυτά που συμβαίνουν εδώ στην Ελλάδα, από την πρώτη στιγμή ακόμα και ένας δεκανέας θα είχε βρεθεί να βγάλει τα τανκς όξω... Μόνο οι έφεδροι που δεν είναι καν στρατιωτικοί ούτε ένστολοι στο επάγγελμα κατέβηκαν και έδωσαν έναν παλμό μόνο οι έφεδροι είναι πραγματικοί στρατιώτες και άνδρες.Οι επαγγελματίες ένστολοι είστε όλες αδερφούλες του ελέους με μισθούς ελεημοσύνης γιατί τελικά έτσι σας αξίζει. 

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά έκαναν που δεν βγήκαν για να κλαψουρίσουν για τις περικοπές που έχουν υποστεί! Σκατά μα πείς σε αυτούς που βγήκαν για να κλαψουρίσουν για την τσπούλα τους αλλα ποτέ για σοβαρά εθνικά θέματα!

PSY

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα πω κι εγώ ότι όποιος περίμενε να δει τους ένστολους στο δρόμο, και ΕΙΔΙΚΑ, τους στρατιωτικούς για να διαμαρτυρηθούν με στολή και διακριτικά, είναι ανόητος. Πρώτα από όλα, ξέρουν ότι δεν επιτρέπεται αυτό το πράγμα (ένστολη διαμαρτυρία) και εκτός από το ότι φοβούνται, δεν το τολμούν και για λόγους ηθικής όσο αστείο κι αν φαίνεται αυτό. Επίσης, τι περιμένετε, από ανθρώπους που είναι μαθημένοι να υπακούν εντολές να δράσουν χωρίς αυτές; Είναι πολλοί οι λόγοι να ψέξουμε τους στρατιωτικούς, αλλά το ότι δεν διαδηλώνουν ένστολοι, είναι από τους πιο μικρούς.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Η ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ.
ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΩΡΕ Ο ΕΡΜΟΣ?
ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ,2000 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η Αθήνα, έχει πιο πολλά στρατόπεδα από την Κομοτηνή που αν περπατήσεις στους δρόμους της θα δεις τόσο χακί και στρατιωτικούς, που θα νομίζεις ότι είναι στρατοκρατούμενη ακριτική πόλη. Μην γράφουμε λοιπόν ότι θέλουμε. Πολλοί, πάρα πολλοί στρατιωτικοί βρίσκονται στην Αθήνα, χαμηλόβαθμοι και μέσαιων βαθμίδων. Επιλογή τους προσωπική, είναι να μην κατεβαίνουν ένστολοι σε διαμαρτυρίες. Οι 2000 συγκεντρωμένοι, δεν είναι εν ενεργεία, αλλά απόστρατοι και έφεδροι, ο καθένας εκ των οποίων κατεβαίνει για δικό του λόγο. και σίγουρα ένα μεγάλο μέρος για να παραστήσει τον πατριώτη "πρώην κομμάντο".

-=IMAGINOS=- είπε...

9 Μαρτίου 2013 - 11:59 μ.μ. Κουκουρούκου είναι οι ένστολοι που έλεγαν εδώ και μία βδομάδα πως θα κάνουν την μοναδικότερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ με 100.000 ενστόλους και τελικά δεν κατέβηκαν ούτε 1000...