ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

12/3/13

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ... ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

Σε ένα ταξί σήμερα συζητούσε μία επιβάτης με τον ταξιτζή και μιλούσαν για τον Τσοχατζόπουλο πως θα φάει ισόβια και θα σαπίσει στην φυλακή γιατί του αξίζει κλπ κλπ κλπ... Πετάγομαι και τους λέω να προσγειωθούν στην πραγματικότητα γιατί σε δύο χρόνια θα είναι όξω. Πως θα γίνει αυτό μου λέει η επιβάτης; Ο Άκης λέω είναι 73 ετών οπότε σε 2 χρόνια θα είναι έξω σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα. Ο κόσμος δεν ξέρει πως στη φυλακή παραμένεις μέχρι τα 75 το πολύ και μετά εκτίεις την ποινή σου κατ' οίκον. Οπότε μη χαίρεστε. Η Δημοκρατία μας τα έχει προβλέψει όλα τους λέω, μόνο οι χουντικοί υπήρξαν άνδρες και παρέμειναν στην φυλακή ως τα βαθιά τους γεράματα μέχρι να πεθάνουν γιατί η Δημοκρατία μας τους αντιμετώπησε ως κάτι διαφορετικό και τους ζητούσε να μετανοιώσουν για να αποφυλακιστούν αν και δεν έφαγαν ποτέ ούτε δεκάρα από τα χρήματα του Ελληνικού λαού. Λέτε ο Άκης να αρνηθεί την αποφυλάκισή του στα 75 ή μήπως θα του ζητήσουν και μετάνοια;; Κάγκελο επιβάτης και ταξιτζής... ούτε λέξη. Σε χρυσαυγίτη πέσαμε θα έλεγαν από μέσα τους...

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ασχοληθούμε εκτενώς με τις απάτες και τις ρεμούλες των πολιτικών.Ο θεός θα κρίνει αυτούς τους ανθρώπους και αν μετανοήσουν ειλικρινώς στο κελί της φυλακής θα εισέλθουν μετά θάνατον στην ουράνια ιερουσαλήμ.Υπάρχει πιθανότητα ο Άκης να είναι αθώος και να υπνωτίστηκε από τους Νεφιλίμ στην διάπραξη αξιόποινων πράξεων,ποτέ δεν θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης,είναι πονηροί οι καιροί αδελφοί μου και επιβάλλεται κομποσχοίνι και προσευχή.Όπως καλή ώρα μας δίνει το παράδειγμα και ο Εκαμίτης στην ανάρτηση του Η/Ο.Στο ένα χέρι το αυτόματο και στο άλλο το κομποσχοίνι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τους δαιμονισμένους ταραξίες.Ας αφήσουμε λοιπόν τις κακοπροαίρετες κριτικές προς τους πλανημένους αδελφούς μας και ας ευχηθούμε τα επόμενα χημικά που θα φάνε στα μούτρα οι πατεράδες μας να είναι τουλάχιστον ριγμένα από χείρες ορθοδόξων χριστιανών ώστε να μην κυριαρχήσει το κακό αλλά η ταπεινότης.Κλείνω με την παρότρυνση προς όλους τους αδελφούς να απέχουν αυτή την περίοδο από πάσα μορφή σατανοκίνητων αντιχρίστων καρναβαλικών εκδηλώσεων που εξευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και να προετοιμαστούν πνευματικώς για το πάσχα του κυρίου μας,γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο κύριος θα βρέξει στα κεφάλια μας θείον και πυρ και θα πατήσει pause στην πορεία του ήλιου στον ουρανό.

Ανώνυμος είπε...

Αμα περιμενε ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ μεγαλε να ερθει η λευτερια της πατριδας με την νηστεια και το κομποσκινι,τωρα θα φοραγες φεσι και θα δοξαζες τον αλλαχ.-ΔΗΜΙΟΣ-

asepites είπε...

Πολύ σωστή παρατήρηση imaginos , ούτε εγώ την γνώριζα.
Νόμος πασοκ,νδ σίγουρα αυτός με τη συμφωνία συνασπισμού(τότε) και κκε.

Βρε αν γίνει και αυτό τότε πραγματικά θα έρθει στην εξουσία πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένει και ο πιο φανατισμένος χρυσαυγίτης η Χ.Α.Γουάου.Γιεεεε.

Χ.Α. 40% στις επόμενες εκλογές.