ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/2/13

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΑΛΒΑΝΟΙ.. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΤΑΧΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σπείρα αλλοδαπών, που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων μέσα στα σπίτια τους, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Κορινθίας.

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση το μεσημέρι της 15-2-2013 στην Κυψέλη, τρείς αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 31, 36 και 36 ετών, μέλη της σπείρας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω αλλοδαποί μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση, τα μέλη της οποίας κατά τις νυκτερινές ώρες έμπαιναν, παραβιάζοντας τις πόρτες εισόδου ή τα παράθυρα, σε σπίτια που διέμεναν ηλικιωμένοι και τους λήστευαν. Σε πολλές περιπτώσεις ασκούσαν στα θύματά τους σωματική βία, προκειμένου να τους αποκαλύψουν τα σημεία που φύλασσαν χρήματα και τιμαλφή.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα εξακριβώθηκε ότι η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει δέκα ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων μέσα στα σπίτια τους και συγκεκριμένα :

Τέσσερις στα Μέγαρα
Τρείς στον Ωρωπό
Δύο στο Χαλκούτσι
Μία στη Βρύση Κορινθίας

Η συνολική αξία των κλεμμένων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος και θα τους αφήσει και πάλι ελεύθερους γιατί δεν κυβερνά η Χρυσή Αυγή. Τα αδικήματα με τα οποία κατηγορούνται είναι πλημμελήματα και για πλημμέλημα κανείς δεν προφυλακίζεται σύμφωνα με το νόμο Καστανίδη περί αποσυμφόρησης των φυλακών. Οι αλβανοί και όλοι οι λαθραίοι αυτά τα γνωρίζουν και από αύριο συνεχίζουν να ληστεύουν και να ξυλοφορτώνουν τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας και όχι μόνο γιατί οι Έλληνες κοιμούνται σφυριζαίικα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :